• Login: Password:
  • pages: 1 9 10 [ 11 ] 12 13 20 30 40
    Aki
    • Reply #201  |  04-05-2010, 09:11:19
      [link]
    Quote: SwaCZa | 04-05-2010, 08:42:55
    Nejsem v seznamu členů a nemám tedy přiřazeny žádné DKPčka...
    Může se na to někdo povolaný mrknout prosím? :)


    Kouknu na to, jen co vzbudim Setsu. Omyl vznikl tim, ze jsme behem raidu rlgovaly a webdkp tudiz nevytvorilo automaticky hrace. Behem dneska napravim.

    Jinak bych rada zminila jednu vec. Posledni dobou se tu hraci chovaji jak prasata. RL si berou, co se jim zachce. tanci needuji itemy na DPS a ignoruji potreby jinych hracu a tak dale. Za toto byl vcera ze skupiny vyloucen hrac Barbarian/Harmony. To, ze se nejedna o RJ raid neznamena, ze byste se nutne meli chovat jako nejvetsi svine, co kolem pobihaji. Stejnym zpusobem budou potrestani vsichni.

    Pak davam jeste k zamysleni jednu vec, prenyslejte, co o me kde reknete. Chapu, ze me asi spousta lidi nema rada a ze me chovani je mnohdy dost arogantni, ale pokud se vam to nelibi, nikdo vas tu nedrzi. Prohlasit tedy o svem rl v jinem raidu, ze je "od narozeni dementni pica" tudiz neni zrovna idealni. Tohle je CzechWoW, kazdy tu ma aspon 4 alty a to info se ke me drive nebo pozdeji donese.

    Mate-li se mnou problem, reknete mi to primo, vezmu to lepe, nez kdyz se mi to donese pres nekoho a jedinou obranou cloveka, co to rekl, je "Kdo ti to rekl?"

    Timto nas opousti Caffo. Pokud, jak on prohlasil, maji dalsi hraci z Blood Company problem s mym vedenim, at me kontaktuji ingame.

    Dekuji

    Haine

    _______________________________

    Dead to the world...
    Blizzy
    • Reply #202  |  04-05-2010, 12:03:13
      [link]
    Ahh sorry, Khamule - dkp pridano :) Btw to plati vseobecne, jestli se vam neco s vasimi dkp nezda, houknete na me ingame, nejsem neomylna a ten addon je mrcha. :)

    _______________________________
    sChizma
    • Reply #203  |  04-05-2010, 13:02:26
      [link]
    Quote: Aki | 04-05-2010, 09:11:19
    Timto nas opousti Caffo. Pokud, jak on prohlasil, maji dalsi hraci z Blood Company problem s mym vedenim, at me kontaktuji ingame.
    /clap

    Jen si s tím IMO mohla chvilku počkat, myslim, že by se našlo víc lidí, kteří se do RJ přišli jen oblíknout..a tebe trpí jako nutné zlo. Nu což, ale co mají dělat, když jsou RJ jedna ze dvou už jedinná skupina, která pokládá bossáky v SwP a oni sami to nedokážou? Stejně tak hřání si polívčiček na obě strany, aby náhodou někde nedej bože nedostali invite..Opravdu je to k smíchu.. Taky se ke mě dostalo co udělal rohlík, pobavilo mě, že ho každej hlásil, ale nechápu, že na pečiva si dovolují/dovolujete, ale když s tim přišel typical, každej to tiše akceptoval...nevim no, WoTLK tohle raidování podělal, tak snad až tu bude NT a nebude tu všechno nerflý a OP atd..se zas vytříbí to dobré od špatného a budou raidovat lidé co si to zaslouží...(trochu divný, ale je to tak).

    For the Save :)

    [ Upravil sChizma  04-05-2010, 13:05:58 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #204  |  04-05-2010, 13:09:00
      [link]
    Počkej Moo, snad to jen blbě chápu, ale počkat, protože se lidi přišli jen oblíknout? To jako že měla počkat, až se ti lidi oblečou a pak teda pokopat ty další? Ale cmon...

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    sChizma
    • Reply #205  |  04-05-2010, 21:33:59
      [link]
    Ne-e..timto krokem, kdy vyhodila caffa, ukazala vyhružnej prst na ostatní..řekla dejte si bacha co o mě řikáte..tudíž lidé, kteří by se mohli obdobně projevit si dají bacha a RJ si bude hřát na prsou hada..obrazně řečeno, místo toho, aby se zbavila všech pokrytců..

