• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Otevřená diskuze » Strategie a taktika v BG-katastrofa
    pages: [ 1 ] 2 3
    Icestorm
    • Reply #1  |  28-03-2011, 16:41:45
      [link]
    Ahoj, možná že to nikoho nebude zajímat a možná, že mi tady budete spílat, že to moc žeru, ale po tom, co se poslední měsíc věnuji pouze pvp se chci vyjádřit k pár věcech v BG. AB ali hrát celkem umí, ale to, co se často předvádí ve WSG je neuvěřitelný.
    Drtivou většinu lidí vlajky vůbec nezajímaj. Základní pravidlo pro výhru ve WSG je neustále chodit pro vlajku. Situace je taková, že buď pro ni chodím sám nebo tak ještě jeden člověk. Když vemu vlajku a někdo mi pomůže tak je to skoro zázrak(za pomoc nepočítám, když doběhnu až na půlku a tam narazím na bojující 4v2 skupinku, ve které máte přesilu hlavně díky tomu, že já na sobě s vlajkou táhnu 4 horďáky, a pak už to nějak dáme).
    Další věc je ta, že když nám vemou modrou, tak ne, že by se vyrazilo okamžitě proti, ale většina zas bojuje svoje strategicky nicotný boje, horďák doběhne na půlku a tam už je pozdě. A že by někoho napadlo objet a vzít červenou? Většinou pokud tam nejedu já, tak nikdo.
    Takže jsem se rozhodl, že ve WSG přestávám chodit pro vlajku, pomůžu ji někomu nést, ale nebudu tam iniciativně furt jezdit a přitom vidět, že ty tečky na minimapě během mého "výletu pro vlajku" prakticky nezmění polohu a to ani po tom, co ji vemu.
    Aspoň se budete muset víc snažit.
    Chápu, že je to jenom hra, ale i WSG má svoje(byť primitivní) cíle a není to žádnej Deathmatch, aneb kdo je první v tabulce=nejvyšší přínos pro BG.

    _______________________________



    Temeritas est damnare, quod nescias.
    plasticb
    • Reply #2  |  28-03-2011, 16:54:27
      [link]
    pokud lidi koukaj na tabulku..nej dmg...nej HK .../heal nepocitam ten je v bg nejcenejsi/...tak ty bg vzdy stoji ta prd... kdyz sem chodil wsg 70-79 tak sem to byval vetsinou ja kdo odnasel vlajky a jen to ze sem byl frost me zachranilo, protoze malokdy se nasel nekdo kdo me sel pomoct, bohuzel na 80 uz frost neni na tohle staveny a tak kdyz jdu pro vlajku ,tak tam nejdu s tim ji odevzdat,ale aby par aliku slo branit a tim oddychnout nasi obrane :)...ale jak koukam podle tvych slov tak ani to uz nema cenu :D

    _______________________________
    :
    vzdy rad polozim za hordu zivot,ale jeste radsi pokladam aliky ke svym noham....

    pokud zmizi andel z tveho zivota, nemusis se bat smrti, uz davno si mrtvy a smrt poznaji i tvy nepratele z tveho chladu...
    mes1ac1k
    • Reply #3  |  28-03-2011, 17:57:24
      [link]
    dal som to na starost kashtarovi :D ale ak sa najde niekto a vrhne to sem na prestudovanie, budem vdacny..zaeloticu, ver, ze ali hrat AB vobec neumi.. hrac zabere vlajku a uteka prec..a dookola..a to skoro kazdy..je to proste hroza..a ked sa im to clovek snazi vysvetlit dostane odozvu v podobe nadavok. Takze ak ma nejaky hrac chut spiste vsetko mozne a hodte to sem :) diky

    [ Upravil mes1ac1k  28-03-2011, 17:59:28 ]

    _______________________________
    Nikto nieje dokonalý, ale ja mám k tomu najbližšie :)


    droog
    • Reply #4  |  28-03-2011, 18:52:21
      [link]
    Quote: mes1ac1k | 28-03-2011, 17:57:24
    Takze ak ma nejaky hrac chut spiste vsetko mozne a hodte to sem :) diky


    Udelame tu cernou listinu tech co vlajka nezajima?

    _______________________________



    legolas33333
    • Reply #5  |  28-03-2011, 20:24:11
      [link]
    hahahaha XD tak schvalne

    _______________________________




    eroSmajloun
    • Reply #6  |  28-03-2011, 21:13:21
      [link]
    dalsi topic resici neuveritelnost pvp na cw, to same co tu pises se deje u hordy, nekdy se najde nekdo kdo pro vlajku chodi (a vetsinou i tak vyhraje bg (omg wtf)) ale ve vetsine pripadu cele bg skonci uprostred bojiste kdy se perou hromada ali a hromada horde....

    nevyresis tady nic, je to o kazdem individualne... mel jsem moznost kouknout na bg 70-79... krasna prace ve wsg... cely team najednou chodi pro vlajku, ne individualne, ale jako team.... ukazkova prace kolektivu v bg... na 80ce ovsem neexistuje protoze tam je kazdy king a kazdy chce nejvice killu

    _______________________________

    Rest in Pieces 24-05-2011
    ICQ 368146018
    nynza
    • Reply #7  |  28-03-2011, 21:34:56
      [link]
    Souhlas s moulou (i kdyz mi to rve srdce ). Nestezujte si a podte na ofik.

