• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » FAQ » Je možné převést postavu?
    pages: 1
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6939
    • GM & Moderátor
    • Reply #1  |  04-10-2008, 19:48:50
      [link]
    Je možné převést postavu na jiný účet?
    Je možné převést postavu z jiného serveru?
    Je možné převést postavu z jedné frakce na druhou?


    Ne.


    Převod postav mezi účty.
    Jakékoliv převody postav na jiný herní účet (account) jsou zakázány a vedly by pouze k možným sporům. Rozhodněte se dobře, jak své herní účty vytváříte. Rozhodně vytvářejte pro každého hráče minimálně jeden herní účet. Pokud si například sourozenci vytvoří 1 účet a pak dostanou druhý počítač do rodiny, nebudeme jejich účet rozdělovat na 2. Není možné hrát se dvěma postavami z jednoho herního účtu, proto je lepší pro každého hráče vytvořit herní účet nový. Toto se týká i řešení sporů - veškeré problémy jsou řešeny s tím, kdo účet zakládal.

    Převod postav mezi servery.
    Každý, kdo na našem serveru začíná, začíná od nuly. Nikdo není zvýhodněn jakýmkoliv způsobem, že by dostal na začátek nějaké levely, skilly, nebo peníze. Hráči si mohou pomáhat mezi sebou, ale jinou pomoc formou jakéhokoliv zvýhodnění nemohou čekat.
    Stejně tak je to s převodem postavy - převodem postavy z jiného serveru by byl hráč oproti ostatním, kteří tu hrají, zvýhodněn proti pravidlům serveru.


    Převod postavy mezi frakcemi.
    Převod postav mezi frakcemi je možný v případě oficiálních serverů. Blizzard přistoupil k tomuto požadavku i přes nevoli velkého množství hráčů, aby otevřel další způsoby zisku peněz. Jedná se o dobrý marketingový tah, protože všechny tyto převody jsou na oficiálních serverech zpoplatněné. Na CzechWoW.net se tato služba ovšem neobjeví.[/i]

    [ Upravil Lonewolf  29-11-2009, 17:10:32 ]

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    pages: 1
    Forum Nav : Jump To This Forum