    Teď to vypadá trochu tak jako, myslete si co chcete, ale neřikejte to veřejně

    Vůbec to není myšleno tak, aby k nim byla smířlivá, že si tam chudáci přišli jen pro equip, tak ať je tam chvíli trpí, ale že by se tam určitě našlo víc pokrytců, co o Haine mluví špatně, ale přesto jsou v RJ protože farmí equip...Purple rules the World

    [ Upravil sChizma  04-05-2010, 21:35:18 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    gifter
    • Reply #206  |  05-05-2010, 12:04:55
      [link]
    Vis Moo, jak toto vsechno nakonec muze skoncit? Uplne stejne jako s espem, chrostou atd. Nez aby Haine porad poslouchala ty kecy z jedne nebo druhe strany, tak se na to vykasle a vsichni chytraci budou mit po srande. A ci by to byla chyba? Vsech, co si nevazi prace druhych, coz se nam tu nejak moc rozmaha.

    _______________________________


    sChizma
    • Reply #207  |  05-05-2010, 16:52:15
      [link]
    Promiň, asi sem hloupej, ale nějak nevidim smysl nebo souvislost tohodle příspěvku k výše uvedenému..respektive, dá se s tim jen souhlasit, ale nevim co to "Víš Moo", jako by si mě chtěl otevírat oči. Podle mě tohle neni důvod končit..koneckonců to Haine nedělá jen pro ně/vás, ale i pro sebe (když se budem bavit o SwP) a myslim, že se to časem pročistí..

    Taky sem někdy nesouhlasil s určitým rozhodnutím/chováním/výběrem..bla bla..ale to neni jen u RJ a Haine, ale i v jiných raidech..nicméně, pokud to bylo neúnosné - odešel sem, pokud ne, vydržel sem a pokud jsou tu tací, kterým je Haine bytostně nepříjmná, ať si skládají vlastní raidy.. osobně neznám lepší pocit, než když ti půlka raidu napíše (třeba i whispem) díky za dobrej raid (a to i třeba po 3x wipech, protože to neni o "nedotknutelné úspěšnosti", ale o náladě, snaze a finálním úspěchu)...když nepočítám poslední SSC ^^ to byl slušnej ústřel - tak se borci ukažte .) Jenže proč se namáhat, když to udělá někdo jinej...a o tom to celý je..zapláčete nad vejdělkem až tu bude NT (ne uplně všichni) x) a zřejmě se to netýká 99% lidí co tu komunikují na foru RJ.

    Musíte to brát pozitivně..až skončí Haine, můžete chodit s Pečivem a pak Good Luck, aby neměl zrovna Váš item "reserved"

    P.S. pro Haine:
    Na druhou stranu si za to můžeš Haine trochu sama, protože jsi arogantní a ne že ne, ale hoď Epic Gemem, kdož si bez viny :) a místo toho, aby si to chtěla změnit, tak prskneš něco ve smyslu, že tu nikoho nedržíš..ale třeba nic měnit nechceš, je to taky možnost, ale řekl bych, že krok zpět k tomu, aby tě mělo víc lidí rádo..ale třeba o to ani nestojíš..nejsem soudce, jen nezaujatě zaujatej dělník z lidu .)

    [ Upravil sChizma  05-05-2010, 17:04:15 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    Aki
    • Reply #208  |  05-05-2010, 19:27:33
      [link]
    Epickym sutrem si nehodim, neb zadny nemam, vsechny jsem prodala, abych mela na runeclothy. Ano, jsem arogantni, ale to uz jsme tu slyseli asi stokrat. Vis, pozitivni kritika je dobra, ale z me praxe a imho, silne neefektivni. Nevim, proc a hlavne jak chvalit tank, ktery neprebere ve spravny cas, dpsko, ktere prebere aggro etc. Za hloupe vytirani podlahy se nechvali. A mylis se v tom, ze chci, aby si lide mysleli buhvico, ale drzeli tlamy. Naopak, at mi to klidne reknou. Jedna z IRL veci, ktere osobne nejvic nesnasim je predstirat, ze mas nekoho rad a pritom bys mu vrazil kudlu do zad. Tohle je hra, nemame to tu zapotrebi. Takze kdo ma problem se mnou, at mi s prominutim polibi ***** a jde si dal raidit s Pecivkem. Jedine, co mu mohu doporucit je nemit s nim zadne spolecne itemy a tokeny.

