• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Vyjednávání probíhají
    pages: 1 10 20 21 [ 22 ]
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #421  |  06-06-2011, 11:40:31
      [link]
    Quote: Cero | 05-06-2011, 19:47:37
    Zdravim hracov aj gm team cw,neda mi aby som nereagoval na vase podnety ohladom prechodu,sam som na cw stravil asi 4r.Zazil som toho velmi vela,taktiez som sa pripojil na udrzanie serveru prispevkom.Vyzeralo na dalsie dlhorocne hranie na cw a zrazu je koniec..Chapem gm su to ludia ako kazdy,potrebuju sukromie,zit zivot a nie presediet nad pc programovnaim. Nejde mi do hlavy jedna hlaska, ktoru som tu postrehol...tvrdite ze chcete zachranit nase acc,nase postavy a preco potom sa nemozeme rozhodnut sami kam ist,preco mame ist na RP server.Vela serverov nase acc by radi prijalo ale bez dat to nejde...viem,ze to aj tak nezmenite,aspon ste nam mohli si dat moznost vybrat...apropo kolko bolo serverov na vyber?
    A jak si konkretne predstavujes to "aspon ste nam mohli si dat moznost vybrat"? Jako ze by server vybiral Goldhero a jemu podobni spameri na foru na ktere 99% populace CW nijak zvlast nechodi? A podle ceho by jsi navrhoval ze to ti davy budou vybirat? Podle poctu lidi "online"? To je preci blbost, vyhral Twinstar. Podle toho kolik stranek slov meli jejich nabidky? Vyhral Mystiq. Podle toho co maji otevrene? Ci podle toho vyhral nekdo dalsi.
    On je totiz obrovsky rozdil jestli ma nekdo jen uzvanene PR ale realna spoluprace je nula. A spoluprace je slovo ktery vetsina z tech co se ozvali ze maji zajem o postavy moc nezna. Jejich zajem je jen sezrat postavy a tim znicit to co tu bylo. Nebo snad kdokoliv z tech "nabidek" dokazal navrhnout pozmeneni svych pravidel podle nas?

    A pro ty kdo chteji jit nekam jinam je tu vzdy moznost at si postavu prevedou sami pomoci prostredku ktere jim nabizeji na tom jejich nejlepsim serveru.
    My jsme dokazali to co se nabizi. Pro ostatni co si mysli ze to neni pro jeho postavu zadna zachrana plati puvodni rozhodnuti majitele serveru.
    Tohle je nase nabidka ktera je tu ciste jako nadstandardni volba - nic vic, nic min. Jestli se na ni nekomu neco nelibi at ji nevyuziva a vubec si ji nevsima.


    [ Upravil Apocrypha  06-06-2011, 11:41:18 ]

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    Cero
    • Reply #422  |  09-06-2011, 12:36:24
      [link]
    Hm,takze odpoved aku taku mi nedas,ale podla teba je lepsie nas hodit na RP server kde hraci sa hraju na romea a juliu.Neviem preco ale jedno je iste po tvojej odpovedi-server ste si vybrali vy nie my,a dufam ze aspon na 30percent mas pravdu, ze tam bude nasim dobre.Odpovedat mi uz nemusis,ajtak je to uz jedno...

    _______________________________
    http://img.czechwow.net/?download=ngsmouloprcek.jpg
    petrk
    • Reply #423  |  12-06-2011, 22:32:39
      [link]
    Uz kolem pul roku hraju na twinstaru kam jsem prch schledal jsem se tam se starou guildou a uzivam si hrani. Funkcnost je dobra sice obcas se nejaky ten bug najde ale s tim se na free pocita:) . Byval jsem zaujaty proti twinu jako vetsina lidi zde. Ale zmenil jsem nazor. S tim ze si vydelavaji na hracich. To ze ted zakoupili nove servry kazdy za 200k je heske gesto. A je videt ze se opravdu snazi. navic se tam da za poplatek mimochodem stejne jako na offi premenit pohlavi rasa jmeno a dokonce i frakce. myslim ze toto jsou jedine kroky jak efektivne zachovat server na slusne urovni. A za pul roku hrani jsem nemusel utratit ani korunku takze je pouze na hraci jestli chce lpatit za sluzby ktere nabizeji jako bonus :) klidne timto budu delat reklamu. Ale jinak dekuji GMkum za jejich praci co tu za dobu me ucasti odvedli byly to zde krasne ztravene 2 roky hrani :)

    _______________________________


    pages: 1 10 20 21 [ 22 ]
    Forum Nav : Jump To This Forum