• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Změna pravidel instancí
    pages: 1 4 5 [ 6 ] 7
    xxxtommy
    • Příspěvky: 1006
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #101  |  15-07-2010, 22:17:01
      [link]

    Presne ako vravy Trias ......kopa ludi u hordy by vsetko chcela ale vobec nemaju zaujem si navzajom pomahat chcu len aby ich niekto hned zobral do raidu a oni uz len pozbierali eq, vytvorit fungujucu guildu tiez neni jednoduche ked polka novych ludi leavne kedze po 2-3 tyzdnoch pobytu v guilde (samozrejme bez zapojenia sa do nejakej akcie) sa im nepaci ze nemaju rovnaky rank ako clovek co hraje ovela dlsie a aktivne.


    todle je i u aliku ze se najdou takovy lidi jen mi prijde ze u hordy jich je mlohem vic(i kdyz vas je min nez nas )

    _______________________________
    It would be good but it's time to go on...

    I miss you Ney :(
    Savath
    • Reply #102  |  15-07-2010, 22:35:39
      [link]
    jak se na to podívám pořádně, tak se to tu rozděluje na 2 skupiny. První skupina je ta, která pořád sedí doma u kompu a je totělně do WOW zažraná, nazbírá si kvůli tomu eq. a potom má díky tomu samozřejmě přednost v raidech, takže jim SAVE vyhovuje. Ta 2. skupina sou normální lidi, kteří si chcou ze života občas povyrazit a zahrajou si WOW, ale díky nějakému save nebudou mít eq. protože nejsou celý den u kompu, takže nesloží ani dung, protože zrovna dneska byli domluvení 2 až 3 party na dungu a ejhle není heal ani tank. Takže pro 2. skupinu( normální lidi, ne závisláci) zbývá asi jen to PVP. Lidi vzpamatujte se je to jenom hra, nebuďte tak vy*****í na eq. a myslete na to, že normální lidi si chcou taky zahrát.
    angelusLL
    • Reply #103  |  15-07-2010, 23:37:53
      [link]
    zrovna dneska byli
    domluvení 2 až 3 party na dungu a ejhle není
    heal ani tank.

    a ejhle co tak pockat kym doexpi viac ludi?
    ked nemas co popri cakani robit a pvp ta nebavy tak expi alta......cim viac charov tym vecsia sanca sa niekam dostat

    Ja tiez raz hrajem cely den inokedy nemam cas ale nenahanam sa za eq za kazdu cenu som rad ak si raz za cas skocim s kamosmi nejaky ten dung ci raid hlavne pre zabavu nie preto ze musim mat naj eq

    _______________________________

    .......moje pravopisne chyby prosim nerieste, nikto nie je dokonaly :D
    vin
    • Reply #104  |  16-07-2010, 00:27:56
      [link]
    savath, ano, to co opisujes, je uz dost dlho zname: no life = equip, life = no equip :) treba to brat s rezervou samozrejme. Vacsina odporcov savu nema chut alebo cas sediet niekde hodiny pri raide, ale zaroven by chceli ten eq mat, ked sa lognu.
    salgado
    • Reply #105  |  16-07-2010, 08:44:20
      [link]
    Sarath? ja nvm to me prijde jako blbost. Spis kdo u toho muze sedet vecne projde milion raidu , nazbira eq a je na tom nejlip. Tem spis me prijde save moc nevyhovuje. Ja sem clovek co maka do 5ti. projde 2-3 hera da si 10ku ted i 25ku. zabere mu to 2-3 vecery a je v pohodde.
    -Proste mam mene casu - save mi vyhovuje.
    -Sem silenec a sedim u toho 24/7 - muze se stat ze se zacnu nudit protoze vsechno porezu behem tri dnu.

    _______________________________

    Dekuji CW,GM tymu a Guilde Nozdorms Claw/The Chosen of Nozdormu za nadherny cas,zde prozity. Nejspis nikdy nezapomenu.
    Bimbac
    • Reply #106  |  16-07-2010, 10:23:49
      [link]
    Vše co zde popisujete má své pro a proti. Např. rada "jdi do velké guildy". To je rada vhodná jen pro určitý typ hráčů, protože malá guilda sice nenabízí progress a tak široké raidové uplatnění, ale zase bývá vztah členů mnohem užší a lidé jsou si mnohem blíž. Např. Berries apod.
    Takže spíš bych to viděl, že by se měli menší guildy více semknout a chodit spolu. Stačí řici si, že se sejdem každé pondělí kolem osmé... žádné DKP apod. jen volný raid, něco jako jsme hrávali s Kepslockem.
    (nicméně i zde bylo potřeba pár skilleru z ER jako základ ...)

