• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Offtopic » Tak jak se vám daří?
    pages: [ 1 ] 2 3
    Sape
    • Reply #1  |  06-03-2013, 22:33:28
      [link]
    Čauvec bando :) už je to delší čas co jsme progresovali NT dungy :) ale co naše vlastní životy? Co se změnilo za dobu co se CW komunita roztříštila do světa?

    Já už letos maturuju :) a když si vezmu, že jsem na CW přišel v době kdy jsem na gymplu teprve začínal... je to neuvěřitelné :) Chystám se na VUT a na společné bydlení s mou nejkrásnější přítelkyní. Nevím co mi život dalšího přinese, ale vím, že na CW nikdy nezapomenu.

    Děkuju Vám všichni.

    _______________________________


    Nebojte se kliknout na ten Xfire profil :D nejsem takový závYslák :P
    Wolfus
    • Reply #2  |  07-03-2013, 19:31:10
      [link]
    U me je vlastne vse pri starem, jen jsem se presunul na offik :) No a v praci jsem poskocil o par pricek vyse na second line managera :D

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    salgado
    • Reply #3  |  10-12-2013, 16:10:47
      [link]
    Ofik - Guilda TAoN :-)
    At se ti dari u maturity :-)

    _______________________________

    Dekuji CW,GM tymu a Guilde Nozdorms Claw/The Chosen of Nozdormu za nadherny cas,zde prozity. Nejspis nikdy nezapomenu.
    Hikorust
    • Reply #4  |  13-12-2013, 23:48:52
      [link]
    Svatba, stěhování, řidičák a offiko :)

    _______________________________


    Lonewolf
    • Příspěvky: 6939
    • GM & Moderátor
    • Reply #5  |  14-12-2013, 12:45:07
      [link]
    Od doby, co jsem pustil uzdu adminování, jsem si našel lepší práci, kterou jsem ale získal díky CW a zkušenostem tady nabytým.

    Jinak jsem od té doby neodešel z offiku a pořád se tam někde potuluju. Jinak s Cipískem brzy oslavíme 10 společných let. Krom toho je to tak nějak stejně pohodové, jako za starých časů. :)

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    Exodar
    • Reply #6  |  14-12-2013, 14:27:22
      [link]
    No, za rok mě čeká maturita, tady jsem hrál jako docela kid. :-D
    Každopádně se celkem nic moc nezměnilo, jen WoWko už mě nějak nebaví, chvíli jsem hrál na twinstaru, ale offík už fakt nikdy víc. Teď momentálně WoWko nehraju už vůbec a ani mě to nějak neláká abych pravdu řekl, ale vždyky rád zavzpomínám na CW a je doslova úžasný jak silná komunita tu byla, vždyť jak dlouho už je server mimo provoz a stále tu lidi píšou a vzpomínají.

    _______________________________
    Konec jednoho druida, který zde poznal mnoho lidí a získal pár skvělých přátel. Goodbye, možná se opět někdy objevím...Váš Silverpaw
    Sbohem CW a sbohem Crimson Blades, snad se ještě někdy setkáme ať už v pixelech ve hře nebo v hospodě nad sklenicí piva. :)
    Ariete
    • Reply #7  |  14-12-2013, 18:09:39
      [link]
    Quote: Hikorust | 13-12-2013, 23:48:52
    Svatba, stěhování, řidičák a offiko :)


    Gratuluju Hiko a přeju hodně štěstí ve společném životě

    _______________________________



    MrDino
    • Reply #8  |  19-12-2013, 10:49:39
      [link]
    Taaakze, po skonceni cw bolo este par pokusov znova zacat s wow, ale uz je to v nenavratne :-) vyhodili ma z dvoch vysokych skol v Prahe kde som si da sa povediac "uzival" studentsky zivot. Potom som bol robit na polroka kde som uvidel ze bez vysky to nie je take fajn, takze momentalne navstevujem vysoku v Kosiciach,kde sa mi zatial dari, vdaka aj mojej priatelke ktora mi dodava tu spravnu motivaciu :) to by bol moj zivot zhrnuty do par viet :-) a inac vas vsetkych pozdravujem, a stale spominam ked na mna niekde vyskoci wow tematika

