• Login: Password:
  • pages: 1 10 15 16 [ 17 ] 18 19 20 30 40
    Fever
    • Reply #321  |  21-05-2010, 17:52:44
      [link]
    Čau, omlouvám se, dneska ani zítra se nezúčastním. Přeju hodně štěstí na KJovi!

    _______________________________

    rozkošná kravička

    Pořádek je jenom dobře zorganizovaný bordel!
    Aki
    • Reply #322  |  21-05-2010, 18:02:31
      [link]
    S tema podpurnyma classama je problem. Ele shamici nejsou a enha vymrelo. Kdyz se nam konecne podari uhnat rozumne DK, tak se omluvi, ze ma statnice. Zazlivat mu to nemuzeme, ale jsme zase ne bode nula.

    Co se hitu tyce, tak o hitu mi prosim ani nemluvte. Nebudu komentovat, ze tu beha tak 50% rogun, kterym jeste nikdo nerekl, co to hit je. Mam nastackovano 273 hitu, coz je rekneme hodne v porovnani s ostatnimi rogunami. Nas drahy Molly/Psylocke se mi za to nedavno temer posmival. A vite co? Ja beztak na automele missuju. CW a hit tot podivana pro bohy. Uznavam, ze warlockum nerozumim vubec a tezim ciste z toho, ze z destro locka vypumpujete 2500 dps aniz byste vicemene museli hrabnout prstem. Duvod, proc si Rin beru na Brutalla a Murua je predevsim to, ze ten warlock je celkem selfsustaining. Rogun je prilis zavisly na tech podpurnych buffech.

    Mezi nama, pripadam si jak naprostej idiot. Napisu, ze omluvenky chci PMkem do posty, a 4 lidi se omluvi na foru. UMITE SAKRA CIST?

    Ad odmenovani pripravenosti na raid: hezka myslenka, ale ona by to mela byt samozrejmost a v konecnem dusledku zase stravim cely trash az k bossovi tim, ze budu hledat, kdo ma a kdo nema scroll.



    Dnesni radi mi dokazal, ze si sem tam berete mas slova k srdci. Bylo to super a myslim, ze nas to posunulo zas o kousek dal.

    For the Horde


    [ Upravil Aki  21-05-2010, 23:28:17 ]

    _______________________________

    Dead to the world...
    gifter
    • Reply #323  |  21-05-2010, 23:30:29
      [link]
    Dnesek se celkem povedl. Brut a Muru - to bylo primo luxusni, kez by to tak bylo vzdycky. Ale je pravda, ze treba ja jsem nemel vubec lagy, coz se o raidovani behem tydne neda vubec rict. KJ sel taky pomalu vzdycky o neco niz, takze nezbyva, nez se tesit na priste a setrir dpk, protoze uz by pomalu mohl padnout. Co se tyce pripravenosti lidi, tak bylo videt, ze skoro kazdy si donesl prakticky vsechno co melo, coz je taky posud kupredu. Kolik stal dnesni radi me radsi ani nepocitam, ale rozhodne goldu nelituju, nebot presne pro na tyto veci je mam.

    _______________________________


    Blizzy
    • Reply #324  |  22-05-2010, 00:25:55
      [link]
    Jsme zas o neco niz, proste se nam to holt musi vryt do pameti jako fight s Kaelem - bude to trvat a bude to bolet, ale jednou proste lehne. :) Teda az donutime Nereusa nejist ty riznuty Termixy behem raidu, to vypadalo dneska :D

    _______________________________
    Seclusion
    • Reply #325  |  22-05-2010, 07:25:51
      [link]
    Quote: Blizzy | 22-05-2010, 00:25:55
    Teda az donutime Nereusa nejist ty riznuty Termixy behem raidu, to vypadalo dneska :D
    Kde bereš to jistotu, že to byly jenom termixy .

