• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Guildy » [Alliance] The Berries » Přirozený vývoj ?
    pages: [ 1 ] 2
    dahaka
    • Příspěvky: 1103
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #1  |  07-03-2010, 09:03:59
      [link]
    Zdravím vás všechny.
    I když se mi tento post píše velice těžko a ani nevím, jestli dokážu vystihnout vše, jak bych chtěl, není vyhnutí...

    TB se pro mne stala něčím jiným, než herní komunitou. Téměř všechny vás znám osobně a když zhodnotím, co mi WoW za ty 3 roky, které se v tomto světě pohybuji, přineslo, mohu říct jediné: Přátele. Především IRL přátele.
    A protože toto bylo motto TB, jsme guildou, která neroste a já ani nechci, aby rostla. Zejména po událostech posledních týdnů.

    Ale vím, že to s sebou nese v tuhle chvíli především ty nepříjemné aspekty: Všichni máte 70, NT je v nedohlednu a vy už nemáte čeho dosahovat (ne všichni jsou repkaři a achieváci)... a tak to řešíte po svém, našli jste si nové spolubojovníky, nadělali altíky a chodíte dál raidovat, bojovat a zachraňovat Azeroth. To je naprosto v pořádku a přeji vám to. Hra je od toho, aby se u ní člověk bavil. A zde narážíme na problém, kvůli kterému vznikl tento topic...

    Pro mne již hra na CW není zábavou. Nebudu zde rozebírat příčiny. Způsobily by jen nehorázný flame. Ale prostě i když se mi po vás stýská, do hry už se netěším. Alespoň ne tolik, jak tomu bývalo dříve. Zejména proto je má účast ve hře znetelně omezena a raději s vámi komunikuji na fóru. Raději soutěžím, zlobím Gurfa a tak dál a svou účast omezím na nedělní raidy a sem tam login, abych s vámi mohl alespoň pokecat. Ale Bob už asi zůstane povětšinou zaparkovaný v SC, krom těch nedělí.

    A protože jsem si už hodně dříve stanovil tento rok jako poslední, který wow "obětuji", rozhodl jsem se asi po týdenním přemýšlení a rozhodování, že Bobulák zakončí svou cestu po světě Azerothu tak, jak by to mělo asi být. Tedy na offiku.
    Není to z důvodu nestability server a dalších komplikací - aby náhodou tohle za tím někdo nehledal. Je to prostě z důvodu, že už nemohu. I čas strávený ve hře se pro mne stal spíš časem konfliktů, whispů a stavem napjatých nervů.

    Stále zůstávám Security GM, stále se na chodu serveru a řešení problémů s tím spojených podílím a budu podílet, jak jsem slíbil Lonewolfovi v Orličkách. Stále budu Rufiikovi k ruce s jakýmikoliv testy především na DK a stále vás budu v realmu otravovat a bojovat po vašem boku. Jen už to nebude tak často. No a forum - hehe, tam nezmizím dokud tohle forum poběží a i kdyby jednou neběželo, tak už pracuji na alternativním projektu - Bobuláckých osobních stránkách.

    Přátelé, přišel prostě můj čas. Zbývá mi rok WoWa. Byly to skvělé časy, spousta legrace, kamarádství a zkušeností. Ale od doby, kdy se na CW otevřel Karazhan toužím po jednom - zažít Chees Event, vidět věci tak, jak mají být... A události posledních týdnů mi dodaly sílu se rozhodnout...

    Pokud se rozhodnete přejít do jiných guild, které vám už v současné době umožňují raidovat a užívat si na maximum, pochopím to a zlobit se nebudu. Jen vás poprosím, abyste na TB, které budou dál existovat nezapomněli.

    Co se týká srazů, pochopitelně se, alespoň z mého pohledu, nic nemění. Protože to je to, co pro mne TB prostě jsou a už navždy budou. A když sebou vezmete své nové kamarády, samozřejmě jsou vítáni

    Bobulák neodchází. Jen už tu bude poněkud méně. Ale v srdci vás už má sakra usazené a tak to zůstane.

