• Login: Password:
  • pages: 1 10 14 15 [ 16 ] 17 18 20
    playermaker
    • Reply #301  |  08-02-2011, 20:19:36
      [link]
    porad resite jen a Gervaise, ale tady toho bylo vic a myslim ze dost zavaznejsi veci, ale nenechte si ode me do toho kecat

    _______________________________



    Largo
    • Reply #302  |  08-02-2011, 22:20:13
      [link]
    Quote: AndyAndy | 08-02-2011, 19:43:06
    Jak tak procitam vase prispevky, tak se mi zda, ze jediny, co se vam na mne nelibi je to, ze jsem mela malo surek na profese. Nebo spis lepe receno v dobe, kdy jste je po mne chteli. A mrzi me, ze to bylo zrovna u tebe largo nebo spartiku. Odted si vzdycky budu nechavat surky pro ty, co je potrebuji a ne pro lidi typu Artusak. Takze si klidne reknete. :)
    Jinak si myslim, ze pro guildu delam hodne, kdyz se nekdo na neco ptam, vetsinou jsem prvni, kdo odpovida (pokud to vim) a spousta lidi se na me pri nejakych problemech obraci (ale to vy nevidite). Chodim hera, kdyz shanite nekdo dps (i kdyz eq uz davno nepotrebuju), chodim delat dmg do naxxu (i kdyz eq uz praktcky nepotrebuju). A to taky neni malo.
    Jinak to, ze jsem knight, tim se pro me nic nemeni, jen to, ze teda budu shromazdovat pro vas vic surek a pak uz teda nevim, co by vam mohlo vadit.
    Jinak z tohohle vseho zatim vyplyva, ze hodnost knight=profese, coz me teda docela mrzi. :(
    A pokud chcete se mnou kdokoliv kdykoliv mluvit, odchytte si me ve hre, rada se s kazdym pobavim pripadne neco vysvetlim nebo na sobe neco zmenim.


    Gerve ano ty profese mas ale se surovinama to bylo slabi a radej si rekla ze si lina je nafarmit(sehnat) a proto ten enchant a tailor nenabizis nebo nedelas a pokud delas tak jedine kdyz ti nekdo posle zelenky a nebo si nekdo donese suroviny.Napr. Spartikove 16slot. batohy kde si nezasla na IQD nafarmit clothy a musel tam jit on.Pritom to neni prace ktera je tezka.
    DEj si ruku na srdce a rekni...Kdyby te nekdo pozadal nekdo z vyssich ranku(ktere koliv GUM) o ty batohy,rekla bys mu at si jde nafarmit suroviny ze to pak udelas.Nechci si ted dotycne osoby brat do huby jako je Ori , nebo Shevik ale vim ze si snema tak velka kamaradka ze bys jim to sla nafarmit a rada bys jim to vyrobila.U nas bohuzuel jsi to uz udelala.Touhle vetou nechci nikoho urazit je to muj nazor a Gerve mi ho nemuze vyvratit jelikoz ji znam z predesle guildy.I kdyz nereknu ze je to tzv. řiťolezectví , mas knim lepsi vztah jak k dalsim clenom guildy a proto si dostala mozna tu hodnost.

    Co se tyka tveho povyseni , ano necekala si to.Jen si uvedom jsou tu lidi delsi dobu jak ty.Sve profese nabizeli a nabizi vic jak ty a na cem jsou ? Nemuzes se divit tomu ze se ukazuje na tebe,protoze jini to maj zaslouzene a nebo nemaj vubec rank co ty. Takze jak rikam nediv se nazoru a Spartikove reakci.



