• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Server opět v běžném režimu
    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12 13 16
    droog
    • Reply #201  |  13-03-2010, 22:24:43
      [link]
    Naprosto souhlasím s celým GM týmem a chci aby Lone zůstal!

    To co GM odvedli pro server v posledních dnech je opravdu skvělá práce, téměř vše bylo opraveno. Server dnes drží celý den a to i při poměrně velkém počtu hráčů.. žádné lagy jsem neměl a hra šlapala jak měla.. proto nechápu ty blbečky, co pořád mají nějaké připomínky k tomu a že nefunguje to a to.. vždycky se nějaká chyba najde a myslím že toho bylo mnoho opraveno a určitě se toho ještě opraví.. doufám že Lonewolf nadále zůstane a že ti, kteří mají pořád nějaký kecy, že vypadnou kritizovat jinam..

    _______________________________



    Tom6
    • Reply #202  |  13-03-2010, 22:41:35
      [link]
    gmka kašlete na ty co tu nadávají, přece byste to nezabalili po tom co jste tu udělali kvůli pár lidem, ne?

    ale nemůžu si odpustit malou poznámku, konkurence serverů je veliká, je proto opravdu velká škoda, že tu není ještě nasazený dk a nord

    [ Upravil Tom6  13-03-2010, 22:45:29 ]

    _______________________________






    Nathir
    • Reply #203  |  13-03-2010, 22:52:06
      [link]
    Souhlasím s celým GM týmem a chci aby Lone zůstal!
    ,i když je to asi těžky....Když se GM snažili to tu dat do kupy,a i když nejsem moc zkušeny hrač wow,tak si myslim že uptime servru ,,21hod 20min,, je hodně,hodně slušny po tom co to padalo každych 40 minut......a tedka tady naci (ehm) začnou zbytecne nadavat a jenom tu kazi dobrou naladu....proste je nechapu.doufam že se to tady kuli takovym magorum nepotopi,pač to by zamrzelo po takove snaze.
    Se nedivim,že lone chce odejit,protože si nedokažu představit,že bych se snažil a pak naci ,,lolkove,, začnou nadavat na GM, jasne napsali že se u Vampire touch pokusi o opravu,aby byl shadow zase hratelny....tak proc OMG nadava tady nekdo že to bez toho nema cenu!snaži se to opravit tak budme radi že sme radi a nemusime calovat těžky haky za offik!
    TOt´ muj nazor

    +kdyby par k**** drželo hubu tak tu je dobra nalada.....nwm jesi to maj za potřebí

    [ Upravil Nathir  13-03-2010, 22:57:56 ]
    sedlmi
    • Reply #204  |  13-03-2010, 23:55:34
      [link]
    Souhlasím s celým GM týmem

    Dle meho nazoru tu GMmka odvadi dobrou praci (php atd jazyky se neni lehke naucit - teda me to nebavi :D)
    Urcite maji malo sveho volneho casu ktery by mohli vyuzit jinak treba ho stravit se svou pritelkyni atd ...
    Ale venuji se serveru opravuji zdrojaky v souborech tusim :D, ja bych na toto nervy a ani chut nemel.

    Lone je to na tobe jestli odejdes ci ne ... jestli mas na takoveto ****** este nervy. Odvedls dobrou praci. Snad vni budes pokracovat.
    blade198
    • Reply #205  |  14-03-2010, 00:15:33
      [link]
    Souhlasím s celým GM týmem a chci aby Lone zůstal!
    Lone a celej GM team - Odvedli ste fakt skvelou praci !!!

