• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Databáze postav zazálohována a předána
    pages: 1 7 8 [ 9 ] 10 11 15
    krupa
    • Reply #161  |  10-06-2011, 09:58:38
      [link]
    Na CzD jsem psal a nejak se mi nevyjadrili.Jen nerozumim tomu proc se neprevedli stejne jako ostatnim.A nejaky presnejsi datum toho prevodu mi muzes napsat prosim Te?

    _______________________________

    Auridia
    • Reply #162  |  10-06-2011, 10:17:48
      [link]
    Quote: krupa | 10-06-2011, 11:58:38
    Na CzD jsem psal a nejak se mi nevyjadrili.Jen nerozumim tomu proc se neprevedli stejne jako ostatnim.A nejaky presnejsi datum toho prevodu mi muzes napsat prosim Te?
    Nepřevedly se proto, ze jsou v jiný databázi...Jinak na CzD se Ti ozval Seraphim, tak nedělej, že to nikdo neřeší, když jsi zalarmoval snad všechny, cos mohl...Přesný datum Ti přesně neřeknu, protože se neví. Dočkej času, jako husa klasu!

    [ Upravil Auridia  10-06-2011, 10:18:13 ]

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    krupa
    • Reply #163  |  10-06-2011, 10:21:55
      [link]
    Ja nerikal ze to nikdo neresi,jen ze se k tomu nejak presneji nevyjadrili.Akorat,jaky jsou jmena tech postav a ze mam plnej ucet,tot vse.
    Ptam se jen proto,ze jestli budu na CW delat jeste nejaky repky nebo neco,jestli mi to zustane.


    _______________________________

    Auridia
    • Reply #164  |  10-06-2011, 10:28:25
      [link]
    Quote: krupa | 10-06-2011, 12:21:55
    Ja nerikal ze to nikdo neresi,jen ze se k tomu nejak presneji nevyjadrili.Akorat,jaky jsou jmena tech postav a ze mam plnej ucet,tot vse.
    Ptam se jen proto,ze jestli budu na CW delat jeste nejaky repky nebo neco,jestli mi to zustane.

    To, co udelas odted na CW, se Ti uz neprevede. Lepe receno protoze jsou Tvoje postavy vytazeny z databaze z 23.5., protoze jsi je smazal, tak je budes mit v takovem stavu, v jakem byly toho 23.

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    xxxtommy
    • Příspěvky: 1006
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #165  |  10-06-2011, 12:14:00
      [link]
    no jo někteří sou tak závislí že by to chtěli hned a upe se klepou že jim nejde stránka :D
    a strangere to že sis smazal postavy je tvůj problém a máš štěstí že ti je obnovili. takže bys měl čekat. je to nepříjemný ale můžeš si za to sám

    jinak když bych si chtěl převíst postavy tak si tam musim udělat stejnej název účtu jako mám tu ? nebo může být jiný?

    [ Upravil xxxtommy  10-06-2011, 12:16:36 ]

    _______________________________
    It would be good but it's time to go on...

    I miss you Ney :(
    Bimbac
    • Reply #166  |  10-06-2011, 12:34:29
      [link]
    Quote: xxxtommy | 10-06-2011, 14:14:00


    jinak když bych si chtěl převíst postavy tak si tam musim udělat stejnej název účtu jako mám tu ? nebo může být jiný?


    Doporučuji stejný, kvůli nastavení adonnů.

    _______________________________
    error
    • Reply #167  |  10-06-2011, 14:34:41
      [link]
    Quote: Milton | 10-06-2011, 09:19:28
    Quote: error | 10-06-2011, 06:04:29
    Quote: Auridia | 09-06-2011, 22:58:19
    jestli máte někdo podobný problém, zkuste je řešit na jinym foru, třeba vám tam poradí víc lidí než jen já. :) Jinak dost problémů by mohlo vyřešit vymazání složky WTF, Cache a Interface. Sice přijdete o veškeré nastavení hry a addonů, ale pročistí se vám to a nemělo by vám to padat.
    No,vyzkoušel jsem všechno,potom když jsem se lognul v og tak to bylo ok,wow error nenaskočil,ale když jsem použil hs a hodilo mně to do dala tak zase.. problém bude asi někde jinde
    Hmm, mozna tusim, ze problem bude nekde v mapach v souboru Data/patch.mpq, me to take tak delalo po prevodu pri preletu na WG, vyresil jsem to tak, ze jsem si pujcil brachuv patch.mpq (stejna verze, patche, atd ...) a prestalo to delat. Jsem ti asi moc neporadil Bloode, tohle je spis pro GM. Anebo pak jeste repair hry muzes zkusit.

