• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Guildy » [Alliance] Elite Guard » žádost o přijetí
    pages: 1 8 9 [ 10 ] 11 12
    Auridia
    • Reply #181  |  05-05-2011, 16:36:06
      [link]
    ja to po nasem vcerejsim rozhovoru hned opravila, protoze jsem te opet sklonovala. :D

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Monaaa
    • Reply #182  |  06-05-2011, 23:18:41
      [link]
    Za Oriho a Evessii - jsme PRO nabrání Ydienn do guildy!!!

    _______________________________



    Ugar
    • Reply #183  |  07-05-2011, 07:32:40
      [link]
    Ydienn si prijat do guildy, pokud mas jeste zajem prosim kontaktuj nekoho z vedeni.

    _______________________________

    NODster
    • Reply #184  |  08-05-2011, 12:08:22
      [link]
    Hojte EG,
    nedávno sem se ptal pár hráču od vas o přijetí do vaší G, rekli me podminky (prej palatu máte plno) ale stejně to zkusim:-) Uz na serveru hraju nějaký ten rok. Jsem dušej čistej retardin pve 80lv(popř. i heal). Tedka sem u guildy HR a šel sem tam stím že si májí pomáhat atd. ale nějak už to odpadlo a hlavně tam nejsou moc ochotní až na pár lidí...
    Tak to zkoušim u vás znám tu poměrně hodně lidí i s některejma jsem začínal od začátku 1lv:-) Nejsem nějaký extra řečník ,tak tímto Prosím o přijetí do vašich řad EG. Díky
    Auridia
    • Reply #185  |  08-05-2011, 12:59:34
      [link]
    Ještě bys mohl napsat nick :)

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    NODster
    • Reply #186  |  08-05-2011, 13:19:56
      [link]
    Omlouvam se muj nick je Lightstorm:-)
    Tomsa123
    • Reply #187  |  08-05-2011, 15:05:15
      [link]
    jsem proti přijetí Lightstorma neni v tom nic osobního, ale pořád máme nejvíc palachů. Ale domluvilo se, že Tireas bude poslední pala přijatej. Prostě podle mě by mělo být víc různejch povolání než samej paladin.

    _______________________________

    Ugar
    • Reply #188  |  08-05-2011, 15:22:34
      [link]
    Promin Lightstorme ale za me take ne.

    _______________________________

    Tireas
    • Reply #189  |  08-05-2011, 21:18:11
      [link]
    Myslím si, že zavírat někomu dveře pouze proto, že nemá to "správné" povolání je velká chyba. Podle mého názoru by se měl ten který hráč hodnotit zejména podle svého vystupování ve hře, ochotě pomáhat ostatním, podílu na rozvoji guildy; jedním slovem - charakteru. Smiřme se s tím, že paladin je jedno z nejoblíbenějších povolání, a tak logicky patří mezi nejzastupovanější ve hře. Jako svatý válečník byl také takto Blizzardem koncipován. Navíc jako jediné povolání má možnost ve svých talentový stromech mít plnohodnou roli ve všech 3 rolích v PvE a prokazuje i nesporné kvality v PvP (dohady o míře "zabugovanosti", OP atp. ponechme stranou). Pro zajímavost přidávám statistické rozdělení populace na oficiálním serveru. Nevidím tedy důvod, proč nedat hráči, který chce rozšířit naše řady, šanci - obzvláště v době kdy server, přiznejme si to, prochází sestupnou fází, jak co se týče kvality hráčů, tak kvantity. Za mě tedy ANO pro přijetí Lightstorma do guildy.

    _______________________________

    Tomsa123
    • Reply #190  |  09-05-2011, 07:02:25
      [link]
    Tireasi je vidět, že nejsi na 80 lvl a nechodíš 25 raidy mylím si,že by si měnil názor. Myslím si, že máš dost zkušeností z wow Tireasi, podle toho jak si vedl ty 60 raidy co sem byl s tebou. Tak myslim, že by si měl uznat ,že ono neni úplně nejlepší když z 25 raidu je 9 palachů nebo někdy i víc.