    Dino/Vecton

    _______________________________


    admin
    • Příspěvky: 4320
    • GM & Konzultant
    • Reply #9  |  30-12-2013, 00:17:22
      [link]
    Svatba, manželka, 2 krásné děti, celkem pohoda :-)

    Jen stále přetrvávají vzpomínky na CzechWoW.net... Taková komunita dá se říct přátel, ať už z řad hráčů nebo spolupracujících GM, takovou jsem nikde jinde už nenašel...

    Ale asi nic nemohlo trvat věčně, ani CzechWoW. Dnes jsem zjistil, že tak před rokem skončil i nejpopulárnější český Ragnarok Online server CzechRO.net, který se vlastně stal základem pro všechno to, co se následně jmenovalo CzechWoW.net... Podobnost jména server čistě náhodná :) CzechRO jsem považoval za něco nadčasového a nesmrtelného, ale očividně vše musí jednou skončit, škoda... CzechRo a pak CzechWoW pro mne byly srdcové záležitosti.

    Jako malou vzpomínku jsem udělal CzechWoW.eu - bezúdržbový vanilla server pro ty, kdo by si chtěli jen tak zablbnout a zavzpomínat, jak WoW vpadalo dříve (dokonce ještě před CzechWoW)... Bylo to o něčem jiném než dnes, ale každé má něco do sebe. Věděli jste např., že před prvním datadiskem nebylo ani možné nastavit autoloot jako výchozí chování? :)

    No, teď se tedy věnuji rodině a u toho také zůstanu :-)

    _______________________________
    GM Owneria, konzultant a technický poradce
    SwaCZa
    • Reply #10  |  31-12-2013, 16:14:18
      [link]
    Už celé roky končím a zase se vracím k online hraní mmorpg, už od časů L2C2 a vanilla wowka na Anglamennu. Je to prostě něco, co se člověku zakousne pod kůži a nechce ho to pustit. Nejde o ty hry, ale hlavně o lidi, se kterými si člověk vytvoří vzpomínky, vazby a pouta. O co fantastičtější jsou tyto světy, o to reálnější jsou často přátelství, která v nich vznikají.
    Nepovažuji se za asociála. Jsem hudebník, sportovec, a vůbec společensky aktivní, ale to co lidi kolem mmorpg spojuje, jinde ve světě je velmi těžké najít. Je to jakási romantika a zasnění se v nereálném světě. Pro mnohé "dospělé" je to únik před starostmi všedních dní, a to je další jednotící prvek utužující tato přátelství.
    Prošel jsem mnoho virtuálních světů, ale za ty roky jsem potkal jen 2 komunity, kam se pořád ve vzpomínkách či i při osobních setkáních vracím...
    Jedna z nich je můj klan z dob L2, s nimiž se pravidelně rok co rok setkávám na srazu.
    a druhá je komunita z CW. Souhlasím zcela s adminem, že zdejší kolektiv, utužený strádáním, nevelkým počtem i pevnou rukou represivní (nesmrtelná hláška: "Už nikdy nebudu nadávat.") byl prostě unikum.

    Děkuji vám znovu a všem (i těm průserářům - /wave Moočko ;)) za nádherné vzpomínky, které stále přetrvávají.



    _______________________________
    také znám jako Trias, Khamul, Burza, Berta...
    a na druhé straně barikády jako Fall...
    Přes vše dobré ale
    The End
    ________________________________________________

    All we have to decide is what to do with the time that was given us.
    Nemeas
    • Reply #11  |  07-02-2014, 20:30:49
      [link]
    Ahoj.

    Tak se taky přidám, podobně jako Hiko :-). Svatba, 2 děti, řidičák :-). Jinak podobně jak zde výše uvedené zkouším občas různé mmorpg. Na podzim jsem zavítal na icewow, kde mám teď 85tku pod stejným nickem jako zde :-).