    Ovšem přesto nelze očekávat srovnatelné výsledky jako progress skupiny, protože i když tu mnozí zlehčují skládání raidů jak je to snadné. Jak je "easy" sehnat heal, tanka, DPS, ale každý zkušenější ví, že od jisté úrovně obtížnosti už nejde říct "kdo má meč" pojdte, ale je potřeba aby alespon základ tvořili jaksi skilleři. Proto každý hrábne po Yondaime, Sendence apod. A tak bude ta hrana, kdy tito hráči budou vyautovaní díky save a když se sejde random parta tak skončí u prvního bosse.
    Tedy dostat se do opravdu dobré skupiny je o dost větší problém. Protože co si budeme povídat, trápit se s nějakýma lamičkama a lehat u prvního bosse.... znáte to, když jdete s někým a oni polehají u Kurátora....

    A pak má pravdu druhá strana, kdo pamatuje save TBC tak i pamatuje co se stalo v momentě, kdy se save zrušil uplně. Děsný zvěrstva, chodili Kara třeba 6x za sebou.... To samé Grull a další. Za save musel mít hráč do Kara v horším případě 50% epic a zbytek modrý. Po zrušení save tam chodili "zelenáči"...
    Na ofiku vedle širší základny mají také dual spec, takže např. priest je v podstatě DPS i Heal podle potřeby, flexibilita je mnohem větší. Asi s ohledem na všechny okolnosti bych hledal nějaký slušný koncenzus. Třeba 3 dny save místo týden by mi přišlo vhodné. Dost na to, aby se to vyloženě nekempovalo a součastně přiměřené omezení pro nekonečné kolečkování.

    _______________________________
    salgado
    • Reply #107  |  16-07-2010, 11:17:32
      [link]
    Vice mene souhlas. Mezi guildne se toho da udelat dost. Jak uz sem psal. Vtvorit spolecny kanal a raidovat spolecne.
    Podivejte se na takove GA. zacinali jako dve male G, ktere prave takto spolu raidovali. behem roku meli Guild FK KJ. Proto ja proste nemam rad reci typu: to nejde, kdyz se to nezkusilo.

    Jinak k druhe casti. Ani Yonda se myslim s tim co umi nenarodil, ale nekdo mu dal sanci se ucit. A on se jen nevezl a ucil se. A takovych borcu je tu vice.

