• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Kroky vedoucí k rozhodnutí
    pages: 1 10 12 13 [ 14 ]
    sirHerry
    • Reply #261  |  01-06-2011, 14:21:01
      [link]
    Abych byl struèny a nezabiral misto: Dìkuji GM za snahu; nelibi se mi ze nejdriv by byli lidi radi za cokoliv, ted uz by si vybirali a kladli podminky; zaèal jsem hrat jinde ale vyber RP serveru a zkouknuti co to obnasi mì urèitì pøimìje se vratit, dokonce se zaèinam na RP tìšit :-)

    _______________________________
    choose2
    • Reply #262  |  01-06-2011, 15:52:52
      [link]
    EQ nebrat. sam jsem tam zacinal hrat kdyz to bylo jeste ve verzi 1.5.x (bez tbc) hodne let zpatky a hralo se tam skvele. Pak pøechod na tbc =>prvni wipe. good vyexpeno znova.full t6. 40 exhalted. hafo mountu apod. pak dalsi prechody na vissi pathe. a nespocet wipe baglu, banky , guildy apod. a naposled pri prechodu na voltk wipe veci. takze mi zbyla 70 lvl s reputacema a mountama , ale totalne nahataxD. proto jsem pred rokem a pul pøešel jsem. z heslem tady wipe nebude. a proto tu mozna hraje tolik hracu. na eq se moje guilda skoro rozpadla. hodne lidi wipe odradilo od hrani. nebo presly na ofik.a hlavne. kdyz jeste nemely ty trapny vykendy tak clovek byl rad ze ma neco co ostatni lidi nemaj. viz mounty a veci za dvoumesicni delani reputace apod. pak zacly super vykendy ve stylu 3x reputace. 3x expy , 3x vyce honoru apod. a kazdej najednou mel tu repku co ja delal tydny , za dva tri dny. a to pak cloveka uz prestane bavit to hrat. takze jestli prevody na eq tak delete postav. nez se jeden den probudit a myt to smazany od nich. Ne nechci zazil jsem a neni to moc prijemne.

    P.S. na eq jsem hral jako Sol mag Jack. kdo zna urcite pochopi. a zaspomina jake to tam bylo.

    P.S.2. Samozrejme byly i dobre veci. na ktere clovek rad vzpomina. ale tenhle kolektiv (jak hraci tak GM )jako je tu nikde clovek nenajde. :-)

    _______________________________

    pages: 1 10 12 13 [ 14 ]
    Forum Nav : Jump To This Forum