    [ Upravil blade198  14-03-2010, 00:25:00 ]

    _______________________________

    Kjarynn
    • Reply #206  |  14-03-2010, 00:20:41
      [link]
    -pro lidi, kterí neradi čtou dlhší přispevky a pak pláčou. Nečtěte to. ;)
    -pro ty, čo nechápou, ať si to přečtou opět, nebo to aspoň nekomentují. ;D
    -pro lidi, co neví co nevidí rozdíl mezi obrazním psaním, přirovnaním a pod. Nečtěte. ;)
    -pro ty komu to zvyšuje ego :D (protože mně ne), klidně čtěte. =D
    -a lidi co stačí k vyjadření věta a pár ležérnych slov, NEČTĚTE. Určite víte, že se to dá napsat kratší.

    A na záver píšu k veci. Když nekomu vadí dĺžka, ať to nečte. A hlavne ať pak nepláče. Jinak to nečtete. ;)
    --------------------------------------------------------------------
    Na Slovensku a v Čechách je demokracie? No a co!!! Na CZECHWOWU JE PRĚCE KRALOVSTVÍ!!!!
    "Sláva královi Lonemu a jeho rádcum GM!!!!"
    -"Pozvedněte číše, verní princové, lordi, poddaní, lesná zveř a všechny přírodní elementy Azerothu!!!"


    No a jěšte Vám to všem přeložím:
    Pár dokonalých maníku opět pláče nad tím, že na JEJICH postavě něco nejede. A oni tak nemohou pozdvihnout své ego, jak dobře klikají na myš a mačkají klávesy. Nemohou tak ukázat, o kolik jsou lepší než jiní. A abych nezapomněla, jak dokáži rozumně a obratně kritizovat. Až se to dobře čte(JIM. A ONI JSOU NA SEBE OPĚT HRDí).

    Premýšlím co tak dokonalé bytosti a lidi, skrývajíci se za svými avatary, drží od toho, aby si spravili svuj dokonalý server s oddanými hráči, kde všechno bude fungovat. A určite im to bude fungovat i RL. Všude kolem nich jsou určite milující přátelé i blížni, kterí jim platí účty, krmí je. A jich přátelé, druhové jsou natolik ohleduplní, že když chtejí jejich přítomnost, lognou se na jejich užasnej server a pochatují si spolu. Nebo se alespoň pročtou jejich poutavá slova ve fóru...

    Ale to už odbíhám. Tihle dokonalé bytosti nemají ani server, ani věrné nasledovníky. Předpokladám, že ani zázemí. A množstvím opravdu věrných blizkych... Pochybuji. A jestli nejaký jsou, i je to časem omrzí. Ale aspoň mají jiné serveri, kde mohou otevírat duši své ubohé existence a dopřát tak svému egu trochu bídneho exhibicionizmu. KRITIKOU. I když každý dobře ví, že kritizovat ví i malé díte. (nejprve jen pláčem a když jsou studovanejší dokonce i paragrafy..)

    Já osobne momentálne nemám moc času ani na hraní. Takže si raději nepředstavuji, kolik času tomu věnuji Gm-ka. Pak k tomu přičtu jěšte kritiku těch pár dokonalých bytostí. A pak se nedivím, že si Gm stále časteji předkladají otázku: "Proč, to vlastne delám? Stojí to za ty osobní oběti?"
    A tak jsem si ja, člověk ve světe informatiky hodně omezený, šťastne nažívajíci na Azerothu Czechwowu, vymezuji část svého soukromí, abych sem napsala...

    Že si možná ti ubohí kritičtí exhibicionisté, teď žužlají jaké se jim dostalo pozornosti. Že já jsem si vymezila ze svého času a přečetla si jejich užasný příspevek. A dokonce mne donutili napsat do fóra...
    Tak aby bylo jasno. Píšu tu jen proto, abych i já trochu přispela na server a vyzdvihla prácu Gm, za všechny TY roku co CZECHWOW JEDE A ROZVÍJÍ SE (Lone tu byl, teměr od počátku). Všem děkuji, že vytvořili místo, kde mohu utíkat, když je toho na mne moc v RL. Že se tu mohu střetnout s přáteli, ke kterým to mám daleko. A že tady mužem spolu potlačit tu všechnu křivdu. A veřím, že je to tak trošku únik i pro Gm. Nebo jednou budu. A navíc, všichni Gm se mohou na CZECHWOW podívat a říct si: "Na vytvoření tohohle jsem se podílel. A vytvořil jsme něco, kde všichni Ti lidé šťastne utíkají před nástrahami RL a berou sílu do života na Zemi. A kedže nejsou frustrováni ani v RL, nekřičí tolik ani na své milované. A o to vše jsme se zasloužil i já..."

