• Login: Password:
  • pages: 1 [ 2 ] 3 4 7
    mrjan
    • Reply #21  |  01-03-2010, 12:11:53
      [link]
    Za sebe:
    2vs2 team:
    Soul: Droiid,Raizzar,Rais,Odiin
    3vs3 team:
    Guardians of Spirit: Droiid,Bastila,Ortegus,Pavlík,Satanius

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Skalis
    • Reply #22  |  01-03-2010, 12:17:40
      [link]
    Ortegus warrior

    PvP eq = aktuálně S1-S2 (guardian neck, PvP back, medailon of alliance,...zbytek proložen T6 a PvE equipem)

    časy on-line = po-pá 17:00h - 22:00h. (jak kdy)

    2vs2 team:
    DreamTeam: Ortegus, Pavlik, Satanius, Selmicka
    3vs3 team:
    Guardians of Spirit: Droiid,Bastila,Ortegus,Pavlik,Satanius
    5vs5 team:
    zatím nemám

    Co potřebuju: macra na PvP pro warriora a vysvětlit taktiky proti jednotlivým klasám.

    zapojení do PvP: jen sekundárně (částečně)


    [ Upravil Skalis  01-03-2010, 12:21:43 ]

    _______________________________

    Kdo jsou GA? Jen se podívejte, skvělá parta lidí, které spolu baví hrát. Lidí, kteří už jsou si tak blízcí, že pořádají i raidy in RL. Někdo říká, že jsme nejlepší, někdo zas že ne. Nám o to až tak nejde, i kdybychom byli Ti nejposlednější, tak nás kamarádství udrží pospolu

    otahapet
    • Reply #23  |  01-03-2010, 12:20:57
      [link]
    Srry ze sem lezu jako clovek pvp temer netknuty:) :ale domluvte se na 1-2 dny v tydnu kdy se chete celoguildovne zabejvat temahle pvp nesmyslama (cti aktivitama:) a na tyhle dny nebudeme planovat raidy at mate dostatek prostoru.

    P.S. ted bude tyden raidovaci prestavka, takze idelani prilezitost zjistit jestli vubec lidi maji zajem chodit hromadne BG apod.


    [ Upravil otahapet  01-03-2010, 12:27:39 ]

    _______________________________
    Kisu, nekde jinde
    mrjan
    • Reply #24  |  07-04-2010, 12:12:02
      [link]
    Tak se nám rozjela Alterac Valey , největší z BG. Pokusím se Vám objasnit o co v ní jde, ale sám se mohu plést a zdaleka nevím vše. Připomínky klidně připisujte , možná nejlépe sem, ale pak je mažte, at se nám to tu nehromadí.
    Takže : stejně jako v jiných Battle Groundech (dále jen BG) jde v Alterac Valey (dále jen AV) o zabrání území, nikoliv o počet zabitých horďáků. Proto je lepší se boji vyhnout a proplížit se do zad nepřítele a zabírat jeho věže. V AV jde o to, že pokud udržíte nějaký čas nepřátelskou věž, začne hořet a oni o ní přijdou. Naproti ostatním BG se tu body nepřičítají , ale odečítají do nuly. Krom zabírání věží , jdou zabírat i hřbitovy a statické vlajky, dále pak zabíjet kapitány (minibossove, kteří ovšem zvedají DMG hlavnímu bossovi) a samotný boss, za kterého jsou také body. Krom těch se nachází v AV i NPC postavy, za jejichž zabití padají různé itemy, které během AV můžete vyměnit za goldy nebo různé druhy útoků na nepřítele (tady ještě nevím co vše na CW funguje) . Důležité je nešetřit buffy a po každé smrti se snažit nabuffovat, koho to jen jde. Také se nevyplatí být všichni na hromadě , ale ani pojednom (to dělám já /druid/ nebo roguny, neboť díky neviditelnosti se proplížím do nepřátelských zad a hlavně v neviditelnosti pak čekám u obsazené věže a nesmím nikoho z hordy nechat převzít věž zpět. Ideální strategií jsou skupiny po 10 lidech , které se drží u sebe , ale opakuji, nejde o to zabíjet hordu, ale obsazovat a nenechat obsadit své věže nebo zabít bosse. Ideální stav je když 8 lidí ze skupiny se mydlí pod věží a dva ji jdou zabrat ( pokud se dobře postavíte, dostanete se do komůrky s vlajkou aniž by na vás střílela ochrana věže - někdy maximálně jeden, který stojí před vlajkou - toho zabít, jinak vám bude rušit zabírání. Po zabrání hlídat a jakmile začne hořet, rychle pryč (dost to pálí). Navíc z věže jdou dolů krásně posílat plošňáky a horda si Vás většinou nevšimne. Všechny itemy které nasbíráte během AV a neodevzdáte, po hře mizejí, takže nemá cenu je šetřit , nadruhou stranu můžete 20 armor scrabs vyměnit za 2,2 g a trochu repky , nebo za ty útoky (které ale zatím asi nejdou).
    Takže souhrnem pomáhat si, ale nedržet se na jedné hromadě, obsazovat a chránit, zabíjet kapitány a bosse a hlavně se bavit (což jde těžko když vám tečou nervy, když ani jeden z 20 palachů není schopen nahodit jediný buff (jen příklad).
    Tento post budu průběžně upravovat a doplňovat , takže cokoliv Vás napadne , reagujte ať v tom máme jasno. Je to fakt nářez když proti sobě stojí 38 aliků a 38 hordáků, bohužel se tu víc projeví neschopnost některých hráčů. Jednotlivec tu většinou nic nezmůže, je to teamová hra.
    Hodně zábavy
    P.S.: dočasně jsou BG hodnoceny dvojnásobnou odměnou Honor Pointů, a do AV se dostanou i levely 61 + .

