• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Server opět v běžném režimu
    pages: 1 6 7 [ 8 ] 9 10 16
    Vaskis
    • Reply #141  |  13-03-2010, 16:14:03
      [link]
    Omlouvám se, že jsem řekl svůj názor... už budu zticha.

    _______________________________

    Renmor at Last.fm
    bulldoozeer
    • Příspěvky: 1010
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #142  |  13-03-2010, 16:15:13
      [link]
    Quote: Nereus | 13-03-2010, 16:08:39
    jestli skonci Lone tak skonci cely CW z hlediska osobnosti tu neni nikdo kdo by to po nem prevzal kdyz uz tu neni Chrosta, Moradin, Owneria ani Espe. Bez urazky ostatni GMs ale asi jenom tihle meli tu osobnost a respekt na to vest cely server. Nijak neznevazuju praci gm co delaj s databazi, security atd bez nich by tenhle server taky neexistoval ale drzet to cele pohromade je jine kafe.

    Ja doufam ze si to Lone jeste rozmysli (ano sobecky doufam protoze expit znova jinde na to uz nemam cas ani chut) ale pokud Lone dosel do bodu kdy uz mu tenhle server vic bere nez dava a vidi jedine reseni a to odejit tak by mel udelat to co je pro nej nejlepsi. Kazdy ho tu bude prosit at zustane a at si z toho nic nedela ale uprime kdo z vas to nepise jenom proto aby mel dal kde hrat a za to co Lone za ty tri roky pro server (Nas) udelal si myslim zaslouzi aby se respektovala volba kterou povazuje za nejlepsi on pro sebe a ne ta co chteji hraci.

    At tohle skonci jakoliv nezbyva mi nez podekovat zminenym za moznost tu stravit temer 3 roky a i kdyz tu dost veci neslo tak mi to dalo vic zabavy a zazitku nez bych cekal a to vse zadarmo


    jednoznacne souhlas.
    a ano, pisu to abych mel kde hrat protoze czechwow proste miluju.

    _______________________________

    icq: 365 676 804
    facebook
    R.I.P CzechWoW
    nynza
    • Reply #143  |  13-03-2010, 16:19:20
      [link]
    Nereus ma pravdu - bude tu chybet osobnost, ktera to bude tahnout (mozna spis tahnout to nekam dal). Jestli uz se Lone rozhodnul, nema cenu premlouvat (respektovat nazor - to bylo pekneji vyjadreno), kdyz mu to nedava radost - protoze to je jedine, co z toho GM mohou mit, je lepsi zkoncit. Tohle by nemela byt nejaka charita .

    Jak tu nekdo psal - tezko rict, jestli je lepsi jit na NT s chybama (na ktere budou samozrejme hraci nadavat - viz. ted roguny a priesti) nebo cekat, vychytat chyby (a risknout odchod hracu). GM se rozhodli pro druhe a mi jim nemame pravo nic vycitat.

    _______________________________

    Všechno, čím někdo vyniká, získává mu nepřátele. Člověk musí být zcela průměrný, pak je oblíben. (Oscar Wilde)
    dragonxspine
    • Reply #144  |  13-03-2010, 16:28:25
      [link]
    si predstavte keby to dnes Moku nenapsal... bol by to uplne iny den , iny forum kde kazdy nadava na nefunkcne talenty/spelly... tomu sa zabranit neda

    _______________________________
    A proud member of Czech Made on Saurfang EU.

    nynza
    • Reply #145  |  13-03-2010, 16:35:36
      [link]
    Quote: dragonxspine | 13-03-2010, 16:28:25
    si predstavte keby to dnes Moku nenapsal... bol by to uplne iny den , iny forum kde kazdy nadava na nefunkcne talenty/spelly... tomu sa zabranit neda
    No, nepredpokladam, ze se Lone rozhodoval kvulu tomuto jedinemu postu... Ale souhlasim s tim, ze kdybychom to nevedeli, byl byl den veselejsi

    [ Upravil nynza  13-03-2010, 16:38:29 ]

    _______________________________

    Všechno, čím někdo vyniká, získává mu nepřátele. Člověk musí být zcela průměrný, pak je oblíben. (Oscar Wilde)
    snake132
    • Reply #146  |  13-03-2010, 16:39:14
      [link]
    Gm je ve vasich silach opravit fly formy u druida nebo je to stejne jako se spelly? Jinak taky chci aby tady Lone zustal

    _______________________________
    My new live...

    Sleeping druid...

