• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Vyjednávání probíhají
    pages: 1 10 17 18 [ 19 ] 20 21 22
    Anubis
    • Reply #361  |  01-06-2011, 20:55:53
      [link]
    Quote: MikeMad | 01-06-2011, 19:19:25
    prijde mi ze jste si vubec neprecetli ten prispevek od Apo a jen jste si z toho vybrali co se vam nelibi a absolutne neprecetli vsechno v tom prispevku o upravach na CzD.

    BC pujde cela!


    Se mnou určitě počítejte Anub nikdy nezklame:-)

    _______________________________
    merlin
    • Reply #362  |  01-06-2011, 21:02:05
      [link]
    Ani nevím Smti pokud to neni jen joke s tvojí strany tak já to zkusím taky i když když bych si měl vybrat mezi 50 ženskými a 500 ženskými bral bych 500 :D

    [ Upravil merlin  01-06-2011, 21:02:46 ]

    _______________________________
    lelicek
    • Reply #363  |  01-06-2011, 21:04:44
      [link]
    Lidi děláte chybu, kdyz si ROLEPLAY představujete jako mezinárodní sraz MIRKŮ DUŠÍNŮ :)

    Roleplay je hrat svoji roli - kdyz to hodne prezenu, kdyz si nejaky rogue da nick ČIKATILO nebo ZODIAC - nelze od něj čekat nic, než že bude zemským škůdcem - a právě pořádání honů na tyto škůdce může být zdrojem nekončících obav a srandy z ROLEPLAY !

    MAVEX: na mou zelenou orčí kůži, tu EVIL guildu psanců hodlám založit a budeme plenit a rabovat (v souladu s jejich roleplay) a oni budou stavět epický šiky obránců, aby nám v tom zabránili :-)

    p.s. mě osobně šokovalo, že se nekoná nabídka z Mystiq - ale na druhou stranu, co když právě oni budou ten "cross realm" battlegroup? Vždyť je nemusíme nutně mít nasáčkované na svém serveru, na Dungy a BG se přihlásí odkudkoliv ... Takže velikost populace serveru, pokud se počítá s Cross Reamlem je ZCELA irelevantní !

    Smrťák

    [ Upravil lelicek  01-06-2011, 21:10:04 ]

    _______________________________


    Pakey
    • Reply #364  |  01-06-2011, 21:06:37
      [link]
    Lidi co tu nadávají a poučují o RP na tom serveru ani nebyli Jste k smíchu

    O žádný hardcore RP se tam nejedná. O tom jsme byli ujištěni

    _______________________________

    Meron
    • Reply #365  |  01-06-2011, 21:15:03
      [link]
    1, Nevím kdo z GMek odpovídal Mystiqu, ale má můj neskonalý respekt za to, že to není žádný bezpáteřní (resp. žádná bezpátření) loutka... Super :)

    2, Smrtibrach =DDD Je super, že jsi to doho RP zapálený už teď... Fakt by bylo super mít tam nějakou záporackou guildu - když potkáš jejího člena před dungem, nebo dva, prostě víš, že tě vykostí... Čekají u saronitu a titanu... A naopak jiné guildy na jejich hlavy vypisují odměny =D
    Kdyby se to hrálo slušně a ne jako reskill lowíků a schovávání ve stockade, jak předáděla třeba nagilama, tak by to určitě mohlo přinést nové světlo do světa Azerothu a Outlandu :)

    _______________________________


    Welcomtohell
    • Reply #366  |  01-06-2011, 21:17:03
      [link]
    Hrac mortyr si hned da facku .. za vsechny hrace czechwow .. podle me jsi ty k smichu

    _______________________________
    zombiecx
    • Reply #367  |  01-06-2011, 21:17:33
      [link]
    Quote: Pakey | 01-06-2011, 21:06:37
    Lidi co tu nadávají a poučují o RP na tom serveru ani nebyli Jste k smíchu

    O žádný hardcore RP se tam nejedná. O tom jsme byli ujištěni

    Jestli RP hardcore nebo ne dle mého není zase tak důležité. Neříkám, že jsem CD server zkoušel, ale minimálně jsem si tedy pročetl jejich web a přijde mi jako zajímavá možnost tvořit si vlastní eventy. To se tady bohužel nijak nekonalo a chce to opravdu chuť a podporu GM týmu. Pokud by to bylo možné, pak věřím že by se dalo naplánovat vícero akcí a nejen pro celý svět, ale třeba i pro jednotlivé guildy. Vždyť stačí jen tak málo, jako nějakou drobnost na chvilku někde přihodit, či něco malého zařídit a lidi se mohou bavit mnohem větším stylem než jen raidy, BG, PVP atp. Tohle je alespoň pro mne veliké plus a pokud to opravdu bude možné rád tuto možnost vyzkouším a budu se snažit celou hru obohatit...

