• Login: Password:
  • pages: 1 10 20 23 24 [ 25 ] 26 27 30 40
    nynza
    • Reply #481  |  07-08-2010, 16:40:45
      [link]
    Zdravim. Jestli stale plati to o prijeti nejakych novych clenu, rad bych prihlasil Nynzu maga.


    _______________________________

    Všechno, èím nìkdo vyniká, získává mu nepøátele. Èlovìk musí být zcela prùmìrný, pak je oblíben. (Oscar Wilde)
    Aki
    • Reply #482  |  08-08-2010, 14:06:29
      [link]
    Novinky tykajici se raidu na WOTLK


    Predem chci uvitat nove cleny RJ! Doufam, ze nam budete oporou a raidy si uzijete. Upozornuji ovsem, ze vsichni jste ve zkusebni dobe, a zavazne provineni proti pravidlum povede k okamzitemu vylouceni z RJ (takze treba nynza se nauci, ze hit je pro nej, ale mp5 ne)

    Dalsim palcivym problemem jsou DKP, vzheldem k novym hracum, pristoupime k nasledujicimu opatreni:

    DKP na 10m raidy
    Pro ty, co budou chodit s Jerky 10m jsou zavedena dkp, ktera uz bezi, do startu dostanou vsichni 50 dkp.

    DKP na 25m raidy
    DKP ziskana za TBC se smazou. DKP u vsech hracu budou nastavena na 50. Pro hrace aktivni za TBC bude vzata hodna jejich lifetime dkp, vydelena 100 a zaokrouhlena. Priklad:

    Rin, lifetime 1250/100=12,5 tzn Rin se pricita 15 dkp do 25m

    Protoze vam chci spis pomoct nez prihorsit a vim, ze si to zaslouzite, budou se hodnoty zaokrouhlovat nahoru. A to i pokud vam vyjde treba 10,1, dostanete 15dkp

    Spravedlivejsi reseni me bohuzel nenapada. Pokud ma nekdo pripominky, prosim whispem ve hre nebo napsat tady.


    [ Upravil Aki  08-08-2010, 14:42:48 ]

    _______________________________

    Dead to the world...
    salgado
    • Reply #483  |  08-08-2010, 15:07:20
      [link]
    Ahoj RJ, cao Horde,
    priznam se ze jsem ted malinko sledoval co se tu delo a jsem rad , ze vedeni to vzalo na sebe. ono to tak proste je. Vedeni ma zasluhy na NEuspechu i na uspechu.
    Proc to ale pisu. Jsem rad, ze je vse v pohode a ze i Horde bude mit nadale kvalitni raid grupu. Takze GL RJ a GL Horde

    _______________________________

    Dekuji CW,GM tymu a Guilde Nozdorms Claw/The Chosen of Nozdormu za nadherny cas,zde prozity. Nejspis nikdy nezapomenu.
    eXtreMeeeK
    • Reply #484  |  11-08-2010, 19:40:49
      [link]
    Odchadzam INACTIVE na nekonecno asi , za mojho maga bude hravat Katru / Brannigan , za priesta Katru , chcel by som podakovat za uzasne raidy pod velenim Haine a vsetkym RJ clenom , som rad ze som wipoval prave svami na KJ ;) a prajem vam vela stastia v instanciach na wotlku , ahojte som moc rad ze som svami mohol hrat .
    Typical.

    [ Upravil eXtreMeeeK  11-08-2010, 19:41:50 ]

    _______________________________

    sChizma
    • Reply #485  |  12-08-2010, 02:22:02
      [link]
    Sbohem bando,

    bylo mi líto, když sem byl v sobotu úterý odejit - dùvod jistì znáte.. pokud sem vás svým rozhodnutím pøekvapil, shodil sem se ve vašich oèích nebo nìco podobného.. budu rád, když mì kontaktujete InGame a budete si o tom chtít v klidu promluvit. Nikdy jsem nemìl problém se o vìcech otevøenì bavit s lidmi, kteøí o to stojí.

    Nepøekvapilo mì, že nìkolik lidí odešlo jak øekla Setsu, ale pøekvapilo mì, jak z toho Váš (mùj už ne) RL udìlal aféru na LFG a pár lidí, kteøí si høáli èerstvé místo v Jercích se rádi pøidali. Haine sem se to snažil vysvìtlit a vám..krupiku a spol je potom (s takovym pøístupem) kulový.

