• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Informace k Trinity Core
    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12
    legolas33333
    • Reply #201  |  01-04-2011, 07:21:36
      [link]
    suhlasim so zealoticom

    _______________________________




    Nakor
    • Reply #202  |  01-04-2011, 12:06:57
      [link]
    To je jedna z vìcí, který jsem tu dodnes nepochopil. Tu absolutní neinformovanost hráèù. Jednou za èas nìkdo "slíbí" že se informovat bude a po prvním pøíspìvku zas ticho. Na GM team byl nejspíš seslán buglej perma CS. Stalo se tu bohužel trendem mlèet a pak udìlat "pøekvápko", který sice potìší, ale asi by bylo lepší øíct výhledovì datum a pøípadnì toto posunout a omluvit z toho a toho dùvodu. Rozhodnì by byly reakce ze strany hráèù spíš plné podpory, než za souèasného stavu plné zoufalství.

    _______________________________



    Ingame dále jako Geisha, Aglaranna, Sherminator, Aeiou
    /played
    284 days on CW
    rowena
    • Reply #203  |  02-04-2011, 10:26:38
      [link]
    Jop. Souhlasím.. Myslíte si snad že když øeknete, že TC bude až za rok, lidi budou odcházet ? To teda pochybuju. Na tomhle serveru už jsem strávil nìjáký èas, a i když sem uvažoval o odchodu, srdcem jsem poøád tady a mrzelo by mì, nechat tady všechno moje úsilí a jen tak zahodit ten èas... Rozhodnì budu hrát dále.. až to TC jednou prostì pøíjde, já se na nìj tìším, vím, že se díky nìmu otevøou serveru nové dveøe a dále se bude jen rozvíjet. Držím vám GMka palce ! A nebojte se nám nìco i špatného oznámit. Neøíkám, že když už sem tu dlouho, snesu cokoliv... ale vìøím, že se nebudete bát øíct nám, co a jak ! GL & HF ! :)

    _______________________________

    Co se nevleze, to se vtlaèí !
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #204  |  02-04-2011, 23:31:22
      [link]
    No jo no lidi ja vam to verim ze chcete furt nejaky datumy a podobne veci, ale my je fakt nevime. Uz jenom proto ze lidi co delaji jednotlive kusy sami nevedi kdy, jak a jestli vubec budou ci nebudou svuj kus prace delat, nebo jestli radeji pujdou chlastat nebo honit slapky do hospody ci co tak radi delaji :))

    Tohle je proste a jednoduse obrovska slabina toho ze to vsichni delaji zadarmo a jen tak. VYsledkem je ze to delaji jen kdyz se jim chce - a asi si vsichni dokazete predstavit ze kdyz date dohromady partu lidi s tim ze kazdy dela jen kdyz se mu chce tak nejaky termin fakt odhadnout nedokazete.

    A zase rikat vam nejake terminy jen tak vycucane z prstu... K cemu by to bylo, jedine co si dovedu predstavit by bylo ze by to dopadlo blbe pro obe strany. Proto to nikdo nedela a neudela.

    Nejake terminy se dozvite az ve chvili kdy budou zkompletovane vsechny zasadni casti systemu a tedy budeme moc mit predstavu jak dlouho to jeste potrva.

    V tuhle chvili nejsou jeste dodelane weby a hodne prace zbyva na databazich. A samozrejme scripty instanci to je vecne tema k opravam:)

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    Mariella
    • Reply #205  |  03-04-2011, 08:53:01
      [link]
    Apocrypho, obávám se, že tady vùbec nejde o nìjaké termíny. Aspoò z velké èásti ne. Jak já to vidím, hlavním kamenem úrazu tu je (z pohledu vìtšiny hráèù) naprostá absence jakýchkoliv známek toho, že se vùbec nìco dìje. Pak jsou tu (nahlas vìtšinou nevyslovené) otázky typu "Dìlá na tom vùbec nìkdo?" èi "Má cenu èekat, když se nic nedìje?". Nebýt toho, že jako tester naštìstí nìjaký pøístup k informacím mám, taky už bych z toho asi zaèínala šílet.

