• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Prohřešky » Varimathras podruhe
    pages: [ 1 ] 2 3
    chrosta
    • Příspěvky: 11422
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #1  |  19-11-2009, 12:04:06
      [link]
    Quote: Varimathras 2009-11-05
    No vidím, že pravda někdy bolí a jediné čeho jsou GM schopni, když jim někdo řekne pravdu do očí je BAN.

    Ano udělejte jsi v databázi dotaz INSERT INTO ip_ban SET ip = "1.2.3.4", jen si uvědomte, že nemám pevnou IP adresu a poskytovatel mi přiřazuje pokaždé jinou a všem lidem co jsou u stejného poskytovatele banujete IP.

    Takže to odserou úplně jiný lidé a to je ta vaše spravedlivost ... hm nezdá se!!!!!

    A to buďte rádi, že píšu slušně!!!!!

    A GM přiznejte si: Naložili jste si toho moc a nedáváte to!!!!! A nelžete!!!!!!!!!


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Viz. k Banu a k hráčům co jsem u nich pocítil podporu

    Řešit jestli jsem dostal BAN na 14 dní nebo na měsíc nebudu, abych opět začal hrát WoWko na czechwow je pro mě otevření Northrendu. Do té doby to pro mě nemá smysl trávit hodiny u WoWka.

    K Venterovi: věřím, že v tobě je kus dobrýho chlapa se kterým bych se nebál zajít na pivo, to že z tvé strany přišla reakce takového rázu chápu, ale po určité době jsi přehodnotil permanentní BAN na 14 denní BAN. Proč?
    (že by kvůli hráčům co s tím nesouhlasili nebo kvůli tomu, že tam byla kus pravdy?)

    To, že jsem GM přiřadil k Obamovi není urážka, ale snažil jsem se nastínit, že když se snažil Obama stát prezidentem, tak aby získal voliče nasliboval jim hromadu věcí (a ve skutečnosti se nestalo nic) stačí si pročíst noviny.

    A právě v tomto směru je to přirovnání.

    K hráčů co nechápali reakci Ventera: Když jsem si prošel příspěvky, tak mnozí nechápali za co BAN, když jsem nepoužil v příspěvku ani jedno handlivé slovou, nikoho jsem neposílal do ...... Na to se dá říct že v prvotní reakce Ventera, kterou pak přehodnotil nejspíš na popud hráčů.

    Všem díky za podporu, ti co mě znají ze hry jsem většinou působil, jako nekonfliktní hráč a s Espectrem, když byl ještě admin tak jsme často hovořil o hře.

    Co říct závěrem: GM tým by měl přes svého admina sepsat Novinku (příspěvek), kde by měli zdůvodnit proč to došlo do toho stavu jaký je a nějaká omluva hráčům by nebyla na škodu .... a i já jsem ochoten pokud se tak stane udělat to samé na adresu GM týmu (veřejně v příspěvku) a věřím, že v tom nebudu sám.

    Varimathras


    Quote: Lonewolf 2009-11-05
    Dobré i když opět nepěkně začínající ráno.

    Varmathrasi, dobrá, dávám Ti za pravdu. Někteří členové GM týmu, kteří v tuto chvíli vůbec na serveru nejsou, nebo se raději stáhli do ústranní a já je nehodlám jmenovat, měli představu takovou, že všechno půjde jako po másle. Nebrali mých varování a upozornění a stále byli plni nadšení a toho, jak to vše bude fungovat.

    Pak se najednou stalo, že zjistili, že tráví příliš mnoho času u počítače a rozhodli se, že to nemá smysl.

    A v tuhle chvíli jsi mě dovedl ke stejné myšlence. Protože je to pravda.

    Včera jsem trávil u počítače do půl jedné do noci hned po tom, co jsem se vrátil z práce, stihl jsem akorát rychlou sprchu, rychlou večeři, žádnou příjemnou chvilku s mými nejbližšími. Místo toho jsem jako kretén seděl u počítače. A pro koho? Pro pár naivků, kteří si myslí, že tenhle server je vším v jejich světě a že tady si budou honit své ego?

    Tak v tuhle chvíli už se i já pozastavuji nad tím, jestli to má smysl.

    Berte tedy tohle jako mé prohlášení z pozice administrátora serveru.

