• Login: Password:
  • pages: 1 10 12 13 [ 14 ] 15 16 20
    Lupin
    • Reply #261  |  01-01-2011, 20:53:55
      [link]
    Ahoj všichni, sice je to už nějaký pátek co již na Czechwowu nehraji a nevím kolik lidí v EG si na mě ještě pamatuje, ale i tak přeji všem hodně štěstí a zdraví v reálném životě a hodně úspěchů ve světě WOW

    _______________________________


    a moje manželka
    Yosska
    • Reply #262  |  01-01-2011, 21:34:56
      [link]
    Quote: Lupin | 01-01-2011, 20:53:55
    Ahoj všichni, sice je to už nějaký pátek co již na Czechwowu nehraji a nevím kolik lidí v EG si na mě ještě pamatuje, ale i tak přeji všem hodně štěstí a zdraví v reálném životě a hodně úspěchů ve světě WOW


    To by ses divil kolik nas tu jeste zustalo...

    Jinak taky bych chtel poprat vsem soucasnym i minulym clenum hodne dobreho do roku 2011, at se vam podari vsechno na co sahnete.

    _______________________________




    Yosska
    • Reply #263  |  01-01-2011, 21:38:47
      [link]
    Quote: Lopata45 | 01-01-2011, 20:36:59
    Ahoj, dneska sme se bavili s Alitarem a Teddym o WoW, tak sme nějak řešili jestli sme pořád v guildě nebo ne... No a protože nemam patche a vlastně nemam ani hru celkově tak sem se k vám nemoh podívat. :( Takže bychom vám všem těm co známe i těm co už neznáme rádi popřáli štěstí do nového roku, a už to nehrajte vždyť to jen žere čas. Doufáme, že na nás pořád vzpomínáte Flore, Alitar a Teddy.
    No v Guilde porad jeste jste teda skoro vsichni, Boggy zridil pro cestne cleny EG specialni hodnost, kdyby se nekdo z vas chtel vratit, a Tedy ten at si to vyridi s Elofem :).

    Zrovna ted nedavno jsem si na vas vzpomnel, kdyz jsem byl v Zul'Amanu, co my jsme se tam s Tedym nalitali, ne nadarmo je Zul'Jin mojim podle statistik nejcasteji zabijenym bosem a to jsem uz pul roku 80ka.

    [ Upravil Yosska  01-01-2011, 21:58:27 ]

    _______________________________




    Ugar
    • Reply #264  |  01-01-2011, 21:53:40
      [link]
    Hehe, no jo stal se strašlyví omyl a velikým nedopatřením (překlik) sem kicknul Teddyho z guildy. Dotyčnému se omlouvám a jestli se nekdy vratí okamžitě ho beru zpět. A i ostatní tu zase rádi uvidíme.



    [ Upravil Ugar  01-01-2011, 21:54:39 ]

    _______________________________

    sendence
    • Reply #265  |  02-01-2011, 11:26:14
      [link]
    Hned jak to bude mozne sa pridem pozret na CW, len to bohuzial teraz viac zavisi od GM ako odomna no pridem urcite :)

    [ Upravil sendence  02-01-2011, 11:26:45 ]

    _______________________________
    Yosska
    • Reply #266  |  03-02-2011, 16:55:11
      [link]
    Chtel bych poprosit Griotku, aby si daval pozor, na to jakym zpusobem se vyadruje na foru CW. Vim, kyberneticka generace 90tych a 00tych ma omezenou slovni zasobu a bohuzel vetsina jimi pouzivanych slov je sprostych.

    Tak kdyz uz te nekdo nejakym zpusobem na foru urazi, zkus se nad to povznest, a pokud musis reagovat prosim slusne.