    [ Upravil Seclusion  22-05-2010, 07:26:13 ]

    _______________________________
    summer 2009 - character Return created
    winter 2009 - show of shadowz and poisoned blades
    spring 2010 - the highest rated priest on czechwow
    Based on true story of a pvp priest.
    In memory of Return & Tyrant.
    shee
    • Reply #326  |  22-05-2010, 09:07:44
      [link]
    Setsu

    Ale inac j super praca vcera. Dufam ze next weeek je nas:), od radosti pak kupim neremu jahodovej termix





    _______________________________
    rest in peace...







    droog
    • Reply #327  |  22-05-2010, 10:19:34
      [link]
    Včera to bylo úžasný a sem rád, že sem se toho mohl zúčastnit.. už se těším na příště :) co takhle když složíme KJ, tak každej koupí Neremu termix? :D

    _______________________________



    Aki
    • Reply #328  |  22-05-2010, 10:30:27
      [link]
    Quote: droog | 22-05-2010, 10:19:34
    Včera to bylo úžasný a sem rád, že sem se toho mohl zúčastnit.. už se těším na příště :) co takhle když složíme KJ, tak každej koupí Neremu termix? :D



    Nvm, proc bych mela Nerestuse podporovat v jeho zavislosti na riznutych termixech. Myslim, ze i slozeni raidu bylo tentokrat dobre, omlouvam se tem, ktere jsem donutila leavnout. Jinak asi budem muset omezit pocet melecek do SWP obecne. Je to neprijemne, ale tri roguny do raidu jsou prilis velky luxus :/ No, pujdu prvni a holt dam dohromady ten eq na Rin. Ono delat RL z pozice mdps je pekne na pikachu.

    _______________________________

    Dead to the world...
    Nereus
    • Příspěvky: 1032
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #329  |  22-05-2010, 11:11:42
      [link]
    ja za to nemuzu nvm co do tech termixu sypnuli za matros a s vasima plysaka bych radeji nic nerikal nebo vam pujdu nasbirat plysaky do shattered halls vsak shee vi .

    K vcerejsimu raidu mno darkness uz se zvladalo dobre, meteory taky az na jeden pokus, co nam dela problem jsou orby a reflections. Priste to chce OT ktery si ty reflections pochyta a podrzi nez rdps sundaji orby to by mela byt asi priorita pac ty to tam kosi celkem solidne kdyz jsou tri najednou a ne ze prvni musi rdps utikat pred reflections a pak az orby vykosi pul raidu je sundat.

    Myslim, ze i slozeni raidu bylo tentokrat dobre

    mno dovolim si nesouhlasit tech mdps jsme meli moc takze nebyla sance se vmacknout na 10y do pulkruhu ale byl problem vedle nekoho nestat i pres cely kruh (ja osobne stal na druhe strane kruhu naproti drakovi a stejne vedle me porad minimalne dva lidi v 10y), rdps pak nestihali jet dmg do KJ, sundavat reflectiony a jeste orby.

    _______________________________
    ------------------------------------------



    Aki
    • Reply #330  |  22-05-2010, 11:16:54
      [link]
    Ad to slozeni raidu, myslim co se buffu tyce. Melecek je moc no. Pokusime se to priste omezit, protoze ten firebloom nas trapi no.

    _______________________________

    Dead to the world...
    sChizma
    • Reply #331  |  22-05-2010, 12:01:15
      [link]
    Ad hit.. je tam jak lvl 80, tak 70, one-hand, Two-hand, dual, special a chance do raid bosse...já jen že těch 273 neni capped, takže se může stát, že missneš :)

    http://www.wowwiki.com/Hit

    Edit: Takovej skromnej návrh, neměli byste zájem zkusit začít progress na Supremovi? Myslim že ho horda nedala a je to škoda.. Beztak nemůžem bejt každej raid v SwP, pak by to byla nuda, proto bych zkusil pokořit i jinou metu..

    [ Upravil sChizma  22-05-2010, 12:55:43 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    Nereus
    • Příspěvky: 1032
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #332  |  22-05-2010, 14:24:59
      [link]
    Pro Retribution Paladiny:

    Par rad jak zvednout vase dps. Prvni jsou staty na ktere jet, zkusim to vypsat podle dulezitosti at vite ktere staty vylepsit.

    1. Hit rating - Jak rika hlaska z original fora " In PvE, it is very important to be hit-capped. ". Diky tomu ze na TBC fungoval hit jak fungoval tak mnozi ani nevi ze neco takoveho existuje krome TBC rogunu. Hit rating zvysuje vasi sanci na to ze trefite creepu (co je prijemnejsi nez dat miss na divine storm). Hit cap u retri paladinu je 9% do pve coz je asi 140 hit rating a nabrat to neni nejslozitejsi ukol. Parkrat me na lfg presvedcovalo par paladinu ze hit neni treba ze lepsi je jet strength+crit? Mno sice budu mit o par desitek mensi AP a o par % nizsi crit ale v dps je pak rozdil trefit divine stormem 2/4 nebo 4/4 targetu.