    Když jsem přicházel zpět do této pozice, věděl jsem, že je tu tolik nedodělaných věcí, zatímco hráčům se pořád něco slibuje, ale když se udělá něco na rychlo, už se to neopraví. Z toho důvodu jsem prohlásil, že pokud budu administrátorem serveru, tak server nepojede takovou rychlostí kupředu, ale raději se zajistí, že bude mít použitelnou databázi a ne nejlepší novinky, které existují na ostatních free serverech. Tento server tak mohl fungovat 2 roky, 1 rok si vyzkoušel, že to není nejlepší a já se teď vracím k tomu pomalejšímu postupu.

    Takže ne, neřeknu Vám ani já, ani nikdo jiný, kdy bude Northrend. Veškeré informace, které se mohly objevit na hlavní stránce za doby mého předchůdce se mohou změnit a vše může být jinak. Za doby mého předchůdce bylo jiné složení serveru, ale bylo to složení, kdy někteří GM nedělali vůbec nic - ostatně proto taky byli odejiti. Pokud má server fungovat, tak se jeho GM nebudou cítit jako štvaná zvěř.

    Někdo to tu napsal velmi správně. Jste tu na návštěvě, takže přijměte čas, který Vám věnujeme, nebo jděte kamkoliv jinam a neotravujte nás tady tím, abychom my museli psát tyhle posty z práce, při obědě, při večeři, před spaním.

    Nehodláme se omlouvat za to, že pro Vás děláme práci zdarma.

    Pokud něco z toho, co jsem tu napsal, že nebudeme dělat, chcete, tak jste na špatné IP adrese a na špatné doméně!


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Ventero bouchl jsi do černého tvoje práce je řešit jestli GM tým nedělá nekalosti, od toho jsi byl zvolen, na opravu db a mangosu jsou jiný GM. Nemůžeš dělat 100 věci najednou. Pokud chybí GM na db a mangos tak se musí nabrat nový lidi. Týmová práce je, že každý děla tu svou práci pro co je určen a nedělá něco jiného.

    A pokud nějaký GM nesplní co měl, tak to musí vysvětlit adminu a na zvážení admina je jak s ním naloží.


    Quote: Ventero 2009-11-05
    Ty jsi Administrátor serveru, abys mi diktoval, co je a co není moje práce???


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Re: Lonewolf

    Plně chápu co jsi napsal a nestálo by za to si teď říct dost! A přehodnotit svůj život? Opravdu chce těch 10 GM co máte trávit život stylem, z práce domů, rychlá sprcha něco málo k jídlu do jedné u počítače, ráno brzy vstávat.

    Dá se to vydržet, ale né pořád. Přehodnoťe svoje počínání na czechwow. Psali jste, že ze zábavy se stala povinost. Tak teď se vraťte zpět z povinosti k zábavě.

    A pokud to tak začnete dělat, tak ty hráče k tomu vychováte, stejně jak jste je vychovali k tomu že tuhle práci berete vážně.

    Ať si každý GM stanoví priority a úkoly k čemu byl na serveru zvolen. A ať nedělá jinou práci za jiného, přiberte ověřené lidi. Ať obnovu NT nedělá jeden GM, ale třeba 5. Uvolní se všem ruce. A hlavně začněte to brát jako zábavu né jako povinnost, povinnost je chodit do práce a do školy.


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Nejsem to je na adminu a admin je Lonewolf, který veřím má dobré znalosti projekťáka (projektového řízení), ten to musí pořešit. Ale pokud není nikdo kdo by to chtěl dělat klidně se toho zhostím, řídit projekt jako je czechwow není sranda.


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Booman nejde o výtáčení, ale jestli jsi pochopil z příspěvku, tak se snažím podat pomocnou ruku GM týmu. Pokud se člověku něco nelíbí, tak ať jde a pomůže. A to teď chci udělat po přečtení několika příspěvků.


    Quote: Chrosta 2009-11-05
    Nasledujici prispevek neberte jako oficialni prohlaseni, berte ho jako muj soukromy, velmi hruby odhad situace...

    Predpokladana prace na kontinentu NT: 2500 clovekohodin

    Odhad hotove prace na kontinentu NT: 150 clovekohodin

    Aktualni vytizenost GM: 95% casu travi na serveru nutnymi jinymi vecmi nez opravy db

    Chrostuv cas ktery hodla venovat GMkovani (vcetne cteni fora): cca 2h/den


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Ok tak, omluva patřím všem, že jsem vyjádřil svůj názor,

    že jsem se snažil ukázat, že mi tenhle server není lhostejný, omluva patří Lonewolfu, že mu radím, jak by to měl dělat, taky omluva patří Venterovi, že jsem mu radil to samé. Omluva patří i Chrostovi, že musel na základě přispěvku zhotovit příspěvek, který tam teď je.