    ///Už se blížím k záveru///
    Neznám všechny Gm, ale pár jsem jich spoznala dost dobře na to, abych o nich mohla napsat todle. Už jen podle toho jak se vyjadrují, kolik času nám obětují a pak jsou schopni si s náma jěšte mile popsat o živote. Hlavu skláním nad jejich názory a moudrostí(nemyslím vubec obrazne) Lone, tam určite patří. Za nej klidne ruku do ohně.
    JESTLI CHCETE DOVOLENKU TŘEBA NA ROK, VEMTE SI JI. MÁTE NA TO PRÁVO I NÁROK. ALE PAK SE VRAŤTE, PROTOŽE KAŽDÝ KTO PŘILOžIL RUKU K DÍLU JE ČASTÍ DUŠE CZECHWOWU. Já zústanu, tady. Z nezmerné části, práve kvuli Vám. I kdyby se muselo expit od začátku. Zústanu i když nas tu bude jen 100. Zustanu, protože tohle je muj domov. Protože tady rovněž bydlí mí přátelé a hlavne králové a princové, které si mužu važit, protože pracují pro naše SPOLEČNÉ BLAHO!!!

    A PROTO NAVRHUJI. BAN VŠEM, KTO KRITIZUJI ZLOU FORMOU, ČI NEKONŠTRUKTIVNE FUNGOVANI GM CZECHWOWU, DELETE VŠECH JEJICH PŘISPEVKU. (Stejne to většinu z nás nezajímá. A ušetříme si čas na písaní postu, že s nima nesouhlasíme.) TOHLE NENI DEMOKRACIE. TOHLE JE KRALOVSTVí. A MY SVýM KRáLUM VEŘíME. A VšECHNY NAšE PŔIPOMíNKY, KTERÉ BUDOU DOBŘE, NESOBĚCKY MÍNĚNÉ POCHOPÍ A VYSLECHNOU.

    PRYČ S PARAZITY, ROZMAZLENÝMI SPRATKAMI A BEZVÝZNAMNÝMI EGOISTY!!! Nechť si udelají vlastní královsví, když to zvládnou. AŤ ŽIJE KRÁLOVSTVÍ!!!

    AŤ ŽIJE CZECHWOW!!!

    P.S.: Stejně nechápu proč se Ti egoističtí ukňouranci nedokáží stratit po tichu jako smrad :( Proč mají potřebu o svém odchodu dát vědet? Aha, vlastne to bude to EGO, které páchne.
    A jestli mi někdo vytkne, že urážím. Tak, ja neurážím, jen poukazuju na to co je pravda...

    P.P.S.: Hmm, ešte nedostali BAN?



    [ Upravil Kjarynn  15-03-2010, 09:29:29 ]

    _______________________________

    Měsíc mi dáva nadeji a já se ji snažím předávat dál...
    Alixon
    • Reply #207  |  14-03-2010, 00:30:32
      [link]
    souhlas s GM !! :)
    chillix
    • Reply #208  |  14-03-2010, 00:45:47
      [link]
    boze to je spamu.... to si kazdy dvihne ego ked napise nieco?
    ale k veci... jasne nech sa GMkam dari a nech to dotiahnu co najdalej, predsa zlo priat nebudeme nikomu...
    tiez som tu skoncil z dovodov ktore by zase zacali debatu kde by sa 5rocne soplave decka vyjadrili typu : ty si debil, sprosty, poviem maminke....


    takze nech sa CW dari ako za starych casov... no len ma prekvapi ze to bude rovnake...//prekvapenia mam rad :)

    /a pre MOKUho: nechapem kretenov co napisu nieco na hraca typu mokuho ktoreho nepoznaju, netusia kdo je a co spravil tu na CW take veci ako napisali... kazdemu cez PAPULU strelit !!!

