• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Guildy » [Alliance] Elite Guard » žádost o pøijetí
    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12
    Auridia
    • Reply #201  |  09-05-2011, 15:40:39
      [link]
    Jasný no, mìlo by se low levlùm pomáhat, ale z vlastní zkušenosti øíkám - neèekej, že u nás nìjaká pomoc je automatická. :D Skoro všichni jsme expili sami bez cizí pomoci, maximálnì s pomocí maina na jiným uètu nebo s pomocí nìjakého hodného kamaráda, co tøeba pomohl zabít elitu. Ale že by s Tebou nìkdo celých 10lvlù expil, to teda ne. Navíc i expení má svoje kouzlo, je to nìco jinýho, než mít 80 a furt dokola dìlat to samý - raidy, daily, bg s tìmi samými hráèi atd.
    Ale samozøejmì èlovìk, co si založí paladina, musí poèítat s tím, že si eq sežene daleko pomaleji, než tøeba nìjaký mág nebo roguna. Proto i já nabírala eq na pala tanka v jiných raidech, u nás bych se ho asi nedoèkala, to bych musela mít obrovský štìstí na roll, jako tøeba vèera. :)


    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Nekac1
    • Reply #202  |  09-05-2011, 16:49:05
      [link]
    Wowko je ale hlavnì o progresu, je to rpg, takže hlavní myšlenkou bylo zlepšovat se. Vèera jsem s váma byl Naxx a hnedka jak jsme vyšli tak jsem vìdìl že nemùžu vyhrát token. Pak z KTèka padly 2 +1 na DK, Mage, ... o který projevili zájem 2 nebo 3lidi a vyhrál èlovìk s rollem asi 40 narozdíl od tìch na pala, priesty a locky kdy rollnulo 8paladinù, lock a nìkolik priestù (vyhrály rolly 99 a 95+). A jak má pak èlovìk nìco vyhrát když má každý paladina. Pøitom v dps jsem teda nahoøe paladina nevidìl vùbec (ownilo to klasicky buglé DKèko a warrior spolu s magem).
    Auridia
    • Reply #203  |  09-05-2011, 16:53:50
      [link]
    No u nás v raidech rozhoduje pri pridelovani lootu klasicky roll a moemntalni stesti na nej, jen vyjimecne nekdo to nekomu prenecha. Ja vcera mela stesti, ze jsem mela rolly 97 a 94 a ziskala token i stit jako MT. Samozrejme, ze v dmg budou nahore klasicky magove, warr, dk a nekdy i priest, paladin by nemel proti nim mit moc sance. I kdyz vcera nevim, zda sel nekdo jako retri pala, byli 3 palatankove, nejaci healove a dps si neuvedomuju.

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Yosska
    • Reply #204  |  09-05-2011, 18:55:45
      [link]
    Quote: Nekac1 | 09-05-2011, 16:49:05
    ownilo to klasicky buglé DKèko.


    tohle se me trosku dotklo... ale beru navedomi.

    _______________________________




    Nekac1
    • Reply #205  |  09-05-2011, 22:51:21
      [link]
    pokud nìèemu øíkám buglé, tak tím myslím že jsou v jistém ohledu lepší než já, takže je buglý mage, paladin, druid, shaman, DKèko a vlastnì úplnì každý char :)

    [ Upravil Nekac1  09-05-2011, 22:51:39 ]
    Monaaa
    • Reply #206  |  09-05-2011, 23:18:27
      [link]

    Jsem pro nabráni Lightstorm.

    _______________________________



    turbo33
    • Reply #207  |  10-05-2011, 22:17:45
      [link]
    Pomalu se nam vraci situace z doby cca. 2mesice zpet... ohledne stabilniho chozeni naxxu. jeden cas jsme slozili 2x25man. ano sice jeden byl lfg. ale dalo se to... nyni, kdy kazdy ma nabran eq, tak neloguje na naxx, nebo nehraje vubec. Tech par co nas zustalo to bohuzel nezachrani. jsme nuceni dobirat lfg, nastesti jeste s urcitou selekci. Proto si myslim ze je nutne rozsirit nase rady. a to i o paladiny/wariory, kterym byl udelen stop naboru.

