• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Server opět v běžném režimu
    pages: 1 4 5 [ 6 ] 7 8 10 16
    ZAJIC
    • Příspěvky: 18
    • Permanentně BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #101  |  13-03-2010, 14:28:15
      [link]
    Quote: Lukaspol | 13-03-2010, 13:53:43
    Quote: Venca15 | 13-03-2010, 13:35:09
    Jsem velmi znechucen.protože během testu jsem něco naspořil dosáhl jsem vyššího levlu hrál jsem to furt jak kokot a teďka jsem se připojil a hele pár zlata 21 level předtím jsem měl 51.To mě hodně nasralo .Takže 5 dní jsem to hrál a teď nic.já myslím aby to bylo aspoň trochu spravedlivý by měli ti co testovali získat nějakou odměnu.
    OMG :D:D:D:D

    Miluju Czechwow Forum, je to místo kde se s přátely chodím od srdce zasmát :D:D:D

    Lidi tohle mi nedělejte :D:D:D


    to je fakt xD Nechapu proč to některým lidem nestací napsat pouze jednou :) řeší ,,hlouposti,, a na ty ,,důležitější,, dotazy nikdo neodpoví :(
    Hiblik
    • Reply #102  |  13-03-2010, 14:28:29
      [link]
    Mátě někdo stejný problém jako já?
    Nejde mi z imageshack.us nahrát signatura. Nevíte v čem je problém? Zkoušel jsem to nahrát i v jiných formátech, ale problém přetrvává.

    _______________________________
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6939
    • GM & Moderátor
    • Reply #103  |  13-03-2010, 14:45:10
      [link]
    Quote: Moku2 | 13-03-2010, 12:31:16
    Quote: Lonewolf | 13-03-2010, 01:12:48

    Zároveň bychom rádi připomněli všem hráčům, kteří se testů nezúčastnili, že pokud se Vám nelíbí stav serveru, ale zároveň pro tento stav nejste ochotni nic udělat, pak nemůžete očekávat, že se server postaví na Vaši stranu ve chvíli, kdy se budete domnívat, že to potřebujete.
    Hmm..... Aj keby som sa na hlavu postavil a vsetko opravil ajtak si na hracov nenajdes cas. Zrusil si PMky, na forum si ani cas nenajdes. A ked som sa dozvedel ze hras na offiku a tu GM hovoria ze mas plno prace a nemozes za 2 tyzdne napisat prispevok na forum, kde som chcel pocul len teba a nikoho ineho, tak neviem co si mam o tom mysliet.... .. A co je este lepsie, ked som sa dozvedel co sa stalo s penazmi co sa zbieralo na server, a mi to potvrdilo uz viacero ludi tak ako sklamal si ma...

    Good luck vsetkym, majte sa tu dobre a pevne nervy :)...

    (Ked nedostanem Banan tak sa este ukazem v hre posledny krat :)....).

    Nezlobte se na mě, že budu reagovat v celé diskusi jen na jeden jediný příspěvek. Nicméně tohle bych udělat měl.

    Milý Moku,

    nebudu zde hodnotit své volnočasové aktivity, které mi pomáhají v tom, abych se z tohohle serveru a z lidí, jako jsi Ty, nezbláznil. Co zde ale zhodnotím je, že i přes veškerý čas, který bych mohl věnovat vedle svého odpočinku, svému sebevzdělávání a během několika měsíců si začít vydělávat podstatně víc, než kolik si vydělávám teď, tak si stále najdu 10 hodin týdně pro server. A v průběhu posledních 3 týdnů 30 (třicet) hodin týdně.

    Nicméně pokud máš pocit, že se serveru věnuji málo a že bych se tomu všemu měl věnovat jenom já sám, pak jsem na špatném místě a rozhodně to tak nenechám.

    Co se týká toho, že si nenajdu čas, tak všichni hráči, kteří mi kdy napsali e-mail na můj CzechWoW.net e-mail, tak dostali odpověď. I když mohla být zamítavá, odpověděl jsem. Nepočítám teď asi 4 e-maily, které prozatím čekají kvůli problémům se serverem na odpověď. Pokud máš na mysli, že bych si ten čas měl pro hráče udělat jinak, pak je mi líto, ale opravdu osobní audience na posezení u kávy už mi přijdou poněkud přehnané.