    Vážim si, že se za mì pár z Vás postavilo a pøimluvilo.. nicménì staèilo odpovìdìt na jednoduchou otázku a žádný comeback se nekonal.. do dneška mì to mrzelo.. mrzelo mì, že pøijdu o raidování s lidma kteøí vìdí co dìlají a mnozí to dìlají velmi dobøe.. mrzelo mì, že pøijdu o progress s jedinou raidovací skupinou na hordì. Teï už mì jen mrzí, že tu nechám pár pøátel. Dnešní rozhovor s vaší RL mì naprosto ujistil, že nejsem èlovìk který jde za úspìchem v raidu za jakoukoliv cenu (Ano zní to trochu divnì po úterní aféøe s itemem pro RL, ale jak sem øekl, tento postoj sem ochoten vysvìtlit a obhájit komukoliv, kdo bude mít zájem.)

    Teï už mì netrápí, že nebudu souèástí nìèeho co vede bezcharakterní èlovìk, nìkdo kdo nedokáže své slovo držet déle jak 24 hodin.. nìkdo kdo pøizná, že je prolhanej a zlej a pøitom nemùže spát kvùli itemu pro RL spíš než protože z jejího chování jde obèas strach, nìkdo kdo má patent na raidování na hordì a mùže øikat co se smí a co se nesmí.. i na toto téma jsem ochotnej se bavit, ale už ne s tebou Haine.. náš dnešní rozhovor mi naprosto staèil.

    A až se nìkdo bude ptát proè to sem cpu? proè bleju na Jerks forum...je to proto, že už od soboty jsem ztratil pøehled o tom co se dìje na kanále jerkù, nemùžu se bránit a po døívìjších zkušenostech nevìøim, že si tam nìco neprohodila.. a jelikož vim, že vše co øekneš je spíše polopravda a vìci vytažené z kontextu.. mam potøebu na to ukázat i jiným a tøeba trochu pøehodnotit jejich smýšlení o mì.. a už v kladnym nebo zápornym.. vždy jsem vyložil karty na stùl.. neschovávám se za postavièku a nedìlám, že jsem nìkdo jiný.

    Pro lidi, kteøí si tøeba myslí, že jsem v RJ zaèínal a že je to vùèi Haine hnusné, nespravedlivé nebo nìco takového.. Moje raidování zaèalo v Immortalu v raidovací skupinì, které se Haine smála jako "rofl raidy".. nicménì, když ji pøestalo bavit skládat pugy (random raid z lfg)..udìlala si pøesnì takovou "rofl raid" skupinu a po ukonèení Immortalu jsem sem pøišel s nadìjí. Jak už jsem psal, progress v SWP byl supr i pøes urèité nepøíjemnosti, ale v posledních dnech sem objevil to co sem pøedtim nevidìl nebo vidìt nechtìl.

    Už mì nebaví kvuli tobì dìlat nìjaké ústupky a skøípat zubama v raidu.. a i pøesto, že jsem na zaèátku dnešní naší konverzace cítil malou nadìji na návrat.. sem rád, že to dopadlo takhle.

    S úctou ke všem raiderùm a mým pøátelùm v RJ
    /salute
    /moo

    [ Upravil sChizma  12-08-2010, 03:14:47 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    shee
    • Reply #486  |  12-08-2010, 07:22:56
      [link]
    Ja na teba mam dotaz, preco neodpisujes na sms?:D uz si jak nere

    Mno a k tomu tvojemu bliti na forum x), ja vazne nevim co presne sa stalo medzi tebou a Haine a celkom ani nechapem tomu co sa stalo, na kanale jerkoch som nebola uz dlho kvoli tomu banu sem chodim max na pokec v g....

    Kazdopadne ma mrzi ze to dopadlo tak jak to dopadlo tak GL v raidoch (pocula som ze mas nejake vlastne raidy ). Uvidis ze nie je take lahke byt RL a mozno Haine nie je dokonala ale dotiahla hordu a jerkov dost daleko to jej musis nechat;)

    _______________________________
    rest in peace...







    aliment
    • Pøíspìvky: 1492
    • Hráè
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #487  |  12-08-2010, 09:07:55
      [link]
    Notyvole...
    tak ona to Haine fakt svou osobností pohøbí. Když jsem proèítal Mooùv testament, všiml sem si jména Krupiik.
    To vážnì Krupiik je souèástí Jerkù? Krupiik který v kara bìžel od Maideny k Morousovi, kde s piruletkou doskoèil mezi creepy se slovy "sry, lag"? Tenhle èlovìk se snažil nìco rvát do hlavy Mooèkovi? Hm, paráda.