    Pøitom øešení není nijak složité... není pøece potøeba uvádìt žádná data, jsem pøesvìdèená, že i pouhé vìtièky typu "Na Test Realm nahrán balík X oprav, práce pokraèují." nebo dokonce "Do blizzlike stavu opraveno Y, které na Mangosu nefungovalo." v Novinkách by udìlaly s morálkou divy.

    _______________________________
    Zkouškové období v plném proudu...
    -----------------------------------

    Warcraft Pets
    Warcraft Mounts
    Melka5
    • Reply #206  |  03-04-2011, 10:31:51
      [link]
    Pøesnì tak.
    +1

    _______________________________


    Sé onr sverdar sitja hvass! Sé mor'ranr ono finna.
    filipkovac
    • Reply #207  |  03-04-2011, 11:31:28
      [link]
    pravda +1

    _______________________________


    Pakey
    • Reply #208  |  03-04-2011, 13:52:33
      [link]
    ...a hlavnì to psát do nìjakého "pouze GM" topicu aby v tom nebyl bordel, jako je teï... Je fakt otrava sledovat "Quo vadis Czechwow" "Forum oprav", "Informace k TC" atd...

    Jeden informaèní kanál (nejlíp ještì s možností RSS) a je to. A psát tam tøeba øádek nebo dva za týden bohatì staèí Teï jsem proèetl poslední 3 stránky tady a s tim, co jsem se dozvìdìl jsem spokojenej (až na ty posty kolem, pøes který jsem se musel prokousat).

    [ Upravil Pakey  03-04-2011, 13:53:15 ]

    _______________________________

    playermaker
    • Reply #209  |  04-04-2011, 09:31:24
      [link]
    absolutne chybi komunikace hracu a GM, zacatkem prosince nekdo z vedeni pronesl, ze TC se da ocekavat zacatkem unora nebo v prubehu unora, chapu, ze kazdy to dela zadarmo a ve svem volnem case, ale taky vim, ze Boggy si tym vybira peclive a tudiz kdyz nekomu zada ukol, ktery se da zvladnout cca za mesic trva 3 mesice nebo se s nim vubec nezacalo, treba zacalo, ale radovy hraci nevi nic co se momentalne deje a mazat nekomu med kolem pusy taky neni to prave orechove, jak bylo napsano vyse, super by bylo kdyb tu byl informacni kanal kde by opravdu stacilo jednou za tyden napsat co se udelalo nebo na cem se pracuje a nechapu proc by si melo za otazku na TC na lfg udelaovat mute, chapu ze uz to vedeni leze na nervy ty otazky typu : kdy, proc, jak, ale informovanosti se myslim toto dalo eliminivat stejne tak by urcite nebylo spatne rozsirit GM tym, kdyz nekteri clenove zrejmne na svou praci nestaci nebo na ni nemaji cas

    _______________________________



    mino
    • Reply #210  |  04-04-2011, 09:55:54
      [link]
    Opakovane narusenie programu :D :D
    -----------------------------------------
    Ja viem nemam sa do toho co starat ale ako clen stalich a dlhodobo-hranych clenou CW mam ake tak pravo vyjadrit si svoj nazor.
    Hlavne sa chcem podakovat GM ze ajked to robia zadarmo ale snazia sa a patry im zato vdaka.Jednako ich uz musi opakovane sa pytanie kedy bude TC uz liest na nervy ale takisto sme natom s nervami aj mi hraci.
    TC-bude to velky prevrat ci fiasko na servere Czechwow.
    GM sa snazia,opravy su tazke,natlak ludi stale rastie,ludi ubuda ale stale sa tu najdu ludia co ostavaju verny serveru.ZA poslednych par mesiacov nas opustilo tolko legiend CW a tolko hracou ze rapidny narast serveru uz asi nieje mozny,nanestastie je tu riesenie a tym je TC.Odfiaska to ma daleko ale sme len krocik od prehry.
    Nechcem nikoho krytizovat a ani nato nemam pravo a ani to nerobim,len proste konstatujem ,, Trpezlivost ruze prinasa " TC bude funkcne ako GM pisali ja v to verim a verim aj v to ze TC pomalicky uvidime nascene.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ako sa uz napisalo vyssie neuskodili by nejake blizsie informacie ohladom oprav a naplno suhlasim.Ubespecit hracou ze sa nieco deje a nikto nic nevidi je slaby dokaz.Ajked vam verim a viem ze makate odrana dovecera a citanim takychto kravin co tu pisem ( hehe :D ) vas uz priviedlo do stavu kedy ste si povedali naco to vlastne robim,ale ked uz datum nieje isty aspon forko co mame a co nemame urobene by bolo super.