    _______________________________
    lelicek
    • Reply #368  |  01-06-2011, 21:19:45
      [link]
    Asi tak - zopakovat si historicke bitvy - treba world PVP u Thoradin Wall v Hillsbradu - branit hradby - to by bylo !!!
    Kam se na to hrabe Wintergrasp :-)

    _______________________________


    Melka5
    • Reply #369  |  01-06-2011, 21:23:36
      [link]
    Quote: Pakey | 01-06-2011, 21:06:37
    Lidi co tu nadávají a poučují o RP na tom serveru ani nebyli Jste k smíchu

    O žádný hardcore RP se tam nejedná. O tom jsme byli ujištěni

    Přesně , už jsem se tam byl tako podívat s Želetavou (Gervaise, snad mě za to nezabanuje ) a moc jsme si to pochvalovali.

    _______________________________


    Sé onr sverdar sitja hvass! Sé mor'ranr ono finna.
    TheDeathSheep
    • Reply #370  |  01-06-2011, 21:26:46
      [link]
    Btw, kto je na CzD, tak hordáci sa schádzajú v OG aukcii xD

    _______________________________
    Llyal
    • Reply #371  |  01-06-2011, 21:36:39
      [link]
    Přijdu se tam podívat,i když tomu moc šancí nedávám...
    Nejvíc se tu řešilo zachování komunity a zachování postav...budu mít postavu,kde mám parádni 4 equipy,přes 3500 achi bodů atd na prázdným serveru,kde budu těžko skládat raid,dungy,čekat hodiny na bg?
    Nebo radši přijdu o postavu,kterou jsem si X hodin piplal,a začnu expit jinde?
    Je fajn složit partu na jakýkoli dung nebo raid za pár minut,bg co běží hned po lognutí a neexistuje tam wsg 13vs 10,ale 2000 lidí online je k prdu,když si tam člověk nemá s kým pokecat,s kým se zasmát
    Půjdu tam,kde nás bude nejvíc a doufám,že to bude na Czechdream...ale afk v dala už mě nebaví

    Jo a i přes né zrovna šťastnou volbu nového serveru chci poděkovat GMs,že se na nás nevyprdli úplně

    _______________________________
    lelicek
    • Reply #372  |  01-06-2011, 21:38:39
      [link]
    Netrpelive cekam kde ze nasi GM zprovozni to heslo? Kdyz jsou ted kostky vrženy, naše lodě míří řekou Styx, plují temnou slují, údery znavených veslařů Hordy se mísí z rykem opilých trpasličích otrokářů a na kapitánském můstku teče Griotka proudem. Trestná výprava Aliančních křižáckých rytířů přinesla novou kořist. V podpalubí se mísí ryk zdivočelých Taurů, nadávky Orků a kletby v dialektu Trollů, kterým ani jejich vlastní příbuzní nerozumí se mísí s chrastěním kostí Undeadů, kteří tiše veslují do úmoru, protože jejich smrtí zocelené schránky neznají bolest.

    Náhle jedno veslo naruší rytmus. Opilý trpasličí dozorce se otočí na vratkých nohou, a kalným zrakem se snaží proniknout alkoholovou mlhou, aby ztrestal bytost narušující harmonii. V tom Ork napne své svaly, a jasanové dřevo, vyhlazené rukami stovek mrtvých spolubojovníků se prohne. Ork zařve krvavou motlitbu k Bohu Války, jeho paže zalije zpěněná krew, dar jeho předků a on Zdivočí. V náhlém záchvatu zuřivosti ohne veslo až se ozve suché lupnutí - ztýrané dřevo nevydrželo tento nápor. Ork popadne zlomené veslo do svých zelených rukou a zařve:

    "Svobodu nebo SMRT! " a veslo opíše smrtící oblouk a zasáhne opilého trpaslíka do čela. Ozve se čvachtavý zvuk, jak trpaslík v agonii vypustil obsah svěračů a podpalubí zavalí smrad z jeho zdechliny. Toto sledují zvědavé oči nemrtvého kněze Fensalira, který předstírajíc veslování spal. I huňatý kamarád Moula se probudí z tupé veslařské dřiny a jeho otupělou myslí proletí zaklínadlo, které zahalí další trpasličí tyrany do sršního roje a vzápětí se kormidelník ocitá ve větrném víru a v kritické chvíli nepootočí příď loďi a ta narazí na útesy pod hladinou.