    Neupírám Haine to, že udìlala z raidovací hordy opravdu RAIDOVACÍ HORDU. Ale jejím vystupováním si za chvíli z øad RJ vytlaèí ty staré, dobré Jerky a udìlá si z toho VIP klub + lamez.

    RJ mìli skonèit Sunwellem. To je názor èlovìka, který pøi WotLKu pøestal hrát a mìl na RJ absolutnì brutálnì dobré vzpomínky z dob progressování Sunwellu -> a ano, progressování, to že vaše RL nazývala ubohostí a svou RG bandou ubožákù, bylo jen vedlejším produktem.

    Hail Moo a a se ti daøí víc a víc!

    Edit : pøeškrtáno, kdo chce, a si poète...


    [ Upravil aliment  12-08-2010, 09:17:19 ]

    _______________________________
    Poslední pøíspìvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    Aki
    • Reply #488  |  12-08-2010, 11:09:51
      [link]
    Ad Moo: gj a hf, cos tu napsal je smozrejme veschno pravda a ta spatna jsem tu ja.

    Kazdopadne: Pokud se dozvim, ze nekdo z RJ delal prasarny vazneho stupne v pug raidu, postihne ho stejny osud jako Mooa. Bez debat.

    To, ze ti me raidy prijdou tyranske? Trosku povrchni v nich tedy byt ne? Ale je fakt, ze loot ze SWP ti nikdo jine nez Jerci na TVBC nezajistil, tak holt budem Haine ignorovat a jedem si pro loot.

    Ad Nuri: Clovek, co tu par mesicu nehraje ma uprimne receno houbelec co neco rikat. Nuri, tvuj komentar je tak zoufale mimo misu, ze to asi vic nejde. Par raidu jsem s Krupikem sla, a kdyz se mu dostane spravneho vedeni, je z nej vyborny tank. Asi ne tak dobry jako Moo a Nerat, ale i kdyby to byl nejhoris tank na horde, ty ho nemas co shazovat, kdyzs tu 3 mesice nebyl.

    Uprimne, nevim, jak byste se tvarili na to, kdybych ted proste sla a zacala si brat v raidech itemy. Cool, ne? Ne, opravdu to neni cool a Moo, at uz je jeho zasluhy na sestaveni raidu nebo ego sebevetsi, na to nema narok o nic vic, nez ten nejvetsi loser bez shardu, co cely raid pro afkari (ano, spravne jste pochopili narazku).

    A ta otazka, kterou jsem moovi polozila? Zeptala jsem se ho, zda ma i nadale v planu brat si v pug raidech itemy bez rollu. Rekl, ze ano. Tim je pro me diskuse uzavrena.


    Timhle za sebe jako za jedine a despoticke vedeni RJ povazuji zalezitost za uzavrenou. Pokud k tomu nekdo neco ma, RJ kanal je vam otevreny.

    P.S. Moo, no mas na kanale porad Doktora, takze neboj, ten te bude rad pomluvamy zasobovat.

    _______________________________

    Dead to the world...
    aliment
    • Pøíspìvky: 1492
    • Hráè
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #489  |  12-08-2010, 11:44:07
      [link]
    3 mesice? O RLY? Postavy smazany na zacatku cervence... anything wrong? Muj prispevek je dle meho dosti on-topic, tak me zkus zamest znovu.

    PomluvamY, taky fajn. Ale whatever. Udelej ze sebe chudinku, jak strasne zlou z tebe vsichni delaji. Treba ti to jeste nekdo fakt zere.

    [ Upravil aliment  12-08-2010, 11:44:46 ]

    _______________________________
    Poslední pøíspìvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    Aki
    • Reply #490  |  12-08-2010, 12:18:45
      [link]
    Promin, mesic a atm asi tak 10 dni. Beztak nemas sajna, co se tu deje. Ale dekujeme ti za velmi hodnoty on topic input na vec. A promin, vim, ze te moje chyby nehorazne urazeji, should I make more of them?