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Pakey
    • Reply #25  |  07-04-2010, 12:19:00
      [link]
    Já bych do Plánovaných raidů občas přidal guildovní "PvP Alterac Valley raid" Jistěže ne na DKP, ale k velikosti BG máme jako raid lidí na TS daleko větší šanci vyhrát

    _______________________________

    Thorzard
    • Reply #26  |  07-04-2010, 14:18:22
      [link]
    Pvp akce na DKPčka nikdy nebyly, jinak to tam droiid klidně může nahazovat (dokud bude Horda, jsou z toho BG dost otrávení vzhledem k tomu, že je tam hodně bugů co Hordu občas tvrdě znevýhodní).

    _______________________________




    + Narmer (undead priest na "serveru, jehož jméno nesmíme vyslovit")
    lopa
    • Reply #27  |  07-04-2010, 14:28:40
      [link]
    Ale ale to, ze jsou natvrdly neschazuj na bugy

    _______________________________






    Wolfus
    • Reply #28  |  07-04-2010, 15:03:00
      [link]
    Raidy na AV jsou v planu, jen jsem chtel dat cas, aby se tam mohli vsichni rozkoukat. Pristi tyden opet zacneme klasicky raidovat a urcite jeden az dva dny rezervujeme na AV (pravdepodobne utery a patek)

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    Pakey
    • Reply #29  |  07-04-2010, 15:17:53
      [link]
    Byla by škoda nevyužít 2x honor rate

    _______________________________

    Skalis
    • Reply #30  |  07-04-2010, 15:43:11
      [link]
    Že by se Ortegus přestal trápit s tím tankováním, nahodil Arms, Polearmu a šel si s horďáčkama trošku zablbnout?

    _______________________________

    Kdo jsou GA? Jen se podívejte, skvělá parta lidí, které spolu baví hrát. Lidí, kteří už jsou si tak blízcí, že pořádají i raidy in RL. Někdo říká, že jsme nejlepší, někdo zas že ne. Nám o to až tak nejde, i kdybychom byli Ti nejposlednější, tak nás kamarádství udrží pospolu

    Runeus
    • Reply #31  |  08-04-2010, 11:23:32
      [link]
    Snad se to v tom AV lidi už brzo naučej, nejsem zvyklej na AVčka trvající 1+hodiny. Většinou do 6-10minut se to hraje normálně.

    _______________________________



    mrjan
    • Reply #32  |  09-04-2010, 08:59:51
      [link]
    Tak sem hodím pár dalších připomínek k AV :
    Utoky za nasbirane itemy v AV zatim nejdou, funguje tam par q na repku a goldy. Každá z obsazených věží se musí udržet (asi 5 minut) pak shoří a nepřítel už ji nezabere (stejně tak pokud horda udrží naši věž). Po dobu obsazování nepřátelské věže tato věž nepřidává reinforments teamu. Čím víc má nepřítel obsazených věží a žijících kapitánů, tím je jejich boss silnější (dá critical i za 90 000 ) , tudíž než se skolí boss, vyplatí se oslabit nepřítele. Pokud hlídáte u zabírané věže, bud se schovejte nebo zneviditelnete - preobsadit pak jde vetsinou jen jeden hordák (pokud vás hlídá 5 , nejspíš se tam nahrne 10 hordáků) a ten se dá překvapit a zlikvidovat a tím získat drahocené vteriny. Po mape jsou i zabírací hrbitovy, díky nimž se po znovuzrození můžete objevit blíž nepříteli. Pokud nám obsadí horda záda, je dobré aby se vrátilo přibližně 5 bojovníků , oni tam mývají neviditelné roguny a jeden člověk to pak nepřeobsadí (ale nesmí se tam nahrnout všichni, jinak přijdem o zbytek mapy). Dost často jim zabírám zadní věže - nutí je to vracet se a přicházejí o body. Nemá cenu se vrhat sám mezi 5 a víc hordáků, zabijou vás fakt dost rychle ( sám občas v medvědovi mezi ně vběhnu, bubnama je zfearuju a natahnu co nejvíc na sebe s tím, že utíkám dál - to je důležité - většinou se jim díky tomu rozpadne formace a zbytek aliku už je smete (sám jsem, obětovaný pěšák :-))
    Důležitý fakt : všude se jde dostat více cestami, takže pokud horda obsadí nějaký průsmyk, tak se jim tam nevrhat v řadě na porážku, ale s jednou skupinou se je pokusit obejít (a napadnout zezadu , nebo proste zabirat jejich veze).
    A jeste jedna věc - pokud máte fear - používejte ho, tím můžete zrušit casteni i nekolika hordakům a to dost často rozhodne. Pokud je mezi více hordákama nekdo s málo HP, sundat ho, než se oživí, máme čas k dobru.
    No jeste 3 marky a jdu si pro slona :-)
    Tak hodně zábavy a ať vám ta orkská kaše nazývaná krví neulepí příliš topůrka nebo rukojeťi vašich mocných zbraní.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    defusiq
    • Reply #33  |  09-04-2010, 11:52:25
      [link]
    Ja ještě dodám, že je důležité zabít kapitána. Tím horda přijde o 100 bodů.