    Máš-li pocit, že jsem Vás neinformoval o dění na serveru, pak jsem byl zřejmě znechucen situací kolem serveru a hráči, jako jsi Ty. Máte všichni plno skvělých kritik, jak je vše špatně, ale když byste měli něco udělat, tak sotva pro server zvednete prst. Předpokládám, že Tvůj příspěvek vychází zejména z toho, že jsi se na server ani nepřipojil v průběhu testování a tím textem, který jsi citoval, jsem uhodil hlavičku na hřebíček. Možná to bylo jinak a jenom si myslíš, že bys vše zvládal lépe, než GM tým.

    Takže pokud to zvládáš lépe, pak bych rád, abys také lépe zvládal fakta, milý Moku.

    Ta fakta jsou, že jsi zapomněl, že jsem pouze administrátorem serveru, který nemá přístup k jediné koruně, která byla kdy zaslána jako příspěvek na server. Veškeré platby má na starosti vlastník serveru a ten se také stará o zasílání tokenů, pokud mě o to zrovna nepožádá, abych toto provedl za něj a i v tomto případě pouze zasílám tokeny, které mi on řekne.

    Nicméně jsem přesvědčený, že pokud se stalo s penězi vybranými na server něco, co Ty víš zřejmě lépe než já, pak by jsi měl zřejmě zcela otevřeně napsat, co to bylo. Pravda, dostaly se ke mně zvěsti, že tuším Owneria, Espectro, Chrosťa a snad i já jsme si za to pořídili nové auto. Nevěděl jsem, jestli se tomu smát, nebo jestli si mám sednout do našeho rodinného auta a dojet za některým z jmenovaných, abych si to nové auto půjčil... nebo snad těch aut bylo více? Pak mi nějak uniká cena dnešních aut a divím se, že jsem si ještě nepořídil vlastní, ale jezdím tím rodinným, co máme v garáži. Ne, tu garáž jsme si nepořídili v GM týmu společně, ta byla součástí rodinného domku, ve kterém bydlím a který se kupoval před zhruba 20 lety (možná déle). Ale je možné, že se někdo tenkrát domluvil, že se to splatí, až se založí CzechWoW.net, vyberou se za něj peníze a pak se tím splatí baráček i s garáží a koupí se do ní nové auto.. ale to za server mi tam vlastně ještě chybí.

    Ale vrátím se radši zpátky do reality. Když chtěl Espectro skončit v pozici admina, tak jsem si řekl, že aby server nějak mohl jít dál a splnili jsme hráčům to, co bylo slíbeno, že poběží určitě minimálně rok, tak mi tenkrát přišel jediný rozumný člověk, který by to mohl aspoň trochu poskládat do nějakého rozumného stavu - a teď to bude znít velmi nadneseně, ale bylo to tak - ten člověk jsem byl já. Domluvil jsem se s každým členem GM týmu, jestli mě budou chtít přijmout zpátky na pozici administrátora serveru ještě jednou, než naposledy skončím, abych server alespoň trochu popohnal k tomu, aby bylo splněno alespoň to, co splněné být mělo.

    Když čtu Tvůj příspěvek, vidím, že jsem udělal velmi zásadní chybu a že vše, pro co jsem se tenkrát rozhodl bylo nerozumné a z mé strany hloupé.

    Má éra na CzechWoW.net se blíží ke konci. Je to více než jasné, že tohle nemám zapotřebí.

    Dnes si vezmu od serveru dovolenou, protože jsem skálopevně přesvědčený o tom, že po práci, kterou jsem si zde odbyl v posledních dnech, si ji zasloužím, stejně jako několik dalších členů GM týmu. Po tomhle dnu, možná dvou, dovolené, vyřeším zbytek věcí, které mě v současné situaci serveru trápí.

    A ještě pro všechny ostatní:
    Pakliže jste přesvědčeni, že naše práce je tu zbytečná a že to za to nestojí, tak Vás poprosím, ať místo zbytečných komentářů a sáhodlouhých příspěvků, jako je ten můj, napíšete prostě a jednoduše větu:
    "Nesouhlasím s GM týmem serveru CzechWoW.net"

    Pro teď je to z mé strany vše.