    _______________________________




    Largo
    • Reply #303  |  08-02-2011, 22:25:49
      [link]
    Quote: playermaker | 08-02-2011, 20:19:36
    porad resite jen a Gervaise, ale tady toho bylo vic a myslim ze dost zavaznejsi veci, ale nenechte si ode me do toho kecat


    Hele problemu je tu vic nez dost ale vse endje resit najednou tak se resilo to povysovani a bohuzel Gerve byla terc ktery byl povyseny.Protose ted vse tocilo kolem Gerve a povysovani.Doresme prvni pokud jeste nebude vyreseno jedno a pak zacnime resit dalsi

    _______________________________




    AndyAndy
    • Reply #304  |  08-02-2011, 22:54:27
      [link]
    Tak je jasny, ze nekteri lidi jsou mi v guilde bliz, vic si s nima rozumim a tak, to je jasny, to ma snad kazdej clovek. a profese jsem delala ruznym lidem, kdyz si o to rekli a ja mela surky (at uz to byl odiin nebo artusak, nerozlisovala jsem je). A ted jsem si vzala k srdci heslo, ze "spravnej knight ma mit hoooodne surek na profese", takze pokud neco budes chtit, staci napsat. Jinak ja treba farmila i damage necklase pro vas a tusim, ze i prave Largo nejakej dostal.
    A nechapu, proc vsichni resite JEN moje PROFESE? To si fakt myslite, ze hodnost knight je jen o profesich? Kdyby to tak bylo, tak by na tech postech byli odiin, majki, spartik nebo uzzi (tihle me napadli jako prvni).
    A prestante uz prosim resit moje profese, surek uz mam snad dostatek a kazdej den (pokud tu budu) se budu snazit je farmit, abyste nemeli kecy. A abych byla ten SPRAVNEJ KNIGHT podle vas.
    A zkuste se taky zamyslet nad tim, ze knight neni jen o profesich, ale existuje i jina nez "materialni" pomoc. A ta je v guilde taky potreba.

    _______________________________



    rockin
    • Reply #305  |  08-02-2011, 23:46:46
      [link]
    Vyjadrim se k raidu a systemu lootu:

    Pravidlo 1x need epic, 1x need token a 1x greed epic (greedu klidne vice, aby nesel item na diss) je velmi dobre a osvedcilo se po dobu raidovani vsech RL.

    Pravidlo need pouze na jednu cast talentu zavadime noveji. Dost z vas si davalo greed na veci, kdy melo davat need a need jste si nechavali pouze na veci z KT. Jsem silne proti DKP systemu (nechci ho v nasi guilde zavadet), ale v tomhle vidim jeho jasne vyhody.

    TS, GC a raidy jsme resili a nikdy jsme to pravidlo nedotahnuli do konce. U GC je problem, ze se raidy obcas nezobrazuji, obcas ano. Napr. ted na ctvrtek vidim doma raid Hradliho a praci pouze raid Odinka. TS bude u me podminka, pokud zase zacnu s RL, ale mozna si to necham az na Ulduar a TC.

    _______________________________
    rockin
    • Reply #306  |  08-02-2011, 23:56:49
      [link]
    Vyjadreni k surkam a profesim:

    Hrac(ka) nema povinnost vam davat poty, surky, scrolly, enchanty. Je to ciste na jeho (jeji) dobrovolne vuli. Jestli tu jeste nekdy uvidim, ze nekdo po dalsim hraci(cce) pozaduje jakoukoli vec, tak u me skoncil jak v raidech, tak i na blacklistu co se tyce surek, enchantu, glyphu apod.

    Surky na enchant a na tailoring jsou nejlehce sehnatelne surky, nepotrebujete mining ani herbalism na jejich ziskani. Staci nafarmit zelenky a pozadat v guilde o diss, popr. poslat cod, jak to uz nekteri z vas delaji. Cloth snad ani neresim.

    _______________________________
    rockin
    • Reply #307  |  09-02-2011, 00:05:47
      [link]
    Vyjadreni k povysovani ranku v minulosti i do budoucna:

    WOW vam moc leze na mozek. Dejte si malou pauzu a vyjdete si ven do prirody, popr. se ozerte v hospode nebo si zasoulozte.

    EG je jedna z mala guild, ktera na hodnosti tolik nehledi. RL muze delat kazdy v guilde, pokud se na to citi. Hera se chodi denne a taky je sklada kdekdo.

