• Login: Password:
  • pages: [ 1 ] 2 3 7
    Skalis
    • Reply #1  |  11-02-2010, 16:28:38
      [link]
    Hledá se nový PvP Leader!!!

    Právě zde máte možnost, přihlásit se na pozici nového PvP Leadera naší guildy.

    Co pozice přináší:

    Možnost ukázat, co umíte a získat si respekt.
    Plánování a rozhodování všeho kolem PvP v guildě.
    Stát se jedním ze členů vedení guildy.

    Co se od Vás ocěkává:

    Plánování a realizace PvP výprav.
    Plánování a realizace PvP eventů.
    Koordinace Aréna týmů v guildě.
    Koordinace členů guildy při farmení honorů v BG.
    atd.

    Kdo máte zájem, hlaste se prosím do tohoto topicku. Napiště se kterou postavou se hlásíte a stručně pár řádek o sobě, které nám pomohou při výběru nejvhodnějšího kandidáta (nejvhodnějších kandidátů).

    Poznámka: přihlásit se může samozřejmě i člen vedení. Ovšem pokud bude na tuto pozici vybrán, přijde o svou dosavadní.

    Doufám, že jsem na nic důležitého nezapomněl a že se zde sejde mnoho přihlášek

    Orty


    _______________________________

    Kdo jsou GA? Jen se podívejte, skvělá parta lidí, které spolu baví hrát. Lidí, kteří už jsou si tak blízcí, že pořádají i raidy in RL. Někdo říká, že jsme nejlepší, někdo zas že ne. Nám o to až tak nejde, i kdybychom byli Ti nejposlednější, tak nás kamarádství udrží pospolu

    lopa
    • Reply #2  |  12-02-2010, 12:20:06
      [link]
    A nehlaste se prosim vsichni at nemame tezky rozhodovani kdo to bude delat. Zase se to ukazuje kazdy si jede sam na sebe a neustale ceka az ho vemem za ruku nekam dovedem a reknem co ma delat a pak si poslechnem co jsme udelaly spatne.

    _______________________________






    Bombr88
    • Reply #3  |  12-02-2010, 12:26:01
      [link]
    No nic, tak vam drzim palce at nekoho seznete ;-) kdyz by se nikdo nehlasil tak vam to klidne budu delat s altem ;-)

    _______________________________


    Si vis pacem, para bellum!
    mrjan
    • Reply #4  |  12-02-2010, 12:35:35
      [link]
    Hmm nikdo se nehlásí, sám na to nejsem vhodný, nemám dost zkušeností ani času, ale pokud by se někdo kdo má čas našel, můžu mu s tím pomáhat a trochu mu to usnadnit.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Wolfus
    • Reply #5  |  12-02-2010, 13:04:40
      [link]
    Nejde az tolik o zkusenosti a skill v PvP. Potreba je vice schopnost oganizovat a mit alespon zakladni prehled o BG a Arenach.

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    mrjan
    • Reply #6  |  12-02-2010, 14:13:46
      [link]
    tak povědomí mám (přeci jen už mam full pvp eq) a marek ze nevim co s nima :-) , spis to ,že u wowka tolik nejsem by byl problém.A taky bych musel víc mluvit do TS a to pro své dobro nechtějte :-) . No máme tu víkend, dneska maj dva kámoši narozky tak asi online nebudu (nebo pěkně nametenej ), ale o vejkendu bych měl u kompu stravit dost času. Můžeme to udělat tak,že si to zkusim na víkend a pokud to nebude fopa nebo se nepřihlásí někdo jiný můžu to zkusit.Skončit můžu kdykoliv, s tím trable nemám, lepší než nikdo. No uvidíme jen jestli si to tim spiš nepo....

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    bukas
    • Reply #7  |  16-02-2010, 10:26:22
      [link]
    Ahoj
    No ja tiez nemam dost skusenosti na vedenie pvp ludi u nas.

    Lepsie povedane nemam nervi na pvp bo uz len v bg ked som tak ma to nehorazne vytaca ked prehravame tak neviem co by to somnou porobilo keby mam dakoho viest...

