• Login: Password:
  • pages: 1
    kurtU
    • Reply #1  |  20-05-2011, 16:32:35
      [link]
    Pravidla guildy

    I přes skutečnost že pravidla jsou si v drtivé většině guild velice podobná, byli bychom rádi kdyby jste si naše nejen přečetli, ale také se jimi řídili.

    1. Navzájem si v rámci guildy nezištně pomáhat .
    2. V rámci guildy je zakázáno jakékoli obchodování .
    3. Nejen v rámci G kanálu, ale také na LFG či jakékoli jiné komunikaci s ostatními hráči vyžadujeme slušné vystupování ... žádné vulgarity, urážky apod.
    4. Od členů vyžadujeme také čestné a slušné chování ve hře ... např. nenapadání menších levelů.
    5. Po vstupu do guildy si do Note člen vypíše nejen své profese, ale jedná-li se o alta postavy která již v naší guildě je, pak také nick dané postavy ( maina) .
    6. Každý alt může v rámci hodností v guildě dosáhnout pouze hodnosti učeň .
    7. Po více jak měsíční neodůvodněné nepřítomnosti je daný člen vyloučen .


    Pravidla guild banky

    - Do guild banky se vkládají pouze kvalitní předměty ( zelené,modré ... takové které nejsou běžným a snadno dostupným dropem )
    - Jakýkoli výběr z guild banky je podmíněn tím, že vybíráte jen pro svou potřebu. Vybírání pro někoho jiného, nebo za účelem prodeje či aukce je naprosto nepřípustné.
    - Finanční příspěvky jsou naprosto dobrovolné a slouží k chodu guildy. Jakkákoli Vámi poskytnutá částka nijak nezavazuje ke zpětnému vyplácení, stejně jako není vázána na povyšování či jiné věci.
    - V případě nouze lze požádat vedení guildy o poskytnutí finančních prostředků z guild banky ( například na trenéra apod. ) . Na posouzení takové žádosti nemá žádný vliv počet itemů nebo Vašich příspěvků,ani na hodnosti kterou máte, ale na Vašem chování se v guildě stejně jako vůči všem ostatním hráčům na serveru.
    - Itemy které budou dlouhodobě v bance a nikdo o ně neprojeví zájem budou prodány a výtěžek z nich bude vložen do guild banky. Tento "prodej" smí provádět pouze nejvyšší vedení guildy.





    [ Upravil kurtU  20-05-2011, 20:06:38 ]

    _______________________________

    ............Patriae Fumus Igne Alieno Luculentior............

    Andyna
    • Reply #2  |  23-05-2011, 10:50:04
      [link]
    Líp bych to nenapsala :)

    _______________________________

    pages: 1
    Forum Nav : Jump To This Forum