• Login: Password:
    • General Thread
    •  Topic Debata
    •   |  28/12/2008, 12:23:36 
    pages: 1 10 20 30 37 38 [ 39 ] 40 41 50 60 70 71
    Bedny
    • Reply #761  |  01-06-2009, 17:31:14
      [link]
    Holy souhlasim s tebou co rikas, mas pravdu...Ale vem to z te druhe stranky tyden ma 7 dni a me nebavi postavat ve scyers bance a poslouchat slova jako sou 70lvl nabrali equip a tedka sedijou u banky aby ostatni obdivovali jejich equip taky chcu sem tam nekomu v raidu pomoct...Co se tyka raidu ktery tedka zacne delat Redcafe chtel bych rict ze sem se mu tam prihlasil protoze je to kamos z guildy a chcu mu stim pomoct Cooper je proste PVP a tak me zbyva jenom Rellams se kterym muzu chodit raidy...Mas pravdu stim ze sme nabrali equip ale ja ty raidy nechodim protoze nabiram equip jiste taky to ma urcitej vyznam ale hlavne protoze me raidovani bavy a hlavne za locka proto ho mam PVE:( Zadnou taktiky jaky mame nikomu rikat nebudu to je vec ciste DYWM ale pochop me za TYDEN 2 raidy je fakt malo nerikam abys to cislo zvedal na 4 bo tak to po tobe nechcu ale ty zase pochop me ze chcu raidovat:((I tak pokud stimto nesouhlasis su ochoten snizit raidovani s lockem ikdyz se budu muset hodne premlouvat:(((

    PVP


    PVE
    gifter
    • Reply #762  |  01-06-2009, 17:39:44
      [link]
    Tak jsem prihlasku smazal. Chtelo by to svest vsechno na Heada, protoze jsem ho tam videl jako prvniho, ale to by vuci nemu bylo vic nez sprosty. xDDD (Head mne to snad odpusti)
    2 raidy tydne mne osobne vyhovuji. Prece jenom chodit kazdy druhy den nebo tak nejak by pro me bylo moc ikdyz tu prosedim hodne casu. At zije DYWM!

    _______________________________


    Blizzy
    • Reply #763  |  01-06-2009, 18:15:22
      [link]
    Z pohledu prosteho raidera se mi v DYWM a skolce vice nez libi a v zadnem pripade nemam potrebu chodit jakesi vynervovane raidy s lidmi ktere jako raid leadery nerespektuji - hra je to pro me o zabave a atmosfere se sehranou partou, ne o lovu na equip stylem hamty hamty at mam vic nez tamty. :) Ani v nejmensim nemam s pravidlem DYWM-only potize.

    _______________________________
    Nitemare
    • Reply #764  |  01-06-2009, 18:25:53
      [link]
    No problemo. Chapu to. Ma to docela dobry zduvodneni. Chcete mit néjlepsi vybavu? => Neradte ostatnim, jak ziskat vas EQ. Pak budete mit nejlepsi EQ vy. Je to krapet sobecky, chapu, ale funkcni. :-) Strategie by se vyzrazovat nemeli. Jen nevim, zdali by se to melo vztahovat(nebo vztahuje) k nizsim raidum, ktere DYWM nechodi.

    _______________________________

    Mike
    • Reply #765  |  01-06-2009, 18:30:20
      [link]
    Tak já se teda taky vyjádřím

    Mně naprosto vyhovuje raidování s DYWM, rozhodně se nehodlám hlásit nikam jinam, dlouho už ani jiné raidy snad kromě školky nechodím. Přihlášky už nikam jinam dávat nebudu a o další raidy zájem nemám. No snad to dostatečně vystihuje to, že jsem a budu věrný DYWM - jedinému raidu, který má pro mě cenu.

    Nejde jen o to, jak je raid kvalitní, co se tam chodí atd., jde mi hlavně o to, že v raidech bývá obrovská část mého Friend listu, lidí kterých si vážím a od kterých zbírám nové zkušenosti, s kterýma se v raidu pobavím viz. naše dps groupe... Takže asi tak - jiné raidu už nesleduju a jsem rád že jsem tady.