    _______________________________
    Yrrah
    • Reply #308  |  09-02-2011, 02:54:38
      [link]
    Zdravim, mam par svych nazoru na:

    - Nabirani clenu do guildy a guild raidu.
    Bez TS zadny zelenac nema v EG co delat. Funkcni TS by melo byt nutnou a tvrdou podminkou pro ucast v raidu. Dokonce bych funkcni TS povazoval za jednu z podminek pro vstup do guildy. Kazdy novy clen by mohl byt nejdrive po nejakou dobu ve "zkusebni dobe", tj. kdyz se bude v raidu blbe chovat, bude ninjovat, followovat a pritom psat na lfg nebo jinak delat naky bordel, tak kick z raidu i z guildy. Uz ted by tu par hracu davno nebylo nikdo by pro ne netruchlil. Pokud mame byt elita, tak by se tady nemeli cpat hraci, kteri se neumi chovat, to at se uci v jinych low-guildach.

    - Lootovani, ninjovani.
    Jeden navrh uz tu zaznel nekolikrat. Greedovani itemu, ktery je o tridu lepsi nez puvodni item hrace, by mohlo byt povazovano za need. Low-eq hraci by si v raidech mohli sbirat standard equip a high-eq hraci by mohli s vyssi prioritou doneedovavat itemy, ktere jim chybi, pak by raid mel smysl pro vsechny. Jsou hraci, kteri chodi 3h naxx jen kvuli jednomu itemu pravidelne nekolik mesicu a furt ho nemaji. Jine slabsi omezeni by mohlo byt to, ze pri need-rollovani by mohlo byt brano v uvahu i pocet greed-lootu vsech hracu, kteri rolluji. Napriklad pokud nekdo chodi 3h naxx jen kvuli sekyre z KT a celou dobu nic jineho ani negreeduje, tak je nefer, kdyz mu tu sekyru vyfoukne nekdo, kdo v tom raidu bral 4 veci na greed.

    - Herni a osobni neshody.
    Vzdycky budou skilleri a lamy, proto budou vzdycky herni neshody. Mrzi me, ze nektere herni neshody prerustaji az v osobni neshody, napriklad Gervaise vs nekolik hracu, kdy Gervaise par veci podelala a pak na to jeste hodne nesikovne argumentovala (i me tim stvala). Gervaise se v tomhle hodne zlepsila, ale dotycni lide jsou na ni jeste porad dost drsni. Jeji povyseni moc nechapu, nic proti ni nemam, ale myslim si, ze je v guilde par lidi, kteri by si to zaslouzili vice. Ze jeji povyseni par lidi nepochopilo a par lidi pobourilo - nedivim se tomu. Vic k tomu nereknu, protoze nechci nikoho nastvat.

    - Reseni problemu, odchod Spartika.
    Nedelejte zadna unahlena gesta. Reste problemy, poukazujte na ne a konstruktivne se snazte navrhovat jejich reseni. U odchodu Spartika jsem nebyl. Nevim, jestli u toho tekly nervy a odesel v amoku a nebo s chladnou hlavou, ale je to skoda. Spartik me nejednou celeho ogemoval a nic za to nechtel, delal pro guildu velky kus prace a byl jednim z nejaktivnejsich hracu v guilde. Treba nebude v EG, ale jemu se ja rad kdykoliv odvdecim.

    Michalekx
    • Reply #309  |  09-02-2011, 06:35:38
      [link]
    Bré ráno. Poprosím někoho, kdo je víc softwarově zdatnej něž-li já, zda by se nepodíval na TS, proč se nejde připojit knám do guildy pokud je za jménem(U). To je totiž ten hlavní problém že když už hráči mají TS, nemohou se k nám vlastně ani dostat. Včera sem to večer zkoušel a pokud jsem se logoval klasicky, tj. přes connect bylo vše v pořádku ale jakmile sem to zkusil přes quick connect tak bylo po kecání. Nevím, možná je to nějak nastavený v místnosti EG, nebo to třeba platí pro všechny stálé místnosti. Každopádně sem se ale setkal i s tím, že hráč co se přihlašoval jako já přes "connect" tak měl za jménem (U).