    Nicméně občas vzpomínkami zavítám právě sem, kde jsem strávil nejzábavnější a nejpohovější hraní, které jsem kdy zažil :-).

    Na icewow je pár pamětníků z dob CW, ale je jich opravdu minimum.

    Všichni se mějte stará bando! :-)

    Nemeas

    _______________________________




    Hikorust
    • Reply #12  |  17-02-2014, 20:16:55
      [link]
    Musím říct, že s komunitou jaká byla zde jsem se už nikde v MMO světě nesetkal a to jsem jich prošel opravdu hodně. To, že se sem hráči vrací i po zániku serveru, hovoří za vše. Po x letech na offiku musím říct, že bych to všechno vyměnil za možnost hrát opět zde se stejnými lidmi. Nebylo to dokonalé, nebylo to origo, ale mělo to svoje nenahraditelný kouzlo. Zdravím Neme a všechny ostatní :)

    _______________________________


    BloodAmmie
    • Reply #13  |  22-03-2014, 19:18:17
      [link]
    Je fakt moc fajn číst tyhle řádky, kdy se lidí vrací k něčemu co měli rádi. I já k nim patřím, občas sem nakouknu a jak čtu, co se u některých stalo, tak musím pogratulovat k svatbám, dětem, lepší práci atd... život jde přece jen dál.. komunita zde byla nezapomenutelná a někdy mi docela dost chybí. Jen tak vypnout, odreagovat se, pobavit se s lidma, zasmát, "wipovat s úsměvem" atd.
    Já osobně jsem vlastně od konce serveru, prošla vysokou školou, minulý rok úspěšně odstátnicovala a pokračuju dálkovým studiem a hledaním práce, mezitím se rozešla s dlouholetým přítelem, který zde také hrál a pak jsem se tak obecně protloukala kudy se to dá a doufám, že jednou mě čeká to co vás. Hra mi ani moc nechybí, ale občas mě to chytne a na čas hraju na vanille serveru TheRebirth. Ale stejně... nejen, že moje angličtina je mizerná a tak si s nikým ani nepopovídám, ale prostě mi chybí zdejší lidi... To už je nenahraditelné
    Škoda že CW vanilla nefunguje víc, bylo by to skvělé, aby se oživila alespoň v této podobě a nebo i TBC server by nebyl špatný, jen tak jak byl, pro ty co by měli zájem, žádné starosti, jen občasné stresování jako GMko... ono už i to TBC je nějak tak zastaralé pro některé jak koukám, potkávám více lidí, co začali hrát až s wotlkem nebo s Cata a vanilla a TBC je pro ně tak trochu "mystérie"

    _______________________________

    Dedrik
    • Reply #14  |  24-03-2014, 00:44:32
      [link]
    Člověk má až mráz po zádech když si večer sedne a náhodou začne pročítat forum Czechwow, je to až magické :)

    _______________________________


    Vaskis
    • Reply #15  |  10-04-2014, 19:26:26
      [link]
    Na tyhle stránky se vrátím vždy poté, co navštívím svůj Last.fm profil a vidím, že jsem stále ještě členem skupiny Czechwow.net.

    Včera to bylo přesně 5,5 roku od chvíle, co jsem se na tomhle serveru registroval. Od té doby jsem zde zažil nespočet nezapomenutelných situací a musím uznat, že stále považuji dobu, kterou jsem tady s vámi všemi hrál za dobře strávený čas (což se bohužel o mém pozdějším hraní říci nedá, a často toho promarněného času lituji). Tento server mi pomohl projít pubertou a jsem nesmírně rád, že jsem zde byl, protože (byť to zní zvláštně) jsem až zde získal dlouhotrvalejší pocit toho, že něco dokážu a že mám šanci obstát i v reálném životě. Stále ještě s láskou vzpomínám na ty chvíle, kdy mi ostatní hráči říkali, že jsem se asi zbláznil jako protect warrior tankovat s Warglaive of Azzinoth. Rovněž vzpomínám na to, kdy jsem usóloval Prince v Kara z 60%hp, protože má parta byla hloupá a zůstala stát v ohni. Takovéhle momenty (živící mého vnitřního egoistu :D) se člověku vryjí do paměti a zůstanou tam opravdu velice dlouho.