    A omluva patří ostatním hráčů, který negativně hodnotili moje příspěvky, že jsem pobuřoval veřejně GM.

    Je jasný, že jsem se vydal na nerovný boj, proti sobě mám GM tým a teď i 90% hráčů, ten zbytek třeba své pocity ani nevyjadřuje.

    Naučilo mě to, ale jednu věci: A tu, že pokud je v pravidlech psáno GM má vždy pravdu a není napadnutelná, tak nemá cenu s ním diskutovat a řešit žádné problémy.

    K Lonewolfu a Venterovi možná i k Chrostovi snažil jsem se těmi řádky něco říct, ale v afektu člověk napíše co ho pak docela štve a říká si, že to psát neměl. Ale pak je pozdě, protože si to přečte někdo jiný a začne reagovat. Pak už je to jako řetězová reakce.

    A dále se k tomu vyjadřovat nebudu a myslím, že by měl Ventero tuto diskuzi uzamknout a každý z nás si veme určité ponaučení.


    Quote: Chrosta 2009-11-05
    Varimathrasi - tak si to pojd zkusit ... stahni si quice, zvol si nejakou lokaci v NT, projed vsechny questy v dane lokaci a oprav je na funkcni. Jestli zkompletujes jednu lokaci, tak tu pred tebou smeknu a verejne se ti omluvim, ze jsem ti krivdil. Do te doby ale beru tve prispevky jako provokaci.

    Jsem ochoten hlasovat pro schvaleni tveho pristupu na test server, abys to mohl provest. S podminkou, ze pokud bys ten pristup zneuzil k sosani nejake casti db pro cizi ucely, tak by nasledoval okamzity IP ban (ale to je v podstate podminka pro vsechny GM a testery, nic nestandartniho).

    Tak co, sel bys do toho? Podas si oficialni prihlasku? Podas tu pomocnou ruku, kterou se tu ohanis?


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    Teď plno hráčů čeká co napíšu, moje odpověď zní ANO


    Quote: Lonewolf 2009-11-05
    Fajn, tohle beru. Těším se na spolupráci. A hlavně na výsledky


    Quote: Zephid 2009-11-05
    Chrosto, zajímavé řešení situace. Jsem zvědavý na výsledek

    Vari, přijal jsi hozenou rukavici. Ač jsem tvými příspěvky znechucen, tak i přesto ti držím pěsti, aby jsi tenhle úkol splnil alespoň na výbornou Je to aspoň první náznak toho že jen nemeleš pantem a myslíš to vážně.


    Quote: dyingpass 2009-11-05
    Myslím že budu mluvit za většinu, když řeknu, že jsem zvědavý taky...


    Quote: Pacechcz 2009-11-05
    Chrosta: /salute za "hozenou rukavici"

    Varimathras: /point ... pokud spoléháš na anonymitu internetu a počítáš s tím (až se ti to rozleží), že sbalíš kufry a zmizíš... tak si užij svých 5 minut slávy. Zatím si předvedl jen postoj "dejte mi lidi a postavím Řím... nebo soudobé "za prachy i v Praze dům".


    Quote: Varimathras 2009-11-05
    S tím nabízením jako GM je na delší povídání,
    ty příspěvky co jsem napsal byly z části psány v afektu (naštvanosti) a jinak se nemusí nikdo bát, že se po týdnu na to vyfláknu, jako někteří bývali GM.

    Jak jsem psal, abych opět začal hrát WoWko na czechwow, tak prioritou je otevření Northrend. A já si chci zahrát s lidmi v Northrenu ... jak dungy, tak raidy či questy.

    Na rovinu napíšu, že u toho nebudu trávit 12 hodin denně, ale mám určité postupy, které pomůžou svižnější kontrole a opravám.


    ===============================================

    Uplynulo nam 14 dni a tak se chci vratit k jedne "kauze", ktera tu probehla. Pro pripomenuti Vam sem davam vycuc toho, ceho se tato "kauza" tykala. A jeste musim oduvodnit, proc je to umisteno v prohrescich. Neni to proto, ze bych dotycneho chtel trestat, ale je to proto, ze cela kauza nasledovala po provedeni trestu...