    _______________________________




    Michalekx
    • Reply #267  |  08-02-2011, 07:05:02
      [link]
    Včera po Spartíkově odchodu mi celý den v hlavě zněla myšlenka proč tomu tak bylo, co se to teď děje v Guildě že když si whispuji s různýmy tipy hráčů, většina z nich nemá zrovna teď v souvislosti s děním v guildě zrovna moc radosti. Jelikož sem takovej, že nesnáším lež budu mluvit (nebo spíš psát...:))zcela narovinu. Doufám že si tím v guidě neudělám nepřátele.
    Spartík odešel kvůly povýšení Gervé. Bohužel sem se na tomto našem fóru nedopídil článku, kde by přesně bylo napsáno, že za to či ono chování, jednání, činy bude či ona hodnost tudíž ani nemohu říct co k tomu konkrétně Boggyho vedlo. Včera jsem si psal i s více lidma, někteří jsou tu dál než žervé, dle mého názou (jako velmi aktivního hráče) dělají pro guildu i více než žervé a jsou stále "níž"..... Nevím jak to bylo když byla žervé povýšena, nebyl sem on-line tak nemohu posoudit kdo z vysokého vedení byl či nebyl zrovna on-line. A další věc která mě docela naštvala.
    Za pár chvil příde TC a sním nové, daleko složitější raidy něž je naxx, tak nechápu jak může vedení (nevím konkrétně kdo, ale vím že to padlo)říkat na spartíkovo adresu, že dobří hráči přicházejí a odcházejí. Ted budu možná hájit Spartíka ale vemte si, kolika lidem dělal kameny, myslím že jen u mě by se cena vyšplhala daleko víš než 2000g to jsem určitě nebyl sám, byl jedno z nejlepších meelee co sme tu měli, skvelí hráč do PVP, myslím že vynikající reprezentat guildy a vy mu pošlete tento vzkaz???? Nice, opravdu nice!!! Myslel sem že cílem vedení je udržet si tu kvalitní hráče a ne je odhánět nesmyslným povýšením a přístupem k nim. Doufám že si tento příspěvek hodně lidí přečte ale ještě víc lidí na něj zareaguje, protože když se stím nic nebude dít, kvalitních hráčů co odejdou bude přibývat. Doufám že sem si tímto příspěvkem neudělal nepřátele ale někdo toto téma otevřít musel.


    [ Upravil Michalekx  08-02-2011, 07:29:25 ]

    _______________________________


    playermaker
    • Reply #268  |  08-02-2011, 08:27:41
      [link]
    Misaku diky, moc, ale neni to o jen o Gervaise, je to i o vedeni, jak to bylo drive s eq kdyz se chodili raidy, dostavali to lidi kteri to potrebovali a a chodili pravidelne a predevsim to meli do primaru (Gerve by mohla potvrdit), dneska uz jsou tady takove novoty ze si musis vybrat jaky eq budes v raidu sbirat, me osobne je to jedno protoze stejne budu sbirat i kdyz uz nemam zatim co sbirat dps, ale jsou tu lidi s dualama a ty to myslim stve a dneska se da eq jakekoliv ninje ktera nechodi raidy pravidelne a v guilde videt taky neni, nejen me dostalo jak Artusak dostal tankovaci chestku z tos a vymenil ji za 213 z naxxu, ale to jen pro priklad, za dalsi jak dlouho se tu vyhrozuje kdo nebude na TS nepujde raid a co se stalo nic, lidi kteri nejsou schopni zprovoznit TS si myslim ze kdyz uz teda zustanou v raidu by nemeli mit narok na loot i kdyz je to dost hnusne a prisne, protoze nekteri lidi kteri nejsou na ts dokazou odvezt kus kvalitni prace, ale i kdyz mame naxx nachozeny nebo aspon vetcina, obcas udelame nejakou zmenu a lidi kteri nejsou na ts o tom nevedi a pak je zbytecny wipe, me je opravdu jedno kdo ma a nema jakou hodnost, ale pokud ma nekdo mit nejakou hodnost at si ji zaslouzi, je to guilda a meli by tu platit nejake rady a pravidla, k povyseni Gervaise, v mem vlaknu psala ze se o tom mluvilo, to nevim kde to vzala, vcera kdyz jsem si whispoval s par cleny vcetne vyssich ranku tak nikdo o nicem nevedel a Gervaise uz prestan vsem mazat med kolem pusy, to ze pises ze jsi tu porad to ano, ale stale pises afk, tak proc nejdes si nafarmit surky nez se spusti dalsi bg na ktere cekas, pokud nemas zajem si sehnat surky na profese jako ostatnich 800 lidi na CW tak ty profese zrus nebo si snad myslis, ze ti nekdo bude davat surky, eq nebo g zadarmo? Ale mozna ze jenom jsem byl takovy blbec ja, ktery kdyz neco potreboval tak si surky dodaval, at se jednalo o bagy, ench, jidlo. Tak jsem se rozhodl byt samostany a udel jsem si nejpouzivanejsi profese abych byl sobestacny a zbytecne nikoho neotravoval, jen potaky z alchemky jsem musel kupovat a dokonce i mimo guildu. Mrzi me, ze nektrri lidi to berou tak laxne, pro me EG byla rodina a o to vic me mrzi jednani nekterych clenu.

