• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Otevřená diskuze » Pozdraveni starych znamych :)
    pages: [ 1 ] 2
    CptWinters
    • Reply #1  |  04-03-2011, 10:22:16
      [link]
    Dlouho dlouho je jiz tomu, co jsem opustil tento server, a jen zridka proklikal zdejsi forum. Jak to ale v zivote byva, na krasne veci se nezapomina a legendarni WOW life na CW zustava stale v srdci. CHtel bych timto pozdravit vsechny zname hrace, se kterymi jsme meli moznost progressovat v dobach nejvetsi slavy a samozrejme i cleny FM, kteri zde zustali.
    Zaroven bych se chtel zeptat jaka je situace zde.. raid skupiny, funknost instanci apod.
    Doufam ze se par znamych ozve a po dlouhe dobe opet pohovorim se starymi bratry ve zbroji. Skvele raidy, zabava, progres a supúer parta lidi... hold krasna nostalgie.... pokud mate chut napsat a sledujete stale forum CW, pisnete jak se vam dari a co noveho :)
    s pozdravem a uctou
    Kragull

    _______________________________
    Panacek
    • Reply #2  |  04-03-2011, 10:32:26
      [link]
    Nazdar Kragulle!

    Na CW sem se bohužel nelognul ani nepamatuju, ale forum tak nějak čtu .. No já můžu akorát říct že s Lenkhou a Esrim sme aktuálně 10/12 na Cata a užíváme si wipe-festy na Nefarianovi.

    Co vy? Jak se daří? Bomb pořád držkuje? A ty pořád chlastáš rum? :)

    _______________________________

    Milton
    • Reply #3  |  04-03-2011, 14:56:47
      [link]
    Zdar Kragy, ty rumadine jeden xD
    Dost lidi z byvale FM je ted u Invisible Empire, jinak zbytek asi stale jezdi u vas s ceskymi drahami. Co se tyce raidovani, tak jsou dostupne 2 raidy, Naxx a TOS. Jejich funkcnost moc posoudit nemuzu (tedy to, jak to ma jet doopravdy offilike, jelikoz hraju jen tady), ale vetsinou se stoji a mrda do bosse :D Jinak ja sam jsem ted u ali, kde jsem presel po odchodu nasi stare guildy a bannazi a progresim tu ted s magem. A co FM a pvp na drahy? Jsem slysel tedka nekdy, ze Bomb ma rank 1 v 2v2:)

    _______________________________


    Co bolo, to bolo ...

    Moku2
    • Reply #4  |  04-03-2011, 15:35:03
      [link]
    Aaa. Hele, hele kto sa nam tu ukazal. Rumova vila no vitaj :D.
    Kde by som zacal. Raidy su 2, tak ako uz bolo napisane. Sam si asi pamatas ze tu sa islo stale zaradom podla patchov, takze taky IC tu este dlho nebude :). Ale ma to svoju vyhodu. Aspon nebude nuda.
    A tie dungeons. Myslim ze funguju 6 - Utgarde Keep, Utgarde Pinnacle, Nexus, Halls of Lightning, Drak'Tharon Keep, Ahn'kahet: The Old Kingdom.

    Nebol som vsetky takze ti neviem ako funguju. A co sa tika FM. Tak to vlastne ako uz vies ma pod palcom Ichiro :). Gazduje sam a ze sa mu to tak paci :D. Ved kto by nechcel mat 5 slotov v guild banke pre seba? :D:D

    A ako sa dari? Tak celkom to ide. Som momentalne v guilde Warsong a ako ma poznas tak achievementy mi nedavaju spavat :D.. Chodievam online vacsinov len na daily a potom off.. obcas tam nieco porobim. No nieje to to prave. Mi tam chybas sakra aj ostatnimi :D.
    Inak ked tu bude Trinity core a patch 3.3.5 tak sa ukaz! :)