    A tak se tedy ptam: "Varimathrasi, jsi natolik chlap, abys bez nejakych vytacek, prekrucovani a pozmenovani skutecnosti napsal vsem hracum, kteri na to cekaji, co jsi napsal nam, GM, ve zprave adresovane administratorovi?

    _______________________________
    GM Chrosta, GM Chrostik (Databaze - testy, opravy)
    Ve hre jako Paja, Alexandra, Mystera, Lassie, Linda nebo Karin.
    Vsechny me herni chary najdete u Alliance v guilde The Berries.
    Tyson
    • Reply #2  |  19-11-2009, 12:56:06
      [link]
    Těším se :-) a jsem zvědav co ,,mistr serveru Variamthas,, opravil
    Zephid
    • Reply #3  |  19-11-2009, 13:01:52
      [link]
    Já jsem nechtěl nic psát dříve než se Varimathras vyjádří,ale když už tu napsal Tyson...
    Jsem taky zvědav a doufám, že to budou pozitivní zpravy...ale z Chrostova podání se bojím, že tomu tak nebude...

    _______________________________


    Vaskis
    • Reply #4  |  19-11-2009, 13:40:04
      [link]
    No, co vim o takovemto typu lidi, jako je Varimathras, moc toho asi nedokazal, ale treba se mylim...

    _______________________________

    Renmor at Last.fm
    chrosta
    • Příspěvky: 11422
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #5  |  19-11-2009, 13:42:55
      [link]
    Co pred nejakym odsuzovanim pockat, az sem napise sve vyjadreni ? Takze poprosim o pozdrzeni vsech komentaru, at uz kladnych, nebo zapornych, nez nam tu Varimathras napise vyjadreni sve ...

    _______________________________
    GM Chrosta, GM Chrostik (Databaze - testy, opravy)
    Ve hre jako Paja, Alexandra, Mystera, Lassie, Linda nebo Karin.
    Vsechny me herni chary najdete u Alliance v guilde The Berries.
    Grifins
    • Reply #6  |  19-11-2009, 14:57:58
      [link]
    Sem to sice nepatří, ale shledávám, že seznam zabanovaných za "...." se nápadně shoduje s ignore listem, který vlastním:-D

    _______________________________
    Born to freeze.



    Mates2
    • Reply #7  |  19-11-2009, 15:37:37
      [link]
    Som tiez zvedavy ci nieco spravil a pevne verim ze hej ...
    Ale mozno sa tiez mylim a nieco len do > v NT a pracu na NT to len spomalilo ....
    No uvidime =)


    _______________________________




    Kaney
    • Reply #8  |  19-11-2009, 17:44:33
      [link]
    dockame se?
    imtheman
    • Reply #9  |  19-11-2009, 18:41:58
      [link]
    Kurňa, tak toto mi uniklo a to tu čtu každej žblept, co to je za exota???

    _______________________________



    Solinaris
    • Příspěvky: 1242
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #10  |  19-11-2009, 18:47:15
      [link]
    Prosím jak psal Chrosta, zdržte se zatím zbytečných komentářu. Nikdo z vás neví o co přesně jde a nikdo z vás zatím nemůže soudit člověka, kterého neznáte. Proto bych byla ráda za první post od vás, až od Varimathrasovém vyjádření.
    imtheman
    • Reply #11  |  19-11-2009, 19:51:53
      [link]
    Promiň Soli, ale dle přiloženého postu bych mohl soudit, ale samo že sem zvědavý na vyjádření...

    [ Upravil imtheman  19-11-2009, 19:52:53 ]

    _______________________________



    Solinaris
    • Příspěvky: 1242
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #12  |  19-11-2009, 20:20:40
      [link]
    To jsou všichni neříkám, ale za tím by to zřejmě bylo lepší.
    imtheman
    • Reply #13  |  19-11-2009, 21:30:37
      [link]
    Přesně jak sem čekal....pan kritik, co na sebe musí upozorňovat za každou cenu, tlouci se v hruď jakej je borec a pak skutek utek .... prostě normální srabík malej, tím víc si vážím našich GM a smekám před nimi...