    A jeste jsem chtel dodat neco k PTR chtel jsem pomoci, ale radeji nechci byt soucasti kdyz vidim co je tam za testery kteri ani nevi jak zjistit jestli je PTR server online nebo nebo a nejsou schopni treba pri testovani bossu a jejich dmg si zjistit co,jak, proc, za kolik ten a ten danny boss dela nebo vyzkouset spelly a ability a talenty. Nemyslim si ze je rozumne tam davat pristup kazdem i kdyz napad s pomoci obycjenych hracu se mi zamlouval a mohl urcite dost prinest.

    [ Upravil playermaker  08-02-2011, 08:48:53 ]

    _______________________________



    Yosska
    • Reply #269  |  08-02-2011, 10:28:27
      [link]

    Quote: Michalekx | 08-02-2011, 07:05:02
    Včera po Spartíkově odchodu mi celý den v hlavě zněla myšlenka proč tomu tak bylo, co se to teď děje v Guildě že když si whispuji s různýmy tipy hráčů, většina z nich nemá zrovna teď v souvislosti s děním v guildě zrovna moc radosti.


    Kdykoliv se mohou vyadrit, bud tady na foru nebo me nebo jinemu clenovy whispem ingame, bohuzel vase neradosti se dozvidam az kdyz guildu opustite, abych vedel aspon duvod, kdyz proste leavnete a konec...

    Quote: Michalekx | 08-02-2011, 07:05:02
    Bohužel sem se na tomto našem fóru nedopídil článku, kde by přesně bylo napsáno, že za to či ono chování, jednání, činy bude ta či ona hodnost tudíž ani nemohu říct co k tomu konkrétně Boggyho vedlo.


    Zpusob povysovani je vicemene sofistikovany, popisoval jsem ho vcera spartikovi. Tady je taky prostor pro vas, nicmene odezva nulova zatim co jsem zaregistroval ja, nic vam nebrani posilat nam ipulsy kdo si podle vas zaslouzi povyseni, kdo ne, popripade pokud zaznamenate nejake prestupky proti pravidlum. Neni v silach Boggyho, ktery ma mnoho prace mimo guildu kontrolovat kdo co jak kdy dela, ani v sile nas ostatnich, uz jen protoze nejsme vecne online a kdyz jsme tak nemusime mit vzdy cas sledovat G-chat protoze jsme (teda aspon ja) v BG. Mozna jste cekali neco jineho, ale vedeni neni vsevidouci.
    Takze pokud to shrnu ted veskere impulsy pro povysovani jsou od vedeni, po navrhu se prejde k hlasovani, kdy musi byt pritomni 3 clenove vedeni guildy, aby bylo rozhodnuti pravomocne. Co si budem povidat vsichni vetsinou souhlasi (teda aspon ja protoze je mi uprimne jedno kdo jakou ma hodnost, zamyslet se zacinam az kdyz jde o prijeti do vedeni. Mozna me za to ukamenujete a mozna prijdu pro svuj laksni pristup o misto clena vedeni.). Pak uz probehne cela ceremonie a povyseni se dokonci.

    Quote: Michalekx | 08-02-2011, 07:05:02
    Nevím jak to bylo když byla žervé povýšena, nebyl sem on-line tak nemohu posoudit kdo z vysokého vedení byl či nebyl zrovna on-line.

    Z vedeni byl online Boggy, Ori a ja.

    Quote: Michalekx | 08-02-2011, 07:05:02

    Za pár chvil příde TC a sním nové, daleko složitější raidy něž je naxx, tak nechápu jak může vedení (nevím konkrétně kdo, ale vím že to padlo)říkat na spartíkovo adresu, že dobří hráči přicházejí a odcházejí. Ted budu možná hájit Spartíka ale vemte si, kolika lidem dělal kameny, myslím že jen u mě by se cena vyšplhala daleko víš než 2000g to jsem určitě nebyl sám, byl jedno z nejlepších meelee co sme tu měli, skvelí hráč do PVP, myslím že vynikající reprezentat guildy a vy mu pošlete tento vzkaz???? Nice, opravdu nice!!!