    Celá Horda se osvobodí a zkoprnělým aliančním vojákům na břehu, kteří přišli vítat kořist zařve v jednotném chorálu, DORAZILA hodina Vašeho soudu, třeste se o své obydlí, ženy a život. HORDA je tu !

    Smrťák - admirál chárty banditů plenících pobřeží Českého SNU :-))

    [ Upravil lelicek  01-06-2011, 21:47:14 ]

    _______________________________


    Apocrypha
    • Příspěvky: 643
    • Permanentně BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #373  |  01-06-2011, 21:39:25
      [link]
    ad Mystiq: mozna na prvni pohled zajimava nabidka, ale realita je trosku jina. Odmitam jednat s lidmi kteri se nestiti vyuzit jakkykoliv marketingovy tah k natlaku na partnera v jednani aby dosahli sveho. To uz jsem naznacoval Shalladanovi kdyz tu s tim zacal a ted to primo rikam ID Fazole - kdyby kdokoliv i treba ma pritelkyne pouzila soukromou korespondenci a zverejnila ji za ucelem ziskani nejake "vyhody" tak ma utrum a uz s ni nepromluvim.
    Jak je videt tak jsem s moralkou GM z Mystiqu ani ja ani nikdo dalsi z GM kdo to cetl nemylil. Je mi lito ze to musim rici ale jsem rad ze jsem je odmitl. A s tim co tu predvedl Fazole zavrel i jakkoukoliv sanci na znovuotevreni jednani.


    Dale uvedomte si ze nabidka gm teamu na prevod jinam je JEN a pouze pro ty kdo chteji. Byla vytvorena na zaklade toho ze dalsi alternativou je vypnuti vsech postav. Je to hlavne pro lidi co se umeji chovat a radeji maji solidni hru, slusnou komunitu a stabilni a primerene rostouci svet s prateli a pratelskym zazemim. Ne pro vecne a se vsim nespokojene deti - ty si dal muzou zustat tam kde jsou ted...

    Deti ktere hraji WoW je plny internet a skutecne pro ne je nejlepsi nejaky twinstar nebo mystiq a podobne masove servery, dobre tam zapadnou a muzou si flexovat cim chteji. Je to jejich vec a nijak se me netyka.

    Dalsim bodem je pocet hracu - mno at jich bude kolik chce VZDY je to jen zvyseni poctu lidi z CW. Nevim zda si to uvedomujete. Kdyby jsme spustili vlastni server tak by se po migraci postav (ktera by byla tak jako tak) jen oni pridali. Coz je porad vic hracu nez by tam bylo. Nevim kolik set ci tisic lidi online potrebujete aby jste se citili spokojeni, ale v kazdem pripade je to vase volba. Nic vam nebrani jit tam kam vas srdce ci vase touhy tahnout.
    Takhle nam poskytnout svuj svet a prizpusobit se je nabidka od nich. Jine nabidky byli jine - spise o tom jak ziskat dalsi pocet hracu. Pokud vas zajima jen pocet hracu tak pro vas bude vhodnejsi server kde maji hracu hodne nehlede na to jaci jsou.

    Pokud date prednost kvalite pred kvantitou tak pro vas mame nabidku jak vam zachranit vase postavy. Pokud si myslite ze nabidka neni pro vas tak je tu asi zbytecne kricet, pro vas plati ze se server vypne.

    Vite existuje takove prislovi: "Darovanemu koni na zuby nehled". Zde to plati doslova. Pokud nechcete prechazet nikdo vas nenuti. Ti co si misto psani urazek, vymyslu a ruznych nechutnosti zde na forum sli radeji zkusit realitu se dana vec libi. Tem ostatnim se libit nemusi, neni pro ne.