    _______________________________

    Bobulák in Emerald Dream... Alnath on Saurfang...
    sasa
    • Reply #2  |  07-03-2010, 10:29:46
      [link]
    Všimla jsem si už včera, když jsem se po dlouhé době logla, že tam není nikdo uz 2 dny minimálně. Obávám se, že tohle je opravdu "přirozený" vývoj každého hráče. Prostě to tak bývá. Nezbývá mi než jen poděkovat tobě jakož to Guildmasterovi naší skvělý guildy, GM které pomáhalo a pomáhat bude tak jak to nejlíp půjde. A taky skvělýmu spoluhráči, který si našel vždycky čas a mě, nebo komukoli jinému, pomohl.

    I když jsi můj tatínek a můžu ti to říct doma, tak ti přeju aby se ti to na Offi líbilo. Abys tam našel taky pár kamarádů a nebo aby sis tam užil Wowkový časy.

    Myslím si, že tohle nejsou jen moje slova: Děkuji ti za krásný časy, srandu a zábavu, kterou si nikdy nezkazil. Jsem moc ráda, že se aspoň někdy ukážeš a na svoje spolubojovníky nezapomeneš.


    _______________________________
    Alti: Rony (:-D), Ravena, Edik, Ronynka, Psychedelic, Gopi, Smudlinka
    pacechcz
    • Reply #3  |  09-03-2010, 22:49:18
      [link]
    ... když nepřijde Mohamed k hoře, musí holt hora k Mohamedovi... teď abych přemýšlel esli nepřemigruju na jiný reailm. Ale alta si udělám stopro. :)

    _______________________________
    Doktor, ex-CzechWOW
    Surger, Shammy Drak'Thul EU - for fun and glory
    Gurf
    • Příspěvky: 1026
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #4  |  10-03-2010, 08:24:28
      [link]
    Dlouze jsem premyslel, co Vam napsat. Vetsinou jsem vyrecny a pohotovy. Ovsem jiz tyden nevim, jak na to. Takze to napisu tak, jak mi to jde na mysl v tuto chvili, kdy je v praci klid a ja mam cas na vlastni aktivity.

    Pred nejakou dobou jsme s Mili chteli s wow nadobro skoncit. Unavovalo nas LFG, hloupe hlasky na foru atd. Nicmene jsme to prekousli a zacali si expit altiky. Ovsem udalosti minuleho mesice nas dorazili. Ti co s nami byli na prvni akci TB, vi oc jde a o koho jde. Zasahlo nas to velmi moc, jelikoz osobne IRL zname vsechny zaangazovane strany. Zhnuseni jsme nemeli chut nejak hrat. Nase aktivity se prenesli prakticky pouze na guild forum.

    Cekali jsme, co se bude dit a pak to prislo. Bobule rekli, at se jdeme podivat za nima. Ze si tam oddechneme od vseho, co nas na CW momentalne "zere". Jelikoz nas s nima poji silne pratelske vazby, nebyl duvod tomu neverit. Zalozili jsme si trial a nakonec zustali na offiku. Nevim, jak dlouho tam pobudeme, ale opravdu si tam uzivame klidu a anonymity. A jak rekla Mili, hrajeme WoW pres 2 roky, je cas skoncit nebo si tu hru jeste uzit naplno s prateli, kteri tam odesli. A mesicni poplatky mame jako pracujici "v pazi". Toz pratele, my jsme tedy na offiku s Bobulema.

    Co se tyce hrani na CW, tak na nedelni raidy jsme porad pripraveni. Jinak se da rict, ze se ve hre neukazeme. Co je ale jiste, je nase neustale sledovani TB guild fora :)

    Abych to nejak shrnul...
    Prakticky jsme odesli ingame, ale na foru a v IRL se budeme urcite potkavat. Protoze od prvni IRL akce v Brdech, uz pro nas WoW neznamena hru, ale pratelstvi. A toho si vazime. Takze nezapomente, ze tento rok mame prvni IRL akci v cervnu

    Dekujeme Vam za cas straveny ve hre a tesime se na to, az Vas zase uvidime IRL na akci TB and friends

    Gurf, Milisent a mala Gurfinka

    (Omlouvam se za gramaticke chyby, ale znam jen slovensky pravopis.)