    _______________________________

    Všechno, čím někdo vyniká, získává mu nepřátele. Člověk musí být zcela průměrný, pak je oblíben. (Oscar Wilde)
    Baskerwille
    • Reply #8  |  28-03-2011, 22:42:37
      [link]
    Strategie?

    Too old! DO NOT WANT

    a další strategie?

    NOT TOO OLD! /censored/

    _______________________________

    Nakor
    • Reply #9  |  29-03-2011, 00:45:50
      [link]
    Zealotic +1. Tedy krom toho AB. Může mě trefit šlak, když je ali na jedný dvou hromadách hnoje a nikoho nenapadne z ní vylýzt a jít zabírat. Potažmo v tý hromadě zapnout mozek a zabrat flagu u který stojim (ono to dmg beze mě pár vteřin přežije) a pak pomoct ostatním.

    _______________________________



    Ingame dále jako Geisha, Aglaranna, Sherminator, Aeiou
    /played
    284 days on CW
    Melouns
    • Reply #10  |  29-03-2011, 08:00:54
      [link]
    Ohledne cw nemam aktualni informace, takze se radsi zeptam. Mate zde odmeny za vyhru bg? Protoze pokud ne, tak pro mnoho lidi je bohuzel prednejsi honor nez vitezstvi jejich frakce. Tam kde momentalne hraji odmena za vyhru je ( prvni vyhra dne 3500 honoru a 25 AP, dalsi vyhry pak po 1800 honoru). Hlavne tech 25 AP denne se opravdu hodi...

    A v bg je to skutecne poznat... hraje se v prvni rade na vysledek. Dokonce v takove Sote kdyz je potreba lidi kaslou na nejakou hordu a podnikaji sebevrazedne utoky na tanky, jen aby pozdrzeli utok. To pak cela hra vypada uplne jinak a pozitek z ni je xkrat vetsi.



    _______________________________
    Ted jako Istari na Twinstaru - Deimos, guilda HornyHeadHunters


    Yosska
    • Reply #11  |  29-03-2011, 08:50:50
      [link]
    A to tu jeste nikdo nezminil EoS. Vim moc se nechodi, ale kdyz uz se jednou za mesic pusti, tak je to od Ali odstrasujici vykon nevyssiho radu.
    Mit tak znova marky a itemy za ne, to by snad lidi prehodnotili vyznam vyhry v BG.

    Jinak co se tyce AB, byl to posledni mesic des a hruza, mozna minuli leto se jeste dalo mluvit o tom, ze ali AB hrat umi, dneska se ti uz musi sejit lidi, nebo u hordy musi byt lide vyznavajici strategii stejnou jako ali, coz je zminovane zaberu, utecu. Ja bych k tomu pridal jeste nesmyslny kumulovani hracu na jednotlivych pozicich, nic neni horsiho nez na minimape videt jak vsichni alici, krome dvou, zevlujou na mine, pri vsech obsazenejch stanovistich hordou... a tak by se dalo pokracovat do nekonecna.

    _______________________________




    mrjan
    • Reply #12  |  29-03-2011, 08:59:54
      [link]
    Odměny za BG jsou, ve WSG za vyhrané tuším 1300 HP, v AB 1100, jistej si nejsem. Jinak také souhlasím se Zealoticem, ted když vidim, že se mnou nikdo nejde ani pro vlajky už nechodim, nestojí mi za to nechavat se zabíjet (a to ani nemluvim o tom, ze diky trackingu opravdu vidim kolik je kde aliku i hordaku), ale občas a vlastně to bejvá právě se Zealoticem nebo Shadowfearem chodime spolu a to je paráda. Pár jinejch tu je take aktivních, ale tak do počtu 10, víc jich nebude. Je to podle nálady, nekdy se vztekám a píšu do chatu (vetsinou zbytecne) a nekdy jen drazdim hordu (seberu jim vlajku a kdyz se na me stahujou , (hordaci, aliky to vetsinou nezajima) tak ji zahodim a prowlnu, tim aspon ziskam čas), ale je to k prdu kdyz stejne nikdo nebrani ani neutoči. Jak jsem napsal, ted kdyz se lognu a vidim nekho schopneho tak se snažim, jinak si delam jen killy, občas me až stve ze to nekomu "vyhraju" kdyz on nepohne prstem. A nebo se držim jen za healem a hlidam ho a davam na nej inervate (Imho nejakej heal od pala i kdyz ne od heala by se take hodil, sam healuju i jako feral, ale vetsina radeji necha kolegu chcipnout nez by na nej hodili malej heal.