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    dejvv
    • Reply #104  |  13-03-2010, 14:50:34
      [link]
    Tech nekolik idiotu defakto znicilo tenhle server kvuli blbejm kecum....fakt dik

    _______________________________
    PODPORUJU GM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    "Máte hlad?....snězte si mě!"
    mopo
    • Reply #105  |  13-03-2010, 14:50:36
      [link]
    Quote: Gear71 | 13-03-2010, 07:12:57
    Chyba v Vampiric Touch sa prejaví až s vyšším spell power pretože sa nan aplikuje spell power bonus dvakrát namiesto jedného. Neviem si ani predstaviť ako by to vyzeralo na 80ke povedzme s 2,4k spell power pretože by to dávalo na dispell tak 25k damage. Ešte k tomu VT funguje mimo shadowformu správne pretože sa buguje až so všetkými + bonus aurami ktoré má na sebe priest. Plus pridávam odkaz na topic na Mangos fore kde sa to už nejaký čas rieši, je nutná registrácia ale ak chce niekto dokaz tak nech sa tam pozre.

    /EDIT: Dôkaz(talenty,damage a staty) Skúšal som to na sebe takže je to len 85% damage kvôli -15% so shadow formy, to znamená že damage ktorý dal VT na dispel bol 20482.


    HMM oprav ma ak sa mylim ale znamena tvoje BUGUJE to ze sa mu pridavaju hodnoty podla talentov ako by mali? ako som uz spominal vsetky talenty v mojom poste co maju docinenia nieco s VT... akonahle si nasadis SHADOWFORM tak po vsetkych postupnych talentoch sa mu pak zvysi DMG o 15 percent... kedze sa ti ako vidim nechce vs ratat ako som bol ja prinuteny.. tak si zober taky obycajny mindblast ktory ma o asi 400 DMG nizsiu zakladku ako VT.. a zober si ze snim nemas problem davat 5k DMG krit ... ted si zober funkciu VT ktora po shadow forme (kedze sme na blizzlike a BLIZZARD TO TAKTO CHCE!) je jej kriticky HIT ZDVOJNASOBENY... a to ma i tak o 400 vyssi ZAKLADNY DMG ... HOSI KALKULACKY DO RUK PLS... inak to nema zmysel... to ze sa vam to nepaci neznamena ze nefunguje ako to ma fungovat...

    PS: predtym nez zase zacnete namietat... samozrejme mne osobne sa podarilo s vampirom dat 10,5kDMG do palacha s 0resilkou a ja v PVE eq so SP 1100 a neivem ci som aj nemal este trink boostutny... inak do S4 EQ to da tak 4-5kdmg ... NEBUDEM SA OPAKOVAT to ze niekde na fore sa im to rovnako nepaci ako aj tu ale napriek tomu si to nespocitaju je ako hrach nastenu...


    _______________________________
    Serpaione
    • Reply #106  |  13-03-2010, 15:00:14
      [link]
    Má éra na CzechWoW.net se blíží ke konci. Je to více než jasné, že tohle nemám zapotřebí.


    to myslis vazne?

    _______________________________
    Mame To Všetko Zadarmo... Just Use It While You Can :-}
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #107  |  13-03-2010, 15:00:18
      [link]
    Quote: Lonewolf | 13-03-2010, 14:45:10

    Má éra na CzechWoW.net se blíží ke konci. Je to více než jasné, že tohle nemám zapotřebí.


    Výborně... Sakra když už se začne všechno dávat do kupy, lidi jsou informování o každé opravě, každém ťuknutí do serveru, neustále, tak jak můžeš sakra říct takovou blbost? A jak si vůbec můžeš dovolit křivě obvinit někoho ze zpronevěry peněz? Jako pardon, měl jsem s GM Teamem pár nesrovnalostí, ale opravdu vidím, že dělají maximum. A pak... bleh, škoda mluvit... Moku, tohle jsi těžce přestřelil...

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    Pajas
    • Reply #108  |  13-03-2010, 15:06:31
      [link]
    lidska demence nezna mezi.... vazne. Je mi nekterych hracu lito a hlavne je mi lito toho co zpusobili.