    Přestože pět a půl roku je více než čtvrtina mého dosavadního života, za tu dobu se v mém životě toho příliš mnoho nestalo. Stále studuji na tom samém osmiletém gymnáziu, na kterém budu za 39 dní skládat maturitu.

    V jedné věci mi ale Czechwow nadobro změnil život, a to v tom, že díky tomuto serveru (a zejména posledmu roku mého působení zde) jsem zjistil, že mě velice baví obchodovat a jednat s lidmi v tržním prostředí. Díky tomuto poznatku, jsem již od svých patnácti let měl jasno jakým směrem chci směřovat svou budoucí kariéru a po dalších 5 let se budu zabývat studiem ekonomie v Praze.

    Musím se přiznat, že psaní tohoto příspěvku mi zabralo více než půl hodiny a asi pětkrát mi vhrkly slzy do očí. To je jen důkazem, jak moc jste všichni zapůsobili na můj život a ještě dlouho na vás budu vzpomínat.

    P.S.:
    (Musím se veřejně omluvit Eliewen za to, že jsem bez jejího svolení pojmenoval svůj současný počítač a použiji její jméno pokaždé, když potřebuji nějaké pěkné fantasy ženské jméno, protože to její je opravdu nádherné.)

    [ Upravil Vaskis  11-04-2014, 10:01:48 ]

    _______________________________

    Renmor at Last.fm
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6939
    • GM & Moderátor
    • Reply #16  |  26-04-2014, 17:23:00
      [link]
    Krásná slova. Snad je tu víc takových, kteří se ohlédnou zpátky a vidí něco podobného.

    Při matuře hodně štěstí, stejně jako ve Tvém vybraném budoucím studiu v Praze!

    Díky, lidi jako jsi Ty mě přesvědčují o tom, že čas od času je fajn se vrátit a trochu zavzpomínat. :)

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    Sorgblad
    • Příspěvky: 1328
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #17  |  28-04-2014, 00:35:24
      [link]
    ahojte:)

    no... stal som sa cynickým, skeptickým, bezcitným hovadom... oh wait, to som bol... tak teda aj niečo nové...

    Sorgblad si našiel priateľku (a dokonca živú!) ... čiže už toľko času na hry nemám...
    študujem informatiku v žiline, hrávam momentálne Guild Wars 2, Dotu 2 a Hearthstone a popri tom pár single playeroviek.
    na warlords of dreanor sa plánujem vrátiť, strašne mi to chýba... aj keď tí hadi removli hit rating, ja fakt neviem, čo budem socketovať (neverlethess s dualwieldom je furt 17% šanca na miss...)... ale proste Grom Hellscream.
    a trochu aj larpujem:)

    WoWko a czechwow mi nesmierne chýba, to čo mi tento server dal (včetne pohrešovanej priateľky, viac menej okľukou) , boli toto moje najlepšie zatiaľ strávené roky života...

    komunita bola to najlepšie čo som v rámci internetu mohol zažiť a to vďaka prístupu (mute, tresty , bany a podobne)

    Stále sa stretávam s Danccionom, Thorghashom, Ashenom, Zlobom, (dávnejšie aj s Necromasterom), Sheeanou apod...

    majorita mojich IRL priateľov je nadobudnutá stále vďaka tomuto geniálnemu serveru...:)

    _______________________________

    Member of the mighty "Brotherhood of the Top Hat"

    Q:Describe Your Sex-Life in One WoW Term
    A:can be soloed
    Dummy
    • Reply #18  |  03-05-2014, 14:12:13
      [link]
    Zdravím všechny :)