    Lidi si proste vychovat a naucit. retri predelat na holy/tanky a tak .o)

    spise bych se do budoucna zameril na to, az po prechodu na TC zacnou logovat hraci co nekolik mesicu/tydnu nehrali a budou se dozadovat vzati do raidu zda ano/ne... nerad bych aby tito lide opet logovali zase jen v nedeli , nabrali eq a nehrali. ano zalezi to na RL, ale otazka kdo ho bude delat. Sq je nase cislo 1 a raidy s nim jsou naprosto napohodu. Otazka kdo zvladne leadrovat dalsi raidy, mysleno tak ze vetsina z nas ma alty, ktere nebude chtit zanedbavat.

    Ano bude a vzdy bylo tezke ziskat token pro pala/priest/warlock. jeste dneska se budim v noci hruzou pri vzpomince rollu z prvnich raidu, kdy o token rolovalo 17lidi... :D treba ja prvni tokem ziskal po 3/4 roce...
    naproti tomu u DK mam tokeny behem 14dnu... je to proste udel classy a clovek s tim musi pocitat.

    Proto za me: jsem pro nabor vsech povolani. Samozrejme stale pres prihlasku zde na foru a vyjadreni se k nim. Nicmene bych zavedl - u popisu postavy bych zapsal datum prijmuti do G a nastaveni 1mesice zkusebni lhuty. Provereni chovani/zkusenosti hrace. Poznatky (zapory, ale i klady) zapisovat na forum, nejlepe do nove sekce?
    Po mesici vyhodnotit - prijmout, prodlouzit zkusebni lhutu, kick.
    Zaroven bych navrh neco jako dotaznik pro nove cleny. tak abychom si o nich udelali predstavu uz na zacatku.

    tedy jeste jednou - jsem pro prijeti Lightstorma k nam


    omlouvam se za pravopis, dano kapkou alkoholu .o)


    [ Upravil turbo33  10-05-2011, 22:21:26 ]

    _______________________________


    Auridia
    • Reply #208  |  11-05-2011, 00:06:19
      [link]
    K tomu TC si myslím, že do hlavního raidu se dostanou jen ti, co budou mít full nebo skoro full eq,co lze teï získat a budou mít skill. Buïto velký dps, nebo budou dobøí tankové nebo healové. Ostatní si buï složí druhý raid a nebo nejdøív budou chodit nabírat eq do naxxù. Proto si myslím, že lidi, co už pár týdnù èi mìsícù nelogli do raidu, tak nemají šanci, protože povìtšinou nemají hotový eq a nebo prostì se najdou lepší a aktivnìjší hráèi. Tak si myslím, že to bude. Ale všechno to samozøejmì záleží na Squeem, jakožto asi nejlepším RL a myslím, že on už má vytipované hráèe, kteøí by se mu hodili.
    Co se týèe paladinù, tak bych naopak spíš øekla, že každej má buï tanka nebo heala, ale chybí retri pala. Aspoò podle nedìlního naxxu.
    Token pala/priest/lock je a bude problem vždycky, s tím se majitelé tìchto klass musí smíøit a spoléhat na štìstí v rollu.

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    NODster
    • Reply #209  |  11-05-2011, 10:23:02
      [link]
    Mno vidite, a ja sem Retripala ...... a pak ze jich je dost:) Mno èekám na váš názor snad do nedìle bude verdikt:-)
    Auridia
    • Reply #210  |  11-05-2011, 11:39:55
      [link]
    No koukam, ze jsme uplne zazdili touto diskuzi rozhodnuti jednotlivych hracu o prijeti. :D Trosku spatny topik no :)

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Auridia
    • Reply #211  |  11-05-2011, 11:47:22
      [link]
    Jinak abych to trosku upresnila (at lidi nemusi procitat celou nasi diskuzi), tak zatím stav ohledne nabrani Lightstorma:

    Holyangel: NE
    Elof: NE
    Tireas: ANO
    Hradli: ANO
    Gervaise: ANO
    Current: ANO
    Prdak: ANO

    Doufam, ze jsem nikoho nevynechala. A prosim dalsi, pokud to tu ctou, aby se take vyjadrili.

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Largo
    • Reply #212  |  13-05-2011, 11:40:26
      [link]
    Tak co se tyka me souhlasim z Hollyangelem i Elofem , jednou se øeklo STOP tak nevim co se tady resi.Zejmena Hradli ty jsi byl proti nabirani paladinu kdyz se jednalo o Majtu a nazaver byl nakonec jeste prijat Tireas.