    _______________________________

    Eluiniq
    • Reply #766  |  01-06-2009, 19:21:57
      [link]

    Quote: Bedny | 01-06-2009, 17:31:14
    ale pochop me za TYDEN 2 raidy je fakt malo

    Jako sorry Coope, ale trcet obden v instanci typu HS,BT a SP je trochu moc... Mysli na to, ze Holyx nebo Nika maji i svuj IRL a skolu, takze nemuzou delat raidy jak ty si prejes.
    Quote: gifter | 01-06-2009, 17:39:44
    2 raidy tydne mne osobne vyhovuji. Prece jenom chodit kazdy druhy den nebo tak nejak by pro me bylo moc ikdyz tu prosedim hodne casu. At zije DYWM!

    idealni

    [ Upravil Eluiniq  01-06-2009, 19:23:05 ]

    _______________________________

    Bedny
    • Reply #767  |  01-06-2009, 20:16:16
      [link]
    Jako ja nerikam me taky bavi DYWM a moooc tyhle raidy me dali smysl proc raidovat ale rad pomuzu nekomu kdyz chcou mou pomoct DYWM sou moje neoblibenejsi raidy ale i tak su rad kdyz me nekdo pozada o pomoc pri nejakym raidu:)

    Jo a ELUINIQ ja sem napsal 2 raidy za tyden je trochu malo ale tim sem vubec neapeloval nato aby ty raidy byli za tyden 4 jenom sem podotknul ze chcu raidovat casteji a proto chodim aji jiny raidy nez DYWM nic vic...

    PVP


    PVE


    [ Upravil Bedny  01-06-2009, 20:36:01 ]
    eXinko
    • Reply #768  |  01-06-2009, 20:45:28
      [link]
    Ja se stotožnuju s Coopem, a Coop vubec neřekl ať dělaj víc raidů, jen chce chodit raidy a tomu umožnujou taky jíní.


    _______________________________

    The Light upon My back
    Nereus
    • Příspěvky: 1032
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #769  |  01-06-2009, 22:09:17
      [link]
    Quote: Mike | 01-06-2009, 18:30:20
    Nejde jen o to, jak je raid kvalitní, co se tam chodí atd., jde mi hlavně o to, že v raidech bývá obrovská část mého Friend listu, lidí kterých si vážím a od kterých zbírám nové zkušenosti


    dik horty nemusel si mi vyjadrovat obdiv takhle verejne ale potesi to :D

    Holy no nvm jestli sis nevzal velke sousto prece jenom pro nektere jsou 2 raidy za tyden malo (me osobne to staci) a hlavne s tim ze prazdniny sou za dverma tak zavislaci budou zevlit u kompu 24/7 a budou chtit chodit i 2 raidy denne...tenhle zpusob "chodte jenom moje raidy" uz tu nekdo zkousel aplikovat a sam vis ze se mu to nevyplatilo...jasne mas strach ze taktiky ktere nas stali kolikrat par wipu se vynesou ven treba do random raidu a pak lidi naberou lehce eq ani nebudou pomalu vedet jak....ale na druhou stranu jak psal coop me treba taky nebavi zevlit v bance kdyz neni co delat a venku je hnusne tak si skocim nejaky random raid for fun a na badge ty se hodi vzdycky popr. si skocit s huntrem raid jelikoz sance ze si snim zajdu takovy Hyjal na fistky je asi nula nula krat nic na druhou a trashovat to tam nekolik hodin sam abych si lootnul mozna druhou vlnu je taky opruz a tak sem rad ze muzu jit treba random hyjal nebo TE...Ale taktika se kterou prislo dywm ta zustane vzdycky u me....uz se mi nekolikrat stalo ze v random raidu se me RL ptal jak to davame v dywm a dycky sem odepsal ze at se nezlobi ale to nebudu rikat...

    Taktika by se nemela vynaset to je jasne pokud nekdo chce at se obrati na tebe jako RL ale zase nechodit raidy kvuli strachu ze nekdo vynese taktiku nebo nedej boze pomuze nekomu jinemu k eq me prijde zas prehnane...ja osobne bych aji chodit raidy od Redcafe (my co vime kdo doopravdy je chapou) prece jenom on ma nemalou zasluhu na tom ze mam eq jaky mam a aspon s huntrem bych jeho raidy chodil....pokud to je ale problem tak to pochopim....mam dost veci ve wowku kteryma se zabavim misto raidu a stejne o prazkach nebudu zevlit u komplu jako ted....dywm je pro me raid number 1 a dycky bude....