    Gear71
    • Reply #147  |  13-03-2010, 16:39:28
      [link]
    Je zarážajúce ako si niektorí ľudia absolútne neuvedomujú aké náročné musí byť "šéfovať" celému teamu GM a aké ohromné šťastie majú že sa našiel človek ktorý to robí nie pretože by musel a myslím si že ani nie preto že by to len chcel ale pretože mu záleží na tom, ako to s týmto serverom skončí.

    Kedysi tu hrávali ľudia ktorí si prácu všetkých GM vedeli naozaj vážiť a nielen hodiť si do podpisu na fóre otrepanú hlášku "Vážim si prácu GM." A keď sa aj našiel niekto trpiaci dnes dosť obľúbeným syndrómom demencie tak to bola rarita. Teraz tu hrá, s prepáčením za výraz, banda pokrytcov ktorí ospevujú prácu GM len vtedy keď dostanú nejakú novú hračku alebo práve o ňu žiadajú. Takíto ľudia boli pre mňa aj dôvod prečo som si dal na pár mesiacov od WoW pauzu, nuž a keď som sa vrátil našiel som tu to isté, možno ešte horšie.

    Dovolím si povedať že len veľmi málo hráčov tu si dokáže predstaviť aké množstvo práce majú GM. Či sú to security GM, ktorí musia sledovať fórum, získavať dôkazy proti podozrivým hráčom a rozhodovať čo je ešte v rámci pravidiel a čo nie alebo GM ktorí sa starajú od DB a určite aj teraz pripravujú pre nás Northrend a dokonca si nájdu popritom čas aj opraviť bugy dennodenne hlásené hráčmi. Všetci títo ľudia to robia 1) Dobrovoľne, 2) Zadarmo, 3) Pre vás a 4) Vo voľnom čase a ešte by sa dalo pokračovať... K tomu všetkému im musí niekto veliť a koordinovať všetky práce a za to má u mňa Lone rešpekt.

    Každý jeden hráč ktorý tu hrá by si mal vyskúšať napríklad opraviť quest a stráviť nad tým hodiny času. Potom by si určite viacerí rozmysleli čo napíšu a ako znevážia prácu GM. Ja som sa rozhodol si to skúsiť či už počas obdobia testovania Wotlk talentov a spellov keď ešte server bežal na TBC alebo neskôr opravy DB. Meoľutoval som to nikdy! Myslím že jedna z najhorších vecí čo sa človeku môže stať je to že sa mu jeho sen premení na nočnú moru ale nie kvôli jeho chybám ale kvôli ľuďom pre ktorých ten sen vysníval. A to sa podla mňa deje tu.

    Zakončil by som to jednou múdrou vetou:
    "Keď sa vám nepáči tak odíďte!"
    Bývalo tu aj menej ľudí a bolo tu lepšie, treba si uvedomiť že všetko nie je len o tom čo funguje a čo nie ale o tom ako sa k sebe správame. Naozaj dobrí ľudia tu ostanú a nebude im vadiť že nefunguje NT.

    S hlbokou úctou k GM .... Noriandin.

    _______________________________

    Pod správou Dina.
    Punisher
    • Reply #148  |  13-03-2010, 16:41:48
      [link]
    Lone a ostatní GM. Vím že to asi dost dobře nejde, ale ignorujte takovéhle idioty, je to i jejich cíl, někoho vyprovokovat, nasrat, všechno zničit.... Pořád je tu ale spousta lidí, kteří si vaší práce velmi cení.