    Jsem neskutecne nastvany

    [ Upravil Pajas  13-03-2010, 15:09:53 ]

    _______________________________

    I'am your salvation

    Member of the Fear party

    Let's burn



    STOJIM ZA SERVEREM - DOKUD NENI TMA TAK JE SVĚTLO.
    ZAJIC
    • Příspěvky: 18
    • Permanentně BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #109  |  13-03-2010, 15:07:28
      [link]
    Quote: mopo | 13-03-2010, 14:50:36
    Quote: Gear71 | 13-03-2010, 07:12:57
    Chyba v Vampiric Touch sa prejaví až s vyšším spell power pretože sa nan aplikuje spell power bonus dvakrát namiesto jedného. Neviem si ani predstaviť ako by to vyzeralo na 80ke povedzme s 2,4k spell power pretože by to dávalo na dispell tak 25k damage. Ešte k tomu VT funguje mimo shadowformu správne pretože sa buguje až so všetkými + bonus aurami ktoré má na sebe priest. Plus pridávam odkaz na topic na Mangos fore kde sa to už nejaký čas rieši, je nutná registrácia ale ak chce niekto dokaz tak nech sa tam pozre.

    /EDIT: Dôkaz(talenty,damage a staty) Skúšal som to na sebe takže je to len 85% damage kvôli -15% so shadow formy, to znamená že damage ktorý dal VT na dispel bol 20482.
    HMM oprav ma ak sa mylim ale znamena tvoje BUGUJE to ze sa mu pridavaju hodnoty podla talentov ako by mali? ako som uz spominal vsetky talenty v mojom poste co maju docinenia nieco s VT... akonahle si nasadis SHADOWFORM tak po vsetkych postupnych talentoch sa mu pak zvysi DMG o 15 percent... kedze sa ti ako vidim nechce vs ratat ako som bol ja prinuteny.. tak si zober taky obycajny mindblast ktory ma o asi 400 DMG nizsiu zakladku ako VT.. a zober si ze snim nemas problem davat 5k DMG krit ... ted si zober funkciu VT ktora po shadow forme (kedze sme na blizzlike a BLIZZARD TO TAKTO CHCE!) je jej kriticky HIT ZDVOJNASOBENY... a to ma i tak o 400 vyssi ZAKLADNY DMG ... HOSI KALKULACKY DO RUK PLS... inak to nema zmysel... to ze sa vam to nepaci neznamena ze nefunguje ako to ma fungovat...

    PS: predtym nez zase zacnete namietat... samozrejme mne osobne sa podarilo s vampirom dat 10,5kDMG do palacha s 0resilkou a ja v PVE eq so SP 1100 a neivem ci som aj nemal este trink boostutny... inak do S4 EQ to da tak 4-5kdmg ... NEBUDEM SA OPAKOVAT to ze niekde na fore sa im to rovnako nepaci ako aj tu ale napriek tomu si to nespocitaju je ako hrach nastenu...


    Tento komentář po Loneho textu ukazuje najevo, že některým hráčům vážně záleží jen pouze na sobě ...
    Serpaione
    • Reply #110  |  13-03-2010, 15:07:52
      [link]
    dobre dakovne prispevky sa ignoruju a sproste prispevky ktore nemaju v sebe ziadny cit tak sa citaju

    miluju czechwow a vazim si pracu kazdeho GM a hovori to kazdy! a jeden blb nam to moze vsetko skazit...

    _______________________________
    Mame To Všetko Zadarmo... Just Use It While You Can :-}
    Inkvi88
    • Reply #111  |  13-03-2010, 15:08:47
      [link]
    Nagirina to co si dokazal v tych tvojich vypoctoch je len potvrdenie ze dmg z rankov funguje spravne....

    Len asi ti unika podstata celeho vzorca pre vypocet DMGu, k tomu si sa uz asi nedostal... tak zober zas do ruky kalkulacku a rataj... Nahliadni do postu odomna...
    A pripadne skus zistit medzi kamaratmi a znamymi co hraju na inych serveroch/offi aky velky dispel dmg ma VT davat. ;)

    /edit:len pre teba este jeden obrazok :)dispel crit do 450resil

    [ Upravil Inkvi88  13-03-2010, 15:12:53 ]
    Serpaione
    • Reply #112  |  13-03-2010, 15:09:03
      [link]
    doufam ze si spokojny ze si nam to teraz pekne skazil MOKU!