    A ja ze sebe chudinku nedelam, to moo me oznacil za bezcharakterniho ubozaka, co by se mel lecit.

    _______________________________

    Dead to the world...
    sChizma
    • Reply #491  |  12-08-2010, 14:34:26
      [link]
    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    Ad Nuri: Clovek, co tu par mesicu nehraje ma uprimne receno houbelec co neco rikat. Nuri, tvuj komentar je tak zoufale mimo misu, ze to asi vic nejde. Par raidu jsem s Krupikem sla, a kdyz se mu dostane spravneho vedeni, je z nej vyborny tank. Asi ne tak dobry jako Moo a Nerat, ale i kdyby to byl nejhoris tank na horde, ty ho nemas co shazovat, kdyzs tu 3 mesice nebyl.
    Právì že Nuri je jeden z mála co do toho má co mluvit..Nuri, kterej se ti snažil spoustu vìci v raidech ukázat..èlovìk co se ti otevøel a ty si s nim vytøela jak s hadrem...právì Nuri je ten nejpovolanìjší tady a jeho názoru si opravdu vážim..nebo právì Nuri ví, jak ty jednáš s lidmi..

    Ad Shee promin kocko, ale žádnou sms od tebe jsem nedostal..zkus icq :( Vlastní raidy nemam..uspoøádal jsem 1 pug ještì když RJ nedìlala 25man raidy..a z toho vše vzniklo.. a shee ja už pár pugù odraidoval a vim co je to za práci..jen na tomhle 25kovym Naxxu sem ztrávil 20 hodin pøípravami a raidováním èistého èasu.. s lidma ze kterých 80% ví o naxxu kulový a ne s raidovací skupinou, která chodí do BT jak na jahody. Ale právì kvuli nevdìku kterej na hordì v random raidech vládne mám v plánu dát dohromady pár lidí..

    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    Ad Moo: gj a hf, cos tu napsal je smozrejme veschno pravda a ta spatna jsem tu ja.
    jsem ochoten to podložit naší konverzací..

    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    To, ze ti me raidy prijdou tyranske? Trosku povrchni v nich tedy byt ne? Ale je fakt, ze loot ze SWP ti nikdo jine nez Jerci na TVBC nezajistil, tak holt budem Haine ignorovat a jedem si pro loot.
    Nevim jestli je to na mì, nebo na Nuriho, ale já v Jercích vidìl sílu a chu v SWP progressovat a s tim jsem do toho šel.. a když o tobì lidi mluvili jako despotické krávì, snažil sem se jim vysvìtlit, že ne vše je tak, jak se na první pohled zdá.. ale jak vidim.. cejtíš se ublížená, že jsem do toho SWP vùbec lezl.

    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    Uprimne, nevim, jak byste se tvarili na to, kdybych ted proste sla a zacala si brat v raidech itemy. Cool, ne?
    Poslali by tì do øitì, protože máte DKP systém.. dobrej vtip, jestli hodláš srovnávat uzavøenou raid skupinu nebo lidi z lfg a jak sem øekl - je nesmysl chtít item v raidu bez save, kdy neni problem jít a zahodinu farmit znova.. a ne pøijít po mìsíci skládání pugù o item jen kvuli prohranému rolu s nìkym kdo ani poøádnì neví co má maèkat

    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    Ne, opravdu to neni cool a Moo, at uz je jeho zasluhy na sestaveni raidu nebo ego sebevetsi, na to nema narok o nic vic, nez ten nejvetsi loser bez shardu, co cely raid pro afkari
    Zásluhy nebo ego?... pøesnì ten pøípad, kdy ti ta "raiding powa" dala iluzi že si mùžeš o všem rozhodovat.. Opravdu mi to teï pøijde jako..no já sem si to na TBC nedovolila, tak ty si tu teï teda tohle nezvykej..

    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    (ano, spravne jste pochopili narazku).
    kdo ji nepochopil.. myslí ti samu sebe, kdy proAFKovala 3/4 random raidu.. a jen proto, že se kdokoliv bál ji cokoliv øíct, aby nepøišel o místo v jejím raidu..

    Quote: Aki | 12-08-2010, 11:09:51
    P.S. Moo, no mas na kanale porad Doktora, takze neboj, ten te bude rad pomluvamy zasobovat.
    Celkem lame, že do problému mezi mnou a tebou taháš i jiný lidi, kteøí s tim nemaj nic spoleènýho.. ale tak dìláš o sobì slušnej obrázek..