    Na taketo veci som mensi nervak:D:D

    Drzim palce v hladani Pvp leadra

    _______________________________



    mrjan
    • Reply #8  |  23-02-2010, 15:05:17
      [link]
    chtěl bych tady navrhnout, aby se mi vždy 5 minut před celou, když budu online (a nebudu v raidu), ozvali lidi se zájmem jít WSG AB a EOS,zkusíme se domluvit na společném, VS teamy zatím nevím jak účinně organizovat, ale pár známých už mám, tak při zájmu kontaktovat ,něco se domluví, jen né že po minutě řeknete, že musíte pryč. Jinak nevím jak aktivně PvP vést, o můj ani Kathyn pvp event nejeví moc lidí zájem.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Wolfus
    • Reply #9  |  23-02-2010, 16:44:55
      [link]
    Zatim je problem, ze u nas neni az tolik ciste PvP hracu a celkove se PvP u nas v Guilde teprve rozjizdi, nikomu se nechce s S2 a sem tam jednou dvema S3/4 jit proti full S4 PvPckarum, kteri maji jiz bohate zkusenosti. Ale i organozovane BG (pokazde tam potkam nekolik lidi od nas) je dobry zacatek + jeden den ciste na Areny aby i PvE hraci meli sanci odehrat zapasy a nabrat AP body se hodi. Za sebe navrhuji utery, kdyz jsete zbyva den do prepoctu AP bodu.

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    lopa
    • Reply #10  |  26-02-2010, 08:01:15
      [link]
    Droiide ja jevim zajem o cokliv ale nevim kde se o tom dozvedet nejake informace. na foru jsem nic nenasel a v guild chatu jsem nic nevidel, mozna neni zajem protoze proste otom lidi nevi

    _______________________________






    mrjan
    • Reply #11  |  26-02-2010, 10:18:11
      [link]
    občas to spamuju do lfg : - czechwow\forum\planovane raidy\Unreal Turnament\ - tam je o tom diskuze, přihlášky , pravidla apd, od nás projevil zájem zatím pouze Logistick , celkově je u ali malý zájem.škoda protože hordy je dost.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    lopa
    • Reply #12  |  26-02-2010, 12:00:20
      [link]
    Tak Droiide ted jsem to procetl a moc se mi do toho nechce, ale jestli ze o to ma byt zajem musis o tom poradne iformovat protoze "obcas spamuji do LFG" promin, ale tohle je postup prinejmensim nedostatecny a kreativita, aktivita nasich PvP leadru je zoufala.

    se vsi uctou

    a jeste jedna vec: nikomu se nechce jit do nejakyho eventu bez informaci z nulovim vedenim a bez zkusenosti. Nejsme sehrany a mame bidnou S2 a nechat serubat nikoho nebavi. Asi bych zacal s necim nensim v guilde

    [ Upravil lopa  26-02-2010, 12:03:29 ]

    _______________________________






    mrjan
    • Reply #13  |  26-02-2010, 12:32:11
      [link]
    mno todle je těžký, to občas spamuju tím myslím tak 1-2 do hodky, ale stejně je to k prdu, jestli se s nejakým eventem začíná tak je jasné že to bude potřeba doladit a zkušenosti se jinde nenahrabou (nadruhou stranu je stále možnost ho upravit a nedostatky doladit), Kathy se pokoušela o gildovní event - bez zájmu. A ano lidé pouze s S2 se toho bojí - to mi píšou často - a to taky nechápu - nemůžete NIC ztratit. Je to začarovanej kruh - o malé věci není zájem a velkých se bojíte. Opravdu by mě zajímalo co si od toho představujete. VS domluvit se skoro nedá ( výjmečne se dá dohromady 1 team ) na WSG atd se mi nikdo nehlásí. V podstatě od své funkce odstupuji, protože to není funkce, jen marný snažení.Dělat to budu dál, ale není k tomu potřeba zvláštní funkce , ale ochota lidí.
    Imho Pavlíku ted jen jedna věc k tobě osobně : Já nemluvím do TS takže vše vypisuji do chatu, a všiml jsem si, že ty moc chat nečteš ( to není výtka jen povšimnutí, na TS reaguješ okamžitě, ale psaný text ti asi občas uteče, dle pravopisu typuju dislekcie a disgrafie - bratr ji má tak to znám, ale to opravdu jen mimo téma).
    Krom toho okolo je víc práce než se zdá, nebot se kazdý ptá na různé vyjímky a nestandartnosti situace apd., které musím řešit s Kmotrem a když přijde na věc je těžké dát dohromady 2 teamy na test (vlastně se nám to ještě nepovedlo).