    _______________________________
    ------------------------------------------



    LordDean
    • Příspěvky: 1081
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #770  |  01-06-2009, 22:19:23
      [link]
    No hlavně že si my šlohnul offhand fistku co .


    A ano to taky, Redcafe je člověk díky kterýmu sem nabral EQ kterej sem měl před DYWM a náky věci mam doted.
    A hlavní je že mě naučil taky aspon trochu raidovat, v tu dobu i kdy byl Shadow Priest nedocenen mi dal on šanci.

    _______________________________
    When you do things right, People won't be sure you've done anything at all.
    elemental shaman is totaly skill requied !

    Beyond Good and Evil

    Highest Rate yet: Humiliation (2.4k SP/Mage), Ghostwriter (2k Warr/Druid), Stereth (2.4k Mage/SDRogue)
    CptWinters
    • Reply #771  |  01-06-2009, 23:45:45
      [link]
    Zdravicko
    jak vidim rozjela se tady celkem velka diskuze co se tyce raidu, Lze z toho usuzovat, ze nam tu vzrusta konkurence, co neni vetsinou zas tak zle. NIcmene je pravda ze i ja si myslim ze clenove nejake oficialni raidovaci skupiny by meli drzet pri sobe. Takze v tomto souhlasim s Holyxem. Ja jsem rad ze stiham co nejvice DYWM, pripadne se snazim byt online i v dobe skolky, pro pripad ze bude potreba pomoct s healem. to si myslim NNN potvrdi.
    Ovsem abych se priznal mam jedno dilema, ktere neni (aspon z me stranky) jednoduche. Muze totiz nastat situace, ze vetsi mnozstvi clenu nasi gildy se prihlasi do jineho raidu, a pozadaji me o pomoc, co pak? mam odmitnout super ldii z gildy? mam je nechat v problemech? kazdy kdo me aspon trosku zna vi, ze jsem hrac, ktery nema problem pomoct, naopak jsem rad, protoze vim ze pak zas nekdo pomuze me, takze ja to reknu na rovinu, jsem samozrejme verny DYWM a lidem v nem, Predpokladam ze to kazdy uz tak trochu vycitil, nicmene pokud nastane situace, ze me vetsi mnozstvi z gildy pozada at jim pomuzu, jen tezko odmitnu(stejne jako jsem loayalni DYWM jsem loayalni gilde), muzu tady rict ze nikdy nedam prednost jinemu raidu pred DYWM(prip. SKOLKOU), muzu tady rict ze pokud nekdy(nepredpokladam ze casteji nez jednou za 3-4 tydny) pomuzu jinemu radiu(pouze na pozadani vetsiho poctu clenu nasi gildy) tak v zadnem pripade nebudu nic chtiit, pujdu jen pro ty lidi z gildy, Dukazem toho je i fakt, ze jsem se nikam neprihlasil, ale proste nechtejte po me, kdyz mi jednou za cas clenove gildy pisnou, ze potrebuji pomoc, a ja zrovna nebudu mit nic jineho, nezlobte se ale NEODMITNU. tim nemyslim ze bych nejak zradil DYWM, nepujdu tam pro nic, pouze pomoct, ale naopak nezradim GILDU.
    Nepredpokladam, ze budu nekde jinde chodit, jen chci naznacit situaci, pri ktere bych asi sel pomoct do jineho raidu. Ti co me znaji trochu lepe, pochopi proc, stejne tak jako clenove FM.
    Ale jak rikam, tech faktoru by tam muselo byt vic, a treba se to vubec nestane, Jen si timto zpusobem chci nechat "privilegium" nenechat cleny gildy ve stychu.
    Doufam ze vsichni pochopili, co jsem tim chtel rici(ti co me znaji predpokladam ze vi)
    Byl jsem, jsem a budu verny DYWM, v zadnem jinem raidu nepujdu pro zadny drop, eq ani nic jineho, prosim ale at me nedosavate do situace kdy bych se mel rozhodovat zda pomoct clenum FM nebo nepomoct, protoze co se me tyce, tam je volba jasna. Doufam ze jsem timto nikoho nepobouril, jak rikam ,treba nepudu nikdy nikam.Toto pisu jen pro pripad ze bych tam zasel jednou v zivote a mel bych byt za to pranyrovan atd.
    Jinak souhlasim ze Holyx je jeden z nej RL tady a Nika jde v jeho slepejich