    _______________________________


    Yosska
    • Reply #310  |  09-02-2011, 09:20:09
      [link]
    Quote: Michalekx | 09-02-2011, 06:35:38
    Bré ráno. Poprosím někoho, kdo je víc softwarově zdatnej něž-li já, zda by se nepodíval na TS, proč se nejde připojit knám do guildy pokud je za jménem(U). To je totiž ten hlavní problém že když už hráči mají TS, nemohou se k nám vlastně ani dostat. Včera sem to večer zkoušel a pokud jsem se logoval klasicky, tj. přes connect bylo vše v pořádku ale jakmile sem to zkusil přes quick connect tak bylo po kecání. Nevím, možná je to nějak nastavený v místnosti EG, nebo to třeba platí pro všechny stálé místnosti. Každopádně sem se ale setkal i s tím, že hráč co se přihlašoval jako já přes "connect" tak měl za jménem (U).
    Ja myslel, ze je to napsany tady na CW strankach pod zalozkou Teamspeak...

    Jinak u quickconnectu je to jasny, pokud tam nedas svoje heslo a jmeno, tak bude U vzdycky.

    [ Upravil Yosska  09-02-2011, 09:22:39 ]

    _______________________________




    Michalekx
    • Reply #311  |  09-02-2011, 10:17:43
      [link]
    To ano Hradli, je to tam ale třeba konkrétně v případě rotheose sem mu přesně popisoval postup, ba dokonce i kontroloval přes screeny jestli to má dobře a stejně když to zadával přes connect tak měl za jménem U (tedy aspoň to tvrdil) a k nám do G se nedostal.
    Ale rozhodl sem se že raidy které budu vést já, tak budou v jiné místnosti než u nás. Tím by měl odpadnou problém "mě to tam nepustí" a zůstanou jen ti, co jsou líní si to nainstalovat a ty prostě kick!!!! O k systému lootu mě napadla myšlenka, aby se uchytil GC, tak ten co nebude v kalendáři nebude mít nárok na need, greedovat bych nezakazoval, to by nikdo nechodil. Ještě mám další nápady, možná lepší ale musím si to ještě srovnat v hlavě a pak to dám na papír případně sem.

    [ Upravil Michalekx  09-02-2011, 10:23:41 ]

    _______________________________


    Michalekx
    • Reply #312  |  09-02-2011, 10:21:46
      [link]
    Ještě ke GC, nikdy sem neměl problém že bych něco neviděl, to spíš sem viděl míň lidí než tam skutečně bylo a to pouze v případě, že jsem to nevytvářel já. Pokud sem ten event vytvořil tak to bylo OK, tudíž si myslím že v GC by až takovej zádrhel nebyl.

    _______________________________


    Yosska
    • Reply #313  |  09-02-2011, 11:30:13
      [link]
    Quote: Michalekx | 09-02-2011, 10:17:43
    To ano Hradli, je to tam ale třeba konkrétně v případě rotheose sem mu přesně popisoval postup, ba dokonce i kontroloval přes screeny jestli to má dobře a stejně když to zadával přes connect tak měl za jménem U (tedy aspoň to tvrdil) a k nám do G se nedostal.
    Ale rozhodl sem se že raidy které budu vést já, tak budou v jiné místnosti než u nás. Tím by měl odpadnou problém "mě to tam nepustí" a zůstanou jen ti, co jsou líní si to nainstalovat a ty prostě kick!!!! O k systému lootu mě napadla myšlenka, aby se uchytil GC, tak ten co nebude v kalendáři nebude mít nárok na need, greedovat bych nezakazoval, to by nikdo nechodil. Ještě mám další nápady, možná lepší ale musím si to ještě srovnat v hlavě a pak to dám na papír případně sem.


    Doufam, ze si mu rekl ze TS rozlisuje mala a velka pismena, a to jak v heslu tak ve jmene, musi to napsat uplne stejne jako pri registraci.