    PS: Na vinecko nezabudnem kragu! :D

    [ Upravil Moku2  04-03-2011, 15:36:37 ]

    _______________________________
    "Radšej byť nenávidený za to, kto som, ako milovaný za to, kto nie som"

    Mike
    • Reply #5  |  04-03-2011, 19:00:31
      [link]
    Čau Kragu :)

    Jsem rád, že se tu někdo s takovým topicem ozval, taky si vždycky rád zavzpomínám na CzechWoW a lidi s kterýma jsem hrál ;). Možná proto jsem nepřestal pročítat tohle fórum, i když sem moc nepřispívám... No a jak se daří? Docela to jde, na CW už nehraju, můj poslední pokus o tichý návrat skončil na 78 druidovi, dál jsem to prostě nedal :D (chtěl jsem s ním pak urážet Nereuse :D).

    Momentálně ještě občas hraju na českých dráhách za alianci, což byla chyba, já jsem prostě do morku kosti skažený horďák, takže okamžitě jak si vydělám na přeměnu frakce, tak si za svůj idiotský nápad pěkně zaplatím a vrátím se na hordu... zatím lvl 70 (nick Xarderog - jednou si mě zabil u IF když jsem spamoval /salute a /moo :D) ale asi už to nedoexpím, čeká mě matura a času už není a budu se muset učit, ale to Kragul jako učitel určitě chápe :D (Už vidím jak Moku v citaci napadá mou domácí výuku :D). No a to je asi všechno... Mou postavu asi na serveru potkáváš, ale už dlouho předlouho za ni hraje Necro, tak třeba se ještě někdy potkáme a pokecáme i my... zabijem pár bossů, nakopeme alíky a bude vše jak má být :)

    /salute Rumadin Kragull

    _______________________________

    sugar
    • Reply #6  |  04-03-2011, 19:09:50
      [link]
    Ahoj kragi,
    snad tě potěší že nějaký ten rumadin ze starého, dobrého FM tu stále ještě hraje :)... Teď ve středu jsem se přestěhoval k přítelkyni do Žatce takže už nebudu takovej "alíkovrah" jako doteď ale tak snad časem to budu drtit tolik co dřív :D...

    _______________________________
    In memory of Sugar, Ragus, Justice and Sekhmetka...

    R.I.P. CZECH WOW


    I believe in Valhalla!
    gifter
    • Reply #7  |  04-03-2011, 19:51:56
      [link]
    Joo, kde jsou ty casy, kdy se raidovalo v BT s DYWM. Uz ani ja zde netravim sve mladi (stari) jako kdysi a zaskocim jen na tydenni raid. Ono to dost souvisi s celkovou situaci tady a cekanim na TC - proste z meho pohledu neni ve hre co delat. U hordy je momentalne snad jedina raidovaci skupina (kupodivu jako guilda), ktera je schopna vsechno dat a RJ pomalu ale jiste upada v zapomneni, protoze vsichni nabrali co chteli a nemaji chut 1x do tydne zajit raid... Nezbyva nez verit, ze brzo bude TC a situace se obrati a lidi budou mit znovu chut neco ve hre dokazat.

    _______________________________


    deamon
    • Reply #8  |  04-03-2011, 20:20:16
      [link]
    nazdar kragull este si pametam jak ste ma na Tbc vzali raidy s FM :) A o situacii tu moc neviem ale na forum chodim pravidelne tak daco viem inak hram na konkurencnom serveri za hordu ale s prichodom trinity urcite dojdem pozriet :) Zopar charov tu este v zalohe mam :D A inak zdravym vsetkych , ktorych poznam :D