    Takze se tesim na dalsi raidy s DYWM, myslim ze jsme porat neprekonatelni :D, i kdyz skolka jede jako blazen :D


    P.S. co se tyce taktiky, tak ze me to nevymlati (ani IRL)

    [ Upravil CptWinters  01-06-2009, 23:55:28 ]

    _______________________________
    Sorgblad
    • Příspěvky: 1328
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #772  |  02-06-2009, 00:31:56
      [link]
    detailik:D este sa nikto z FM nenahlasil,čo divam:D

    _______________________________

    Member of the mighty "Brotherhood of the Top Hat"

    Q:Describe Your Sex-Life in One WoW Term
    A:can be soloed
    Nitemare
    • Reply #773  |  02-06-2009, 01:12:34
      [link]
    Jeste prihodim maly skrovny postreh. Pokud napriklad budu chtit chodit SP trash pro surky. Myslim, ze je to prinosne i pro DYWM. Lepsi EQ = vetsi uplatneni pri raidu = silnejsi raid = vetsi uspechy DYWM = lepsi EQ vsech clenu DYWM.

    _______________________________

    CptWinters
    • Reply #774  |  02-06-2009, 06:47:35
      [link]
    presne tak Sorgu, jak jsem rekl, jen jsem chtel nastinit situaci, ve ktere bychu uvazoval o pomoci v jinem raidu, tot vse, v zadnem pripade nemam zajem se nekam cpat, jsem rad ze stiham ty dva radiy, a mi to uplne staci. - myslim ze DYWM i SKOLKA maji uroven a rad, tezko bych hledal nejakou konkurenci
    Navic s RL diskutovaneho raidu nemam prislis dobre vzpominky, takze pokud tam nebude vice clenu FM, tak " lepe" pro me - nebudu muset delat rozhodnuti proti srsti :D
    To Edtho: z toho co jsem pochopil, tak trash SP treba neni problem, jedna se o jiny pravidelny raid a pravidelnou skupinu(ktera pravdepodobne vznikne), teda ja to aspon tak pochopil i z toho co jsme s Holym mluvil ve hre...
    Kragull

    [ Upravil CptWinters  02-06-2009, 06:51:32 ]

    _______________________________
    Runner1
    • Reply #775  |  02-06-2009, 08:30:09
      [link]
    Ja.. jine raidy chodit.. budu ... pokud me nekdo pozada abych sel pomoct ...

    _______________________________

    Rise Against - Injection
    Blink182 - I miss you
    Nereus
    • Příspěvky: 1032
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #776  |  02-06-2009, 12:08:59
      [link]
    Quote: LordDean | 01-06-2009, 22:19:23
    No hlavně že si my šlohnul offhand fistku co .


    ticho tam nebo si na tebe zas vemu do areny SR eq + SR auru :D

    _______________________________
    ------------------------------------------



    burylukas
    • Reply #777  |  02-06-2009, 17:14:50
      [link]
    Tak abych vse uvedl na rpavou miru, nemyslel jsem to jako uplny "zakaz" to ani nemuzu. A ani bych to nechtel delat, je pravda, ze pro nekoho jsou 2 raidy malo, je pravda, ze momentalne (alespon ja mam zkouskove, kdy se musim dost ucit) takze vice bych ani nestihnul, ale premyslim o tom, ze o prazdninach bychom mohli sem tam udelat 2-4 tydne navic (podle pocasi a podle toho jak budu mit hotove zkousky).
    TO: Kragullovi, je jasne, ze guilde take rad pomohu pokud ji tam bude vetsina, ale jsou dungy kam me nikdo nedostane ani za nic (Karazhan). Bylo to mysleno spise, aby se nestalo, ze clovek bude nahlaseny v XXX YYY ZZZ raid skupinach tydne a raidovat se vsemi. TO by mi dost vadilo.
    TO: Edtho - o trashi nebyla ani rec.
    TO: Apple - ano ja take nekdy zajdu pomoci, ale jak jiz jsem psal, aby se ta pomoc nestala soucasti. Takze aby si nepomahal pokazde kdyz se XXX YYY ZZZ raid slozi.
    TO: Brannigan - No ja si myslim, ze Shadow pristy jsem nikdy neomezoval, naopak jsem je vzdy chtel, min jednoho v raidu. Takze nemuzes rict, ze ja bych je "potlacoval" pokud ano, "mile" rad zacnu.

