• Login: Password:
  • pages: 1 7 8 [ 9 ] 10 11 20
    Damian
    • Reply #161  |  17-02-2010, 15:33:18
      [link]
    Na tohle si dovolim reagovat take. Protoze mne otravuje pri delsich postech pouzivat diakritiku , vynecham ji a pisnu to rovnou jako pisarska lama .

    Takze tvuj pocit ze guilda je na dve veci pro nizsi lvl je vcelku pravdivy. Ja jsem sice byl v guilde od pocatku hrani , ale v guilde ktera mela 5 aktivnich clenu a klouzali jsme postupne od 1 lvl az do 70-tky . Na dungy nas vetsinou online nebylo nikdy dost takze krome jisteho zachvevu u BRD ( mimochodem souhlasim s Hradlim ze to je fakt dungeon na drop stedry , provazeny nemalo Questy ) jsme s poradne nikde nesli a veci si porizovali v aukcich vlastne samostatne + prenechavali jsme si veci mezi sebou . I tak to stacilo a equip byl solidni snad u vsech . Na 70 lvl jsme nekteri dospeli k nazoru, ze pokud mame ve hre pokrocit dal a vyrovnat se ostatnim preboostlym 70-tkam , musime se dostat do raidu . Na to nas dost nebylo a padl nazor vclenit se do nektere velke guildy . Slovo dalo slovo a diky Maewe a jeho komunikaci s Boggardanem presli vsichni do Elite guard .
    To ze k nejak vyrazne zmene nedoslo i pote by byla lez. I kdyz je s poradanim raidu svizel i nadale je problem nedostatku aktivnich clenu a stim se toho moc delat neda . Pretahovat si cleny mezi guildama je onicem a tak se to resi tak trosku polovicate. Mame to stesti , ze jsou cleny G lide , kteri se nerozpakuji usporadat raid s ucasti cizich hracu. Neni to vzdy skvely zazitek, ovsem splni vetsinou ucel. Dungy typu karazhan s 10-ti clenou partou jsou na dennim poradku a k tomu aby jsi si jej zasel netreba mit guildovni skupinu. Kdo chce jit si pro badge ci epic veci a tokeny na T4 tak mu staci reagovat na lfg a muze jit Kara treba 5x za sebou . Ja to sveho casu zvladal takto cele odpoledne az jsem vycerpal vetsinu moznosti co tento dungeon skytal. Raidy typu SSC to je problematictejsi zalezitost . Diky Boggymu a v mem pripade take Elofovi jsem uz tu cest navstivit tyto raidy mel . Jak zde jiz jeden vecer zminil nekdo z hracu, je nase sance dostat se do raidu zalezitost vstupu do podvedomi dalsich aktivnich lidi z jinych guild. Na doporuceni ci pozdeji z duvodu znamosti tveho avatara mas sance vetsi a da se nekam dostat.
    Moznosti jak si situaci zlepsit je vice . V prve rade, ikdyz to ja bych treba delal jen velmi nerad, muzes prejit do jeste vetsich guild, kde je hracu online opravdu hodne a to v celem spektru lvl. Dale pak muzes shanet lidi prez lfg a slozit si vlastni party na BRD atp.
    Dost casto jsem zadan o tzv. protahovani dungy. Ale tomu ja nefandim . Neni to ze bych nebyl ochotny pomoct to ne , ale proc pak hrat a vubec dung chodit kdyz si jej nevyzkousis s adekvatnimi lvl ? Wipe , uskali na bossech, chyby a fishe jak co delat se jinak nenaucis. Neni cilem hry splacat postavu na 70 lvl a pak ze zacne hra. Prdlajs. Znam i lidi co na 70-tce dospeli k nazoru ze je hra vlastne uz onicem. Takze uzivej si kazdy lvl.