    Dlouho jsem se rozmyslela, nez jsem tuhle skupinu zalozila. Uprimne, nikdy jsem nechtela mit tuhle zodpovednost a taky si pridelavat do takove miry praci. Byla jsem spokojena coby clen DYWM-skolky. Jenze casy se meni a pokud clovek nechtel byt odkazat na lfg raidy a treba mit alespon nejakou jistotu, ze dany item preci jen nekdy dostane, bylo tohle vychodisko nejen pro me. Ano. Nedelam to pro vas, samozrejme, ze to delam i pro sebe,co si budeme namlouvat. Ale jak muzes i ty videt, nevzala jsem si na RJ raidech nic a dobre vis, ze to neni kvuli nedostatku DKP. Proste to nekdo potreboval vic nebo se mu to zkratka vic hodi. Jedna z veci, ktere jsem se v DYWM naucila je to, ze kdyz to nekdo potrebuje vic nez ja, nepujdu mu to natruc sebrat, abych mela T6 na kazdy offspec. A to je to, co si tady spousta lidi neuvedomuje. Az dospeju k nazoru, ze RJ jsou sami ***** a****** a***** co si prisli jen pro loot, bude skupina rozpustena, zatim si ovsem myslim ze jsou tu skveli lide, kteri chteji chodit zajimave raidy (viz nase SWP). Nejaky vul se vzdy najde. A kdyz se najde, je odejit.

    [ Upravil Aki  06-05-2010, 00:03:26 ]

    _______________________________

    Dead to the world...
    Nezaretan
    • Reply #209  |  05-05-2010, 21:32:51
      [link]
    Tohle je věc, nad kterou nemá moc cenu diskutovat, protože ji stejně nevyřešíme. Ano, Haine má dost přísný, klidně to nazvu diktátorský přístup k řízení raidu. No a? Určitě to má své výhody. Haine se její způsob osvědčil a nemá důvod ho měnit. Těm co tu prskaj, že jim nadávala. Mě v poslední SWP taky kritizovali. Právem prostě jsem to na Brutalovi nezvládl. Jo bylo mi to nepříjemné, ale taky už jsme většinou rozumní lidi a trochu kritiky uneseme. Já jsem chvíli taky dělal RL (Normální lidi jeslti to někomu něco říká). Já se snažil uplatnit liberální přístup. A ano, nikdo si nestěžoval a všichni byly vpoho. Ovšem za cenu toho že se nám občas nesešel raid nebo byl zbytečný wipe.
    Osobně mi přístup Haine zdá trochu tvrdý, ale nic čemu bych se nedokázal přizpůsobit.

    _______________________________


    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #210  |  05-05-2010, 22:00:34
      [link]
    Znovu to řeknu... Haine je tvrdá?

    VANILKA NA VÁS!
    mám pocit, že by někteří lidi Váňovi raidy i obrečeli

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    Aki
    • Reply #211  |  05-05-2010, 23:31:36
      [link]
    Quote: aliment | 05-05-2010, 22:00:34
    Znovu to řeknu... Haine je tvrdá?

    VANILKA NA VÁS!
    mám pocit, že by někteří lidi Váňovi raidy i obrečeli


    Nuri, fakt dik za podporu, jen si nejsem jista, zda chci sve jmeno v jakemkoli smeru spojene s nejvetsim pvp borcem na serveru... :DDD

    _______________________________

    Dead to the world...
    sChizma
    • Reply #212  |  06-05-2010, 12:22:31
      [link]
    Quote: Aki | 05-05-2010, 19:27:33
    Za hloupe vytirani podlahy se nechvali.


    Mě za to maminka vždycky pochválila..)

    Quote: Aki | 05-05-2010, 19:27:33
    A mylis se v tom, ze chci, aby si lide mysleli buhvico, ale drzeli tlamy.


    To bylo asi špatně pochopeno, nemyslim si, že to chceš, jen, že to tak z toho příspěvku vypadalo.

    Quote: Aki | 05-05-2010, 19:27:33
    Ale jak muzes i ty videt, nevzala jsem si na RJ raidech nic a dobre vis, ze to neni kvuli nedostatku DKP.


    Na tohle sem vůbec nenarážel a v tomhle směru si opravdu bezproblémová..ale myslim, že tyhle řádky patřej spíš Renmorovi .) A ani bych neřekl, že je to záležitost DYWM, spíš jako o smýšlení o skupině jako celku a nevidět se jako 1 hvězda mezi 24 (to neni na tebe Haine, aby to nebylo zle pochopeno, ale na ty, kteří berou itemy na 2-3. offspec za DKP, když ho chce někdo na main)

    Quote: Aki | 05-05-2010, 19:27:33
    Az dospeju k nazoru, ze RJ jsou sami ***** a****** a***** co si prisli jen pro loot, bude skupina rozpustena, zatim si ovsem myslim ze jsou tu skveli lide, kteri chteji chodit zajimave raidy (viz nase SWP).