    _______________________________

    Dekuji CW,GM tymu a Guilde Nozdorms Claw/The Chosen of Nozdormu za nadherny cas,zde prozity. Nejspis nikdy nezapomenu.
    hawkey1
    • Reply #108  |  16-07-2010, 11:34:53
      [link]
    Dobrá, nechme stranou výpočty, které jsou čistě teoretické. Můj zážitek: byl jsem členem jedné raidovací skupiny, ze které jsem ale byl po čase odejit, protože prostě nemám tolik času a ten který mám se neshodoval s ostatními členy. Teď nebrečim, že tam nejsem, ale píšeš, že jde o "Kvalitní" herní zážitky. Můžu psát jen za sebe, ale myslím, že v těch 900 lidech určitě nebudu sám, kterým se "save" půjde o vůbec nějaké zážitky, natož o kvalitní. Už teď vidím na lfg i v guildě hlášky stylu: "Dneska už jsem byl," ... "nemůžu zítra jdu s..." A troje ramena z mother? Co je na tom za devalvaci bosse? Časem se prostě lidi dostávají ke kvalitnějšímu eq a ti, kteří nejsou na čele tohohle hegemonu mají prostě štěstí v tom, že jim v raidu pomáhají už lépe vybavení hráči. ALe o to snad ve hře taky jde? Vyexpit postavu a vybavit jí co možná nejlepším eq. Naučit se profese, ovládnout umění PvP i PvE a pak...a myslím, že je to jeden z důležitých momentů vytvořit nějakou sociální struktutu..pomáhat ostatním, guildě, kamarádům.
    My se tady v podstatě bavíme o tom, jaká je únosná rychlost s jakou se postavy vyexpí. Ale to je snad jedno, ne? Než byl spuštěn NT jak dlouho všichní hráli v OL?? Hodně dlouho a pořád bylo proč a o co hrát.
    Prostě můj názor na save se nemění, budu rád, když ho při svém rozhodování vezmete alespoň trochu v potaz, ale jasně budu respektovat rozhodnutí majitele a gm.
    VenomicCZ
    • Příspěvky: 1072
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #109  |  16-07-2010, 12:13:30
      [link]
    Quote: hawkey1 | 16-07-2010, 11:34:53
    ...................
    Můžu psát jen za sebe, ale myslím, že v těch 900 lidech určitě nebudu sám, kterým se "save" půjde o vůbec nějaké zážitky, natož o kvalitní. Už teď vidím na lfg i v guildě hlášky stylu: "Dneska už jsem byl," ... "nemůžu zítra jdu s..." A troje ramena z mother? Co je na tom za devalvaci bosse? Časem se prostě lidi dostávají ke kvalitnějšímu eq a ti, kteří nejsou na čele tohohle hegemonu mají prostě štěstí v tom, že jim v raidu pomáhají už lépe vybavení hráči. ALe o to snad ve hře taky jde? Vyexpit postavu a vybavit jí co možná nejlepším eq. Naučit se profese, ovládnout umění PvP i PvE a pak...a myslím, že je to jeden z důležitých momentů vytvořit nějakou sociální struktutu..pomáhat ostatním, guildě, kamarádům.
    My se tady v podstatě bavíme o tom, jaká je únosná rychlost s jakou se postavy vyexpí. Ale to je snad jedno, ne? Než byl spuštěn NT jak dlouho všichní hráli v OL?? Hodně dlouho a pořád bylo proč a o co hrát.
    Prostě můj názor na save se nemění, budu rád, když ho při svém rozhodování vezmete alespoň trochu v potaz, ale jasně budu respektovat rozhodnutí majitele a gm.
    To ze nejaka skupinka hracu, ci mensi gilda si nedokaze zaridit ci domluvit nejake raidovaci dny, tedy komunikace je nekde na bodu mrazu, respektive neni, nebo se o ni nikdo nepokousi a prijde s tim, ze vlastne kazdy chodi s kym se mu zachce a nikomu se nechce dodrzovat nejaka pravidla pro raidy je chyba SAVE??? Ja tu chybu opravdu vidim jinde a to v spatne a nedostatecne komunikaci, ne v SAVE, jako RIKAT: "My se nedokazeme s nikym domluvit tak bychom se pravidelne schazeli a neco chodili, takze je to chyba SAVE" Jako fakt sorry, ale tohle je chronicka slepota, svadet to ze se lidi nedokazi domluvit na blizzlike omezeni jako je SAVE!!

    Jo a co se tyce toho: "A troje ramena z mother? Co je na tom za devalvaci bosse?" Jako pokud uz nepochopis to, ze 1 clovek muze za 1 den, kdyz to pozenu do extremu ziskat 3x T6 token ramena z bosse a ty v tom nevidis devalvaci bosse a tech itemu a vubec naprosty vysmech teto instanci a raidovani jako takovemu, tak to uz je vrchol slepoty, ne-li ignorace, to se na me nezlob, ale to uz je i na me moc! :o(((

    Jako fakt je skoda ze si takove veci neuvedomujete, chvilemi si pripadam jako naprosty blazen, ktery ma myslenky mimozemstana, kdyz ctu nektery posty ......
    Asi jsem E.T. :D
    Jeez

    [ Upravil VenomicCZ  16-07-2010, 12:19:15 ]

    _______________________________
    BLOUDÍM .....
    angelusLL
    • Reply #110  |  16-07-2010, 12:25:46
      [link]
    Teď nebrečim, že tam nejsem, ale píšeš, že jde o "Kvalitní" herní zážitky. Můžu psát jen za sebe, ale myslím, že v těch 900 lidech určitě nebudu sám, kterým se "save" půjde o vůbec nějaké zážitky, natož o kvalitní. Už teď vidím na lfg i v guildě hlášky stylu: "Dneska už jsem byl," ... "nemůžu zítra jdu s..."
    Tak znova sa budem opakovat :D
    Zas to je otom ze vecsina ludi by chcela vsetko hned a nechce sa im cakat kym ostatny doexpia.