    Posledni co bych rad rekl je uz vseobecne sdeleni vsem. Nestezujte si, ze guilda nefunguje kdyz sami nic neudelate. Nejsem take zadny organizacni typ pokud nemam znalosti, ale to prijde casem snad. Jenze pokud nas bude 15 na gchatu a nic se nepujde je to jen chyba kazdeho z nas . Kdo neco chce musi pro to neco i obetovat. Takze kdyz chces equip zacni prudit a lanarit lidi a sloz raid.

    _______________________________

    Yosska
    • Reply #162  |  18-02-2010, 08:51:47
      [link]
    Na tohle si dovolim reagovat take. Protoze mne otravuje pri delsich postech pouzivat diakritiku , vynecham ji a pisnu to rovnou jako pisarska lama .


    Neco proti pisarskym lamam?

    Jinak s tim co si sem napsal plne souhlasim. To my si delame svoji guildu takovou jaka je, takze si nemame na neco stezovat. Nemuzem cekat, ze guilda bude stat na par clenech a cekat az bude jeden z nich online a doufat, ze treba zalozi raid, nebo neco podobneho.

    _______________________________




    Grey1
    • Reply #163  |  18-02-2010, 09:41:52
      [link]
    nechcem, aby niekto bral to co som sem napisal ako nejaku staznost. len som sa tak zamyslal, aky je pre mna prinos, ze som v takomto zoskupeni. co mi to prinesie, okrem toho ze sa pozdravime ked pridem a zazelame si dobru noc a aky prinos som ja? to ci chodite raidy, alebo nie, do toho moc nevidim, kedze niesom 70 lvl. vsimol som si na fore, ze niektori maju vstupenku a su vitani do raidov v istych guildach, co tiez svedci o ich kvalitach a myslim, ze to je len dobre. otazkou je, ako casto chodite raidy ale v ramci guildy? ako ste uspesni? alebo mate niekto snad ine vyhody z toho ze ste v guilde? lebo ci mam nad hlavou napisane elite guard, alebo nieco ine je v podstate jedno, preto som sa rozhodol neist inam a neprijmat ine ponuky. doslo mi, ze ked nas v guilde s takymto lvl nieje vela, tak to velky prinos pre mna nema, ale zamyslam sa nad tym tiez, ci mate prinos z toho vy, ze ste v tejto guilde? :D mozno sa mylim, nie som online cely den, aby som to posudil, preto sa pytam, ja ked sa vecer pripojim, tak vidim max tak dvoch od nas, ze by boli niekde v raide spolu. je to dost? je to malo? ano, ako si napisal Diaman, vsak nieje pre vas problem ist na kara s niekym inym, vsak sa tam chodi stale, vsimol som si to na LFG. no ale potom mi nejak unika zmysel pojmu guilda. tak skuste mi napisat co vam to dava, ze mate nad hlavou Elite Guard?

    opat zdoraznujem, ze sa nestazujem, skusam sa zamyslat nad tym. tiez vam raidy organizovat nebudem, nakolko som uplny zaciatocnik a momentalne lvl 56, takze netvrdim, ze vsetko je zle, ale pytam sa, ci je to dobre? neberte to ako kritiku, mozno sa len nevyznam :D

    inak do BRD som sa vcera nakoniec dostal, sam som na to nemal (este pred zaciatkom som mal celkom problem davat mobov po jednom, nakolko mali vela HP a moj dmg ako prot paladin, nieje velky zazrak), ale pomohli mi. aj ked nakoniec to vzdali a nedokoncil som to. som ale naozaj prekvapeny, ze je problem ziskat niekoho tam aj cez LFG. je to tam narocne, ale mam tam vela q a nerad by som ich zahodil (niekedy sa mi stava, ze mam cerveny q, ktory je potom zlty, zeleny a ako sedy ho vyhodim, lebo mam plny Q book), takze dufam, ze do konca tyzdna budem mat vsetky :o)

    GL and HF


    PS: tiez bez diakritiky :D

    [ Upravil Grey1  18-02-2010, 09:42:31 ]