    Spartik se rozhodl sam odejit, co ti ma kdo rikat, samozdrejme ze ti ve vysledku rekne neco takoveho, protoze jinak neni ani moc co. Proste se tak rozhod a ja osobne nikoho nebudu pacit proti jeho vuli k navratu, samozdrejme ze se ho zeptam na duvod, co ho k tomu vedlo, popripade mu rict, aby si to este rozmyslel, ale nejake histericke whispy typu "Vrat se bez tebe se rozpadne cela guilda, nemuzu bez tebe zit, vis co kdyz jdes ty ja pujdu taky, to chces??", to ode mne fakt necekejte. Ano je to skoda, ze lide jako Spartik z EG odchazeji, tim vic kdyz toho tolik pro ostatni udelali. Neni to ale tak, ze bych napsal Spartikovi "Vis co tak si jdi takovejch jako ty je tu sto, my si misto tebe najdem nekoho jineho". A do G-chatu kdyz se te nekdo 5x zepta proc a jak leavnul, tak omluvte, ze nekdo rekne "dobří hráči přicházejí a odcházejí".

    _______________________________




    Yosska
    • Reply #270  |  08-02-2011, 11:28:21
      [link]
    Quote: playermaker | 08-02-2011, 08:27:41
    dneska uz jsou tady takove novoty ze si musis vybrat jaky eq budes v raidu sbirat, me osobne je to jedno protoze stejne budu sbirat i kdyz uz nemam zatim co sbirat dps, ale jsou tu lidi s dualama a ty to myslim stve a dneska se da eq jakekoliv ninje ktera nechodi raidy pravidelne a v guilde videt taky neni


    Nechteli jste DKP, takze jakykoliv item vyhrava roll. Poku vyhraje nekdo koho tu nazyvate "Ninja", tak co mame udelat ric ty to nedostanes dostane to ten a ten, nebo nedejboze ja. Myslim, ze to byl jeden z duvodu proc nekteri odesli z "nejlepsi guildy na servru" sem. Ale samozdrejme, ze se tomu misi dat nejaka forma ze nepujde do naxxu nejaka kocka co si pak bude needovat mace z KT, kdyz je v raidu 5 dalsich druidu co na ni cekaj. Me se osobne nevic libi Boggyho pristup ze by mel eq dostat ten kdo ho potrebuje, ale... nevite do jake miry pak bude chodit raidy az nabere full eq, mozna prestane chodit uplne... pak to chce pred kazdym rozdelenim inspect vyteze, kdyz si to nezaslouzi, tak 2.eho atd., coz cely raid prodlouzi. Pak tu mame treba lidi co v raidu delaji male dmg, at uz je duvod jakykoliv, tak reknete on na to nema pravo, protoze dela maly dmg je to zbytecna ztrata EQ. Vemte si Miliho, byl druhej s modrou zbrani...

    Prerozdelovat loot je to nejslozitejsi co muze byt, papiry na Need a Greed to jenom zacina, odpovednost za rozdeleny loot nese RL, jelikoz neni zadny oficialni vzorec v guilde jak jej pridelovat a sestavit jej bude velice obtizne a obavam se, ze pokud by k tomu doslo vysledna formulace by byla snadno napadnutelna. Proto se do Leadrovani 25man nehrnu.

    K te druhe casti kdyz nejsou lidi veme se i "Ninja", SQ neduveruje lidem mimo guildu, tak se dava sance vsem z guildy, EQ z KT 25 chcete vsicni, mozna i z TOS, ale pokud nejsou lidi tak se bere vsechno, nebo se nepujde. Pokud si volite druhou moznost prosim, nemam s tim zadny problem.

    Quote: playermaker | 08-02-2011, 08:27:41
    vyhrozuje kdo nebude na TS nepujde raid a co se stalo nic, lidi kteri nejsou schopni zprovoznit TS si myslim ze kdyz uz teda zustanou v raidu by nemeli mit narok na loot i kdyz je to dost hnusne a prisne, protoze nekteri lidi kteri nejsou na ts dokazou odvezt kus kvalitni prace, ale i kdyz mame naxx nachozeny nebo aspon vetcina, obcas udelame nejakou zmenu a lidi kteri nejsou na ts o tom nevedi a pak je zbytecny wipe.