    Quote: VenomicCZ | 15-07-2010, 12:57:42
    Vsem tem co se to nelibi preji at v tom najdou i ta pozitiva a zkusi je ocenit, je jich vice nez si myslite....
    Jeezee



    Tak mi ty pozitiva napis, vzdyt jsem sam k tomu vybizel. Prozatim jste me ani jeden z vas nepresvedcil o nutnosti save.
    Jasne na zaciatku je save na obtiaz ved prvych par bossov by si kludne otocil kazdy den 3x ale co ty dalsi ku ktorim sa treba dostat?
    Tak ti dam priklad ako by to bolo napr. so SWP:
    Dajme tomu 30min skladas raid z LFG + presun........dalsich 15min kym sa dostanes ku brutalovy.....doportovat, nabuffovat, vysvetlit taktiku a ide sa (dalsich 15min) ......prvykrat wipe.....ok vyhadzat low ludi dobrat novych ...druhy pokus kill rozdelit loot (15min)......ok to je 1hod 15min otocime znova.
    Co ked ti uz nic zneho nepada? Oks ideme Muru.....znova cesta .....musis zabit dvojicky (nemaju loot takze strata casu) dojst k muruovi znova taktika, dobrat a dajme tomu hned kill (1hod) ......ide sa dalej .....na KJ 3xwipe a koniec raidu (1-2hod podla poctu pokusov).
    No a mas zabite 4-5hodin casu a KJ nepadol = ziaden novy eq ......zajtra mozes skusit znova.

    A teraz si zober save.....dojdes po KJ ....parkrat wipe vykasles sa nato.....mas save pred bossa.....na druhy den
    ides skusit znova....doberies ludi z predchadzajuceho raidu, pripadne doberies tych co im na predchadzajucich bossoch nic nepada a nechce sa im to ist cele od zaciatku.......a skusas znova...ak sa nepodari mas nato dalsi den az po reset save a bez toho aby si zabil par hodin casu wipovania na bossoch kym sa dostanes znova (v tomto pripade) ku KJ.
    A to su len 3bossovia + 1 nefungujuci si zober ked ich bude 10.
    (tie casy su priblizne a pre LFG raid.....raid skupina by to mala dat skvor :D )

    Takto to vidim ja.....nemam cas a ani chut ist par hodin raid ktory sa zrusi pred jedinym bossom kvoli ktoremu tam idem. Cize radsej si pockam kym sa bude doberat do raidu ktori mi vyhovuje hoci len raz za cas.

    [ Upravil angelusLL  16-07-2010, 12:29:57 ]

    _______________________________

    .......moje pravopisne chyby prosim nerieste, nikto nie je dokonaly :D
    VenomicCZ
    • Příspěvky: 1072
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #111  |  16-07-2010, 12:25:55
      [link]
    Quote: Bimbac | 16-07-2010, 10:23:49

    A pak má pravdu druhá strana, kdo pamatuje save TBC tak i pamatuje co se stalo v momentě, kdy se save zrušil uplně. Děsný zvěrstva, chodili Kara třeba 6x za sebou.... To samé Grull a další. Za save musel mít hráč do Kara v horším případě 50% epic a zbytek modrý. Po zrušení save tam chodili "zelenáči"...
    Na ofiku vedle širší základny mají také dual spec, takže např. priest je v podstatě DPS i Heal podle potřeby, flexibilita je mnohem větší. Asi s ohledem na všechny okolnosti bych hledal nějaký slušný koncenzus. Třeba 3 dny save místo týden by mi přišlo vhodné. Dost na to, aby se to vyloženě nekempovalo a součastně přiměřené omezení pro nekonečné kolečkování.