    2.Strength - Pokud jste hit capped rvete tyhle socky kam se da. Pri vyberu zbrane dejte prednost te ktera ma Str misto AP priklad [Torch of the Damned] vs [Shivering Felspine]. Strength se stackuje s talentem [Divine Strength] a [Blessing of Kings] takze vam to da 1 Strength = 2.3 AP/2.53 (S BoK).

    3. Crit Rating - Neni treba moc sockovat pokud mate talenty v [Conviction] [Sanctity of Battle] a [Heart of the Crusader] . 33% unbuff by nemel byt problem vytahnout a s dobrym slozenim raidu se dostanete nekde ke 45% coz bohate staci.

    4. Expertise - Neco jako hit rating akorat ze snizuje sanci na to ze vas utok skonci na dodge nebo parry. Zde skoro nemozne ziskat tenhle stat ziskava se z T6 v SwP jinak je tu jenom v kombinaci na tankovacich itemech takze neresit to jen pro info.

    5. Haste - Podle me se tenhle stat nevyplati hrat pokud je na itemu navic (je na vsech swp itemech) tak to urcite nevadi ale stackovat ho pres sockety asi ne.

    6. Agility/Attack Power - Agility vam sice dava crit ale lepsi je to davat pres crit rating, to same AP vs Strength.

    7. Armor Penetration - zcela zbytecne pro paladiny kteri davaji vetsinu dmg holy na ktere se redukce dmg z armoru nevztahuje.

    Dalsi vec naucte se pouzivat vic bindu nez 1,2,3,4. Zkuste to si neco nahazet na Q, E, R, F, X popr kombinace s shift+neco. Kdyz v raidu klikate tak tim ztracite cas. Nvm jak original UI podporuje bindy ale kdyztak si stahnete nejaky action bar addon (dominos treba) kde si pak muzete nahazet bindy jak chcete. Nejakou dobu to trva nez si na to clovek zvykne ale vyplati se to
    Bindy

    Rotace: Judg, Conse, CS, DS, Exorcism (pokud procne AoW), CS, Judg....pokud jsou creepy demon/undead tak tam jezte hazte [Holy Wrath]. Na ukazani aktivniho AoW si muzete stahnout addon EventAlert nebo !Bang Art of War.

    Talent buildy tu nebudu psat to si umi poskladat snad kazdy nebo to muzete obslehnout od nekoho v SC

    Snad vam Palacinkam to neco da

    [ Upravil Nereus  22-05-2010, 14:42:28 ]

    _______________________________
    ------------------------------------------



    SwaCZa
    • Reply #333  |  22-05-2010, 15:44:00
      [link]
    Pěkně pěkně...
    docela dobře si vybavuju když jsem expil palacha těsně po přechodu na Wotlk a chodil první raidy...
    První co bylo když jsem vlezl do ZA bylo: "OMG co to je za modráka... zeleninu... apod" a "OMG na co ti je HIT apod"
    Když jsem pak vytočil 2-3. misto v "overall" i "boss encounter" recountech tak najednou lidem padala brada ale stejně mleli cosi o bugladinovi apod...

    TO, že bez hitu neni critu ti lidi asi nepochopili, a když si projdu eq 90% lidí co potkávám v horde raidech tak je to pořád stejná písnička...

    Ale k jádru pudla:

    Progress na KJ (případně ten přerostlej Infernal v BT) je sice pěkná a jistě záslužná činnost, ale...
    Myslím si že hodně lidí šlo do RJ kvůli DKP systému hlavně proto že je už sr*l Murphyho zákon: Množství zeleniných částí eq rollujícího hráče je přímo úměrné jeho rollům krát hodnota rollovaného itemu...
    A tak bych v rámci dovybavení navrhoval chodit i tzv. BT farmy, případně SSC (Tsunami má kolik lidí?) spíš než Mount runy na Alara (no offense)...
    Už pro nějaké to zpestření.


    Ad Support:
    Nevím jestli jste to postřehli ale ty výrazně lepší dps na Brutalovi byly mj díky Banshou + převaha AP-dps - takže by nebylo špatné si dovybavit nějaké to DKčko...