    [ Upravil chillix  14-03-2010, 00:49:17 ]

    _______________________________
    FIRST CW guild kill Illidan Stormrage!!!!

    TS- deimos-ali: MELIAN/FACEMEETMACE
    vjojta
    • Reply #209  |  14-03-2010, 01:39:24
      [link]
    Urazeni a nadavky kterejch se tu jisti hraci dopousteji se jiz nemusi prece trpet
    GM tyme vim ze ja do toho nemuzu moc kecat ale vy vite kdo nadava na foru a prece neni problem jim smazat ucet a ted kdyz sou registrace pres telefoni cisla tak neni problem od daneho acc ktery se zaregistroval nove tak dane cislo jiz nepovolit k registraci. krom toho vime vsichni ze wow je pro lidi 12+ ale prave vekova kategorie do 15 let ma nejvice takto problemovich lidi a kolikrat nas muze dany clovek otravovat ? kolik asi (s dovolenim) " maly fracek " sezene telefonich cisel ? jeho vekova kategorie vecne nema kredit takze kamaradi nepripadaji v uvahu, pak zbyvaji jen sourozenci a rodice to je cca 4-5 telefonich cisel. a nenechte do sebe od takovejch malejch deti rejt, vetsina lidi za vama stoji. zkuste udelat pravidlo s urazkam na chatu na smazani acc. jesti nekdo ma dukazy o tom co tvrdi tak pronej neni problem vytvorit webovou stranku a tam dukazy dat a sem napsat ze vzhledem k dukazum ktere on sam nekam vyvesil, tady informuje lidi a dava odkaz na dukazy. jinak ze se jedna o krive narceni a nasleduje smazani uctu.
    1. stejne nikdo zadny dukazy nema protoze to tak neni
    2. smazani acc jen proto protoze tihle mali zavislacci maji X sedumdesatek a kolikrat je asi bude bavit hledat nekoho kdo ma telefon na registraci a pak aby travil dalsi mesice tvorenim novejch sedumdesatek

    Lone : muzes odejit, pokavad si myslis ze je to uz neunosny nebo ze ti utika realnej zivot mezi prsty, ale ver ze ostatni GM (bez urazky ) nedovedou vect tenhle servr dal tak dobre jako za tvoji pritomnosti. jestli se rozhodnes pro odchod : budem muset utrit slzu a dat ti zbohem . pokavad se rozhodnes zustat ver ze budem radi a budem napomocni
    zdravim vojta

    PS: myslim ze tento nazor nezdilim sam

    _______________________________

    knibbys
    • Příspěvky: 28
    • Permanentně BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #210  |  14-03-2010, 03:09:23
      [link]
    Zacina to tady bejt docela silnej bulvar.... Obcas se mi ani nechce verit co tady clovek v hlave zplodi a prenese do textove formy :))

    Ale abych rekl svuj nazor, GM potrebujou podle meho mezi sebe vic lidi, protoze jak uz bylo receno otazek je spousta a odpovedi je prilis malo.. a kdyz neodpovi nikdo z GM tak pak tu vznikaj drby protoze ten kdo o tom neco slysel tak si k tomu neco prida a uz tady pomalu dela Technical Support a ve finale my jakozto hraci opet vime stejne ***** jako pred tim. :)

    _______________________________



    kkvetakk
    • Reply #211  |  14-03-2010, 03:52:57
      [link]
    Zajimalo by me od koho si mokujin nechava psat ty slohovky pac sou napsany bez chyby, ale bohuzel s detskou myslenkou ..