    _______________________________





    motto: "Nečiň jiným tak, jak nechceš, aby oni činili tobě."................PvE only
    Jarkan
    • Reply #149  |  13-03-2010, 16:46:45
      [link]
    A ještě pro všechny ostatní:
    Pakliže jste přesvědčeni, že naše práce je tu zbytečná a že to za to nestojí, tak Vás poprosím, ať místo zbytečných komentářů a sáhodlouhých příspěvků, jako je ten můj, napíšete prostě a jednoduše větu:
    "Nesouhlasím s GM týmem serveru CzechWoW.net"


    mno já si domluvim Lonewolfa opravit.. nic nepište a palte jinam...

    jinak možná by se vám do GM teamu hodil člověk kterej tohle bude jednotlivcům opakovat.. kterej bude mít na starosti i to info směrem k lidem co se děje se serverem.. ale žádný takový že každýmu pěkně opdpověď na mail(tj dost časově náročný, resp. myslim si může bejt)... když se namnoží nějakej dotaz článek na hlavní stránce.. kdo si ho nepřečte a bude s dotazem na něj spammovat lfg/forum.. mute/banán hned.. jinak to už fakt asi nejde.. není-li pozdě i na to...

    jinak je fakt, že i kdyby jste nám vy GMka za hraní platili(byla zde opačná situace než třeba na ofi serveru).. nějakej blbec s blbejma narážkama a dotazama by se prostě našel(tak už to holt na světě chodí).. na druhou stranu s tim asi trochu musíte počítat pokud hodláte server dál provozovat a pokud možno se nenechávat rozhodit...

    [ Upravil Jarkan  13-03-2010, 16:50:51 ]

    _______________________________


    Arezz
    • Reply #150  |  13-03-2010, 16:46:58
      [link]
    Podporuji GM, dekuji GM.

    Czechwow mel byt uz davno uzavrenou komunitou, do ktere by nabiral pouze "rozumne" lidi, napriklad na zaklade zaslane zadosti, proc tady chce dotycny hrat. Pokud neumi zformulovat jedinou spisovnou a smysluplnou vetu, pak ho tu ani nepoustet. A pokud nekdo chce byt profi hrac a chce mit k dispozici vsechny funkce, spelly, talenty, classy a questy, pak at jde na oficialni server. A pokud chce ziskat level 70 a full epic equip za 3 dny, at jde na FUN. CW je podle me server pro lidi, kteri se chteji potkavat po praci / po skole s kamarady v online svete, zajit si nejake to BG, arenku, nejaky ten raid, mit radost ze vzacneho dropu apod. Pro mne osobne je to velice prijemny relax nekolik hodin tydne, za nicim se nehonim, kdyz server nejede, tak si nervu vlasy, kdyz pada, tak se proste pripojim pozdeji. Hraji tady moc rad a byl bych moc smutny, kdyby server skoncil. GM (VSICHNI, ne jen Lone) jsou tu skveli a snazi se, jak jen muzou a proto odchod JAKEHOKOLI GM je pro mne (a hlavne pro server) velkou ztratou! Proto tajne doufam, ze i Lone jeste par tydnu (mesicu? :) ) zustane. A i kdyby nahodou odesel, budu stat za vsemi ostatnimi GM, kazdy z nich je pro me svym zpusobem "osobnost" a vazim si jich i jejich prace.

    Ave!

    _______________________________
    muruug
    • Reply #151  |  13-03-2010, 16:47:43
      [link]
    Já ani nevim co sem napsat...doufám, že GM neztratí nervy a nezabalí to tu všichni do jednoho kvůli bandě hňupů, co pořád jenom pyskujou. Strašně mě tahle situace na serveru mrzí.