    _______________________________

    NODster
    • Reply #191  |  09-05-2011, 09:33:09
      [link]
    NOtak se nemusite hadat, ano určitě je paladin jedno z nejrozšířenějších povolání a také si myslim jedno z nejlepších. Když už se choděj 25man raidy tak si myslim že záleží hodně na Leadroj koho veme do Raidu,nebo jak se predem domluvi. No co a kdyz budete mit full stav paladinu v raidech tak muzu chodit BG:-) Nemá cenu se kvuli mě hádat. Tak uvidíme na názor dalších a hlavně Hradliho.
    Přeji krásný den, Lightstorm.
    Yosska
    • Reply #192  |  09-05-2011, 11:23:09
      [link]
    Nj kdysy na TBC bylo za paladina tezke hrat a jeste tezsi expit, pak ale prisel jakysi kompromis v podobe WotlkTbc, tim padem se s Wotlk paladina na lvl 70 stala ultimatni rasa co dosahovala diky lepsimu prepoctu statu na lvl 70 a dostunych Wotlk spellu neuveritelneho dmg ve vsech raidech, o healu nemluve. Nebylo zadnou vyjimkou, ze v recountu bylo prvnich pet mist obsazeno retri paladiny, tehdy nikomu pocet paladinu nevadil. V hyjalu jsem zazil svuj nejrychlejsi raid s 12 paladiny v sestave... Tohle vsechno rozpoutalo eforii nad touhle classou v mnohamesicnim mezidobi, se proto hojne zakladali paladini a kazdej kdo nemel na aspon jednom acc jednoho palacha si zkratka upiral moznost byt nejlepsim. Takze se v tohle obdobi vyrojil bezpocet paladinu... a mnozi si je vzali jako mainy a svoje dosavadni mainy z kterych se nekdy stali i nizkolevelovy alti odsunuli na vedlejsi kolej. Pak prisel Wotlk a cap 80lvl tehdy se classy srovnali, uz jen ten fakt, ze nekterym z nich pribyli na 80 zasadni spelly zatimco kuprikladu retrakovi jen sacred shield :O. Pripocteme-li k tomu absenci vyssich T (setu tj. pro retri skoro nepouzitelnou T7 resp. T 7,5), udelalo to s DPs palacha neskodne stenatko, ktere nema v recountu sanci proti magum, warriorum, shadow priestum, ale ani proti nekterym rogunum ci balance druidovi... a to mlvuvim jen o paladinech co za svoji class ovladaji, pokud ne neni sebemensi problem, aby vas predhonil kdokoliv a to i tank!

    Tim padem se osazenstvo guildy naplnilo hromadou prumernych dps a jeste k tomu MDPs, jiste nekteri stacili zareagovat a prhodit na heal nebo na tank, ale s 5 pala healama jit raid taky nemuzes, takze palati byli presunuti na vedlejsi kolej... dostalo se na ostatni classy na ktere nebyl cas a na nove alty. Ale zcela nezmizeli, protoze ac je palach ted slabej, expeni jde za nej stejne dobre jako na hybridu... takze doexpit temer nebabitelneho palata ze 70ky na 80ku nebyl sebemensi problem (viz. first 80 on realm) a se savem ktery tomu nahrava. Protoze mnoho lidi ma palata tzv. v zaloze... protoze pro nej chteji EQ nebo maji radi raidy a save jim neumozni chodit raid stale s jedou postavou, takze paladini se porad rvou do raidu a "maini" se rvou do dalsich raidu... A pak tu jsou lidi, maji jen palacha ty maj smulu... kdyz chodej dejmetomu jen 1 raid tejdne (protoze maj jen jednu postavu) a ted se k nim nalifrujou altimaini jinejch co maj i jiny postavy.... ano tohle resi GC, ale na ten vy uplne z vysoka a jeste obloukem... a jak by to bylo krasny kdyby se pouzival... by nemuseli bejt tyhle pripitomely omezeni v nabirani a bylo by uplne jedno koho mas v guilde. Toho jsem zastance ja, je mi uplne jedno kdo je v guilde za jaky postavy, at je v ni 20proc. palachu, dyt hero se da jit s 5 palachama uplne do pohody :) a na 10 jsme marne shaneli druheho.

    Takze za me ANO, kord kdyz je jedna o nekoho kdo si zazil prave TBC a umi ovladat svoji classu a pokud se nemylim je byvalym clenem NoE a pohohl jak me tak i nekterym ostatnim starousedlikum v expeni nebo v jakemkoliv dungu ci raidu.


    _______________________________




    AndyAndy
    • Reply #193  |  09-05-2011, 11:54:38
      [link]
    Co se týče stavu paladinů u nás v guildě tak je pravda, že je jich zkrátka moc. Ale zase na druhou stranu není problém, aby šlo do naxxu paladinů více a někdo jako tank, někdo heal, někdo dps. Včera na 25 šlo sice paladinů podle mého až zbytečně hodně, ale přesto nebyl problém. A na takový naxx 10 je dost problém sehnat 2 palachy, většina lidí jde stejně za někoho jiného a nebo nejdou vůbec. Jinak si myslím, že když má někdo jedinou postavu a to palacha, že by měl v rámci možností dostat přednost dostat se do raidu před někým, kdo by byl mohl jít za někoho jiného a s palachem jít třeba následující den. To je všechno o dohodě mezi hráči.
    Co se týče GC tak je mi líto, že už se nepoužívá a že někteří si ho ještě dodnes nedokázali nainstalovat a nebo se do něj zapisovat. Ale zase více lidí říkalo, že i když ho mají a někdo do něj vypíše naxx, že to prostě nevidí. Nevím, kde je chyba. Každopádně s nasazením Trinity Core stejně bude všechno jinak, utvoří se raidovací skupiny a bude jen na leadrovi, koho vezme a koho ne.
    A k Lightstormovi - nemám proti němu vůbec nic, párkrát jsem s ním byla v raidu nebo jsem s ním šla hero a nikdy nebyl žádný problém. Takže si myslím, že by měl dostat šanci podívat se k nám do guildy a za mě tedy taky ANO.