    _______________________________




    Pajas
    • Reply #212  |  14-03-2010, 04:26:48
      [link]
    LONE neznam te sice osobne (doufam ze se pozname) a presto chci abys podrzel tuto komunitu protoze verim ze jsi spravny clovek na spravnem miste. Seber vsechnu silu, nacerpej z lidi co za tebou stoji maximum. Ty nejsi jeden z tech co vzdavaji boj za spravnou vec.... verim v dobro veci tak jako v to veri dalsich 250 lidi a proto vyzivam CECHOV aj SLOVAKOV aby sa opreli pod tento server a spolecne udrzeli tento krasny projekt o ktery se starate!


    S otevrenym srdcem vam dekuji a doufam v zivot NASEHO serveru.

    _______________________________

    I'am your salvation

    Member of the Fear party

    Let's burn



    STOJIM ZA SERVEREM - DOKUD NENI TMA TAK JE SVĚTLO.
    Marcellini1010
    • Reply #213  |  14-03-2010, 07:31:55
      [link]
    Lone a všem jiným Gm většina servru stoji za vámi, a je mě lito ze někteří si lidy tady si nevidi do pusu a neví co píšou z vulgárností, a stále nechápou to není oficiální server pokud jim nedostatky vadí co se snažíte odstranit tak můžou jit na originál blizard server .
    Lone doufám kvůli par jedincům co si tady něco kondenzuji nadávkami, ten to projekt neskončí .
    Jen ta práva cesta je trnitá


    _______________________________
    Lordi
    • Reply #214  |  14-03-2010, 07:48:29
      [link]
    Taky nechápu co tady všichni držkujou..pokud se jim něco nelíbí tak mužou jít hrát jinam.Někteří lidi prostě nedokáží ocenit práci jiných a furt vidi kde jakou chybičku.Nezapomente, ze tohle ti lidé dělají zadarmo a ve svém volnu, jenom kvuli tomu, aby my jsme si mohli spokojeně hrát...věnovali tomu nespočet hodin.Lonewolfe,docela tě chápu,ale přece to nezabališ...chce to udržet si chladnou hlavu a nedělat unáhlený závěry-vím že je to dost těžký...ale přece nezahodíš tolik let práce jen tak...Jinak blahopřeji všem GM jak to dobře zvládli a jak výborně ted server šlape..za to vám patří dík

    _______________________________


    funtom
    • Reply #215  |  14-03-2010, 08:05:28
      [link]
    Drazí GameMasters, milí hráči.
    Nevím co vedlo Moku k těmhle slovům, asi zaplatil hodně peněz a myslel si, že mu bude všechno fungovat. Tos mohl jít zrovna na ofi,Moku.. Pokud by ti šlo o lidi tady tak by sis to odpustil. I kdyby si GMka nějaké peníze brali, tak je mi to jedno. Vidím že se tu něco děje a jsem rád, že se server drží. Hraju tu zadarmo a tomu odpovídá i kvalita, prostě se podřídím nebo nehraju, je to dobrovolné. A nevím proč nadávat nebo urážet lidi, kteří se to tu snaží udržet. Neznám nikoho osobně, ale stavím se za to aby Lone nějak překousl to od Moku2 (a jemu podobným) a zůstal se serverem. Byla by škoda to nechat napospas...

    Omlouvám se za podobnost z předešlých příspěvků, ale je asi vidět o co tu jde..