    To je přesně to, co sem myslel...zatim nevidím důvod tuto skupinu rozpouštět..RJ je dobrá skupina, dobře se mi raidovalo (zvláště se setsu byla sranda tankovat a po úspěchu na sebe valit přehršel chvály^^...) a nebýt opět začátku Immortalu, zůstal bych u Vás..

    Quote: Nezaretan | 05-05-2010, 21:32:51
    Ovšem za cenu toho že se nám občas nesešel raid nebo byl zbytečný wipe.


    Když se nesejde raid, to je velký problém, ale to, že se wipne? noa...dycky se wipovalo, raid bez wipe neni raid a jak se přestane wipeovat, začíná to bejt farma - no fun..a navíc..na wipe se pozná duch skupiny, poznaj se lidi, kteří chtějí raidit a kteří chtějí jenom item, ale ano chápu, když 3x umřeš kvuli troubovi, leze to na nervy .)

    Quote: aliment | 05-05-2010, 22:00:34
    Znovu to řeknu... Haine je tvrdá?

    VANILKA NA VÁS!
    mám pocit, že by někteří lidi Váňovi raidy i obrečeli


    Ne-e neřekl bych, že je Haine tvrdá..spíš nervák x) ad Vanilek - V době kdy zeleniny farmí BT mi přijde zatvrzelé trvání na správných socketech v itemech..nebo nedej bože, nemít socket - nejdeš, jako naprostej imbecilizmus x)
    Nemůžete/me se přece chovat jako v dobách TBC, vždyť by do BT mohli více méně jen lidé s itemama z BT trash a full SSC...a kdo by to skládal? .)

    A tím asi zas končim, omlouvám se, že každej příspěvek je tak trochu spam..lezu více méně tam kam nemam, když ono tu neni do čeho píchnout a z WoW se mi uplně odejít nechce, tak aspoň tady mam pocit soudržnosti x))

    [ Upravil sChizma  06-05-2010, 12:24:53 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    Aki
    • Reply #213  |  06-05-2010, 17:02:20
      [link]

    Ne-e neřekl bych, že je Haine tvrdá..spíš nervák x) ad Vanilek - V době kdy zeleniny farmí BT mi přijde zatvrzelé trvání na správných socketech v itemech..nebo nedej bože, nemít socket - nejdeš, jako naprostej imbecilizmus x)
    Nemůžete/me se přece chovat jako v dobách TBC, vždyť by do BT mohli více méně jen lidé s itemama z BT trash a full SSC...a kdo by to skládal? .)

    A tím asi zas končim, omlouvám se, že každej příspěvek je tak trochu spam..lezu více méně tam kam nemam, když ono tu neni do čeho píchnout a z WoW se mi uplně odejít nechce, tak aspoň tady mam pocit soudržnosti x))


    Mezi nama, prave jsi me taky oznacil za imbecila, protoze ja jsem na absenci socketu taky silne alergicka (okej, ale aspon vam nerikam, jake tam mate mit, staci, kdyz tam mate nejake...)

    Posledni dobou me bavi stiznosti hracu s mizernym gearem, ze je moje chyba, ze je neberu do raidu a nejspis je i moje chyba, ze jim neskladam SSC a nvm, co jeste. Na lfg umi psat kazdy a na pitomeho Blinda v SSC nebopotrebujete buhvijakeho RL.

    Moo, cely vtip tech mych protestu vuci nekterym hracum je pouze a jedine k jejich lajdactvi. Aukce jsou plne gemu, enchanteru tu beha spousta encheru a dneska uz si surky muzes nasbirat i sam. Na brutallovi jsem tuhle videla BM Huntera bez peta? To je co, vysmech? Nejde o to, ze an te hloupe socce tolik zalezi, jde o to, ze lidi maji WotLK talenty a ciste a jednoduse na to serou. A tihle hraci u me respekt nemaji a neni pro ne ani misto v mych raidech.

    _______________________________

    Dead to the world...
    sChizma
    • Reply #214  |  06-05-2010, 17:24:55
      [link]
    Možná sem to tam měl dopsat, nebo napsat jinak..pokud dělám raidovací skupinu, za účelem dobrýho raidu, fajn party, zábavy a radosti z úspěchu..pak ano, je naprosto správné trvat na správnem equipu, na enchantech, socketách atd..proto sem měl v hyjalu rejpavou například na nurglinu, kterej měl modrej PvP trinket a cosi modrýho na critical (i přesto, že v mym raidu sem tě za tohle peskoval...jenže rozdíl Tvuj RJ x muj LFG)...v Raidovací skupině by měl každej znát svoje místo, svoji funkci a svůj char..