    [ Upravil imtheman  19-11-2009, 21:35:09 ]

    _______________________________



    Phoebes
    • Příspěvky: 469
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #14  |  19-11-2009, 21:31:41
      [link]

    Ukrojit si krajíc chleba a namazat máslem, každý den je normální, ale dělat něco co už předemnou udělalo desítky lidí a já budu ten jedenáctý mě došlo k rozhodnutí, že tohle nechci.
    Udělalo to desítky lidí, ale jestli jsi zkoumal strukturu databáze a princip oprav, tak určitě víš alespoň přibližně jak danou věc opravit a že se nejedná o nic jednoduchého. A ano, proč si něco nevzít z cizího, když už to je jednou udělané? Asi to moc nepůjde, když si to každý "hlidá" a k dispozici není nic co?

    Ano na test serveru jsem byl dle Lonewolfa cca. 5 hodin a dle jeho slov jsem se tam moc neohřál. Pravda došel jsem do první vesnice v Howling Fjordu, vzal první 4 questy a šel zkusit zda fungují a úspěšnost? 0.0% Nic. Půlka postav byla dead, další nereagovala na nic.
    V tomhle byla 0.00% úspěšnost z tvé strany. Ono není i s nulovou znalostí databáze takový problém zjistit jak se ma daný quest splnit, napatlat to do Quice a ven už se nám skript dostane. V tomhle to vidím pouze na s prominutím neschopnost z Tvé strany a taky nezájem. Proč něco zpravovat, když to na offiku funguje pěkné, nebo to na jiném free už někdo má hotové.

    Proč bych potom já, jako GM měl dělat nějaké opravy, když už to někdo udělal, proč nejít jinam? Protože mě to baví, když jsem uvažoval nad postem GM, tak mi vrtalo hlavou co z toho, že udělám opravu questu, nebo něčeho jiného budu mít a k čemu mi to bude. Po čase jsem zjistil, že se alespoň něco přiučím, při úspěšné opravě mě to i potěší a udělám i radost několika dalším lidem.

    Vkládám to sem, aby jste všichni byli v obraze, jak GM, tak hráči. Lonewolf reagoval zamítavým postojem, což jsem pochopil, ale pokud mu jako adminu tohoto serveru vyhovuje takový stav jaký je není třeba se o tom bavit dál.
    Tohle bych poprosil vysvětlit. O tom, jaký je stav v GM týmu nemůžeš vědět absolutně nic a po přečtení Tvého postu nevíš absolutně nic ani o stavu funkčnosti NT. Vše jsi usoudil jenom podle toho jak jsi okrajově proletěl minimální část NT.

    S člověkem Tvého typu nemíním dále debatovat, jelikož nejsi hoden dodržet svého slibu a skutečnost přikresluješ k obrazu svému. Vyjadřováním mi přijdeš jako velice arogantní a namyšlený člověk a s takovým si opravdu nemám co říct.

    Kritizovat práci druhých umí každý, "kafrat" do toho co by jak udělal lépe. Ale pak když má přiložit ruku k dílu, tak rychle pryč, ať už to nikdy nevidím. Nejraději bych Vám tady zveřejnil komunikaci mezi Lonewolfem a Varimathrasem ohledne oprav na PTR, ale to by nebylo ode mě moc pěkné.

    [ Upravil Phoebes  19-11-2009, 21:36:54 ]
    ToorigaIkonoka
    • Reply #15  |  19-11-2009, 21:43:15
      [link]
    Takže ty si vyzkoušíš práci GM, zjistíš že tě to nebaví, a ani nejsi schopnej omluvit se GM který si urážel a který dělaj práci kterou si ty zamít jako nudnou? Gratuluju, v mém žebříčku osobností si přistál na dně...

    _______________________________
    Kdyby byla každá rodina taková....
    Není to krása, vidět rusáky jak se zabíjejí sami o sebe?
    Elite Raid byl 1. raidovací spolek na serveru. Začínal progressovat v SSC a dobojoval se až do vrcholu TBC, Sunwellu. V jeho vedení působila jména jako Jeezee, Boggardan, Revenger či Fratik. Celkem se v něm vystřídalo na 60 hráčů. Za dobu svého působení si připsal mnoho FK a jeho členové se vždy mohli pyšnit nejlepším možným gearem.
    Dýku do zad vrazili Elite Raidu mangos developeři, kteří úspěšně zprovoznili save. ER se rozpadl, ale členové spjati zážitky a přátelstvím, založili guildy a pokračují tam, kde ER skončil.
    My nezapomenem...
    imtheman
    • Reply #16  |  19-11-2009, 21:55:46
      [link]
    Joj, Vari, ja myslím, že ty neoslníš své zaměstnavatele ničím.....možná svojí neschopností dotáhnout něco do konce...a to se vážně necení, to mi můžeš věřit ...mno i když....