    _______________________________




    AndyAndy
    • Reply #314  |  09-02-2011, 12:10:10
      [link]
    Jeste takova mala poznamka ke GC. Parkrat se mi stalo, ze jsem se zapsala a ani po par hodinach jsem se nevidela mezi zapsanymi a prisla jsem na to, ze se tam uvidim jen tehdy, az ten dotycnej, co utvoril tu akci, se logne do hry a synchronizuje se mu kalendar. Aspon tak se mi zda, ze to funguje. A to, ze nekdo tu psal, ze treba konkretne vidi na zitra doma jen jeden vypsanej naxx a v praci jen ten druhej - nevim, ja vidim oba dva.

    _______________________________



    playermaker
    • Reply #315  |  09-02-2011, 12:34:16
      [link]
    ano GC funguje tak, ze se aktualizuje az po lognotu hrace, ktery dannou akci vytvarel a potvrdi ucast prihlasenych clenu

    k Hamishove pripsevku: naprosoto souhlasim ve vsech bodech a zrovna jsi popsal i to jak to mam ja s naxx 25, chodim tam jen pro axe z KT, v guilde jsou lidi kteri chodi naxx pravidelne nekolik mesicu ba dokonce i rok a vice a stale nemaji nabrany eq, ale jsou tu i takovi hraci kteri se nedavno stali 80lvl nebo moc casto nechodi a eq nabrali hned, je pravda ze je to stesti rollu a zda se mi clovek ktery ma modry nebo horsi eq ma lepsi roll

    jsem rad ze se tady konecne neco resi a snad pomuze do budoucna i kdyz to rozpoutal az muj exces, ale vsechno spatne je pro neco dobre

    _______________________________



    Michalekx
    • Reply #316  |  09-02-2011, 12:36:36
      [link]
    JJ to jsem mu říkal, jelikož sem i já zprvu stím měl problém, tvrdil že to má přesně tak nevím.... Ale je mi to divný, že spoustě lidem to jde a pár jedincům prostě ne a ne. To co říká žervé mě nenapadlo, ale jistou možnost v tom vidím, že by to tak mohlo bejt. Je to stejné jako když se tam zapíšou lidi, někdy se je to přihlásí na event hned a někdy to trvá i několik dní....

    [ Upravil Michalekx  09-02-2011, 12:37:28 ]

    _______________________________


    Michalekx
    • Reply #317  |  09-02-2011, 12:50:02
      [link]
    To že někdo nazbírá EQ rychle to je tak trochu neovlivnitelněj problém, Když dám svůj příklad tak za tejden se mi povedlo nazbírat skoro komplet holy eq, ale jako ninja si nepřipadám. Nebyl tam prostě nikdo jinej kdo by to chtěl a tak si myslím že je mnohem lepší když ho někdo dostane než aby šel na diss. Zase je věc druhá loot věcí z KT. Myslím že by to měla bejt taková třešnička na dortu, završení už nasbíraného převážně 213 eq. Je určitě pro zlost když si jeden hráč sbírá eq na greed celej naxx a pak má ještě k tomu kliku a vyrolluje si i 226lvl věc. Premýšlím nad nějakým opatřením jak tomu zabránit ale jsem teprve v počátku, uvidíme zda se mi to podaří a zda to ostatní odsouhlasí.

    _______________________________


    Yrrah
    • Reply #318  |  11-02-2011, 13:10:06
      [link]
    ja napriklad navrhuju to, aby se pri rollu na 226lvl veci z KT (asi trochu sloziteji) prepocitaval roll takovym zpusobem, ze kazdy, kdo rollne, tak se od jeho rollu odecte napr. pocet lootovanych veci * 15

    priklad:
    hrac A rollne 50, nic nebral, takze zustane 50
    hrac B rollne 90, bral 3 veci na greed, tedy 90-(3*15)=45

    klidne by se tenhle odecet mohl provadet i pro tokeny. urcite ted nekdo bude reagovat, ze je to prilis slozite a ze se o tohle nikdo nebude chtit starat. RL vetsinou pise pocet veci, kdo kolik bral, takze nejvetsi problem je vyresen a zbytek se uz nejak domysli.