    _______________________________



    Tomsa123
    • Reply #194  |  09-05-2011, 13:31:13
      [link]
    Já příště už se radši k nabírání palachů nebudu vyjadřovat. Ano vždy řeknu, že jsem proti nabírání nových palachů, ne kvůli tomu, že já bych se bál o equip , ale jde mi skutečně jen o to jak každej raid vypadá je to prostě pala party.... Ano je pravda, že poslední dobou lidi nechodí na nedělní raidy a musí se dobírat z LFG ( tudíž jakoby, že by bylo dobré rozšířit naše řady, ale prostě různé povolání - třeba huntři , lockové, roguny, shamíci ... aby se to vyrovnalo ) říkám je to můj názor nemusíte ho akceptovat jenže timhle způsobem jestli to půjde takhle dál tak to bude tak, že bude nedělní raid v guild online cca 18 lidí ( z toho 12 lidí za palacha ) a zbytek bude LFG...

    A vrátim se z5 k tomu equipu tim když půjde 12lidí za palacha a ještě nějakej priest a locek tak maj minimální šanci, že někdo vyhraje token. Třeba T7,5 u druida rolluje 1 člověk nebo dokonce nikdo, ale pala token rolluje nejméně 8 lidí.

    A dál ano vy píšete jde to chodit takhle, že bude 10 paladinů a zbytek ostatní class. Ale byli sme tušim před 14 dny raid 25 bylo asi 18 lidí z guild a zbytek LFG. Bylo to více vyrovnané(class) ( nebylo tolik palachů a bylo více RDPS) a ten naxx byl ani ne v 9h hotovej.

    Já třeba myslel, že to byl dobrej nápad omezit nabírání nějakých class, aby se to vyrovnalo(a později, když se to vyrovná tak nemám nic proti..... v nejlepšim, aby se skládal 2x 25 raid o víkendu a byla by to paráda)

    Ale rozhodnutí o přijetí nepřijetí není na mě, tohle je jen muj názor.A neni v tom nic osobního proti Lightstormovi.

    _______________________________

    Auridia
    • Reply #195  |  09-05-2011, 14:08:59
      [link]
    Jako je pravda, ze token pro kombinaci paladin/priest/lock je dost nestastnej, protoze u nas v guilde ma o nej zajem hodne lidi. Bohuzel. Jako ja jsem pro brat do raidu vice rdps, shamiky, locky, huntry, roguna muze byt jen jedna, aby se neprepisovaly jedy, ale kde tyhle klassy vzit? Moc lidi je vyexpenych nema, jedine je vzit z lfg a ja zase jsem pro brat lidi mimo guildu takovy, ktery zname a vime, co od nich cekat. A jestli se do raidu nedostanou vsichni palasi, co chteji, tak pak to je na domluve, kdo by pripadne sel za nekoho jineho nebo tak.
    Jinak ohledne toho casu, za jak dlouho se naxx probehne, ani tak nezalezi na poctu paladinu, jako spis na vedlejsich okolnostech - v kolik presne hodin se vyrazi a v jakem poctu, jestli se nestane neco neocekavaneho jako treba vcera ten Globulus nebo treba dost zdrzuje afkovani popripade cekani na nejakeho hrace. Ale zvladnou naxx i tos do 9 hodin, to muselo byt super stesti, ze vsechno sedlo a vyslo.
    Jinak ohledne skladani 2 naxxu 25 behem tydne to nevidim moc realne. Uz takhle kdyz vsichni vi, ze se chodi jen jednou a to v nedeli, tak nejsme schopni sami ten raid dat dohromady, lidi proste nemaji cas a nebo spis se jim uz nechce, uz je nebavi chodit naxx furt dokolecka. Takze pokud by byly 2 naxxy tydne, tak se to tuplem neslozi, nekteri ani nemaji 2 postavy, jini uz vubec nemaji cas 2krat tydne a navic ani nevidim den, ktery by vyhovoval vsem. Navic je problem s tim, ze ani moc lidem se nechce leadrovat a ja se jim ani nedivim, kdyz je tezky ho poskladat.