    Nevím no,ted jsem si zkoušel zkopírovat složku s wowkem z cw,smazal jsem cashe,interface,wtf, stahnul znova patche a zase mi to hodilo error po lognutí..

    _______________________________

    Ridd1ck
    • Reply #168  |  10-06-2011, 14:46:07
      [link]
    me to delalo carbonite, tyhle errory.. tak zkus najit novejsi verzi nebo ho dat uplne do...tmy :)
    Auridia
    • Reply #169  |  10-06-2011, 14:47:41
      [link]
    Quote: error | 10-06-2011, 16:34:41
    Quote: Milton | 10-06-2011, 09:19:28
    Quote: error | 10-06-2011, 06:04:29
    Quote: Auridia | 09-06-2011, 22:58:19
    jestli máte někdo podobný problém, zkuste je řešit na jinym foru, třeba vám tam poradí víc lidí než jen já. :) Jinak dost problémů by mohlo vyřešit vymazání složky WTF, Cache a Interface. Sice přijdete o veškeré nastavení hry a addonů, ale pročistí se vám to a nemělo by vám to padat.
    No,vyzkoušel jsem všechno,potom když jsem se lognul v og tak to bylo ok,wow error nenaskočil,ale když jsem použil hs a hodilo mně to do dala tak zase.. problém bude asi někde jinde
    Hmm, mozna tusim, ze problem bude nekde v mapach v souboru Data/patch.mpq, me to take tak delalo po prevodu pri preletu na WG, vyresil jsem to tak, ze jsem si pujcil brachuv patch.mpq (stejna verze, patche, atd ...) a prestalo to delat. Jsem ti asi moc neporadil Bloode, tohle je spis pro GM. Anebo pak jeste repair hry muzes zkusit.
    Nevím no,ted jsem si zkoušel zkopírovat složku s wowkem z cw,smazal jsem cashe,interface,wtf, stahnul znova patche a zase mi to hodilo error po lognutí..

    a vypnul jsi ty addony?

    _______________________________
    herni chary: Gervaise, Ancovicka
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6940
    • GM & Moderátor
    • Reply #170  |  10-06-2011, 14:50:01
      [link]
    Zeptám se zcela logicky jako GM serveru CzechWoW.net - řešíte tyto problémy také na fóru CD? Protože tady Vás nebudou sledovat GM z jiných serverů (nepočítám Auridiu, ta je GM na obou serverech, ale také nezmůže všechno). Toto se musí dostat hlavně do rukou správců serveru, na kterém hrajete!

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    Ronasene
    • Reply #171  |  10-06-2011, 16:15:47
      [link]
    To se ti řekne , když tam se nemůžeme ani dostat - furt jim to padá :P ... Na druhou stranu klobouk dolů , převod byl (apoň z toho , co vím ) prozatím bezchybný . No a tak když nemůžem spamovat tam , děláme to tady :)

    _______________________________

    Rest in peace CzechWoW ... we will remember you ...
    bulldoozeer
    • Příspěvky: 1010
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #172  |  10-06-2011, 16:18:16
      [link]
    no ja sem se tam dneska dostal pokazde. krome toho co jim padnul cely server, to web nesel

    _______________________________

    icq: 365 676 804
    facebook
    R.I.P CzechWoW
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6940
    • GM & Moderátor
    • Reply #173  |  10-06-2011, 16:26:53
      [link]
    Quote: Ronasene | 10-06-2011, 18:15:47
    To se ti řekne , když tam se nemůžeme ani dostat - furt jim to padá :P ... Na druhou stranu klobouk dolů , převod byl (apoň z toho , co vím ) prozatím bezchybný . No a tak když nemůžem spamovat tam , děláme to tady :)


    Jako obecně mi to nevadí. Vím, že jste tady pořád doma, ale tady Vám s tím moc nepomůžeme, protože oni musejí vědět, že je někde problém a zjistit kde.