    _______________________________




    SKYPE: Gestapo6669 AZET: Kamendy91
    Facebook: Milan Kamensky
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #211  |  05-04-2011, 09:41:38
      [link]
    ad topicy a podobne: to musite na Erakiela, to muze delat jen on :)

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    frost
    • Reply #212  |  05-04-2011, 18:15:24
      [link]
    Taky bych rad vyjadril svuj nazor k tomu vsemu co se tu posledni dobou deje.

    dneska se zadarmo da delat spousta veci od vyvoje urcitych programu az po vedeni free servru a pod... Kdyz clovek zaklada free server dela to z duvodu ze chce, aby na nem hrali kvalitny a slusny lidi, a predevsim z duvodu ze ho to skutecne bavi. Dela to pro sebe samotneho aby se naucil mnoho noveho a nacerpal nove zkusenosti, ktere muze casem vyuzit a budou se mu do zivota hodit, a dela to zaroven pro lidi a jejich radost z toho ze muzou hrat na tak vybornem servru ktery zrovna on vytvoril pomoci sebe a sveho teamu... Pokud ho nebavi delat to co dela tak je zbytecne ho k tomu nutit, nikdo nechce delat nic co si skutecne nepreje a kdyz je moznost to nedelat! tak proc v tom pokracovat? necht to udela zas nekdo jiny. Za tu dobu co tu hraju se tady toho delo hodne jak uz odchod ci prichod novych clenu GM tak skoro pad servru ktery se nakonec podarilo vyvratit diky skvele podpore hracu a supr GM sestave ketera uvidela ze takova komunita jakou maj na servru nikde jinde nenajdou lidi posilaj at velke ci male castky na zachranu servru s tim ze uz je nikdy neuvidi a s tim ze tu mozna budou hrat jen rok mozna ani to ne ale nikomu to nevadi a nikdo toho nelituje doslova tu proteklo spoustu lidi at uz dobrych slusnych hracu tak i jejich protejsky chci tim rict tento server prirostl za cele ty roky k srdci spousty hracum z minulosti a pritomnosti a nekteri tu stale hrajou. Po dnesku opustit to tu je jako vytrhnout 4-5 let sveho zivota a naprosto jej smazat je tu skvela komunita supr GM ale pride mi posledni dobou neochota neco delat jak jsem se jiz ujistil z Apocrypha prispevku chapu vas mate kazdy vlastni zivot tak proc se starat o neco za co nemate penize a kde vas neustale buzerujou a popohanej k necmu co uz vas tolik nebavi jako ze zacatku nechci ted nikomu lezt do .... a ani nebudu urcite si vsichni vazime toho co jste pro tento server udelali a delate nadale ale od doby co odesel chrosta mi pride ze se tu prestalo delat vic nez predtim ze uz to spise delate z vynuceni nez z radosti z vlastniho uspechu.

    Delat zadarmo se nemusi je spousta metod vydelavani na internetu jeste stale tu prar hracu zbylo a je mozne zavest reklamy a klikacky ci neco co hodi s pozdej narustajicim poctem lidi i nejake ty drobne do kapsy takze to muze byt dobry jako vedlejsi vydelecna cinost.