    [ Upravil funtom  14-03-2010, 08:08:37 ]

    _______________________________


    monahy
    • Reply #216  |  14-03-2010, 09:28:32
      [link]
    Já si taky přidám pár slov.Nejsem na serveru zas nějak extra dlouho,ale za čas svého působení jsem měl tu čest poznat spoustu fajn lidí.Někteří odešli jinam,zbytek tu ostal.CW je z mého pohledu fajnovej servr s dobrou komunitou,byla by věčná škoda dopustit rozpad téhle bandy.Hrál jsem tu za obě frakce tak s čistým svědomím řeknu že na obou stranách jsou super lidi,tak se najdou i Tataři.Těm rejpálkům a chronickejm stěžovatelům bych chtěl jen vzkázat:
    Buď si běžte zkusit hrát na jinej server a stěžovat si tam,nebo jako já buďte rádi za to co máme tady(klidně budu i tvrdit že kvalitní)Za to patří myslím nejen můj dík LONEMU a GM týmu.Vážne,kolik z vás zkusilo jinej server před tím než tu začalo kritizovat že tohle a tohle nejde?
    Nebo když už se vám to tu nezdá dobrý z ohledu na funkčnost,běžte na offi,plaťte si za to.TADY to dělají PRO VÁS a ZADARMO ve chvílích svého volna,přes svoje osobní starosti.Nedivím se Lonemu že to chce zapíchnout.Ono 30 hodin věnovat serveru ze svýho volna je sakra dost,já se přiznám je to víc než strávím já přes tejden v práci:DTaže naplno stojím za celým CW GM týmem s Lonem v čele

    Toť asi vše co jsem chtěl napsat

    _______________________________

    JirikF
    • Reply #217  |  14-03-2010, 09:28:59
      [link]
    Zdravím. Padly tu nějaké "názory" ohledně účetnictví serveru. Je zbytečné nosit dříví do lesa, ale myslím, mělo by se těm, kdo pochybují připomenout: účetnictví serveru je veřejné.

    _______________________________

    Blizzy
    • Reply #218  |  14-03-2010, 10:35:30
      [link]
    ...ja neverim svym ocim. Rikala jsem si co ze se to delo, boha jeho, Moku, jak muzes byt takovy osel. Posledni dobou tu skoro nehrajes, s testem nepomuzes a jedine co udelas kdyz se to konecne uklidni, patch sedne a pady se vyresi, ty pritancis s takovouhle prominutim hovadinou a tem par GM co tu drou jak kone akorat to vsechno znechutis nanovo, coz se ovsem zakonite vybije na vsech hracich v realmu, to te asi ani ve snu nenapadlo, co? Thank you very much, doufam ze jsi na sebe patricne hrdy. /golfclap

    _______________________________
    nagasadow
    • Reply #219  |  14-03-2010, 12:05:48
      [link]
    Naprosto souhlasím s celým GM týmem a chci aby Lone zůstal!

    Děkuji za obětavou práci GMs, a doufám že ti hnidopichové a bezmozci co nejdříve zmizí z tohoto serveru, pro zdraví nás všech ostatních. Možná se mi to jen zdá, ale už se zase hoodně zvedl počet lidí online, protože zde je zase o velký problém méně(server jede online už 35hodin bez pádu....) a myslím že konečně téma Pády na CW může nadobro uzavřít

    _______________________________
    DARK AGES INCOMING- SEE ME ON DRAK'THUL EU!! BYE BYE :'(

    Priest from the Shadow realm

    Racetrack
    • Reply #220  |  14-03-2010, 12:28:59
      [link]
    Každopádně stojím za GM, ale myslím si že někteří jedinci už to s těmy "chvalozpěvy" už přehánějí. Přirovnávat GM ke králům, bohům atd.? To už se mi zdá trochu moc. Ano, GM toho tady na serveru už dokázali hodně, ale přecejenom mi přijde je přirovnávat k bohům, králům atd. už trochu moc. GM to určitě vědí, že hodně lidí za nimi stojí, podporují je. Nemusíte tu psát slohovky přes půl stránky jejichž výsledná hodnota by se pak dala shrnout do 1 věty: "Podporuji GM tohoto serveru", proto tu žádný "chvalozpěv" psát nebudu, ale jenom si dám do podpisu tuto jednu větu...

    _______________________________


    "Svět je tragédií pro toho, kdo cítí a komedií pro toho, kdo myslí."
    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12 13 16
    Forum Nav : Jump To This Forum