    [ Upravil mrjan  26-02-2010, 12:51:31 ]

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Wolfus
    • Reply #14  |  26-02-2010, 13:56:57
      [link]
    V PvP je to tezsi nez s raidy, instance je porad na svem miste a je vicemene vzdy pripravena. Lide tam muzou zjiskat "hmatatelnou" odmenu i kdyz nemaji top eqip a skill. V PvP eventu je jim jasne ze na vyhru nedosahnou a je to pro ne ztrata casu. Treba jim ani nedojde, ze prave tam ten skill muzou nabrat lepe nez kdekoli jinde. Je to smutne ale je to tak.

    Druha vec, mam taky asi tri "dis" a ani jedno neznamena diplomovany specialista takze to nebude o dislektii.

    Treti vec. Jak uz jsem psal i rikal v guilde, tak se rad do obou eventu zapojim. Pavlik a dalsi ucast take ustne prislibili, takze by to chtelo oslovit nas primo v guilde a rict co, kdy, kde a jak. Treba jen na zkousku. Na foru jsem zatim nic konkretniho nenasel.


    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    mrjan
    • Reply #15  |  26-02-2010, 14:28:34
      [link]
    a tady je na místě má omluva Satanoj, on u toho byl opravdu od začátku, tak nějak ho beru jako samozřejmost u všeho dění, tak mi to uplně uniklo :-) , To vypadá dobře potřebujeme 5 ruznych klas + nahradník, já se boje neúčastním, mám nestranou funkci , pokud by se dalo počítat s pavlikem pala,satanem lockem, logistickem huntrem, určo se ty dva až tři hráči najdou, zkusim s tim vic otravovat gild chat , tak me pak nekamenujte :-)

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    lopa
    • Reply #16  |  26-02-2010, 16:05:21
      [link]
    Tak konečně jsme se pohnuly od problému, zě jsem nejspíš kripl ke konkrétním věcem, ano přiznávám a je to i vidět můj pravopis je zoufalý, možná bych jen na vysvětlení dodal, pokaždé když píšu nějaký příspěvek na fórum mam přitom práci s objednáváním dílů, řeším telefony a neustale od toho musím odbíhat a nemám čas to číst a opravovat chyby ale myslím, že ve výkonu mé funkce se to nějak neodrazí. Nicméně i mé bídné znalosti ČJ mi stačí na 2ku maturitního studia.
    Co se týče eventu, já už jsem účast přislíbil a myslím ze Šelmička se toho taky rád zúčastni jako healer a co se mi na tom nelibí si povíme na TS, ale bude potřeba založit nový topik a přesně popsat co kde a kdy se bude dít a trochu se do toho obout. Žádné informace jsem nikde nenasel
    další co mi vytýkáš je ze nečtu chat, což není pravda. LFG mam většinou vypnuty a jsem zavalen whispi od poloviny guildy a neustale něco režim, odpovídám a proto mi možná něco unikne, ale bohužel od tebe jsem žádný spam nezaznamenal. Popravdě se přiznám že mě to dost urazilo nemam pocit, ze bych se lidem píšícím do raid chatu nějak nevěnoval a mimo raid mam snad taky právo na chvilku klidu a svobodné hry.
    na závěr bych snad jen dodal "co raid leader neudělá to není " hold do všeho kecat je náramně jednoduchý, ale udělat kus hmatatelný práce je už těší, takže opět končíme na tom, ze cely vedeni je disfunkční a fungují jen raidy a o ves se musí starat raid leadri.