    _______________________________



    Torrez
    • Reply #17  |  19-11-2009, 22:04:15
      [link]
    Nevím jestli jsem nekoukal špatně, ale zdá se mi že tu od Varimathrase chybí stále jedna hlavní věc..

    _______________________________


    My ICQ: 473977250
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #18  |  19-11-2009, 22:04:25
      [link]
    Quote: Varimathras | 19-11-2009, 21:51:57
    Re: Phoebes nevím co děláš, za práci, možná že choodíš ještě do školy a učitě víš, že pokud někdo dělá v oblasti IT a jednu věc dělá pořád dokola už pomalu 3 roky. Tak je něco špatně. To mi připadlo i tady. Úplně mi stačí když sedím v práci pomalu celý den vymýšlím postupy, jak udělat naši práci efektivnějí. A pak přijít domu a hrabat se v tabulkách někdy do jedné do rána. To není pro mě (i když sem tomu nevěřil prve)

    Jo v tomhle všichni GM obdivujeme, ale zvolili si to dobrovolně s tím rozdílem, že je to bez peněz. Ano napsal jsi správně, že postupem času se zdokonalíš v db, jenže já se nepotřebuji zdokonalovat v db na cw, když s tím dělám každý den v práci. Chci si zdokonalit v něčem jiném a popravdě řečeno mangos není tím, čím bych oslovim v budoucnu své nové zaměstnavatele.

    Taky se na všechno dívám jinýma očima. Klidně to řeknu na tvrdo, začínám se zabívat audio videem, protože i zde je potenciální možnost v budoucnu se tímhle živit. Ano jsme na začátku, tak jsem chtěl zkusit nabídnou zrovna toto. Přesně jako ty jsi nabídlo práci pro db a mangos.


    gf, na dospělého a na člověka který tady dělal taková ramena moc pěkná gramatika. Kromě toho, kodéra jako jsi ty bych fakt chtěl mít v týmu, kolikrát si musíš proletět zdroják než něco vypustíš do světa? Ne, pardon, tohle je iracionální odpověď člověka, který od tebe čekal něco víc, než takovýhle trapný útěk. Ne. Ne. Ne...


    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    Ventero
    • Příspěvky: 4088
    • Smazán
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #19  |  19-11-2009, 22:05:50
      [link]
    Mno, popravdě se jen musím smát, když si vzpomenu:

    A GM přiznejte si: Naložili jste si toho moc a nedáváte to!!!!! A nelžete!!!!!!!!!
    ..mno, naložil sis leda tak ty...

    jinak se nemusí nikdo bát, že se po týdnu na to vyfláknu, jako někteří bývali GM.
    ...toto jsi splnil na 100%. Vyfláknul ses na to po 5-ti hodinách. Oni tam vydrželi několik měsíců a přece jenom alespoň něco málo udělali.

    Za sebe - lidi tvého typu, s plnou pusou keců a slibů, bytostně nesnáším.
    A na závěr jedna tak trochu filozofická otázka: "Kdo z nás je víc Obama?"
    wenoslav
    • Reply #20  |  19-11-2009, 22:09:02
      [link]
    Quote: Varimathras | 19-11-2009, 21:58:32
    je hodně velký rozdíl dělat něco prachy a nebo za nic a pokud víš, tak ve skutečnosti nejde v oblasti IT něco dotáhnout do absolutního konce. Protože pokud to dotáhneš tak tu máš hned novinku.


    GM to nedělaj za prachy... mnohdy už je to třeba ani nebaví, ale jsou schopní něco dodržet. Dodržet to, že zprovozníí dungy, questy a NT. Je mi naprosto jedno, kdy se to stane. Zatím, když GM něco slíbili (a že toho moc není), tak to dorželi, sice za delší čas, ale udělali to.

    Ty přijdeš s nápadem, jak zvýšit efektivitu... jak všechno opravit, ale pak si řekneš, že už Tě to nebaví, tak se na to vyprdneš, i přesto, že jsi měl tunu keců kolem.

    A znovu... někteří GM nepracují na serveru 24 hod denně, ale pracují na něm. I kdyby se mu věnovali tu 1 nebo 2 hod denně, tak se někam server posune, posune se dál, i když pomaleji, než jak by si někteří hráči přáli.



    _______________________________
    pages: [ 1 ] 2 3
    Forum Nav : Jump To This Forum