    Padnul tu i pomerne zajimavy nazor proste na zaklade vasich reakci migraci zrusit a nechat server at se vypne. Jak to vypada tak pro cast z vas je to to co chcete a po pravde receno nekyvnul jsem na tento navrh jen proto ze tu stale existuje dost lidi kteri jsou spokojeni. Jen pro tyto lidi se namahame s necim zarizovat a pro tyto lidi dal pracujeme ve svem volnu misto aby jsme si jako vsichni ti co tu krici na foru levelovali postavy nekde jinde.



    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    merlin
    • Reply #374  |  01-06-2011, 21:40:58
      [link]
    czn todle Dočasně není k dispozici služba chtěl jsem nalogovat na czechdream
    Server není dočasně schopen službu váš požadavek z důvodu údržby prostoje nebo problémy s kapacitou. Zkuste to prosím později.
    Apache/2.2.9 (Debian) DAV / 2 SVN/1.5.1 mod_fastcgi/2.4.6 Phusion_Passenger/2.2.4 PHP/5.2.17-0.dotdeb.0 s OpenSSL/0.9 Suhosin-Patch mod_ssl/2.2.9. 8k Server at www.czechdream.cz Port 80
    Už teď se těším jak si tam zahraju a jak ste řekli asi je lepší něco než nic ...



    [ Upravil merlin  01-06-2011, 21:52:25 ]

    _______________________________
    Chilodonella
    • Reply #375  |  01-06-2011, 21:45:13
      [link]
    Vážení hráči a vedení serveru Czechwow,

    jsme zklamáni z toho rozhodnutí a hodně nás to mrzí. Tato situace byla řešena v podstatě bez odpovědi Vašeho vedení k naší nabídce.

    Abych to osvětlil. Nejdříve jsem si osobně dal práci najít formu, jak diskrétně najít cestu k Vašemu vedení, když nikde jsem nenašel ani kontaktní mail, ani možnost napsat jim PM atd. Použil jsem tedy nejdiskrétnější možnost – kontaktní formulář -> Jiný problém. Více diskrétnější konverzace mě nenapadla. Odpověděl mi GM Apocryph, že toto už nikdo nečte a kdybych na fóru na sebe jednou větou neupozornil, tak že by si toho nevšiml. Následně mi na to řekl, že jsem to měl „dát rovnou“. Měl jsem za to, že dát rovnou znamená „můžete to dát na forum“. Omlouval jsem se za toto nedorozumění, ale i tak jsem byl označen za „agresivního vyjednavače“. Což mě tedy hodně mrzí, protože moje dlouhé e-maily naše vedení je označilo za plné empatie a sympatií k Vašemu serveru. Dokonce říkali, že to spíše vypadá, jako bychom se chtěli my připojit k Vám. No ale o jsem odbočil.

    Po třech dnech čekání na odpověď jsem dostal odpověď, že jsem agresivní a proto náš server byl vyškrtnut ze seznamu kandidátů. Po omluvě a dotazu, zda toto můžeme ještě probrat mi došel e-mail, že se nedá už nic dělat a že jsme nesplňovali podmínky. To zcela chápu a respektuji, ale přišel nám ten e-mail až po tom, co jsem byl označený za agresivního a až po tom, co server byl už dávno vybrán.

    Opravdu velmi nás to mrzí, že jsme nedostali ani možnost se prezentovat Vašemu vedení v živém jednání, i když jsme tuto nabídku dávali a opravdu jsme o tuto možnost hodně stáli.

    Jak bylo řečeno, nedá se nic dělat. Rozhodnutí Vašeho vedení respektuji, ale nechápu. Nechápu to z toho důvodu, že nám velká spousta hráčů psala jak PM tak maily, zda si mohou k nám převést postavy. Jedná se o to, že nechcete dělit komunitu. Ale když už několik hráčů odešlo na ke konkurenci a i k nám, a další o to žádají, spíš tu komunitu rozdělíte. To jsem vyčetl z reakcí tady na foru. Převody na náš server jsou možné, jsou nyní i zvýhodněné a dočtete se o nich u nás. Jelikož nemáme Vaše postavy, nemůžeme nabídnout převod 1:1, který jsme nabízeli. Jen mě mrzí to jednání.