    Vyhrozovani prestalo!
    Aspon u me zase je to zalezitost RL a lidi zda-li se jedna o nekoho stezejniho i ostanich jestli raid jit ci ne. Rikam ti rovnou, ze bez naroku na loot ti do raidu pujdou 2 lidi ze sta. Ale u me si uz nikdo bez TS neskrtne... Upozornuju, ze na ts staci, kdyz budete poslouchat. Me taky unavuje kdejakemu novackovi vypisovat strategii do chatu, tak ji reknu max na ts. Vy ji neslysite, tudiz jste v raidu nepouzitelni a v kazdem dalsim, kdy neslysite taktez, nebo dokonce muzete byt pritezi, kdyz chcete chodit do raidu musite neco objetovat, uz jen pro to ze tam nejste samy, ze je tam dalsich 24 lidi.

    Quote: playermaker | 08-02-2011, 08:27:41
    me je opravdu jedno kdo ma a nema jakou hodnost, ale pokud ma nekdo mit nejakou hodnost at si ji zaslouzi, je to guilda a meli by tu platit nejake rady a pravidla, k povyseni Gervaise, v mem vlaknu psala ze se o tom mluvilo, to nevim kde to vzala, vcera kdyz jsem si whispoval s par cleny vcetne vyssich ranku tak nikdo o nicem nevedel


    Za to muzu do jiste miry ja, ale i ty, jelikoz jsi leavnul bez jakehokoliv predesleho podmetu, reflektoval jsem tvuj duvod odchodu do guildy, ze nejsi spokojen ze zpusobem jakym jsou jednotlivi clenove povysovani atd. Jelikoz vetsina lidi si dala 1+1 dohromady, kdyz si leavnul po tom co Ger byla povysena, tak uz to bylo cele nasnade, pak uz se to sirilo jako ticha posta ze clena na clena...

    Quote: playermaker | 08-02-2011, 08:27:41
    Gervaise uz prestan vsem mazat med kolem pusy, to ze pises ze jsi tu porad to ano, ale stale pises afk, tak proc nejdes si nafarmit surky nez se spusti dalsi bg na ktere cekas, pokud nemas zajem si sehnat surky na profese jako ostatnich 800 lidi na CW tak ty profese zrus nebo si snad myslis, ze ti nekdo bude davat surky, eq nebo g zadarmo? Ale mozna ze jenom jsem byl takovy blbec ja, ktery kdyz neco potreboval tak si surky dodaval, at se jednalo o bagy, ench, jidlo. Tak jsem se rozhodl byt samostany a udel jsem si nejpouzivanejsi profese abych byl sobestacny a zbytecne nikoho neotravoval, jen potaky z alchemky jsem musel kupovat a dokonce i mimo guildu. Mrzi me, ze nektrri lidi to berou tak laxne, pro me EG byla rodina a o to vic me mrzi jednani nekterych clenu.


    No myslim si ze v guilde by melo byt vsechno zadarmo, i kdyz se snazim pokud od nekoho neco chci sehnat si surky sam, pokud je namam ptam, se vzdy jestli za to neco nechce, poprp. mu narvu surky co potrebuje on a ja je mam zrovna v baglu. Ale to asi takhle fungovat nebude nikdy, kdyz jsem jeste nemel Jwc narval sem takovy rudy lidem co ho maji ( nekdy i 800 saronitu denne), no a pak zjistite, ze oni maj gemy na alty a na twinky a kdyz vam maji udelat gem, tak se osivaji. Tak sem si Jwc udelal sam a pokazdy kdyz mi nekdo napise ze chce gem tak se mu snazim vyjit vstric. Co se tyce Alchy, vecne posloucham jak ten a ten sbira tam a tam kytky, ale pak se podivam do GB a tam samy zbytecny elixiry co nikdo nikdy nepouzije, Flassky tam nejsou ani uzitecny elixiry, ano Spartiku i ja si kupuju flassky z Aukce, pokud mi teda nekdo neda... vetsinou Arka, a pak vidite jak si lidi behaj s flasskama na daily a v dalaranu s nima afkujou.... taky me to sejri. Co se tyce enchantu, snazim se vzdycky surky sehnat, protoze co zabrani enchovi rict ja nemam infinite... pritom jich ma v bance 100 aby mel na svoje enchy, jednou jedinkrat bylo v bance 40 dustu a hned byli pryc, pak je tu jeste problem s tim rozpustenim zelenek, ja vam vsem verim ale kdyz ti nekdo napise ze z 25 zelenek ma 10 infinite dustu... no nevim to musel bejt fakt pech, proto vzdycky preferuju partu pri rozpousteni. Nevim GB moc v tomhle smyslu nefunguje, misto dulezitech veci se tam hromadi ty stredne potrebne, a proc protoze tech opravdu dulezitych se lide neradi vzdavaj.
    Jedine snad Uzz, kterej dal do GB 14der do opasku... ted uz tam neni ani jedna a to velice silne pochybuju ze od te doby vyrostlo v g 14 osumdesatek, nebo ziskali nove pasky.