    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Tireas
    • Reply #196  |  09-05-2011, 14:41:06
      [link]
    Drtivá většina z vás (vlastně všichni) tu řešíte pouze úzký omezenený pohled na věc - skladbu raidů. Uvědomte si, že hráč může být guildě prospěšný i jinak - v případě Lightstorma se zřejmě jedná o zkušeného hráče, kterých není nikdy dost. Možná se tomu budete divit, ale existují i hráči, kteří mají jiné cíle a zájmy ve světě Warcraftu. Chodí se do hry bavit děláním questů, plněním achievmentů, bojováním v battlegroundech nebo i jen komunikací s ostatními hráči-kamarády. V Lightstormově žádosti nevidím žádný požadavek typu "chci k vám, protože s vámi chci chodit raidy" (i když i to je samozřejmě neodmyslitelnou částí hry). Pouze projevil zájem přidat se do našeho společenství. Takže pokud se jedná o slušného člověka, měl by tu šanci dostat a jeho povolání je naprosto irelevantním prvkem v rozhodovacím procesu.

    _______________________________

    Auridia
    • Reply #197  |  09-05-2011, 14:57:38
      [link]
    Tireas má pravdu, všichni tady koukáme na wow z pohledu progresu, z pohledu nasbirat nejlepsi moznej eq v co nejkratsi dobe a dostat se do sestavy pro Ulduar. Tudiz jsou pro nas nejdulezitejsi raidy ziskani eq a moznosti zkusit si, co dokazeme. Ale nesmime zapominat, ze nekterym jde spis o pvp nebo uplne jine veci, nez opakovane chozeni naxxu a toska. A mne osobne chybi v guilde lidi, co by byli ochotni kecat na TSku cely dny, jako to bylo pred casem. :)
    To mi prave nedavno rikal jeden hrac, co leavnul guildu, ze on jako clovek, ktery nemel 80lvl, tak mu ta nase guilda pripadala absolutne bez komunikace mezi hraci, bez pomoci ostatnim, bez moznosti slozit guildovni dung nebo raid pro nizsi levly a tak. Ted si uvedomuju, ze nase guilda je slozena vlastne predevsim pro lidi, kteri maj 80 a kteri to chteji nekam dotahnout (ale v tom se podle me nelisime od ostatnich "velkych" guild na serveru).

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Tomsa123
    • Reply #198  |  09-05-2011, 15:02:35
      [link]
    mě je blbý se k tomu už vyjadřovat vypadám pak jak když sem proti nějakejm lidem, ale 90% lidí ti jde do guild s tim, že pak budou chodit s guild raidy pokud to neni PVP guild

    _______________________________

    Yosska
    • Reply #199  |  09-05-2011, 15:12:16
      [link]
    pozor OT!

    Quote: Tomsa123 | 09-05-2011, 13:31:13

    A vrátim se z5 k tomu equipu tim když půjde 12lidí za palacha a ještě nějakej priest a locek tak maj minimální šanci, že někdo vyhraje token. Třeba T7,5 u druida rolluje 1 člověk nebo dokonce nikdo, ale pala token rolluje nejméně 8 lidí.


    Tohle byl problem vzdycky... a driv este vetsi... pokud hrajes za tyhle classy tak s tim musis pocitat, ze se k tokenu dostanes jako posledni. A kdyz to nedokazes prekousnout tak sis mel zalozit neco jineho (mysleno vseobecne)...

    jinak co se tyce skladby raidu je zcela na uvazeni RL, je jasne ze na kazdeho bose v NT dungach je slozeni jine, ale dovolim si aspon zhruba nastinit jak by to melo byt ve full cw runu u naxxu - 3tanci, 5-6 healu, 5-6 MDPs, 10-12 Rdps, pricemz Rdps muze byt v pohode 15, kdyz se suplujou class buffy od Mdps....



    _______________________________




    NODster
    • Reply #200  |  09-05-2011, 15:28:09
      [link]
    Koukám debata se rozostřila:-) co jsem četl mě je to docela jedno jestly dropnu nějakej ten token jestly budu o píd lepší. Nejsem z těch hráčů co hrr mit hned NEJ Eq. Jsem rád že aspon někomu dopomůžu mít lepší Eq (kdo si počká ten se dočká) mě jde o dobrý pocit ze hry. Já rád pomáhám i low lv aspon si pak upevní vztah ke Guildě a bude je ta hra víc bavit (Hradli ví o čem mluvim :). Jak sem řekl už předtím dlouhou dobu sem nehrál a když přišel NT a já vylezl ze 70lv vůbec od nás skoro nikdo nepohnul prstem aby mě vyexpil ,těch pytomejch 10lv byl pro mě horor:) Low levelům by se mělo pomáhat. No konečný rozhodnutí je na vás lidi:-) Lightstorm
    pages: 1 8 9 [ 10 ] 11 12
    Forum Nav : Jump To This Forum