    S pozdravem

    Shalladan

    P.S. pro hráče FAZOL – KDE SES PROSÍM TĚ DOSTAL DO MOJEHO MAILU! Jsi nějaký hacker, co mi hackuje e-mail. Toto si teda prověřím! S tímto já v ŽÁDNÉM případě nemám NIC SPOLEČNÉHO! Buď má někdo z Vašeho vedení hacknutý účet nebo mám já. Já hráče Fazol neznám!


    [ Upravil Chilodonella  01-06-2011, 21:53:43 ]

    _______________________________

    V rozpacích ďábel stál a cítil, jak vznešené je milosrdenství...
    Apocrypha
    • Příspěvky: 643
    • Permanentně BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #376  |  01-06-2011, 21:47:43
      [link]
    Co se tyka cross-realm: ano to je v planu a ale je to ve stadiu programovani. Mame na to nekolik velice sikovnych lidi kteri programuji i pro oficialni jadro hry a proto si myslim ze to neni nerealne.
    Vim od nich ze o tom premysli i team Trinity ale zasadni prekazkou je ze bezne servery spolu proste nechteji v tomto smeru spolupracovat - radeji si pracuji jen na sebe.
    Cross-realm je cesta jak pri zachovani vlastni "tvare" serveru a speficnosti komunity kde se lide citi jako doma mit i pristup na velky BG a instance.
    Fungovalo by to stejne jako na ofiku - zadate si kam chcete a dungeon finder najde lidi ze vsech pripojenych serveru.
    Tohle je smer kterym se chceme vydat. Je to i jeden z duvodu proc byl vybran CzD.


    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    Vencus09
    • Reply #377  |  01-06-2011, 21:50:34
      [link]
    no ja pudu taky kam moje zatoulana gilda a kvulim dalsim lidem

    _______________________________
    mes1ac1k
    • Reply #378  |  01-06-2011, 21:50:59
      [link]
    Som zvedavy za aku dobu po prestupe na tu frasku zistime, ktore nase GM ma nieco s ich GM :D

    _______________________________
    Nikto nieje dokonalý, ale ja mám k tomu najbližšie :)


    mes1ac1k
    • Reply #379  |  01-06-2011, 21:58:18
      [link]
    Quote: Pakey | 01-06-2011, 15:18:00
    Quote: Apocrypha | 01-06-2011, 15:16:55

    Je nam samozrejme jasne ze ne kazdemu se vse bude libit, kazdy ma svou predstavu kde by nejradeji hral a co by se jemu osobne libilo.
    Skutecne neexistuje zadne reseni ktere by se libilo vsem. My jsme radi ze se to podarilo takto a ze i pres kratkou dobu na jednani se podarilo najit svet ktery je s nasim kompatibilni, ktery neni jen o tom ze nase hrace pohlti do anonymni masy a naopak ktery muze dodat nasim hracum neco vic nez jine servery.

    Toto je dulezite. Samozrejme je nam jasne ze ne kazdy bude chtit jit do neceho co nezna a radeji se vrati k oblibenemu postavani v Dalaranu :)
    Tohle uz bude volba na kazdem z vas. O to vice si cenime tech kteri zustavaji verni a ktere netahne jen item level a podobne veci. Tito hraci by stejne brzi sli jinam a jakmile uvidi jiny server kde je lepsi tem level tak zase pujdou tam.

    Nam jde hlavne o slusnou a stabilni komunitu kde lide budou hrat radi kvuli komunite same. Chceme neco kam se budou radi vracet, kde se budou citit dobre a kde si zahraji i odpocinou tak jak budou chtit.


    HOWG!


    omg..koli komunite chodite von na pifčo..zase len dookola behat 2raidy jak pisal yenn a pvp ddokola proti tym istym ludom s cakacou dobou 3 hodiny. som fakt zvedavy ci to bude inak..

    _______________________________
    Nikto nieje dokonalý, ale ja mám k tomu najbližšie :)


    eroSmajloun
    • Reply #380  |  01-06-2011, 22:04:11
      [link]
    Moulu také mrzí rozhodnutí CW, děkujeme za snahu a info, pane Šarlatáne... tedy chtěl jsem říct Shalladane (:

    _______________________________

    Rest in Pieces 24-05-2011
    ICQ 368146018
    pages: 1 10 17 18 [ 19 ] 20 21 22
    Forum Nav : Jump To This Forum