    Quote: Aki | 12-08-2010, 12:18:45
    A ja ze sebe chudinku nedelam, to moo me oznacil za bezcharakterniho ubozaka, co by se mel lecit.
    Dìláš ze sebe chudinku..pøesnì kvuli tomu, že jsem tì tak oznaèil a po posledních dnech k tomu mam opravdu dùvod.. ba dokonce i teï kdy pliveš po Nurglinì.. po èlovìku o nìmž sem si myslel, že je ti na hordì jeden z nejbližších

    P.S.
    Quote: aliment | 12-08-2010, 09:07:55
    -> a ano, progressování, to že vaše RL nazývala ubohostí a svou RG bandou ubožákù, bylo jen vedlejším produktem.

    psát sem to nechtìl, ale když jsi to Nuri zmínil... i já byl u tìhle slov... a od nìkoho takovýho se chcete nechat vést.. od nìkoho pro koho jste banda ubožákù.. x(

    [ Upravil sChizma  12-08-2010, 16:32:39 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    Chriss
    • Reply #492  |  12-08-2010, 15:54:02
      [link]
    Ahoj Banda,

    takže píšem ako som s¾úbil Haine. Ukonèujem pôsobenie v skupine RJ, ktorá mi dala viac než si niektorý môžte myslie. Dôvody sú jednoduché: mám menej èasu ako doposia¾ vzh¾adom na môj reálny život. Zvyšok môjho herného èasu venujem guilde Final Revenge, ktorej som Gm a tak pochopíte, že ve¾a mi toho neostáva ( gild hero a guild naxx a pod. ) Ste super ¾udia a niektorí hráèi sú pre mòa ako modly, lebo tak by som práve chcel ovláda hru ako vy.

    Prajem Haine ve¾a trpezlivosti s vedením raidu a verím, že na moje miesto èakajú iný retribuchovia.

    GL a uvidíme v hre

    Gabri

    _______________________________
    Nezaretan
    • Reply #493  |  12-08-2010, 20:51:18
      [link]
    To vážnì Krupiik je souèástí Jerkù? Krupiik který v kara bìžel od Maideny k Morousovi, kde s piruletkou doskoèil mezi creepy se slovy "sry, lag"? Tenhle èlovìk se snažil nìco rvát do hlavy Mooèkovi? Hm, paráda.


    A byly doby, kdy jsem nevìdìl na co je lacerate. VŠICHNI jsme byli lamy. I já jsem nìmìl do wotlku o krupikovi valného mínìní. Teï s ním chodím raidy i heroicky, a rozhodnì mi dokázal, že jsem se zmýlil. To, že nemá ještì moc co mluvit do RJ má nìco do sebe, ale vyjádøit svùj názor rozhodnì mùže.

    _______________________________


    TRAFIX
    • Reply #494  |  12-08-2010, 21:02:53
      [link]
    Sice sem jen malí hráè ale mam spustu skusenosti. I presto se priklanim ke Gabrimu , nejsem tu moc casto a kdyz si chci zahrat tak jen v poklidu, Zustavam u RJ protoze sem se mel s vami spoustu hezkych a par nehezkych spominek hlavne spoustu slozenych bosu. Ale budu uprednostnovat a svoji vecinu casu na CW budu venovat Guilde Final Reavange...

    samozrejme sleduji stranky RJ a planovane raidy, kdzy budu mit dostatek casu rad se pripojim na pokoreni dasliho boss raidu, do te doby se budu dale zdokonalovat v Eq pro upokojeni vsech lidi na CW


    /For the Horde
    Lochtar ogar valecnici

    _______________________________





    gifter
    • Reply #495  |  12-08-2010, 21:25:52
      [link]
    Kdyz tu dost lidi pise, jak muze a nemuze, tak bych mel taky neco napsat, aby bylo jasno. Na RJ jsem nezanevrel, ale momentalne mam brigadu a kdyz vstavam rano v 6 a prijdu domu nejdriv v 5, tak si nemuzu dovolit vecer raidovat a cpat se vam do 25 naxxu ve vecech jeste na lvl 70 ze SwP riskovat nebudu. Az zase bude cas, tak si podam staronovou prihlasku a kdyz bude misto, tak se opet rad pridam.