    [ Upravil Gurf  10-03-2010, 08:46:51 ]
    pacechcz
    • Reply #5  |  10-03-2010, 09:04:46
      [link]
    Quote: pacechcz | 09-03-2010, 22:49:18
    ... když nepřijde Mohamed k hoře, musí holt hora k Mohamedovi... teď abych přemýšlel esli nepřemigruju na jiný reailm. Ale alta si udělám stopro. :)


    ehmm.. dovolím si komentovat sám sebe.

    Trochu se omlouvám The Berries, že jsem tady napsal takový nepatřičně radostný post. To víte... vrátil jsem se v noci ze služební cesty, 500km v zadnici... unavenej, kouknu na net na forum bobulek (zcela náhodně :) a taková pro mě radostná zpráva. Tož jsem se neudržel, napsal koment a šel spat.

    Na druhou stranu musím přiznat, že mám pocity smíšené. Uvědomuju si, že CW se pomalu a nezadržitelně mění. Já jsem na CW hrál od začátku roku 2008. Zažil jsem herní milníky a také "lidské" pilíře serveru (nebudu je jmenovat, páč bych nerad na některé zapoměl).

    Teď vidím, že ti svělí lidé a hráči, kteří pro mě osobně personifikovali CW, odcházejí. Mám smíšené pocity. Nechtěl jsem se sice na CW vrátit, ale jeho osud mi není lhostejný, protože mě zasvětil do tak skvělé hry jako je WOW. Přestože už více jak rok hraju na offi, při procházení lokacemi jako Nagrand, Tanaris, Booty Bay atd. se mi vybavují nesmazatelné vzpomínky na CW. Holt to WOW dětství se nedá odpárat.

    Ta radostná zvěst pro mě je, že lidé, kteří mě v tom wow dětství pomáhali a nesmazatelně se zapsali do mého virtuálního (ale do určité míry i reálného) života, přecházejí na offik. Je to jako když zjistíte, že kamarád z mokré čtvrti, kterého jste 20 let neviděli, se nastěhoval do baráku pár bloků od vás .

    Dost nostalgie.

    Snad jen... Bobuláku, udělal jsi pro CW hodně. Já bych to nikdy nedokázal. Klobouk dolů! (a 50% této chvály patří tvému rodinnému zázemí, tedy Bobulce a spol., protože pochybuju, že bys to bez jejich podpory přežil).

    p.s. welcome to real World (of Warcraft) a nemyslete si, že tento rok skončíte. Přijde Cataclysme a jste v tom zas .

    _______________________________
    Doktor, ex-CzechWOW
    Surger, Shammy Drak'Thul EU - for fun and glory
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #6  |  10-03-2010, 12:18:27
      [link]
    Tak, poruším své předsevzetí...

    Sám ani nevím, jestli je to opravdu přirozený vývoj. Možná spíš mutagenem (rebelie idiotů - já a další, nespokojenost lidí, kteří udělali veskrze nic, hloupé řeči...) vynucený posun. Ale posun rozhodně dobrý. TB byli dlouhou dobu ikonou Aliance, tedy alespoň pro jistou část hordy, a jistou dobu takový můj malý očistec. A po událostech posledních týdnů mě ten přechod už bohužel ani nepřekvapil.

    Napíši tady ještě jednou to důležité

    Omlouvám se Bobulákovi, Bobulce, Gurfovi, Milisent, Zugovi, Rufovi, Aixis, Findarii, Phoebovi, Jeepersovi, Ronynce, Throdymu (a čert ví, na koho jsem ještě zapomněl), za postupný rozklad guildy, jehož základem jsem bohužel byl ponejvíce já.

    Official je skvělá volba, ale aliance tím přijde o spoustu fajn lidí. Držím palce a přeju hodně štěstí v objevování všeho toho, co dělá offik offikem. Snad/Bohužel se tam možná v budoucnu potkáme. Už jen proto, že i udělat pouhé /bow před vámi je čest.

    Welcome to the real World... of Warcraft!