    pro sebe tohle nevymyslim, ja po 5ti mesisich pravidelneho chozeni mam macku 226 i stit 226 a treba plast 226 z tos25 jsem mohl mit taky, ale daroval jsem ho Gervaise s 2. nejvyssim rollem, protoze bych ho stejne v pvp nenosil. jsou mezi nami hraci, kteri chodi raidy25 pravidelne a dele nez ja a nemaji nic, coz me mrzi - hraci, aktivni pvpckari, kteri treba macku z KT potrebuji mnohem vice nez pve hraci, napr Raisedfist, Spartak, Shevik a dalsi.

    playermaker
    • Reply #319  |  11-02-2011, 14:43:29
      [link]
    takze ted radeji nebudou chtit ani veci na greed aby nemeli minus roll na KT, takze EQ ktery by se dal na nekoho vyuzit se disne jen proto aby nekdo nemel nahodu zmenseny roll na KT, ale co, resite neco na muj popud a ja uz v guilde nejsem tak je asi zbytecny neco takovyho resit kdyz to vsem vyhovuje

    _______________________________



    ShevaCZPD
    • Reply #320  |  11-02-2011, 20:49:04
      [link]
    budu reagovat jen na určité věci. Dneska jsem se vrátil po týdnu ze služebky a teď jsem se konečně prolouskal tady tím čtením.

    Co se týká zásluh o zvyšování hodnosti. Ano, sice tady trávíme většinu volného času, ale jak řekl Hradli: Já nejsem ve vedení a tudíž o tomto jako knight nerozhoduji, já se tady jen tak bambelám okolo. K povýšení člena guildy. Může se stát (jako například v tomto případě), že s povýšením nemusí ostatní členové souhlasit, tudíž můžou vznést námitku, popřípadě dotaz proč byl dotyčný povýšen na vedení. Pokud se toto rozhodnutí nezamlouvá více lidem, můžou podat argumenty, proč by neměl dotyčný být povýšen a vedení se bude tím to zabývat. Pokud není podnět, nedá se to řešit.

    Druhá věc ohledné lootování a chování v raidech.
    To že někdo neudělá brutální dmg nemusí v každých případech znamenat, že v raidu nic nedělá. Já třeba osobně nevytočím takový dmg jako galen, protože mám na dualech talenty na pvp. Ohledně rollování bych se přiklonil k názoru hamischka, že pokud někdo bude jako strhaný brát věci na greed, bude se mu odečítat roll. V jaké výši a jakým přepočtem by záleželo na dohodnutí vedení guildy a vyvěšení na g. forum k vyjádření členům. Navíc bych pravidlo rollu ještě trochu poupravil a to proto, že ti co vyexpí ať už alty nebo své mainy na 80-tý lvl jdou zpravidla hned naxx 10 nebo 25 man, aniž by nasbírali nejprve nějaký eq z hero dungeonů. A můj návrh úpravy by byl takovýto: "Ano, na loot máš právo jako každý jiný účastník raidu. Pokud se však raidu účastníš bez eq z hero dungeonů a máš roll vyšší na věc, která může být prospěšnější členovi raidu s nižším rollem, ale eq, který může být ku prospěchu a pomoci celé guildě, bude dána věc tomuto rollujícímu. Pokud tento člen věc odmítne s tím, že není pro něj bezprostředně nutná, přiřadí RL item klasicky podle rollu."
    Myslím, že není zase až tak velký problém chodit hera na eq. Jsme tu všichni slušní hráči a za tu dobu, co tady jsem se nestalo, že by někdo nešel někomu pomoct například s nabráním equipu. Takže buď by se souhlasilo s pravidlem potřebného rollu nebo by to bylo jako kdysi. nemáš eq, nejdeš raid. A myslím, že by se začly chodit rychle i hera.





    _______________________________
    pages: 1 10 14 15 [ 16 ] 17 18 20
    Forum Nav : Jump To This Forum