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    error
    • Reply #174  |  10-06-2011, 16:29:39
      [link]
    [blockquote="Lonewolf | 10-06-2011, 16:50:01"] Zeptám se zcela logicky jako GM serveru CzechWoW.net - řešíte tyto problémy také na fóru CD? Protože tady Vás nebudou sledovat GM z jiných serverů (nepočítám Auridiu, ta je GM na obou serverech, ale také nezmůže všechno). Toto se musí dostat hlavně do rukou správců serveru, na kterém hrajete![/blockquote]
    No já to začal řešit tady jelikož když jsem to chtěl napsat na foru CD tak zrovna nejel web,pak co chvíli padal takže pochybuju že by to tam někdo řešil :) ale ok,už to tady nebudu spamovat :D[/blockquote]Nevím no,ted jsem si zkoušel zkopírovat složku s wowkem z cw,smazal jsem cashe,interface,wtf, stahnul znova patche a zase mi to hodilo error po lognutí..[/blockquote]a vypnul jsi ty addony?[/blockquote]
    jo udělal jsem vše co se tady psalo,ale dělo to pořád to stejné

    _______________________________

    Dedulko
    • Reply #175  |  10-06-2011, 17:00:30
      [link]
    Zdravíčko. Je možné, žeby sa stala výnimka a bola by mi postava Dedulo vygenerovaná a možný následný jej presun ? Bohužial nebola zmazaná 23.5.2011 ale o niečo skôr. (cca 2 mesiace) Vďaka za odpoveď :) (lvl 80 Lock )

    [ Upravil Dedulko  10-06-2011, 17:03:52 ]
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6940
    • GM & Moderátor
    • Reply #176  |  10-06-2011, 17:14:37
      [link]
    Quote: Dedulko | 10-06-2011, 19:00:30
    Zdravíčko. Je možné, žeby sa stala výnimka a bola by mi postava Dedulo vygenerovaná a možný následný jej presun ? Bohužial nebola zmazaná 23.5.2011 ale o niečo skôr. (cca 2 mesiace) Vďaka za odpoveď :) (lvl 80 Lock )

    Ne. I kdyby, tak na toto už je pozdě.

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    Icestorm
    • Reply #177  |  10-06-2011, 17:57:55
      [link]
    Chci poděkovat za převod, povedlo se to parádně.
    Jen bych měl ještě připomínku, přijde mi, že relativně dost lidí tu ještě expí a nečtou stránku. Nebylo by proto možné na serveru dát zprávu do chatu, že se postavy převedly z toho a toho data, která by se zobrazovala třeba každých 15 min?

    _______________________________



    Temeritas est damnare, quod nescias.
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6940
    • GM & Moderátor
    • Reply #178  |  10-06-2011, 18:15:17
      [link]
    Bohužel ne. O toto se měl postarat SecurityBot a ten měl fungovat na nové verzi. Na stávající verzi nebyl nikdy upraven a tak to není možné.

    Každopádně v MOTD je informace, ať hráči sledují novinky na webu. Ale myslím si, že o tom hráči vědí, jen prostě využívají toho času, kdy ještě mohou po necelé 3 měsíce hrát na tomto serveru.

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    Wolfus
    • Reply #179  |  10-06-2011, 23:32:01
      [link]
    Je fak, ze i kdyz uz mam postyv prevedene na CzD, tak porad stejne loguji sem a abych jen tak nestal, expim alty

    [ Upravil Wolfus  10-06-2011, 23:32:22 ]

    _______________________________


    Sed omnes una manet nox et calcanda semel via leti
    Sebensis
    • Reply #180  |  11-06-2011, 16:21:35
      [link]
    Daji se jinak smazat postavy z acc? Mam jich asi hodne na prevod na CZD takze se neprevedou. Bohuzel na CZechwow uz se nelognu na delete postav.

    _______________________________




    pages: 1 7 8 [ 9 ] 10 11 15
    Forum Nav : Jump To This Forum