    Už to zní jako otřepaná fráze, ale děkuji GMs za všechno, co tu dělají a vážím si vaší práce a vašich nervů.

    edit: Souhlasím s Thorriou:)

    [ Upravil muruug  13-03-2010, 16:52:27 ]

    _______________________________
    Moji a Tuzga, dvě nejkrásnější trollky serveru a jejich úchylný majitel:D

    (__)
    ( oo Moo!
    /\_|
    Bombr88
    • Reply #152  |  13-03-2010, 16:55:22
      [link]
    Ja plne podporuji GM tym naseho serveru, radeji si pockam na jakoukoliv lokaci/instanci kdyz vim, ze je nepristupna z toho duvody ze GMka si ve svem volnem case najsou cas i delat nam kvalitni server. Proto nechapu s tim ze tu nekdo muze vyjadrovat nesouhlas. Neco se ti nelibi?? Tak proste vypadni a nevotravuj. Ukaz mi jedinej česke free server ktery by byl na takove urovni jako prave Czechwow. Aby nemel skoro zadny bug, dalo se tu v klidu hrat, a nasli se tam i kvalitni hraci a GM tym ktere se hre venuje.

    Zase nadruhou stranu se divim GM tymu ze na takoveto prispevky vubec reaguje. Proste nesouhlasis a urazis GM? Perma ban a nebudu se s tim rozcilovat. Pokud jako GMko bych vedel ze 90% serveru jsou lidi kteri me uznavaji, maji me radi a sou vubec radi za to ze pro ne neco delam, tak tech zbylych 10% tupcu proste ignoruju. Pochybuju ze IRL kdyz vas nekdo v praci chvali pak prijde jeden a zhati to ze okamzite podate vypoved. Tot vse....

    _______________________________


    Si vis pacem, para bellum!
    otahapet
    • Reply #153  |  13-03-2010, 16:59:17
      [link]
    A tak se pohadka chyli ke svemu konci, banda debilu nejdriv vyhnala Espectra, pak Chrostu, Ventera a nyni se chysta na odchod i posledni legenda serveru Osamely Vlk a nas svet umira. A opet ho zabiji lidska netolerance, arogance a neucta k cizi praci.

    Mam to tady moc rad, v poslednim pulroce jsem nasel fantastickou guildu stravil sjem tu 18 mesicu zivota a tesil se ze jeste mnoho mesicu pridam , ale nehodlam vas tu nejak prosit nebo premlouvat jako mnozi nade mnou, protoze myslim ze jestli to tu vest dal musi vychazet z vaseho rozhodnuti a ne z pocitu nejake odpovednosti vuci nam.

    Pokud vam to tu jiz neprinasi radost (coz je to jediny co z nas muzete mit) trebaze se mi to pise hrozne spatne, myslim ze je cas skoncit.

    At to jiz dopadne jakkoli dekuji Lonewolfe za vse co si pro nas udelal a preju mnoho stesti v dalsim zivote, zaslouzis si to ty i cely tvuj tym.


    *****
    Jen k Moku a jemu podobnym, doufam ze jste spokojeni....



    [ Upravil otahapet  13-03-2010, 17:02:23 ]

    _______________________________
    Kisu, nekde jinde
    vladdracul
    • Reply #154  |  13-03-2010, 17:00:26
      [link]
    Lone... Za každého hráče jako je Mokuin tu myslím stojí deset dalších kteří si váží práce kterou pro ně Ty, i zbytek GM týmu děláte. Jste skvělí a jinde by se těžko hledali GM, kiteří toho pro server dělají tak moc a zadarmo, pouze s pocitem dobře udělané práce. Takže prosím za všechny tyto hráče, neopouštěj nás. Pokud jde o mě tak budu za CW stát i kdybych viděl že se rozpadá i kdybych měl být jediný. A pevně věřím tomu že takových lidí je tu stále ještě většina.

    Draconarius, friend in arms.

    _______________________________



    Dragoniss
    • Reply #155  |  13-03-2010, 17:08:45
      [link]
    Souhlasím s Draconariusem...
    Pořád tu ještě je dost lidí co si GM váží a jsou vděční za každou maličkost, ať už jde o resetování q na postavě, opravená cooking daily, je škoda, že si toho ostatní nevšímají.
    Všichni jedou jen svoji class a nahrabat si a když něco nefunguje tak jak má, tak mají jasného viníka: GM.
    GM´s pro nás dělají první poslední, místo s rodinami tráví čas seděním u pc, abychom my závisláci mohli sedět taky. Uvědomte si to...