    Omlouvam se za chyby psano na telefonu dekuji za pochopeni.

    _______________________________



    http://www.youtube.com/watch?v=ltM5jHIJFw4&NR=1&feature=fvwp
    http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #213  |  05-04-2011, 22:12:33
      [link]
    ad finance: z ciste meho osobniho pohledu by bylo dobre premyslet o nejake forme dalsiho zdroje financi na provoz serveru (ty potrebne penize nejsou male a sbirky rozhodne nejsou ani nahodou nevycerpatelne ) ale majitele na tohle meji zcela jiny nazor a jejich nazor je urcujici takze zadna reklama ani nic podobneho nebude.

    ad duvody proc neco delat na free: jo jiste... Jen nezapomen na to ze lide celkem obvykle po case vyhori ze sveho zapalu co meli na zacatku:) Si vezmi treba lidi na testy - vzdy se jich prihlasi celkem dost, udelaji se jim ucty a predstav ze vic nez pulka se jich na ten testovaci ucet ani nikdy nezkusi prihlasit, natoz aby neco delala.. Dalsi velka cast chvili dela na test serveru blbosti a zmizne protoze je to nuda a zbude jen velice mala cast lidi (radove procenta?) kteri zustanou a neco skutecne delaji (jako je treba Mariella tady v diskusi :) )...

    Ono se vse udelat zvladne i s lidmi kteri moc zajem neco delat nemaji ci ktere musis pul dne premlouvat aby neco udelali ale proste casove odhady s timhle nevyrobis ani nahodou. Nic vic, nic min.

    Co se tyka informace o pokroku - Erakiel dnes dodelal webove interface (coz mimochodem take nemel delat on, on neni php programator ale nekdo to prevzit musel kdyz clovek na php neni moc k dispozici). Tohle je celkem hodne dulezity milnik.
    Dalsim krokem bude zacatek testu migracnich procedur na ostrych datech hracu zda se nic neztrati a testy stability behoveho prostredi emulatoru na velkem serveru.
    A datumy nasazeni vam jako vzdy nereknu protoze ani ja to nevim:)

    p.s. a co se tyka meho osobniho pristupu - ja jsem zde (na freecku obecne i na CW konkretne) ciste jen proto aby jsem se ucil a tim padem pracoval. Kdyz by jsem chtel hrat tak mi bezi ucet jak na ofiku (ale tam se nepripojim ani na jeden vecer za mesic) tak na systemech cataclysm (kde toho casu nestravim o moc vic). 95% casu co neco delam s CW tak je GM a tech sotva 5% je nejaka hra.
    Ale kazdeho pristup a duvody proc dela to co dela to je jeho soukroma vec a vec jeho svedomi, to at si resi sam.

    [ Upravil Apocrypha  05-04-2011, 22:22:59 ]

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    frost
    • Reply #214  |  06-04-2011, 00:12:49
      [link]
    Nebudu se na dale rozepisovat vse bylo hezky receno z obou stran :D atd... chci se taky prihlasit na test servru a pomoct pokud je moznost.

    Jinak dekuji za nove a prijemne informace.

    _______________________________



    http://www.youtube.com/watch?v=ltM5jHIJFw4&NR=1&feature=fvwp
    http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #215  |  06-04-2011, 13:15:45
      [link]
    Quote: frost | 06-04-2011, 00:12:49
    Nebudu se na dale rozepisovat vse bylo hezky receno z obou stran :D atd... chci se taky prihlasit na test servru a pomoct pokud je moznost.

    Jinak dekuji za nove a prijemne informace.


    ad test server: to ma pod palcem alik jmenem Majki z gildy EG. Kdyztak Mariella te urcite navede kde ho chytit :)

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    mino
    • Reply #216  |  07-04-2011, 08:55:15
      [link]
    Quote: frost | 06-04-2011, 00:12:49
    Nebudu se na dale rozepisovat vse bylo hezky receno z obou stran :D atd... chci se taky prihlasit na test servru a pomoct pokud je moznost.