    _______________________________

    Zoombie
    • Reply #164  |  18-02-2010, 10:07:02
      [link]
    Asi bych se k tomu ze své nevděčné pozice měl vyjádřit i já, aby to nevypadalo, že za mě mluví ostatní. Trochu si to rozdělím do bodů pro větší přehlednost, však mě znáte. A pro jistotu hodím ty posty dva, protože jsou tu dvě věci, na které chci reagovat

    1) Věci v bance - snažíme se aby v bance bylo jakés-takés rozdělení itemů. Bohužel to tak zcela nejde, skill profese už je jinde, level také. Proto se tam hromadí spíše item "denní potřeby". Tím mám na mysli převážně jídlo, potiony, batohy, itemy pro profese, kity a itemy na repku. Pokud se tam totiž objevil item na menší level (počítám kolem 30) tak prakticky do druhého dne ho někdo sebral. Takže spíš až pokoříš level 60 a půjdeš výše, tak si výběru z banky podle mého užiješ do sytosti.

    2) Protahování - nemůžu říct, že bych byl odpůrce, ale dle mého tento způsob udělá víc škody než užitku. O čem totiž je, když jdeš na super silným paladinem level 70 zabíjí ti všechno co potká a ty jenom bereš loot. Tak tomu je ve větším množství situací. Záleží na levelu protahovaného dungu. Ale výsledek pro tebe je pouze ten loot. Nic víc z toho nezískáš. Jsem level 70 hodně dlouho, takže vidím tu změnu u hráčů. Ti protahovaní mají morálku mizernou, přijde jeden až dva wipy a oni leavují se slovy, že nebudou platit X goldů za dva bosse atd. Ti, co nikdy nic nešli si naopak váží toho, že s nimi někdo jde, protože je to pro ně věc nová. Pak je tu třetí sorta, která už bohužel není tak častá, pracovně si jí označím jako "dříče". Ti si projdou dung za dungem se svým levelem, wipují až se hory zelenají a dělají to pro zábavu, ne čistě pro equip. Málokdy se od nich slyšet "jste lamy, jdu pryč". Proto se tuším, že těšíš na level 70, kdy tě někdo vezme do raidu a ty se (doufám) budeš ohánět a nikdy neuslyším "no jo Elite Guard, ti zdrhaj z raidu"

    3) Pomoc - to je věc jiná. Tam není ostuda někoho požádat o pomoc zabít elitu, pomoct s Horďákem. Jak už napsal Hradli, nalejme si čistého vína, taky nejsem vždy ochotný jít pokud to mám přes půl světa, nebo nemám zrovna čas a náladu. I tak se nezdržím nějakého komentáře, ale takový už prostě jsem. Moje pomoc guildě se skládá spíš z věcí, které nejsou tolik vidět a tak tomu je u velké části osazenstva. Generalizace v tomto momentě opravdu není na místě, protože nemůžeme říct, že někdo pomáhá víc, jiný méně.



    _______________________________



    Další postavy: Alice, Heather

    There is no innocence, only degrees of guilt
    Zoombie
    • Reply #165  |  18-02-2010, 10:32:45
      [link]
    Teď přijde ta část, za kterou sklidím asi jistou míru nepopularity, ale to je holt už daň a s tím jsem do toho šel.

    Elite Guard je jednou z mnoha guild. Ano, je tomu tak, na straně Alliance je guild mnoho (hezké české slovo je i přehršle). Některé velké, jiné malé. Ty velké jsou budovány na mechanické mašinerii, kde se zná vždy pár lidí. To je právě to, co se tady snažíme trochu udržovat na jiné úrovni. Jestli sis toho všiml, tak máme v guildě pár oblíbených disciplín (ano je to právě pracovně nazvané "šikanujeme Arku"). Není to myšleno nijak zle. Děláme to ze srandy, víme to my, ví to on. Všichni se u toho bavíme (Ormi se baví jenom protože líže žáby).

    Převážně tedy to, že máš pod jménem Elite Guard znamená přátelský přístup a ne mašinerii. Podívej se třeba, jak se hezky kluci z Monaka uchytili. Zásadní je nebát se ničeho. Požádat o radu atd. Nestalo se mi totiž, že bych se v guildě dočkal toho, co je standard jinde "Q: otázka? A: ROFL noob!"