    P.S." Jeste jedna vec - buffovani. Alici buffnou na zacatku, ale po oziveni je to pro ne uz moc prace. To pro ty palachy je takovej problem nakoupit par svicek a kazdou chvili hodit treba kinga?? Ja velky packy davam taky furt a nekdy i v prubehu boje kdyz vidim ze pribylo dost nebuffnutych, ale behem boje na sobe vidim vzdy jen packu a kdyz je nejakej ochotnej prist tak stamku (to taky davaj asi jen tri pristi). To je to pro vas moc goldu nebo moc práce?? Jebe me kdyz vidim jak alici po jednom bez buffu skacou do skupiny 6 plne bufflejch hordaku, jak lumici.

    [ Upravil mrjan  29-03-2011, 09:05:28 ]

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    mrjan
    • Reply #13  |  08-04-2011, 10:57:03
      [link]
    Ale abych tu jen nenadával, občas se stane že se sejdou v BG dobří hráči (bohužel jen občas) a to je pak radost hrát a nevadí ani prohra proti stejne sehranému souperi. Skoda ze chybí moznost RL vykopnou urcite hrace . Jinak nevim jak funguje to nahlaseni afk hrace. Sam jsem zkousel nekoho afk nahlasit a stalo se, ze ho to pak vykoplo, jen nevim jestli to bylo tim nebo nahoda.

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    Nakor
    • Reply #14  |  08-04-2011, 12:21:33
      [link]
    Nejsem si jistej, ale nevykopne afk hráče automaticky?

    _______________________________



    Ingame dále jako Geisha, Aglaranna, Sherminator, Aeiou
    /played
    284 days on CW
    eroSmajloun
    • Reply #15  |  08-04-2011, 12:44:40
      [link]
    Vykopne, ale až po tom, co se mu před jmenem objevi <AFK>

    (Z osobní zkušenosti... před vstupem do bg jsem měl <AFK> ... lognul jsem joinnul jsem... a v domnění, že ho pořád mám (a neuvědomil si autoclear AFK při joinnutí bg) jsem okamžitě napsal /afk... a voilá deserter byl na světě )

    [ Upravil eroSmajloun  08-04-2011, 12:46:24 ]

    _______________________________

    Rest in Pieces 24-05-2011
    ICQ 368146018
    Klokan
    • Reply #16  |  12-04-2011, 15:39:40
      [link]
    Odměna za vyhrané AB - 2x 152 honorů = 304 honorů
    Odmena za vyhrané WSG - 2x 314 + 152 honorů = 780 honorů
    +- 5 honorů
    tak wtf?

    _______________________________

    &
    stryzo
    • Reply #17  |  12-04-2011, 18:40:09
      [link]
    Quote: Klokan | 12-04-2011, 15:39:40
    Odměna za vyhrané AB - 2x 152 honorů = 304 honorů
    Odmena za vyhrané WSG - 2x 314 + 152 honorů = 780 honorů
    +- 5 honorů
    tak wtf?


    + vo wsg za kazdu odovzdanu vlajku je tiez honor pre celu skupinu...



    _______________________________


    unicef
    • Reply #18  |  12-04-2011, 20:41:32
      [link]
    Jen jen jedinný člověk co nám může v BG pomoct, hádejte kdo? Kdo uhodne má u má u mě 500g :D

    _______________________________


    http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/narcio/simple----zde aktivní
    Blizzy
    • Reply #19  |  12-04-2011, 20:46:53
      [link]
    Quote: unicef | 12-04-2011, 20:41:32
    Jen jen jedinný člověk co nám může v BG pomoct, hádejte kdo? Kdo uhodne má u má u mě 500g :D
    Krakonoš? :D

    _______________________________
    unicef
    • Reply #20  |  12-04-2011, 20:55:46
      [link]
    Quote: Blizzy | 12-04-2011, 20:46:53
    Quote: unicef | 12-04-2011, 20:41:32
    Jen jen jedinný člověk co nám může v BG pomoct, hádejte kdo? Kdo uhodne má u má u mě 500g :D
    Krakonoš? :D
    Kousek vedle :D

    /edit: vlastně oni jsou dva, takže uznám oba :D

    [ Upravil unicef  12-04-2011, 21:31:27 ]

    _______________________________


    http://eu.battle.net/wow/en/character/magtheridon/narcio/simple----zde aktivní
    pages: [ 1 ] 2 3
    Forum Nav : Jump To This Forum