    Mozna si to tu predstavuju jako moc velkej komunismus, vsechno vsech, coz navadi k tomu aby nekteri delali furt a nekteri si valeli sunky, ale pak mame GB jen jako odklad veci co nepotrebujeme a treba 1 budeme z nasi osobni banky....
    Quote: playermaker | 08-02-2011, 08:27:41

    A jeste jsem chtel dodat neco k PTR chtel jsem pomoci, ale radeji nechci byt soucasti kdyz vidim co je tam za testery kteri ani nevi jak zjistit jestli je PTR server online nebo nebo a nejsou schopni treba pri testovani bossu a jejich dmg si zjistit co,jak, proc, za kolik ten a ten danny boss dela nebo vyzkouset spelly a ability a talenty. Nemyslim si ze je rozumne tam davat pristup kazdem i kdyz napad s pomoci obycjenych hracu se mi zamlouval a mohl urcite dost prinest.


    Ja se snazim osobne na PTR pomoct co nejvice, no aktivita jednotlivych clenu je videt na PTR foru, kdo a jak co testuje a do jake miry a kdo se tam chodi jen podivat na co se ma pripravit v budoucnu. Kdyz neco testuju snazim se sledovat vsechny aspekty a nahlizet na to z nekolika uhlu a hlavne nic neuspechat, samozdrejme kdyz netestuju treba DK talenty a spelly tak tomu nedavam takouvou pozornost, protoze verim ze ti kdo to testovali predemnou to testuji do stene miry jako ja .


    _______________________________




    AndyAndy
    • Reply #271  |  08-02-2011, 12:02:21
      [link]
    Já abych pravdu řekla, co vedlo Boggyho k mymu povyseni nevim, protoze kdyz jsem prisla online, tak tam Boggy i dalsi uz byli a Boggy mi rekl, at po restartu relognu (aniz bych neco tusila). Predpokladam tedy, ze jste se o tom bavili, kdyz jsem tam jeste nebyla. Je pravda, ze jsem v guilde jen pul roku a za tu dobu jsem "dolezla" docela vysoko. Pokud s tim ma kdokoliv jakykoliv problem, ze si to nezaslouzim, muze me kdykoliv "sesadit", pro me se tim nic nezmeni. A pokud jsi s tim Spartiku nebo kdokoliv jiny mel nejaky problem, moh jsi to hned resit i s Boggym, ktery byl zrovna online, a ne hned leavnout.
    Jinak to, ze pisu, ze jsem casto afk, je to, ze mi furt nekdo pise, whispuje a kdyz zrovna musim nekam na pulhodinu pryc, tak to radsi napisu do chatu, aby to lidi vedeli a zbytecne nepsali.
    Jinak s tim enchantingem je to u me dost slozity, ja delam enchanting kazdymu, kdo si napise a je z guildy a nedelam vyjimku mezi clenama. Tudiz toho dost vyuzivali jmena typu Artusak, Strickt a dalsi, kteri moc dobre vedeli, ze ja je neodmitnu a udelam jim to. A kdyz chtej po mne nekolik enchantu najednou, tak surky rychle mizi a ja nemam cas je nekolik hodin denne farmit. Z tohoto duvodu uz skoro nechodim bgcka.
    A s tim Ptrkem je pravda, ze uz to neni jako ten prvni vikend, kdy jsme tam byli cely vecery i noci a testovali jednu instanci za druhou, bohuzel.