    Pro raidy je to, že jsem byl (ano opravdu byl) jedním z Raid leaderů s docela velkou pověstí, protože jsem byl schopný vybičovat lidi k vyšším výkonům. To už není nutné. Wotlk to hodně změnil a "zelenka pekař" zvládne to, co tehdy dělal "fialka T5kař".

    Další takovou výhodou bytí v EG (Elite Guard) je právě to, že mám známosti z minulosti a všichni členév guildy se snaží budovat obecnou pověst a povědomí o guildě. Tudíž toto není dílo jednoho člověka, ale kolektivní práce. Takže co má EG přinést:

    1) přátelský přístup
    2) slušnou společnost
    3) povědomí o tom, že se zapojujete do většího celku
    4) Nikdo vás nebude vodit za ručičku, takže z vás vyrostou kvalitnější hráči

    Tolik k tomu, co je úkol guildy. Otázkou je, co vám přináší a na tu já odpovědět nemohu, protože moje snaha je, aby nás "save instancí" nezaříznul.



    _______________________________



    Další postavy: Alice, Heather

    There is no innocence, only degrees of guilt
    Grey1
    • Reply #166  |  18-02-2010, 11:01:04
      [link]
    save instancí nezaříznul.



    co to je???? stale mam problemy so skratkami a nazvami instancii, uzemi, bosov a neviem coho :D

    ok, mas pravdu, nikdy sa mi nikto od nas nevysmieval, ze nieco neviem. je ale pravda, ze nie vzdy som dostal odpoved na otazku (chapem, nie kazdy ma vzdy cas). napr. velmi zle sa mi na nete hladalo, ako sa delia itemy, napr, 20 ks, rozdelit na 10 a 10. ale zistil som to.

    mozno som precitlively z toho, ze mam problem najst niekoho na dungy. ano suhlasim, suhlasim s tym, ze prejst dung s niekym kto ma 70 lvl je len o lootovani. ano aj tak vypadal vcera moj BRD. ale mam snad inu moznost??? asi to sem nepatri a nariekam na nespravnom mieste, ale nikoho, nikoho som nenasiel, kto by so mnou siel kedysi do uldmanu a teraz do BRD. neviem ci su vsetci lenivi, ale mam problem niekoho zohnat. sam to nedam. dvaja sme to vcera tiez nedali (ked odisiel hrac so 70 lvl), tak co mam robit, ak nie prijat ponuku po hodine vypisovania na LFG ze ma niekto pretiahne dungom, lebo tam ma q a iba lootovat? neviem ake to bolo predtym, mozno sa nieco zmenilo a kazdy asi spohodlnel. je pravdou, ze naozaj ako groupa som presiel dung iba gnomerang aj s wipovanim. na druhej strane este sa nestalo, ze by som niekoho odmietol, ked poziada o pomoc a som blizko, ak na to mam.

    ok, ale toto je moja starost a moj problem. tento problem bol ale ten, preco ma vobec napadlo zamyslat sa nad tym, co som pisal v predoslych prispevkoch.




    ASI BY SOM POTREBOVAL, ABY VAS VSETKYCH ZDEGRADOVALI NA MOJ LVL :o))))))))



    [ Upravil Grey1  18-02-2010, 11:23:08 ]

    _______________________________

    Zoombie
    • Reply #167  |  18-02-2010, 12:33:12
      [link]
    Grey1: vysvětlení máš v PMku. Pokud uznáš za vhodné můžeš ho uveřejnit. Je to čistě na tobě.

    _______________________________



    Další postavy: Alice, Heather

    There is no innocence, only degrees of guilt
    Grey1
    • Reply #168  |  18-02-2010, 12:38:57
      [link]
    Quote: Zoombie | 18-02-2010, 12:33:12
    Grey1: vysvětlení máš v PMku. Pokud uznáš za vhodné můžeš ho uveřejnit. Je to čistě na tobě.


    prepač, čo je to PMko? fakt s tým mám ešte problem s tými skratkami. A keďže to vysvetlenie mam V PMku, kde ho najdem???