    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    nikuzz
    • Reply #7  |  10-03-2010, 16:03:44
      [link]
    Co napsat .. dlouho jsem uvazovala ...ja jelikoz sem studen si offik a spousta z nas dovolit nemuze sice gurf to ma v pazi ale pro me je to velka financni castka ..presto doufam ez se budet mit dobre a nadale budou nedelni raidy.. mrzi em ze to tak dopadlo :( kvuli par lidem a lfg:(...mrzi em ze to tak ej kdyz se k nam zacali pomalu hlasit jini hraci ze se chcou pridat:( no ..casem snad neco jeste dopisu

    1) muj dodatek rozhodne neodejdu do jine guildy s findarii ta patri do TB... ja jeste na neco prijdu co dopisu

    [ Upravil nikuzz  10-03-2010, 16:07:31 ]

    _______________________________

    babu
    • Reply #8  |  10-03-2010, 17:58:23
      [link]
    Doktůrku, nemáš se za co omlouvat a ani nemusíš mít smíšené pocity. Kdysi jsem v nějakém topicu psala, že jsem WoW babka a toto beru jako svůj WoW dúchod, vlastně my oba
    A s tím altem tě bereme za slovo
    Findy, jak psali kluci budeme se vídat v neděli a forko sledujeme pořád, takže pouta nebudou zpřetrhána

    _______________________________

    DexxNarsil
    • Reply #9  |  12-03-2010, 01:22:06
      [link]
    cele TB /applaud /bow

    prome bylo TB taky neco uplne jineho nez sem znal z offiku, ikdyz sem svama nebyl tak dlouho a ani na zadne akci tak vam dekuji, ze jsem aspon tu chvilku moh byt svama. prechod na offik jo?? no ume se vse uz uklidnilo a sem na offiku zas nejaky 2 tydny taky z5

    hm, hm co dodat................VITEJTE V PEKLE

    a propo na kterym realmu jste? thunderhorn asik nee co?

    [ Upravil DexxNarsil  12-03-2010, 01:22:21 ]

    _______________________________



    ZAVIST JE SVINE A PROTO NEZAVID
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #10  |  12-03-2010, 08:32:15
      [link]
    Pravda je, žě offi žije naprosto jiným životem. A komunita jako CW a nedej bože TB se tam nenajde. Je to cena za funkční věci. A z mého pohlednu nejde ani tak o talenty a spelly, jako spíš o ty nádherný eventy, escort questy, akce při splnění úkolů... kdy máme s Bobul kolikrát oči navrch hlavy.
    Ale stejně se nás nezbavíte. Jak jsem již předeslal, tak minimálně nedělníí raidy tu budeme. A předpokládám že i častěji.
    Je to v tuhle chvíli o to jednodušší, že jak offi tak cw jede na 3.3.2 a tudíž můžeme použít stejné addony:)))
    DexxNarsil
    • Reply #11  |  12-03-2010, 09:14:35
      [link]
    a kdo zaco hrajete? zustali jste u sveho nebo zmena ?

    _______________________________



    ZAVIST JE SVINE A PROTO NEZAVID
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #12  |  12-03-2010, 09:46:54
      [link]
    No, povolání zůstala, takže se opět prohání Azerothem ruku v ruce Druid s Warriorkou. Akorát....



    ... Taureni,no...
    Gurf
    • Příspěvky: 1026
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #13  |  12-03-2010, 10:24:42
      [link]
    A tady je Mili (warlock) a moje malickost (priest)



    A ted mi reknete, kdo z nas je vetsi vul, ja nebo Bob?


    [ Upravil Gurf  12-03-2010, 10:30:33 ]
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #14  |  12-03-2010, 10:34:54
      [link]
    A ted mi reknete, kdo z nas je vetsi vul, ja nebo Bob?




    sasa
    • Reply #15  |  12-03-2010, 10:41:54
      [link]
    To mi připomíná ...