    _______________________________
    Mame To Všetko Zadarmo... Just Use It While You Can :-}
    Vecton
    • Příspěvky: 1354
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #113  |  13-03-2010, 15:09:29
      [link]
    Quote: Serpaione | 13-03-2010, 15:07:52
    dobre dakovne prispevky sa ignoruju a sproste prispevky ktore nemaju v sebe ziadny cit tak sa citaju

    miluju czechwow a vazim si pracu kazdeho GM a hovori to kazdy! a jeden blb nam to moze vsetko skazit...

    uistujem ta ze ziadny dakovny prispevok sa este neprehliadol, ale urcite chapes ze na kazdy sa neda odpovedat :-)

    _______________________________
    Pajas
    • Reply #114  |  13-03-2010, 15:11:20
      [link]
    Quote: Vecton | 13-03-2010, 15:09:29
    Quote: Serpaione | 13-03-2010, 15:07:52
    dobre dakovne prispevky sa ignoruju a sproste prispevky ktore nemaju v sebe ziadny cit tak sa citaju

    miluju czechwow a vazim si pracu kazdeho GM a hovori to kazdy! a jeden blb nam to moze vsetko skazit...
    uistujem ta ze ziadny dakovny prispevok sa este neprehliadol, ale urcite chapes ze na kazdy sa neda odpovedat :-)



    na kazdy dekovny se neda odpovedet ale po jednom nebo dvou co nadavaji se da skoncit.... takova je realita a vubec se tomu nedivim

    _______________________________

    I'am your salvation

    Member of the Fear party

    Let's burn



    STOJIM ZA SERVEREM - DOKUD NENI TMA TAK JE SVĚTLO.
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #115  |  13-03-2010, 15:12:48
      [link]
    dobre dakovne prispevky sa ignoruju a sproste prispevky ktore nemaju v sebe ziadny cit tak sa citaju

    Mohu tě ujistit, že si všech pozitivních příspěvků (a nemusí jít ani o děkovné) velice vážíme a jsou motorem pro celý GM tým. A současně jedinou odměnou.
    Ale bohužel, jediný příspěvek opravdu dokáže vzít chuť. Někdy na chvíli, někdy na dlouho a někdy navždy. To ti můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
    LordPastelka
    • Reply #116  |  13-03-2010, 15:13:10
      [link]
    Souhlasím s GM týmem serveru CzechWoW.net
    A chci, aby tu Lonewolf zůstal!!!

    Kdo souhlasí, ať klikne :o)

    _______________________________

    venca328
    • Reply #117  |  13-03-2010, 15:14:05
      [link]
    vite lidi, ja se vubec divim, ze GM tym ma jeste nervy neco delat ...vase urazky a trapne teorie jsou pro vetsinu rozumnych lidi jenom verbalni prujem, tak si prosim tu potrebu bezte vykonat jinam

    jinak za me - dobra prace GM tyme :) dekuju za vsechno, co pro server delate

    /samozrejme v prvnim odstavci opomijim prispevky plne chvaly, aby nekdo nerekl, ze vidim jenom ty negativni

    [ Upravil venca328  13-03-2010, 15:18:13 ]

    _______________________________



    Conlabus
    • Reply #118  |  13-03-2010, 15:17:27
      [link]
    vetsiho dementa jsem opravdu nevidel tohle muze napsat jen opravdovej blbec. GM delaji vsechno proto aby jsme my HRACI mohli hrat aby nepadal server a ty takhle tak bez jinam takovyhle tu nepotrebujem. za jejich praci jim moc dekuji

    _______________________________


    defusiq
    • Reply #119  |  13-03-2010, 15:21:59
      [link]
    Vubec toho Mokuna neposlouchejte, kaslete na nej GM. Odvedli jste skvelou praci, server ted bezi jak ma, tak si to nenechte znechutit od nakyho (s prominutim) debila.

    _______________________________
    Serpaione
    • Reply #120  |  13-03-2010, 15:23:19
      [link]
    ja uz ani nemam chut ist online po takom hroznom prispevku
    vobec sa necudujem celemu GM teamu je mi z toho zle

    ale netreba to vzdat kvoli nejakmu blbu. nie ste az taky slaby. Vsetko co robite pre nas teraz je vazene a vieme aka to musi byt tazka a zdlhava praca

    [ Upravil Serpaione  13-03-2010, 15:26:05 ]

    _______________________________
    Mame To Všetko Zadarmo... Just Use It While You Can :-}
    pages: 1 4 5 [ 6 ] 7 8 10 16
    Forum Nav : Jump To This Forum