    Možná né uplně všichni si mě pamatujou, byl jsem vlastně celkem nenápadný tank, ale později (dle mého) jsem se dostal celkem navrchol mé tankové kariéry :P

    Začínal jsem tady jako čtrnáctiletý šaman Itachi, který byl drzý, nevěděl jak se má chovat(v raidech a podobně) na vše jen nadával. Poté co jsem dostal pomyslnou facku a můj šaman byl zabanován za urážku admina. Jsem dostal postavu Dummyho od mého bratra a tehdy jsem si řekl, že už se to nesmí opakovat. Většina lidí absolutně netušila, že ten Dummy, je vlastně ten špatný Itachi.(vědělo to jen pár lidí)

    A změna v životě ? Mám tu nejúžasnější přítelkyni na světě(která je o 6 let starší) - takhle se to dělá chlapy.. :D Letos maturita. Studuji průmyslovou školu elektrotechnickou, obor řídicí systémy. Mám za sebou praktickou zkoušku, u které jsem si z 20 otázek vytáhl jedinou, kterou jsem doopravdy neuměl, ale naštěstí jsem prošel. Po včerejší státní maturitě z matematiky mám velmi smíšené pocity, ale myslím si, že by to mohlo být v pořádku. Ještě mě čekají 4 zkoušky, ale budu bojovat do posledních minut! Samozřejmě plánuji vysokou školu.

    Opravdu hodně mi chybí výpravy s DYWM, výpravy s DYWM - školkou a legendární Nikou,byla to opravdu ta nejlepší parta, jakou jsem si mohl přát, ikdyž mě mrzí že nebyl čas si s něma při raidech povídat, protože jak je známo, tank maká ze všech nejvíce :D :). Opravdu rád vzpomínám na chvíle strávené na CzechWoW :)

    Dummy.

    admin
    • Příspěvky: 4320
    • GM & Konzultant
    • Reply #19  |  07-05-2014, 22:35:31
      [link]
    Když to tak pročítám, jsem opravdu rád, jakým způsobem některým CzechWoW opravdu reálně pomohlo, při čemž našli sami sebe, získali nové zkušenosti a dovednosti a podobně. Z toho mám opravdu radost :-)

    ---

    Offtopic: co se týká CzechWoW.eu, tak zatím jsme bohužel na nějakou dobu offline. Původní řešení se rozbilo a na novém postupně pracuji, nicméně to nejde tak rychle, jak bych si bohužel přál. Je potřeba přesunout server na linuxový virtuál a pak to snad pojede dál. Bohužel ta změna platformy není úplně nejjednodušší :-/

    _______________________________
    GM Owneria, konzultant a technický poradce
    hyu
    • Reply #20  |  31-05-2014, 00:24:23
      [link]
    Ako tak pozerám, tak niektorí hráčí z tejto hry si ešte sem tam spomenú na "starý dobrý" czechwow..a ani sa tomu nečudujem. Veľmi často a rada spomínam na tieto časy stretávky a podobne keď sme sa vďaka obyčajnej online hre stretli, mohli pokecať podeliť sa o svoje zážiťky spoznať nové tváre a podobne... Škoda že tento server už nefunguje, na tú komunitu čo tu hrala už nikdy nezabudnem a vždy budem na ľudí ktorých som spoznala myslieť v dobrom.. aj čo sa týka reálu :) dúfam že všetkým čo poznám (a vy poznáte mna) sa darí dobre a pomaly si idú za šťastím, pretože tak to má byt :) Veľa šťastia ľudkovia a držte sa.. !

    [ Upravil hyu  31-05-2014, 00:30:18 ]

    _______________________________
    Minulost treba hodit za hlavu


    moja dlhá cesta ma zaviedla semhttp://anathema.project-nemesis.cz
    najdete ma pod nickom Caly ;)
    Enjoy! :-)
    pages: [ 1 ] 2 3
    Forum Nav : Jump To This Forum