    Tatínek je v modrým, maminka v hnědým a Gurf ... to uz vidíte sami :D eh promiňte za OT :)


    Btw kam se pujde v nedeli? Ja uz mam na pc WoWko, tak než ho hodím znovu na reklamaci tak si chci drobet uzit :) A klidne bychom mohli s nasema Altama ... myslim Beetle a Odieho, neco malyho ... co vy na to? Ale nevim kam, jak uz asi vite, tak nevim nic :D Ale vím, ze nic nevim :P coz znamena ze .... no jooo uz mlcim :D

    _______________________________
    Alti: Rony (:-D), Ravena, Edik, Ronynka, Psychedelic, Gopi, Smudlinka
    Mowund
    • Reply #16  |  24-03-2010, 11:31:48
      [link]
    Jestli dovolíte, také se vyjádřím. Víc jak 3 týdny jsem bez PC a tedy i bez wow. A forum navštěvuji málo tudíš pořádně netuším co se teď děje. Takže jestli můžu dovolím si pár otázek...
    Jestli jsem to dobře pochopil, tak vetšina aktivnich lidí z TB odchází na ofík. A z ostatních aktivních členů zůstane kdo? Protože, ještě když jsem PC měl nebyla to taky žádná sláva s online lidma...
    Dále pak, ti co odešli se budou každou neděli vracet z5 sem na czwow za "námi"?
    A hlavně tedy můžete mi tuto vzniklou situaci někdo konkrétnějc vysvětlit? Nechapu například Nurglovo:

    za postupný rozklad guildy, jehož základem jsem bohužel byl ponejvíce já.



    PS: jestli me budete hodně štvát tak si ten ofík zaplatím taky

    _______________________________
    Thrody
    • Reply #17  |  24-03-2010, 17:08:19
      [link]
    No tak nějak už free přestalo být atraktivní, proto šla skupinka lidí na offík kde se může beze všech starostí hrát a neřešit blbinky (talenty, spelly) a skusit zase něco jiného. Takhle to přibližně je

    Ale co vim tak je na offi jen Gurf, Mili a Bobulácí.

    _______________________________

    Altíci alíci:
    Odie, Prdicek, Ruza, Zmolka, Smudlin...
    a u hroudy: Rooky, Zamani
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #18  |  24-03-2010, 18:37:54
      [link]
    Není to neatraktivností free. Všichni víte, že nám stačily ke štěstí obyčejné repky...
    Ty důvody byly zcela jiné. Ale ať už byly jakékoliv, jsme na offi. Nicméně to, že se na CW stále vracíme a užíváme si blbostí je fakt. Viz naše poslední dvouvečerní extempore s princem Murkbloodem :)))
    A pravidelné nedělní raidy jsou samozřejmostí, tak nevyvaluj oči, Dreo, nebo ti vypadnou
    Bimbac
    • Reply #19  |  03-05-2010, 12:58:03
      [link]
    Tak jsem po delší odmlce od Wow nakoukl jak se mají přátelé. Přeji Vám mnoho pěkných kvestů na ofiku a co nejméně prudičů. Mě uchvátila offline hra Dragon Age a od té doby jsem na wow nelogl. A když vidím, že sublimujete na ofik tak si půjdu hrát dál Dragon age.

    Jedna věc mi ale moji "auto roleplay" na CW pořád připomíná. Dcerka říká každý želvě "Speedy".

    Mějte se fajn.

    _______________________________
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #20  |  05-05-2010, 07:22:58
      [link]
    Jémine, ahojky Bimby.

    Jsem moc rád, žes o sobě dal vědět. Ano, my jsme odešli s Gurfíkama na offi, na "normal" realm, kde se fajn expí. Vstoupili jsme do české guildy, takže máme trochu jednodušší se vypořádat s jazykovou bariérou :)
    Nicméně na CW pořád sem tam odskakujeme a dcera tu hraje pořád, takže o dění máme přehled a když je zájem, jsme ready to login,m zaparkovaní, opravení..

    Přeji hodně zábavy u Dragon Age a občas dej o sobě vědět. A nebo tě rádi uvidíme třeba na nedělním raidu v našem PwP stylu - jen tak pro zábavu

    Pozdravuj celou rodinu a všechny želvy okolo

    Bob
    pages: [ 1 ] 2
    Forum Nav : Jump To This Forum