    Ale jak uz bylo nekde napsano. Kazda raidovaci skupina by mela drzet pohromade, byt clenem vice skupin mi prijde byt nedustojne a neloajalni, ale je to na vas. Dale se to tyka napriklad lidi, kteri nemaji dostatecny EQ aby se k nam prihlasili, je mnoho lidi co na nem peclive pracuji, aby jednou mohli byt nasi soucasti. Take je pravda, ze na nektere z nich se jiz tesim. Ale z druhe strany, pokud pujdete vy, kteri jiz mate dost dobry EQ, jen proto aby ste jim pomohli, bude tu zase generace 70tek, ktere budou mit T5 ne li dokonce T6 zadarmo na rozovem podnosu, co takhle jim dat stejnou prilezitost jako jste meli vy. Proste aby si zacli "od nuly ?". Podle me je to vzdy lepsi, protoze ten clovek se pak nauci si EQ vazit a nebude rikat jeeeeeeeeee T5 ... to je low.....

    Toto jen par slov k pochopeni.

    _______________________________
    Your RaidLeader Holyx.

    Server first kill...

    http://burynox.mybrute.com/
    Sorgblad
    • Příspěvky: 1328
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #778  |  02-06-2009, 17:47:35
      [link]
    Quote: burylukas | 02-06-2009, 17:14:50
    Dale se to tyka napriklad lidi, kteri nemaji dostatecny EQ aby se k nam prihlasili, je mnoho lidi co na nem peclive pracuji, aby jednou mohli byt nasi soucasti. Take je pravda, ze na nektere z nich se jiz tesim. Ale z druhe strany, pokud pujdete vy, kteri jiz mate dost dobry EQ, jen proto aby ste jim pomohli, bude tu zase generace 70tek, ktere budou mit T5 ne li dokonce T6 zadarmo na rozovem podnosu, co takhle jim dat stejnou prilezitost jako jste meli vy. Proste aby si zacli "od nuly ?". Podle me je to vzdy lepsi, protoze ten clovek se pak nauci si EQ vazit a nebude rikat jeeeeeeeeee T5 ... to je low.....

    Toto jen par slov k pochopeni.


    tak toto je trafa za 100 pointov:) presne toto by ma štvalo že zachvíľu si tu bude bez námahy pobehovať každučký z t6 a my sme sa na ňu trápili ak dobre počítam cca 5 mesiacov kým sme to všetko vypiplali...

    _______________________________

    Member of the mighty "Brotherhood of the Top Hat"

    Q:Describe Your Sex-Life in One WoW Term
    A:can be soloed
    CptWinters
    • Reply #779  |  02-06-2009, 18:07:24
      [link]
    souhlas se Sorgem a Holym, mysllim ze novy RL si zalozi svou grupu, nebo to aspon predpokladam,
    my jsme na tom taky pracovali dlouhou dobu
    Kragull

    _______________________________
    Kubanecprvni
    • Reply #780  |  02-06-2009, 18:26:55
      [link]
    Ja si pomalu zacinam myslet, ze to co udelal Espe se SSC je naprosto v poradku, ze se prestane farmit T5 a zacne se SSC chodit s poradnym a silnym raidem...aspon pres prazdniny se to trochu srovna a novi RL ted budou muset maknout na taktikach aby se v SSC dostali dal nez jen k Blindovi...

    _______________________________


    pages: 1 10 20 30 37 38 [ 39 ] 40 41 50 60 70 71
    Forum Nav : Jump To This Forum