    _______________________________

    Grey1
    • Reply #169  |  18-02-2010, 12:42:38
      [link]
    už som na to prišiel, pobavil som sa sám na sebe

    _______________________________

    Yosska
    • Reply #170  |  18-02-2010, 12:54:39
      [link]
    Ju konecne se tu aspon rozpoutala nejaka diskuse to sem rad, aspon je zas co cist.

    Je dobre znat i nazory ostanich clenu na danou problematiku, at uz se tyka cehokoliv, jen tak dal od toho je tu "otevrena diskuse".

    _______________________________




    Damian
    • Reply #171  |  18-02-2010, 16:12:31
      [link]
    Mám docela pádný důvod jak je mi guilda prospěšná . Největší plus které já osobně v členství vidím co se samotné hry ( tedy ne vztahy, lásky , nenavisti mezi lidmi :D ) týče je podle mne obrovský zdroj informací. Moci se někoho zkušeného zeptat co se jak dělá považuji speciálně u této hry za nezbytnost. Tento zdroj mi vždycky chyběl.

    _______________________________

    eXtrem
    • Reply #172  |  27-02-2010, 09:57:01
      [link]
    hojte mrkně te se na ty první dvě videahttp://www.videacesky.cz/?cat=29&paged=3 :P

    _______________________________


    Lupin
    • Reply #173  |  28-02-2010, 19:04:50
      [link]
    Nazdárek lidi, tak jak se máte??
    Sice už nehraji aktivně na tomto serveru, ale i tak sem napíšu pár řádek:D
    V této guildě jsem byl hlavně proto že jsem tam měl a pořád mám spoustu přátel. Ano velké guildy jako NC či HL mají výhody v tom, že chodí skoro denně nějaký raid, ale pomalu se z toho stává mašinerie, honba za equipem, bez nějakých pevnějších vazeb a přátelství.
    Když nějaký začínající hráč potřeboval s něčím pomoct, tak záleželo na okolnostech, ale také jsem spíše pomohl radou. Vím, že v poslední době sehnat partu na nějaký dung na Azerothu nebylo nic lehkého, protože většina hráčů měla vidinu co nejrychleji udělat 70lv a hned jít do raidů, což podle mě je na nic, protože za prvé i ty nižší dungy mají něco do sebe a svoje kouzlo a za druhé ten hráč je bez jakýkoliv zkušeností co se týče raidů a jak psal Boggy po jednom či dvou wipech z raidu odešel. Proto sem i já spíše pomáhal hráčům až s dungama na out landu a i tak jsem vyžadoval, aby tam bylo víc hráčů a mělo to nějaký smysl a né pouze honbu za lootem.
    Takže Vám přeji hodně štěstí, pevné nervy s novou revizí, snad to doladí co nejdříve, aby jste si mohly úžívat krásy Northandu.
    PS: U toho videa jsme se Gladiátore fakt zasmál
    A ještě poslední věci, vy co již máte 70lv, nenechávejte vše na Bogym a Elofovi a zapojte se aktivně do dění guildy a raidování, protože sami dva nic nezmůžou.
    Mějte se, možná se někdy přijdu podívat i do hry, ale mám teď málo času a když už tak jsem na offi.
    Čus

    _______________________________


    a moje manželka
    Grey1
    • Reply #174  |  04-03-2010, 11:35:39
      [link]
    nuž, včera som to po troch-štyroch pádoch servera za hodinu vzdal. šiel som spať. videl som na LFG kopec "rozčarovaných" názorov :o). dúfam, že sa táto situácia skoro vyrieši. Až na tento problém, s ktorým ja neviem moc pomôcť (predsa len som trošku iného zamerania, aj keď niesom úplný laik čo sa týka počítačov) sa mi nová verzia celkom páči a dokonca na nej fungujú všetky Add ony, čo som stiahol (www.curse.com má všetky add ony na verziu 3.3.0, keby niekto hľadal). Mám zatiaľ odskúšané Titan panel, Onebag, Onebank, Flightmaster, Cartographer, Questhelper.