    _______________________________



    Michalekx
    • Reply #272  |  08-02-2011, 12:15:20
      [link]
    MNo, pokud je to s povyšováním tak jak říkáš, tak proč to tu není nikde napsané????? NIkde sem nečetl že se k tomu povýšení můžou nějak členové vyjádrit to znamená, že to vím od této chvíle. A když je to tedy tak, tak proč se někdo těch obyčejných hráčů neptá? Nebo nebyl by tedy dobrej napad založit na povyšování taky forum???? Asi je blbost aby hráči rozhodovali sami ale tak komenty k lidem když tu vedení není tak často,jak přiznáváš, by se hodily, ne? Myslím že současnej systém povyšování asi není úplně best....
    PŘ: Gervaise=>Knight,
    Boggy - on-line minimálně, nemá tudíž moc přehled
    Hradli - on-line hodně, ale má řekněme "jiné starosti" a navíc tedy o hodnost hráčů se moc nestará
    Ori - on-line jak kdy, má období kdy více, má období kdy vůbec ale hlavně ve vztahu k Gervaise jsou to i přátelé v osobním životě takže......
    =========>uplně jasné povýšení....
    Tak mi povězte zda je tento systém správný?????
    Sofistikovaný???? Mno záleží na úhlu pohledu ale pro mě tedy moc ne.

    Tak dále. Je určitě blbost někoho ukecávat at se vratí. Tak jsem to hlavně ani nemyslel. Jde spíš o to stím člověkem rozumně mluvit i po jeho odchodu a ne naopak říkat, že jen závidí ať se jde uklidnit atd.(ano i toto včera padlo) Ještě bych pochopil říkat tohle hráč ale člen vedení???? Neměl by takhle náhodou bejt nad věcí????

    Spartík udělal tu chybu, že se o problémech nezačal bavit už dříve, a prostě leavnul mno. To je taky jeden z důvodů proč jsem neváhal a otevřel sem toto téma na fóru, snad to předejde dalším problémům, snad se najde nějaké jiné východisko....

    Co se raidů týče, v posledních 3 naxx25 sem leadroval já. Jelikož tedy s tím nemám moc zkušeností sem vždy rád když je tam i někdo zkušenej, co mi poradí. Nikdy sem se tomu nebránil a pokud budu leadovat tak ani branit nebudu. Ale souhlasím stím že bez TS na naxx25 nikdo nepujde. Stačí poslouchat ale aspon se ví o čem se mluví.

    Já se nikdy nesetkal s tím, že by po mě někdo něco za věci co jsem pořeboval chtěl, ale tady jde spíše o to, že někdo se snaží, farmí zelenky, dropuje necklace, knihy, těží suroviny a já nevím co všechno jiného a na straně druhé je člověk co když se po něm něco chce tak věčně nemá suroviny, protože ani není vidět že by si je někde farmil nebo si je snažil nadropovat.

    CO se G banky týče, já tam klidně budu dávat high věci na ench(v mém případě) ale jsem zas pro to, aby byl určen jen 1guildovní enchanter protože aby si ti lidé vybírali věci na skillování a já na tom strávil hodiny farmení, tak to sorry ale ne. Co se alchemky týče tak ted za Marion. Když jí někdo řekne, ráda vám uděla lahvičky. Po tom co jsem viděl jak Kloky dala myslím stack Flask of endless rage do banky a vzal si ho 1člověk, sem jí doslova zakázal to tam dávat. Nemá význam aby si falšky na které se hodně špatně získávaj Lichbloomy bral k sobě jeden člověk ve velkém. Ale stím se asi nic moc změnit dát nebude....nebo aspon nevím jak.



    _______________________________


    ReeLou
    • Reply #273  |  08-02-2011, 12:24:02
      [link]
    Gervaise byl povýšena na přání GuM. Byl jsem u toho Já a Elof, neviděl jsem žádný zásadní důvod proti.
    Spartak odešel na základě vlastního rozhodnutí, po tom co dopoledne nevybíravě utočil na Gervise a Majkicz. Následně byla Gervaise povýšena a on odešel. Jeho věc. Nic víc na tom nevidím.