    _______________________________



    Dragoniss
    • Reply #156  |  13-03-2010, 17:09:59
      [link]
    Jinak aby neřekl Chliev že jsem mu ten příspěvek přehlédla:
    [blockquote="Chliev | 13-03-2010, 11:27:28"] [blockquote="Dragoniss"] (A zkoušel někdo kolik dmg dava warlock na 80?)[/blockquote]
    (Smazala jsem to quote, aby to nebylo tak dlouhé..)
    Pěkný příspěvek Chlieve, dobře napsaný. Možná tě zklamu ale můj lock má lvl 15 a zatím se k němu teda moc nemám, ne nezajímalo mě jak se stát "member of the fear party" (Komu jsem to čmajzla z podpisu? :D), ale spíš mě zajímalo to porovnání se shadow priestem, ten VT, jestli je ta jeho dmg fakt tak přehnaná na těch vyšších levelech. :)
    Ale problém je asi (jak podotkl Lazord) v tom dispelu VT.

    [blockquote="Punisher | 13-03-2010, 10:33:36"] GM, omlouvám se, dnes jsem vám přes kontaktní formulář odeslal hlášení chyb, co se týká NPC v Netherwing Ledge. Teď jsem přišel na to, že se zaškrtla položka "at war". Takže promiňte. Funguje to jak má. A pro ostatní co děláte repku. C/reputation/Netherwing - klik- odškrtnout "at war" [/blockquote]

    Jo taky se mi stalo, dokonce jsem to ani nikde nezaškrtávala a otravovala jsem kvůli tomu našeho pavoučka. :) (GM Anest)



    _______________________________



    exit606
    • Reply #157  |  13-03-2010, 17:10:08
      [link]
    Podporuji GM, dekuji GM.
    Czechwow mel byt uz davno uzavrenou komunitou, do ktere by nabiral pouze "rozumne" lidi......

    souhlasim

    _______________________________

    CZECHWOW je mym domovem a utok na GM je utok na mou rodinu. Což je neodpustitelne.
    Moku2
    • Reply #158  |  13-03-2010, 17:27:06
      [link]
    Quote: Lonewolf | 13-03-2010, 14:45:10
    Pravda, dostaly se ke mně zvěsti, že tuším Owneria, Espectro, Chrosťa a snad i já jsme si za to pořídili nové auto. Nevěděl jsem, jestli se tomu smát, nebo jestli si mám sednout do našeho rodinného auta a dojet za některým z jmenovaných, abych si to nové auto půjčil... nebo snad těch aut bylo více?
    Ano presne toto sa mi dostalo. Povedalo mi to asi 5 ludi ktory byvaju od seba x km daleko... Beriem to spat, su to keci......

    Quote: Lonewolf | 13-03-2010, 14:45:10
    Máš-li pocit, že jsem Vás neinformoval o dění na serveru, pak jsem byl zřejmě znechucen situací kolem serveru a hráči, jako jsi Ty. Máte všichni plno skvělých kritik, jak je vše špatně, ale když byste měli něco udělat, tak sotva pro server zvednete prst. Předpokládám, že Tvůj příspěvek vychází zejména z toho, že jsi se na server ani nepřipojil v průběhu testování


    Ja som nebol taky ze som kritizoval. Tiez som na zaciatku chvalil, lebo som nevedel co ako funguje.
    Co je podla teba na kritike zle? Pisem v kritikach veci, ktore su proti pravidlam servera?
    A mas pravdu ked bolo testovacie obdobie tak som nebol online... Ja som totiz tyzden predtym ako sa oznamilo ze bude novy patch na servery skoncil (24.2. som bol posledny krat online. To ci mi verite alebo nie, to je mi jedno. Ludia v guilde vedia kedy som bol online... ). Ked sa tu hodil patch a potom som videl ako su problemi ani som sa uz nechcel vratit....... A ze som nic neurobil pre server? Tak ano ty o tom nevies lebo sa to nikdy neaplikovalo do hry....... Ked si v kontakte s Chrostom, a ma ulozene este e-maily rok stare, tak nech ti ukaze moj E-mail s 23.4.2009, kde som mu poslal opraveny Kalimdor Quest reward. To o co som teba ziadal a ty si to uvital... Chrosta to predpokladam nedal ziadnemu inemu GM, pretoze mne povedal ze Wowhead ma zle napisane reputacie a myslim si ze ten dokument dlho neostal v jeho pocitaci... Kludne to hodim aj tu, ja ho mam stale ulozeni.