    _______________________________
    také znám jako Trias, Khamul, Burza, Berta...
    a na druhé straně barikády jako Fall...
    Přes vše dobré ale
    The End
    ________________________________________________

    All we have to decide is what to do with the time that was given us.
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #334  |  22-05-2010, 16:07:32
      [link]
    přihlašuju slanečka

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    Nereus
    • Příspěvky: 1032
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #335  |  22-05-2010, 17:52:02
      [link]
    Ad Support:
    Nevím jestli jste to postřehli ale ty výrazně lepší dps na Brutalovi byly mj díky Banshou + převaha AP-dps - takže by nebylo špatné si dovybavit nějaké to DKčko...


    to uz jsem navrhoval na channelu ze by jsme mohli vzit nejake DK a projit s nim aspon KZ/ZA. Ono kolikrat se podivam na channel jerks kde je 15 lidi a pulka z nich nema co delat. Za to DK ac nerad rikam budete jednou radi.

    _______________________________
    ------------------------------------------



    Nezaretan
    • Reply #336  |  22-05-2010, 18:32:56
      [link]
    Hele nemám problém vzít Nerata a jít tanknout kara, když se sejde parta na pohodu se kterou nebudeme po každé creepě čekat až zahřmí.

    _______________________________


    Sorgblad
    • Příspěvky: 1328
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #337  |  23-05-2010, 02:05:26
      [link]
    Quote: Nereus | 22-05-2010, 14:24:59
    nereusov brutalcrafting:D

    sorrač,že sa tu motám kragullov a tvoj post ma celkom pritiahli:D

    Dovolím si pre rogunov niečo poupraviť...

    1. ak expertise funguje ako fungovať má tak: bez 26 do raidu nelez (amen) 26 expertise zaručí to ,že vám mob v raide zozadu nedá dodge ani parry (platí to hlavne pre combo moves (d/p = wasted CD+ žiadne CP(pri finishing move wasted energy) 10 je talentovka ,zbytok by mal byť dopohody gear...

    2. hit rating : tu je to už trošku zložitejšie... a to je preto,že je tu pár hit capov...teda ak to prepočítam na 70 lvl tak...

    1. soft (ability,mainhand) nikdy nemissnete abilitou,white dmg MH... pri talente precision (5%) treba 48 ... toto kto nemá,je lemra...
    2. poison (tu končí vačšina ofikovskych rogun) 14% ,rovnaké ako spell hit cap... nemissinete poisonom... (potiaľto doporučím asassákom)
    3. hard (tak do tohto som investoval fakt len ja) 27%- 5% = 22% toto je už potreba len na to aby sa triafalo offhandov... snád nikto iný vám to nedoporučí,okrem mňa ,ja som s tým totálne spokojný... skvele sa to znáša s combat potency,kedže každý zásah navyše = 20% šanca na 15 energy... viac energy = lepšie držanie finishing movov... 347 hit rating na "nikdynemissneš" ...

    3. armor penetration: celkom slušný stat prevýšujúci AP,pokiaľ nie sú talenty na zlepšené poisony,k čomu sa človek momentálne nedostane ,ale 15% mace talent + rod of the sun king = <3
    sword/mace tiež nieje na zahodenie s týmito talentami...

    _______________________________

    Member of the mighty "Brotherhood of the Top Hat"

    Q:Describe Your Sex-Life in One WoW Term
    A:can be soloed
    Aki
    • Reply #338  |  23-05-2010, 14:52:45
      [link]
    Quote: Sorgblad | 23-05-2010, 02:05:26
    Sorgův brutalcrafting
    Asi se pujdu smazat a zacnu hrat za tu svou destro lamu :D


    [ Upravil Aki  23-05-2010, 14:57:19 ]

    _______________________________

    Dead to the world...
    Gothic
    • Reply #339  |  23-05-2010, 15:04:52
      [link]
    no vcera jsem s DKckem v celim BT dmg metru si udrzel pekný 4. místo a to mam jeste par zelenych castí tak to skusim do EQipnout za badge snad to bude přínos do RJ

    _______________________________
    "Já wowko nehraju,já ho žiju."
    sry za pravopisny chyby v mich textech



    YokoTomko
    • Reply #340  |  23-05-2010, 15:14:36
      [link]
    Quote: Aki | 23-05-2010, 14:52:45
    Asi se pujdu smazat a zacnu hrat za tu svou destro lamu :D


    jak chudacka Rin muzes nazvat lamou :D mam to brat osobne? :D

    _______________________________
    jinde
    Kaoru a Rin predany
    Testarossa spi spankem zaslouzenym spolu s ostatnimi


    pages: 1 10 15 16 [ 17 ] 18 19 20 30 40
    Forum Nav : Jump To This Forum