• Login: Password:
  • pages: 1 [ 2 ]
    Romulos
    • Reply #21  |  15-12-2009, 16:02:48
      [link]
    Nejsem si jistej jestli černá ovce rodiny si proti sobě dokáže poštvat všechny lidi co zrovna byli online. To už mi přijde moc HC...

    _______________________________



    lesorm
    • Reply #22  |  15-12-2009, 23:23:40
      [link]
    No ja se vyjadril uz na Guild Chatu a to porad plati...kick...
    i kdyz jsem si to nemyslel hned od zacatku te vymeny nazoru co probehla.
    Jejiz pokracovani ale zmenilo muj nazor.
    Musim ale dodat, ze kazdy ma sve dny a dela nekdy hlouposti ale co je moc to je moc a kazdy pohar se jenou naplni a pretece.
    Je tu ale jeste nepochybne moznost (nejake zkusebni lhuty) ponechani clena v guilde pod podminkou neopakovani se podobneho incidentu.

    [ Upravil lesorm  15-12-2009, 23:37:00 ]

    _______________________________

    FildaK
    • Reply #23  |  16-12-2009, 15:05:33
      [link]
    Tak já taky přispěji, i když většina toho co chci říct tu už zazněla….
    1. jestli vyhodit Tezcatlipoka?...přikláněl bych se spíš k tomu, ať se vyjádří on sám, přeci jenom každý může mít den blbec a když se k tomu ještě posilní, tak dělá věci, které by v normálních chvílích nedělal a druhý den si za to nadává a mrzí ho to…..ať se on vysloví k tomu co udělal a jestli tu s námi chce nadále být…my tu s ním být nechceme, pokud se bude chovat tak jak se zachoval (nebyl jsem tu, jen vím něco z doslechu)
    2. že GM odebral dočasně oprávnění Romulovi….je to šéf a ten se musí respektovat a poslouchat a naprosto souhlasím, že takovéto věci se mají řešit s chladnou hlavou a bez zatahování osobních věci, ale na druhou stranu chápu Romula, že toto jednáni GM se mu nelíbí, že od hráče(Zdendy), s kterým se tu už nějaký pátek protlouká světem WOW očekával větší podporu
    3. vyhazovat neaktivní lidi…já bych je nevyhazoval a pokud ano, tak po delší době, může se stát, že nebudete moc hrát i 6 měsíců a pak se zas vrátíte a najednou zjistíte, že už nemáte gildu, za kterou jste hrál třeba rok, dva…. Pokud vyhazovat po dvou měsících, tak zohledňovat postavení v gildě a level, přeci jenom když vyhodím nováčka 10lv, kterej tu s námi byl měsíc a pak půl roku nic, tak se nic nestane





    _______________________________



    Verunka
    • Reply #24  |  16-12-2009, 15:40:56
      [link]
    Já si myslím, že jsme si ho tu nechaly dost dlouho ne? Jak jsem řekla není to první jeho výstup taky jsme spolu měly nějaký a možnost se vyjádřit? Má zde a ví o tom ze se něco děje kdyby byl praví clen tak si přečte Denní zprávu která tam běží. Má ještě čas do datumu stanoveném na začátku proto je tak dlouhý, že se nevyjádřil do teď je jen jeho problém.
    3. No proto by bylo nejlepší vypsat je na fóru protože na internet se v dnešní době dostane každý a když za Guildu hraje rok nebo dva tak může Zdendu, nebo někoho jiného kterého zná nebo napsat na LFG a poprosit, ať ho vezme zpátky s tím není takový problém.

    _______________________________


    Verunka
    • Reply #25  |  16-12-2009, 16:15:36
      [link]
    Tak už naši diskusi ohledně Tezcatlipoka můžeme ukončit, protože již v naší Guildě není.
    Ale Diskuze o ostatních tématech muže dále pokračovat a přibývat tato diskuze nebyla založena jenom kvůli němu :-)

    _______________________________


    Zdenex
    • Reply #26  |  16-12-2009, 16:58:19
      [link]
    Romulo, jako GuM jsem to právo měl, důvody jsem tu už psal. V tu chvíli jsem byl ve hře a vyřešil jsem to takto. Já zas zodpovídám za tebe. Z toho důvodu lituju, že jsem si tě po minulé neschodě nechal jako zástupce, v těchto situacích je pro mě bohužel absolutně nečitelné, jak se zachováš(jestli naprotest leavneš G nebo někoho vyhodíš že se ti nelíbí). S hlasováním to bylo všelijak, lidi toho už měli dost, někteří odcházeli spát a já se prostě rozhodl, že to nechám uležet. Jestli moje jednání bereš jako křivdu a útok proti svojí osobě, tak mě to mrzí a neboj, debila z tebe nikdo nedělá. Myslím, že jsme se vždycky respektovali a kamarádsky měli rádi. Budu rád, když to tak bude i dál.

    Ohledně neaktivních členů. Mně osobně nevadí a ani nevidím moc důvodů je vyhazovat, ale člověk by měl asi dát vědět, že s nim něco je. Prakticky souhlas s Fildou. Nejsme zas tak velká guilda, abychom to čistili z týdne na týden a nemyslím, že vyhazování neaktivních hráču je to, co by nás mělo nějak extra tížit.

    _______________________________
    Romulos
    • Reply #27  |  16-12-2009, 18:27:08
      [link]
    2Zdenex: asi si to špatně pochopil, já neleavnul na protest, ja leavnul protože ti je to jakž takž všechno fuk, GuM nemůže být flegmatik který věci neřeší, je to pitomost, někdo nám vykrade banku, leavne a ty si ho vemeš vesele zpět, nezlob se na mě ale to neni normální. Zástupce jsem Krousovi dělal rád, on alespoň věci řešil když byla potřeba, a nesledoval jen to jak se co sere...

    _______________________________



    Verunka
    • Reply #28  |  16-12-2009, 18:29:56
      [link]
    Ale Zdendo nechápu když leavnul na protest tak proč jsi ho bral zpatky? když ti to teď tak hrozně vadí

    _______________________________


    Zdenex
    • Reply #29  |  16-12-2009, 23:26:34
      [link]
    Ano, vadilo a vadí, když si ani nenechal vysvětlit, že to všechno bylo trochu jinak, ale to už tu nemá cenu rozebírat. To neznamená, že jsem ho nechtěl zpátky u nás.
    Otázka mojí akčnosti. Mám takovou povahu, to je pravda. Veř mi ale, že až na sraní by nedošlo.

    _______________________________
    krouza
    • Reply #30  |  17-12-2009, 07:42:50
      [link]
    Ale no tak lidičky....tohle fórum by mělo také tak trošku sloužit jako vizitka naší guildy pro případné zájemce o členství...zanechte už sporů a dohadování a kdyžtak si to vyřešte v duelu

    _______________________________




    Verunka
    • Reply #31  |  17-12-2009, 21:29:33
      [link]
    No aspoň nějak se to fórum využije. :-)

    _______________________________


    pages: 1 [ 2 ]
    Forum Nav : Jump To This Forum