    Je pravda ze kdyz jde 10 paladinu 25 raid a k tomu nekolik priestu tak tokeny se vyziraji jedna basen a clovek po case nema pak chut chodit a dopada to tak ze se ty raidy akorad znechuti.Sam osobne nemam na priestovi T7,5 hlavu a to z duvodu ze sem mel smulu na roll a bylo v raidu moc palachu co rollovali semnou.

    Zas na druhou stranu odesel nam Majkicz vyborny RL a vyborny retry pala , dale nam odesel Orifiel , vyborny tank a hlavne heal.
    Takze pokud chcete slyset me rozhodnuti tak za me ANO z duvodu ze Lighstorm muze zastoupit dva dobre hrace kteri se s malou pravdepodobnosti sem vrati.

    Ale poprosim vas GuM dbejte na to co napisete verejne na forum (stop paladinu,protect warru) protoze delat z EG holubnik by asi nebylo reprezentativni.

    Takze Lighstorma do guildy misto Majkicz a Orifiel
    Jinak nadale plati STOP nabirani paladinu + protect warrioru :-)


    _______________________________




    Auridia
    • Reply #213  |  13-05-2011, 11:59:11
      [link]
    Souhlasím s tím, že by se mìla na fórum opravit vìta, že nenabíráme paladiny a následnì zatím verdikt pro prijetí Lightstorma. Vypadá to blbì. :)
    Largo, chápu, že nemáš token na hlavu, rotože když už padne, tak je o nìj obrovský zájem. Ale zase uøímnì, ty už stejnì nìjaký pátek naxxy nechodíš (prý z dùvodu, že tì nebaví), takže se nedivím. A nebo bys mìl token, ale naxxy stejnì nechodil, tak by ti byl nicenu. Myslím, že kdybys mìl o nìj opravdový zájem a chodil kvùli nìmu pravidelnì, že ho máš. Ale tak zase na Trinity všichni v Ulduaru vymìníme kompletnì eq, tak už je to skoro jedno, kdo co má, kdo co nemá.
    Já zase napøíklad už pùl roku chodím pro prsten z KT a když náhodou padne, tak ho stejnì nevyhraje, ale takový je osud a nehrajeme nato, kdo si ho víc zaslouží.
    Co se týká Majkiho a Oriho, tak je to velká ztráta, ale zase nikdo neni nenahraditelnej a snad se noví retri palove a raid leadøi najdou. :)


    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Michalekx
    • Reply #214  |  13-05-2011, 12:37:20
      [link]
    Heeeeej jak jako odešel???? Vždy já už nìkolikrát øíkal, že CW neopustím...:))) Navíc já bych tøeba i do hry chodil ale bohužel Marionino PC mi moc nevyhovuje co se týèe mé nároènosti na fungování hry a na svém sem si já blb zálohoval pøed instalací ofika 3.3.5ku namísto 3.3.3...:D Takže jak padne TC => I´m back. Teda alespoò na raidy. Pøeci jen hra jako taková je na ofiku øeknìme.....zajímavìjší...:)
    A co se týèe tìch equipù..... Mno, já mám komplet holy,retri, prot vìcièky a ve všech mám GS pøes 4200...:DDD


    _______________________________


    Auridia
    • Reply #215  |  13-05-2011, 12:48:29
      [link]
    Nojo, znamy Majki ninjaaaaaa . Ja mam skoro full protect a to mi staci ke stesti.

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    NODster
    • Reply #216  |  13-05-2011, 13:52:41
      [link]
    Zajímavá diskuze,tak snad mì to do nedìle øeknete díky a hodnì zdaru z lovu hordy
    Auridia
    • Reply #217  |  13-05-2011, 15:30:13
      [link]
    no pokud se nekam do diskuze zapojim, tak jsem tak ukecana, ze nema konce.

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Yosska
    • Reply #218  |  13-05-2011, 15:31:11
      [link]
    Quote: NODster | 13-05-2011, 13:52:41
    Zajímavá diskuze,tak snad mì to do nedìle øeknete díky a hodnì zdaru z lovu hordy


    doufam ze se do nedele sejde vedeni :))

    _______________________________




    Auridia
    • Reply #219  |  13-05-2011, 15:39:56
      [link]
    ono jeste vedeni chodi online?

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Tomsa123
    • Reply #220  |  13-05-2011, 18:50:16
      [link]
    já ti largo øíkal, že Majki bude :)) takže pokud vim tak jen jeden pala jakoby chybí a Ori byl holy a protec.... a Lightstorm je pouze retri jak uvadìl tak nevim no....

    _______________________________

    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12
    Forum Nav : Jump To This Forum