    _______________________________
    lopa
    • Reply #34  |  09-04-2010, 11:53:09
      [link]
    Droiide, ale porad nevim jak presne je to s tim jejch bossem. Byl jsem u nekolika kilu a neni mi jasny jak je to s tim kritem, jednou ho sundame i bez tanka a nekdy nas sunda na jednu ranu, nejsem si jistej jestli to nejak souvisi s pocem zabranych vezi?


    _______________________________






    lopa
    • Reply #35  |  09-04-2010, 12:02:19
      [link]
    A jeste doplnim, jak rika droiid je dulezity pouzivat hlavu a kdyz se snazime zatlacit hordu a oni jsou na jedny hronade nema cenu do nich vlitnout a nechat se zabit, ale pokusit se je obejit a napadnout jim healy sice vas asi kiilnou a mozna se nepovede jim ho zabit, ale to ze nemuze healovat nam da cas sundat jim dps. nema jenu snazit se sundat wara s 15K HP kdyz ho healujou dva healove.

    _______________________________






    mrjan
    • Reply #36  |  09-04-2010, 13:04:49
      [link]
    K tomu bossovi - ten je posilován právě žijícími kapitány (po zabití už se neoživují) a počtem věží které mají v nadvládě (právě to o co se tam bojuje je Reinforments - posily) takže ničením věží jim posily ubívají (snad i zabíráním hřbitovů) a zabitím kapitánů se oslabuje boss (myslím že každý kapitán přidává 20% all stats bossovi, vež pak 10% (ty procenta nejsou ověřené), proto nemá cenu chodit na bosse, pokud má živé kapitány, opravdu pak dává criticaly 50 000 - 100 000 na jednu ránu a to nikdo neustojí. Na samotné kapitány stačí dva hráči (sám jsem ho dvakrát složil bez pomoci, ale bylo to o fous) na bosse tak alespon 10 lidí, ale v závislosti na poctu obsazených veží a žijících kapitánů (celkem jsou tam myslím 3 kapitáni, ale jistý si nejsem).Jednou se nám povedlo , že hned ze začátku se nás 30 nahrnulo na jejich bosse,během chviličky jsme ho skolili a AV vyhrané, ale myslím, že to byl bug. Jinak se asi všem vyplatí jednu hru prostě obětovat a pořádně si to tam celé proběhnout, pomůže to pak rychlejší orientaci v boji a jistě si najdete i pár málo chráněných zkratek.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Wolfus
    • Reply #37  |  09-04-2010, 17:50:04
      [link]
    Dle mych zkusenosti se vyplati mit dve 3-5 clene party, ktere se vyhybaji kontaktu s hordou, proniknou do jejich tyla a zabiraji hrbitovy a veze smerem od jejich bosse. Horda se tak dostava pod vetsi tlak ze dvou stran a rozdeluje to jejich pozornost a sily. Je optimalni vzdy vydrzet na miste dokud neni vez/hrbitov zabran uplne (nejlepe nekde schovany) a jen vzdy prijet killnout osamele hordaky, kteri se snazi zabrat zpet. Dulezite je taky nehonit jednoho hordaka v davu, maximalne 1-2 lidi, tim zbytecne neztracime cas a lidi.

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    lopa
    • Reply #38  |  09-04-2010, 17:58:23
      [link]
    kua, tak ja zatim objevil jen jednoho kapitana a kapitana si podam i sam neni v tom problem, ale musim vedet kde jsou

    _______________________________






    Wolfus
    • Reply #39  |  09-04-2010, 18:46:10
      [link]
    co tak databaze? najdi si Alterak Valley a muzes pak ve hre hledat podle souradnic

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    mrjan
    • Reply #40  |  10-04-2010, 13:33:21
      [link]
    doplnuji - sám jsem našel zatím jen jednoho kapitána - v te hale kousek od stredu, jdou zabírat i doly po stranách, a zabitím bosse je AV vyhrané nezávisle na bodech.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    pages: 1 [ 2 ] 3 4 7
    Forum Nav : Jump To This Forum