    _______________________________


    Blizzy
    • Reply #496  |  14-08-2010, 23:09:02
      [link]
    Skoda toho dneska, panstvo a damstvo, nevim jestli vic toho padu do lootu u Loatheba, nebo smuly u KT...je mi jasne ze uz tahlo na pozdejsi hodinu, ale pretty please, snazte se sledovat, co se kolem vas deje, at uz pri neumyslnem pullu tri abominacek najednou (coz se mi taky povedlo :C ), nebo prave Fissure - jde jen o cvik, stejne jako u tech zpropadenych bomb u Kaela, jen jde o to z nich uskocit, v chumlu lidi je to fatalni, jak jsme se mohli presvedcit. Pristi raid mu nakopeme tu kostenou rit presne tam kam patri, ty 2m musi jit. :)

    [ Upravil Blizzy  14-08-2010, 23:09:55 ]

    _______________________________
    Aki
    • Reply #497  |  17-08-2010, 21:35:26
      [link]
    Dekuju vsem za dnesni raid!

    Po sobotnim neuspechu a smule, ktera nas provazela (pady serveru, ztraceny loot, lagy...) jsem moc neverila, ze se behem tydne najde dost silna grupa na na slozeni KT. No, a on padl na prvni pull bez velkych obtizi. Vyborna prace vsem. Cely raid se obesel bez jedineho wipu (oka, ta Maexxna se trosku utrhla, ale umreli jen tanci, jsou holt zvykli). Kazdopadne velke diky vsem a doufam, ze RJ raidy se vam znovu zalibi a prijdete jim na chut stejne jako v dobe, kdy jsme si hrde chodili pro KJ.

    Verim, ze i novi hraci poznaji, ze prisna pravidla v RJ jsou tu, aby prinesla prospech vsem a oceni rozdil mezi lfg raidy a RJ.

    For the Horde!

    Haine

    _______________________________

    Dead to the world...
    Nezaretan
    • Reply #498  |  19-08-2010, 20:49:35
      [link]
    Po sobotnim neuspechu a smule, ktera nas provazela (pady serveru, ztraceny loot, lagy...) jsem moc neverila, ze se behem tydne najde dost silna grupa na na slozeni KT. No, a on padl na prvni pull bez velkych obtizi.

    Zdá se, že když chybím tak se zadaøí:D

    _______________________________


    pato98765
    • Reply #499  |  22-08-2010, 16:20:44
      [link]
    Zdravim chcem zapisat char :
    Hurn
    Feral tank - 24k HP unbuff, 419defense, 16,50% dodge


    _______________________________




    CptWinters
    • Reply #500  |  26-08-2010, 13:27:26
      [link]
    Nazdarek bando :)
    jak se divam mate ve vasi skupine celkem rusno, trosku moc hadek, na lidi, kteri by meli tahnou hordu vpred..., jinak jak vam jde pokorovani novych bossu? a je nekde nejaky seznam clenu vasi skupiny? treba by se nekteri radi podivali na znama jmena z CW, kteri zde stale pusobi :). Jinak preju at prezijete ty hadky, protoze to vetsinou vede jen k problemum a at se vam dari :)
    Kragull

    P.S. Co se tyce RL, tak jsem celkem prekvapen co se o Haine clovek nedovi i na jinych serverech... jsem byl celkem prekvapeny a z nekterych Tvych postu Haine bych nekterym vecem asi i veril, nicmene mi to k tobe moc nesedi, ale jak se rika: "na kazdem sprochu, pravdy trochu". Ale vim jaci jsou lidi a jak to ve wow funguje, nicmene mozna bys mohla trosku z tech povrchnich reci ubrat, neslusi ti to a navic prave ty reprezentujes RJ. Je mi jasne, ze jsi asi jedina kdo slozi poradny raid, ale byly doby kdy jsi na tom nebyla jinak nez ostatni... zkus zavzpominat.... nekdy to neni na skodu. NIcmene preju at se vam i nadale dari, at vam otevrou i nove instance a date si nejaky FK :)

    P.S. 2 : funguji vam v naxxu vsichni bossove?

    [ Upravil CptWinters  26-08-2010, 13:50:24 ]

    _______________________________
    pages: 1 10 20 23 24 [ 25 ] 26 27 30 40
    Forum Nav : Jump To This Forum