    _______________________________
    Enrage
    CptWinters
    • Reply #9  |  05-03-2011, 21:44:18
      [link]
    Jsem rad ze jste se aspo vas par ozvalo :). Ocividne nejsem jediny komu zustal server lezet v srdci a proto stale sleduji situaci. Delsi dobu premyslim o navratu, stale cekam na tu posledni kapku ktera pretece.... :). Vsecky vas moc zdravim. Co se tyce FM tak valcime na jinem serveru, kde jsme se (dle meho nazoru) dostali mezi elitni guildy a to v pomerne kratkem case, kdyz vzpomenu ze sjme zacinali vsichni expit ( hodne nam pomohla guilda Mysteria v cele ze starymmi znamymi z CW- Necro, Nika, Gatsuo, Ashen... no vsak je vsechny znate... FM tedy valci a jedeme ve starych kolejich. Zatim jsem je neomrzel a mam nadale duveru byt GuM. NO ted to mam v zivote trosku vsecho uspechane, ale je mozne sze se pokusim vratit na CW a zkusit udelat nejakou raidovaci skupinu... no uvidme jak to dopadne, Jinak pozdravte vsechny zname... :)
    /Kragull salutes

    P.S. Moku diky za prispevek, ta slza v oku je radost a vzpominky krasne se vzpomina na starou slavu .... :)

    _______________________________
    eroSmajloun
    • Reply #10  |  06-03-2011, 01:11:27
      [link]
    /hail Kragull !

    zdraví tě předseda "druhých FM" (pořád nevím proč lidi říkají IE druhý FM jen proto že složíme raid /doom) aneb kromě RJ jakž takž fungující raid u hordy

    edit.: rozepsal bych se ke tvému topicu, ale stejně jsem za dob tvého působení byl jen noobský expící feral druid co nevěděl k čemu je barskin a tak mě asi nepamatuješ

    [ Upravil eroSmajloun  06-03-2011, 01:13:11 ]

    _______________________________

    Rest in Pieces 24-05-2011
    ICQ 368146018
    muruug
    • Reply #11  |  06-03-2011, 02:17:25
      [link]
    Sice jsem s tebou žádný raid nešel, ale i za mých časů jsi byl legenda.
    Zdraví tě Tuzga :)

    _______________________________
    Moji a Tuzga, dvě nejkrásnější trollky serveru a jejich úchylný majitel:D

    (__)
    ( oo Moo!
    /\_|
    fifinek
    • Reply #12  |  06-03-2011, 08:08:26
      [link]
    Ahoj Kragulle, vím, že jsem s tebou žádný raid nešel, protože jsem ještě expil . Ale na to, jak jsem tě potkal v Netherstormu a pomáhal jsi mi s Dr. Boomem nikdy nezapomenu

    _______________________________
    Aki
    • Reply #13  |  06-03-2011, 09:15:32
      [link]
    Jaj, ožrate raidy jsou zpet :D, na to bych se snad zasla i podivat, ale imho dokud neprijde TC nema smysl nic podnikat, protoze dalsi nesmyslna farma Naxxu a OSka uz asi lidi moc nenalaka. Ale to je vlastne jen nazor jednoho prebehlika.

    _______________________________

    Dead to the world...
    CptWinters
    • Reply #14  |  06-03-2011, 09:56:57
      [link]
    Jsem rad ze si me pamatuji i hraci mimo guildu a pripadne raidy. Moulo sice nevim proc, ale tebe si pamatuju :), mozna diky tomu originalnimu nicku :). Tuzga je taky znama a ostani se urcite proslavite. Co se tyce raidu, ktere vam tam funguji, tak souhlasim, ze farmeni jednoho dvou raidu musi zakonite nekdy prestat bavit. Ja jsem spice prekvapen tim, ze nenei zadna guilda(az na vyjimku IE), ktera by dokazala slozit raidy... to me docela prekvapuje...a je to bohuzel skoda... :(. No snad se tu tedy neco otevre a zase to pojede jako po masle :)
    Kragull

    P.S. diky vsem za pozdravy, cloveka potesi ze se na nej nezapomelo a ja si zase preberu zname nicky :)
    /salute all

    _______________________________
    pena132
    • Reply #15  |  17-03-2011, 08:53:00
      [link]
    Kraguuuuuuuuuuuu....eeej... Taky sem tu dlooooouho nebyl, jen si tak po case projizdim forko a na co to nenarazim :) ...hodne velky pozdrav od Osiho ;) ...btw o navratu taky premyslim ale nejspis az na Trinity Core a 3.3.5a :P (jestli to nekdy bude :P )

    Mejte se krasne a skladejte basne...