    Quote: Lonewolf | 13-03-2010, 14:45:10
    Co se týká toho, že si nenajdu čas, tak všichni hráči, kteří mi kdy napsali e-mail na můj CzechWoW.net e-mail, tak dostali odpověď. I když mohla být zamítavá, odpověděl jsem. Nepočítám teď asi 4 e-maily, které prozatím čekají kvůli problémům se serverem na odpověď. Pokud máš na mysli, že bych si ten čas měl pro hráče udělat jinak, pak je mi líto, ale opravdu osobní audience na posezení u kávy už mi přijdou poněkud přehnané.

    Ja ti Email napisem, aj hned teraz. Ale kde ho mam ako najst?... Cez kontaktny formular? Hmm tak to neviem ako by dopadlo. Napisal by som to co ti chcem napisat a dostal by to iny GM. Aku mam istotu zesi to nebude citat neaky iny GM prv ako ty? Kludne to potom hod aj tu co ti napisem aby si ludia nemysleli ze ti chcem vynadat alebo co,,, nie ja taky niesom aby som nadaval cloveku cez net.... Len chcem aby to co ti poslem si si precital ty a nie niekto iny. A tvoj Email som hladal a neviem no bud som slepy alebo fakt nikde nieje.

    Lone, ze pre taku blbost co napisem aby si skoncil? Ja nechapem preco. Vzdy tu taky hraci boli co sa postavily proti niecomu a vzdy sa taky najdu, ci o mesiac, ci o polrok. Ale stalu su taky ludia. Tento svet je taky. Nemas dovod koncit. Nikdy by sa to nestalo keby sa dalo s GM komunikovat inak ako takto :).
    Dufam ze sa ozves a neako mi das ten email, nech tu ludom nekazim naladu.
    ----

    Pre ostatnych. Som teraz pre vas blbec a dement a neviem co este. Pre dalsiu stvrtinu som neaky 10rocny chlapec ktory je zavysli na wowku. Tak to je v kazdej MMO hre. Kazdy co sa opovazil nieco povedat je hned pre kazdeho decko.. Preco? Preto ze sa neboji povedal aky je problem? Tak to chodi aj vo svete. Ludia protestuju a chcu pocut odpovede. Keby boli ticho davno nieje tento svet aky aky ho pozname.....

    To aby som ja zacal byt ako niektory z vas, ktory ma oznacuju za blbca.... Si pozrem dnes, zajtra aj cely rok vecerne spravy a ked tam budem vidiet ze niekto protestuje tak ho hned oznacim "je to blbec! co si otvara usta?" Nemam pravdu vo vas? Som blbec ako dalsich milion ludi ktory chcu nieco dosiahnut a dockat sa odpovedi.

    _______________________________
    "Radšej byť nenávidený za to, kto som, ako milovaný za to, kto nie som"

    dragonxspine
    • Reply #159  |  13-03-2010, 17:31:47
      [link]
    Mokuin... please get a life

    _______________________________
    A proud member of Czech Made on Saurfang EU.

    exit606
    • Reply #160  |  13-03-2010, 17:32:58
      [link]
    PŘESNE TAK VYPADNI ODTUD A UŽ SE NEVRACEJ UBOŽAKU!!!!

    [ Upravil exit606  13-03-2010, 17:33:16 ]

    _______________________________

    CZECHWOW je mym domovem a utok na GM je utok na mou rodinu. Což je neodpustitelne.
    pages: 1 6 7 [ 8 ] 9 10 16
    Forum Nav : Jump To This Forum