    _______________________________






    mrjan
    • Reply #17  |  26-02-2010, 16:41:38
      [link]
    dislektie ani disgrafie neni znamka snižené inteligence ani šikovnosti , pravda je ,že to házím do lfg, do gildy jen výjmečně. Včera jen při BT jsem to spamoval 3x. A moje výtky zrovna k RL opravdu nesměřují, spíš k zájmu ostatních , ale nadruhou stranu nevím co by se mělo vlastně dít. Raidy se chodí, areny fungují, pvp teamy jsou (krom toho už jsem se snažil pár lidem poradit, opravdu zájemců o pvp je málo) a na město se občas vyrazí (díky RL) , může se uspořádat cokoliv a na to ty odpovíš ,že co RL neudělá to není.Od toho je to RL. Ale hlavně pohodu však se dneska potkáme :-)

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    mrjan
    • Reply #18  |  26-02-2010, 16:44:44
      [link]
    jo to je nevyhoda tedlech psanejch zpráv, kdyby jsme seděli u piva tak během 5 minut zjistíme že máme a mysli úplně to samé a shodnem se. Jdu na Pivo.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Skalis
    • Reply #19  |  01-03-2010, 11:05:16
      [link]
    No, takže situace je taková, že zájem je i není, systematika chybí, vedení pokulhává.

    Když jsme mluvili o rozjíždění PvP a vůbec fungování PvP leadera, tak byla v provní řadě řeč o založení topicku tady na fóru, kde by byli vypsáni například aktivní PvP hráči, guildovní arená týmy a kde by PvP leader měl možnost dopředu plánovat guildovní PvP akce.

    A výsledek? Nic z toho se nestalo!!!

    Kathy
    Droiid

    Vy 2, byste v první řadě měli udělat tento zmiňovaný základ a postupně "nás" do toho PvP vlákat.

    Jen se zamyslete, proč se daří pořádat raidy? Jeden z důvodů je určitě ten, o kterém psal Satanius, ale hlavně jde také o to, že je vše náplánováno, lidi jsou s tím seznámeni a vědí, kdo to řídí.

    Jen jako příklad: když RL napíše na fórum, že se půjde MH ve středu v 19:30h, tak si na to lidi udělají čas, nic si doho neplánují a prostě s tím počítají už třeba 2 dny dopředu. Pokud někdo neplánovaně hodí do guild chatu informaci, že skládá MH, at mu whispnou lidi, kteří chtějí jít, tak je to jen obrovská náhoda, když se mu po hodině snažení podaří něco složit a to za pomoci LFG. Proč to tak je? Protože pokud v plánu nic není, tak si každý udělá plán svůj a začne si "na tom svém" DQ, expení alta, repka, farmení goldů,... a do toho najednou hlášení: pojďte zkusit guildovní WSG /w me kdo by šel. V tu chvíli se nemůže nikdo divit, že se prostě nic pořádného nesloží, když si k tomu uvědomme, že to PvP je u nás pořád v plenkách a PvP eq nemá skoro nikdo.

    Takže se vraťme na začátek:

    1. Založit topic, nebo využít vhodný stávající.
    2. Vytvořit seznam PvP hráčů, kterí můžou bý oporou pro začátečníky.
    3. Vytvoření seznamu guildovních arena týmů se seznamem členů každého týmu.
    4. . . . zamyslete se sami a uchopte to do ruky, jako raid leadeři umí uchopit pořádání. . .

    Orty


    _______________________________

    Kdo jsou GA? Jen se podívejte, skvělá parta lidí, které spolu baví hrát. Lidí, kteří už jsou si tak blízcí, že pořádají i raidy in RL. Někdo říká, že jsme nejlepší, někdo zas že ne. Nám o to až tak nejde, i kdybychom byli Ti nejposlednější, tak nás kamarádství udrží pospolu

    mrjan
    • Reply #20  |  01-03-2010, 12:07:08
      [link]
    Tak jo, vím že se to tu už dělalo, ale chci požádat všechny zájemce o pvp - i ti co by se teprve chtěli začít s pvp , aby se sem vypsali .-své postavy a nejlépe časy kdy bývaji online (např. čas v týdnu od 17 - 20 hod, sobota - odpoledne- samozřejmě nezávazně, navíc se nám rozjede Alterac Valey - a to je největší aréna, kde se teprve budeme musit učit a je pro podstatně více hráčů. Jinak pro všechny - můžete na mě dávat dotazy ohledně pvp eq a způsobu boje, co budu vědět poradím, co vědět nebudu nějak zjistíme. Navíc pokud by měl zájem někdo o pvp twinků at dá vědět, třebas složíme nějaký team.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    pages: [ 1 ] 2 3 7
    Forum Nav : Jump To This Forum