    _______________________________



    Seclusion
    • Reply #16  |  17-03-2011, 09:59:24
      [link]
    No myslím si, že těch návratů až přijde TC nebude málo a to je dobře. Doufám, že na CW budu potkávat zase staré známé .

    _______________________________
    summer 2009 - character Return created
    winter 2009 - show of shadowz and poisoned blades
    spring 2010 - the highest rated priest on czechwow
    Based on true story of a pvp priest.
    In memory of Return & Tyrant.
    CptWinters
    • Reply #17  |  17-03-2011, 16:11:16
      [link]
    hehe :D starej znamej co bere steroidy.... jinak doufam ze jsi s tim uz prestal :D

    _______________________________
    Moku2
    • Reply #18  |  17-03-2011, 17:55:13
      [link]
    Osirius si bere paladina a pojede snim na levo.. healovat ho bude kragull..... snad kragull nechlastal a nebude wipe :D:D:D

    BTW: Kragu tak sme minule s Ellayom spominali na FM a na nase prve raidy v BT. Ked sme stale chodili na Najentusa.
    Na TS bola vtedy ina prdel. Kazdy sa tam smial :D... Pepe a jeho mikrofon ako keby sedel v helikoptere, Elfirin menic hlasu :D a ta hlaska:
    Kragull: Kto nema kamen?
    Elfira (menic hlasu - hlas "demona"): Kragulle dej mi kamen nebo te znicim!
    :D:D:D:D
    Vtedy som plakal na stole :D:D. Jaj tie raidy by som si zopakoval hned :D

    [ Upravil Moku2  17-03-2011, 18:12:24 ]

    _______________________________
    "Radšej byť nenávidený za to, kto som, ako milovaný za to, kto nie som"

    SwaCZa
    • Reply #19  |  17-03-2011, 17:59:52
      [link]
    Zdar pane učiteli

    raidování na CW postupem času vymřelo, z mnoha důvodů, ale hlavní důvod je ten exodus, který kulminoval nedlouho po tvém odchodu...
    A ruku v ruce s tímto šlo snižování "herní gramotnosti" v raidech... vlivem ředění staré krve novou, se postupně podíl newbie (rychlokvašek) zvýšil nad únosnou mez, což spolu se Save na raidy i hero dungy, ale především nezájmem newbies se něco naučit, resp dělat co mají, demoralizovalo ty old-school...

    Nevím jestli si mě tady vůbec někdo pamatuje nebo zná, ale taky zdravím z reálného světa.
    Pro představu co mě teď baví přiložím odkaz na své nejnovější mazlíčky http://www.hudy.cz/obuv/panska-obuv/96995,karakorum.html

    [ Upravil SwaCZa  17-03-2011, 18:00:43 ]

    _______________________________
    také znám jako Trias, Khamul, Burza, Berta...
    a na druhé straně barikády jako Fall...
    Přes vše dobré ale
    The End
    ________________________________________________

    All we have to decide is what to do with the time that was given us.
    aliment
    • Příspěvky: 1492
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #20  |  17-03-2011, 18:10:42
      [link]
    Weeeeee, a moje botky jen o par kliku vedle

    Jinak respect ke Karakorum, ale ja bych je nevyuzil (do Alp nejezdim a na Altaj jedu az za par let ;) )

    _______________________________
    Poslední příspěvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    pages: [ 1 ] 2
    Forum Nav : Jump To This Forum