    Ale zmínili ste tu Vanilka a ten nemá žádnou takovou skupinu a jeho raidy jsou lfg..a hrotit gear na lfg raidu v téhle době mi přijde nesmysl..klidně ať v lfg raidu jsou lidi lajdácky..vždyť na tom teď stejně nesejde, protože progress uděláš i s takovym rofl raidem. Upřímně myslim, že LFG neni o kvalitnim raidu, ale o lootu...převážně.

    Jak řikam, tihle lidi na to na NT dojedou a věřte, že bude stačit jeden tejden na to, abyste zjistili s kym chodit a s kym ne.

    Doufám, že to nebude zase špatně pochopeno..nedělám mecenáše lajdákům

    [ Upravil sChizma  06-05-2010, 17:26:13 ]

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    gifter
    • Reply #215  |  06-05-2010, 19:41:31
      [link]
    Quote: "sChizma
    Jak řikam, tihle lidi na to na NT dojedou a věřte, že bude stačit jeden tejden na to, abyste zjistili s kym chodit a s kym ne.


    S timto naprosto souhlasim. Denne vidam lidi, co maji uplne vsechny sockety prazdne a o enchantu taky asi v zivote neslyseli, priesty, co stackuji AP a strength, retraky s tankovacim eq a mnoho dalsiho. Tedka je tak vyjimecna situace, ze se to v raidu ztrati, ale jak rikas, az prijde NT, vsichni takovi dopadnout tvrde na zem. A co teprve pokud pujde save.

    _______________________________


    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #216  |  06-05-2010, 20:25:43
      [link]
    Ad. moje modré trinkety... víš kdo mi vyžral Diabolicu v ZA? Retri. Obvaz na Opeře? Nějaké podělané dpsko, které přestřelilo. A jen tak btw. občas se podívej, kdo v těch raidech kolik vyhealuje. Na to, že mám ty dva pitomé trinkety (ze kterých nemám radost ani v nejmenším - a to víš moc dobře) si myslím, že jsem na tom s healem dobře. Až bude NT a savy v inskách a já udělám takovou botu, nebo nebudu mít eq na raid, ok, ať mě nevezme třeba ani banda 75tek. Do té doby si myslím, že své povinnosti healera obstarám obstojně...

    Tím se chci dostat jen k tomu, že ačkoliv nemusím mít ultračuprmegakůleq, tak se snažím. Narozdíl od některých herů, kteří mají 4xT6, full socky a pak v tom raidu dělají hovno, protože ví, že kick nedostanou. Ale to už je taky záležitost LFG...

    [ Upravil aliment  06-05-2010, 20:28:08 ]

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    sChizma
    • Reply #217  |  06-05-2010, 21:07:42
      [link]
    Nurinko moje zlatá, tohle neměl bejt tvoji osobu hanící post..bohužel si měl tu smůlu, že sem to u tebe viděl a tak si byl uveden pouze jako příklad..o tvých kvalitách nepochybuju xD :-* jen sem poukázal na rozdíl Raidovací skupina x LFG raid a priority v nich .) jak řekl gifter, tohle je vyjímečná situace .) a o healovaní mi ani nemluv, páč po týhle revizi mě to pěkně otrávilo..ale když už si to zmínil, na healmetr koukam dost často..holt palačinky overules všechno .)

    _______________________________
    /moo ... Peace in da Cheese

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ** - Aliance Mooza, Moocko
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #218  |  06-05-2010, 22:16:52
      [link]
    Uvidíme na KJovi... tam si prsknou ten JoL jeden a o kick z raidu se jim postarám

    Nicméně, stává se to tady docela osobní... hodilo by se promazat neužitečné a všetečné posty...

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    balvan
    • Reply #219  |  07-05-2010, 14:14:59
      [link]
    Omlouvam se ale nejsem si jisty jestli se na dnesni raid dostavim vcas, kazdopadne se budu snazit.



    Redeemer
    DeanZ
    • Reply #220  |  07-05-2010, 14:35:34
      [link]
    Ahojte chtel bych se omluvit dnes ani zitra to nestihnu, dnes mi zacina trening v18:00 a zitra zapas v 17:00 a zaroven by jsem se chtel zeptat jestli by nese udelat jeden RJ raid nekdy v tydnu treba ve stredu a o vykendu jeden v Nedeli to mam tuhle zesonu jen jeden zapas takze bych mel byt vdy, ptam se jen proto ze bych svami rad taky zasel nakej ten raid kdyz uz jsem clenem RJ dekuji a preji hodne stesti (Eidem)
    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12 13 20 30 40
    Forum Nav : Jump To This Forum