    _______________________________



    AndyAndy
    • Reply #274  |  08-02-2011, 12:34:21
      [link]
    A neni jedno, ze se dva lidi (konktetne ja a Ori) zname osobne (teda jednou jsme se videli i s dalsima prazakam? :D) . Dyt tu je skupina Liberecaku, Jihomoravaku, co se znaj daleko vic, vidavaj se treba kazdej den a nikomu to nevadi. A koneckoncu vetsina z nas se snad setkame na srazu, tak se pozname i bliz nez jen pres pocitac. Jinak kdyby Ori povysoval na zaklade znamosti, tak by uz i dalsi lidi byli ve vedeni.
    A pokud se mnou mate nekdo problem, ktery se da resit a vyresit, tak mi muzete napsat a pobavime se o tom jinak, nez za mymy zady.

    _______________________________



    Michalekx
    • Reply #275  |  08-02-2011, 12:36:38
      [link]
    Ori alé já sem tady nechtěl řešit konkrétně Spartíka, ať už útočil na mou hodnost nebo ne. Mě jde spíš o ten princip povyšování. Neřeknu na private, to je taková běžná hodnost ale na Knight už by to asi mělo bejt jinak.... Mě jde jen o to že čím dál víc lidí je znechuceno tím , co se ted deje a já bych byl velice naérad abychom o ně přišli. Proto sem nahodil toto téma aby se společnými silami našlo nějaké zlepšení. Abychom nebyli prestižní guilda jen navenek ale i uvnitř. Hráči co u nás hrají aby byli hrdí na to že jsou v EG. To je můj cíl.... A pokud mě to má stát hodnost že se tady do někoho opřu, tak ať. Hlavně aby se to zlepšilo jinak moje úsilí příde nazmar. Vím že se to nemůže podařit u všech, vždy se najde někdo kdo bude mít námitky ale nerad bych aby to tito lidé řešili odchody.

    _______________________________


    Michalekx
    • Reply #276  |  08-02-2011, 12:40:08
      [link]
    Žervé to byl jen příklad, byla si poslední povýšená a zrovna u tebe mi to šlo dobře rozebrat...

    _______________________________


    ReeLou
    • Reply #277  |  08-02-2011, 12:41:30
      [link]
    Quote: Michalekx | 08-02-2011, 12:36:38
    Ori alé já sem tady nechtěl řešit konkrétně Spartíka, ať už útočil na mou hodnost nebo ne. Mě jde spíš o ten princip povyšování. Neřeknu na private, to je taková běžná hodnost ale na Knight už by to asi mělo bejt jinak.... Mě jde jen o to že čím dál víc lidí je znechuceno tím , co se ted deje a já bych byl velice naérad abychom o ně přišli. Proto sem nahodil toto téma aby se společnými silami našlo nějaké zlepšení. Abychom nebyli prestižní guilda jen navenek ale i uvnitř. Hráči co u nás hrají aby byli hrdí na to že jsou v EG. To je můj cíl.... A pokud mě to má stát hodnost že se tady do někoho opřu, tak ať. Hlavně aby se to zlepšilo jinak moje úsilí příde nazmar. Vím že se to nemůže podařit u všech, vždy se najde někdo kdo bude mít námitky ale nerad bych aby to tito lidé řešili odchody.


    Mno, majki, nerad tě zklamu,ale on neutočil na nějakou tvojí hodnost, ale na tebe.

    _______________________________



    AndyAndy
    • Reply #278  |  08-02-2011, 12:43:49
      [link]
    to je super no, vsichni rozebirejte jen me a moji hodnost, ke ktery jsem prisla jak slepej k houslim :((

    _______________________________



    ReeLou
    • Reply #279  |  08-02-2011, 12:48:37
      [link]
    Quote: AndyAndy | 08-02-2011, 12:43:49
    to je super no, vsichni rozebirejte jen me a moji hodnost, ke ktery jsem prisla jak slepej k houslim :((


    Aničko, hlavně už to přestaň řešit ty.

    _______________________________



    AndyAndy
    • Reply #280  |  08-02-2011, 12:52:24
      [link]
    Ori, ted mi rekni, jak to mam prestat resit, kdyz v tom hraju hlavni roli? Musim se nejak obhajit pripadne k tomu rict vlastni nazor, to je slusny. A misto, abych mela radost, ze jsem povysila, tak z toho mam akorat problemy a lidi se do me navazej.

    _______________________________



    pages: 1 10 12 13 [ 14 ] 15 16 20
    Forum Nav : Jump To This Forum