    Mám v poslednom čase pocit, že vás vidím na WoWku vo večerných hodinách pomenej :o), než som si zvykol.

    Rád by som vedel, aký máte názor, či moja postava paladin prot má nejakú šancu keď sa stretne s undead mágom (zatiaľ som nevyhral snaď ani raz). Taktiež by ma zaujímal váš postoj k horde. Keď stretnete nejakého, necháte ho tak, alebo nie? (skúšam nažívať s nima v mieri, ale nejak mi to nejde :o), vždy sa im páči meniť ma na ovce, žaby a naháňať ma)

    No a nakoniec otázočka, to keď do vás nebudem tu rýpať so svojími otázkami načo je guilda, tak sem nebude nikto písať??? :D

    PS: konečne som vás všetkych dohnal v honor bodoch

    [ Upravil Grey1  04-03-2010, 13:52:27 ]

    _______________________________

    Yosska
    • Reply #175  |  04-03-2010, 14:04:46
      [link]
    PS: konečne som vás všetkych dohnal v honor bodoch




    nevim jako prot asi na pvp moc nejses, ale nedokazu to objektivne posoudit, jelikoz pvp neaplikuji. Co se tyce hordy kterou potkam, tak ji vzycky necham napokoji ( krome lidi co jsou v guild message) a ona me, ne vsem se se chce bojovat s palachem s eq, oni ale nevedi, ze sem na pvp uplna lama , pokud na me horda zautoci je to vetsinou pokud citi jistou vyhodu.

    Takze nejsem zastancem World PvP v jakekoliv podobe.

    _______________________________




    Yosska
    • Reply #176  |  04-03-2010, 14:06:28
      [link]
    Jo a jeste neco, s novou revizi prijde pry i novy patch, takze s nekterymi addony bych radsi pockal na ni.

    _______________________________




    Grey1
    • Reply #177  |  09-03-2010, 14:23:05
      [link]
    Quote: Yosska | 04-03-2010, 14:06:28
    Jo a jeste neco, s novou revizi prijde pry i novy patch, takze s nekterymi addony bych radsi pockal na ni.


    tie add ony funguju aj na novy patch :)

    sa vám nejako prestalo chcieť si písať so mnou a to nehovorím, že keď som sa logol poobede, alebo večer, tak sme boli dvaja. neviem či náhoda, alebo vás tento "medzistav", ktorý bude nasledovaný rollbackom nebaví

    _______________________________

    Grey1
    • Reply #178  |  10-03-2010, 14:55:35
      [link]
    CzechWoW - Online: 41hod 20min PVP High (163)

    toto som ešte tu nevidel

    inak píšte niečo, lebo to tu zaspamujem a budete potrebovať nejakého moderátora, aby urobil poriadok

    _______________________________

    Grey1
    • Reply #179  |  10-03-2010, 15:03:14
      [link]
    Dedko sa pozera z balkona a kruti hlavou: Ti studenti su dnes taki chudobni, ze piati fajcia jednu fajku a este sa tomu aj smeju.



    _______________________________

    Damian
    • Reply #180  |  10-03-2010, 15:04:02
      [link]
    Tak aby jsi nemusel spamovat pisnu sem neco malo. Stav hracu ve vecernich hodinach je temer nulovy. Za soucasne situace v jake je server nema smysl hrat. S opravama ci testovanim clovek stejne moc nepomuze. Nejsem ten typ co vi jak funguje kdejaka serepeticka u vsech mobu ve wow svete. Veci zjevne navic byvaji poresene ci alespon nahlasene davno pred tim nez na ne narazim ja .

    [ Upravil Damian  10-03-2010, 15:04:33 ]

    _______________________________

    pages: 1 7 8 [ 9 ] 10 11 20
    Forum Nav : Jump To This Forum