    Jinak dekuji za nove a prijemne informace.


    Suhlasim s Mogusom,ale mam jeden dotaz.Naco sa tam hlasia na testery ludia co to maju uplne v****.Nechapem takych ludi mala by to byt prenich pocta ze mozu pomoct serveru a nie zabava.Hlasim sa aj ja do TESTU serveru,napisem aj Majki-mu mozno nepomozem ale aspon to skusim.No nepochopim tych ludi co sa prihlasia a ptm odhlasia z testru.PLS lidi nes**te sa dotoho ked oto nemate vazny zaujem.

    _______________________________




    SKYPE: Gestapo6669 AZET: Kamendy91
    Facebook: Milan Kamensky
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #217  |  07-04-2011, 10:46:36
      [link]
    Damnedy oni se hlasi obvykle bud protoze jen chteji videt co tam je a nebo proto ze to jsou mali fakani co maji "velke oci" a nebo je laka to ze na testu maji GM prava...

    Jenze realita tak zabavna neni. Dostanes treba k testu druida a ted si vem ze mas projit vsechny jeho vlastnosti a ability a podivat se zda a jak funguji (vcetne mereni sily kouzel atd) :))
    Dokaze to byt docela nuda:)
    A dnesni "mladi" nejsou zvykli ze by se neco melo delat pomalu, peclive a trpelive. A navic si predstav ze maji sepsat i report s podrobnym popisem toho co a jak funguje kdyz pro vetsinu z nich je nemozny problem napsat par souvislych vet (a to nemluvim o pravopisu, ze jo - to s tim obvykle dost souvisi) :))

    Navic testovani ti sebere cas z toho co muzes stravit na hlavnim serveru nekde farmenim neceho ci kecanim...

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    Apocrypha
    • Pøíspìvky: 643
    • Permanentnì BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #218  |  07-04-2011, 10:54:06
      [link]
    Navic to by jsi neveril co nam navic treba chodi za nabidky na GM pozice - viz treba "vemte me za gm ja uz umim programovat my to mame ve skole" (sorry ten pravopis nejsem schopen replikovat, vek pisatele odhadem tak 12 let dusevne, fyzicky mozna tak neco do 20 let :)...

    Sehnat nekoho schopneho je fakt velky problem. Fakt by se nam hodili lide na PHP, dale nekdo schopny na databazove upravy a nekdo schopny se naucit scriptovaci jazyk na bazi C++ kterym se ridi instance...

    _______________________________
    Aliance player Huntica, Litanie - Elite Guards
    Nakor
    • Reply #219  |  08-04-2011, 12:10:19
      [link]
    Prosym prosym vemte mne za gm pred patnasti leti jsem se ucyl turbo paskal :D

    _______________________________



    Ingame dále jako Geisha, Aglaranna, Sherminator, Aeiou
    /played
    284 days on CW
    frost
    • Reply #220  |  08-04-2011, 15:32:51
      [link]
    No jak tak koukam tak projit funkce jednotlivych class bude urcity problem kdyz presne ani nevim jak ma co fungovat za nektery classy jsem jeste nehral a z ofi nemam zkusenost abych neco pomeroval zda-li to funguje nebo ne napadlo me treba kdyby 5-10lidi chodilo all dungy raidy a pod.. a zkouseli bosse atd... ale zas nevim kolik casu bych tomu mohl venovat mam pred zkouskama. ale slo by to udelat a domluvit se alespon na nejakym urcitym case a sem tam s necim pomoct lepsi neco nez nic rad pomuzu.

    _______________________________



    http://www.youtube.com/watch?v=ltM5jHIJFw4&NR=1&feature=fvwp
    http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
    pages: 1 9 10 [ 11 ] 12
    Forum Nav : Jump To This Forum