    Jo to mas naprostou pravdu, bez savu, se deji fakt silenosti, treba 3x denne BT uz jsem taky videl a podobne. No myslenka kratsi save je mozna zajimava, ale nejsem si tak docela jist ze ji mohou GM ovlivnit a na druhou stranu, jakmile k Naxxu casem pribude dalsi raid (snad ;o)) myslim si osobne ze ten tyden bude tak akorat! ;o) A pak uprava savu na 3 dny, kdyby jiz to bylo mozne se velmi obavam ze by byla jako strzena lavina a je tu bohuzel spousta lidi, co by zacala vrtat do dalsich veci, ze kdyz uz se upravila jedna vec, tak by mohla i dalsi a sme na pul cesty k fun serveru, znas to ne: podas nekomu prst a za chvili chce celou ruku ;o))
    Co se tyce dualspecu tak bude, je treba vydrzet a osobne verim ze by mohl prijit jiz behem srpna - toto je neoverana informace a ciste ma domenka!!!! ;o)

    _______________________________
    BLOUDÍM .....
    angelusLL
    • Reply #112  |  16-07-2010, 12:36:32
      [link]
    jakmile k Naxxu casem pribude dalsi raid (snad ;o)) myslim si osobne ze ten tyden bude tak akorat! ;o)


    bwt .....ako je to so save a kombinovanim raidov? na tyzden mozem ist len 1 raid alebo mozem ist za ten tyzden napr. 1xNaxx a 1xUlduar......zda sa mi ze na off je to len 1 hociaky raid tyzdenne (ale neberte ma za slovo nie som si isty :) )

    _______________________________

    .......moje pravopisne chyby prosim nerieste, nikto nie je dokonaly :D
    otahapet
    • Reply #113  |  16-07-2010, 12:50:45
      [link]
    Quote: angelusLL | 16-07-2010, 12:36:32
    bwt .....ako je to so save a kombinovanim raidov? na tyzden mozem ist len 1 raid alebo mozem ist za ten tyzden napr. 1xNaxx a 1xUlduar......zda sa mi ze na off je to len 1 hociaky raid tyzdenne (ale neberte ma za slovo nie som si isty :) )


    muzes kombinovat co a jak chces, SAVE je jen na konkretni instanci. Takze za ten tyden muzes jednou do NAXXU, jednou do Ulduaru, jednou do OS, jednou do IC, atd...C (do kazdeho v 10 a 25man verzi)

    _______________________________
    Kisu, nekde jinde
    VenomicCZ
    • Příspěvky: 1072
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #114  |  16-07-2010, 13:14:58
      [link]
    Je to presne tak jak pise Kisucan, kazda instance ma svuj vlastni save a to jeste zvlast 10man a zvlast 25man, takze kdyz nad tim tak premejslim, tak 10man dnes jsou lidi schopni dat za jeden vecer, 25man v lepsim pripade za 2 vecery, s tim ze napr. s Lost Souls jeste progressujeme, takze za nas urcite mohu rict, ze dekujeme za save a verim ze vydrzi a precka tyto otresy, uz protoze do budoucna diky save, tam snad nebudu muset travit vice nez 3 vecery a to ze pry ti zavislaci na wow co hraji 5 dni v tydnu save obhajuji, no myslim ze ne! ;o) Byla by asi nocni mura projit Naxx coz je tak 3-4 hodky k Saphironovi a pak skoncit z myslenkou ze abychom jej a Kel'Thuzada mohli jit, to musi projit cele znovu, takze obhajuji save vlatne i proto, ze tam nebudu muset travit tolik casu! ;o)

    _______________________________
    BLOUDÍM .....
    Bimbac
    • Reply #115  |  16-07-2010, 13:48:34
      [link]
    A jedna technická věc k tomu save. Když je save, neznamená to, že do dungu se nesmí jít, ale pouze že tam najdu spawnutý jen creepe, budou chybět bossové, které jsem zvládl. Tedy pro ilustraci, jde skupina Kara, dá první 2 bosse u třetího umřela.
    Mohli se v podstatě ve stejné sestavě druhý den sejít a pokračovat dál. První 2 bosse měli pobité (neměli spawn) a šli dál.

    Ale když to tomu raidu systém save neudělí, co tedy? Nesmí vůbec do raidu vstoupit? To je horší než řádný save, kdy bylo možno v podstatě pokračovat dál v instanci... Stalo se několikrát, že se v raidu lehlo a skupina si domluvila sraz na určitý čas a pokračovali ....
    Je to důležitá informace i pro ty, kteří neví co to je save. Save = že parta lidí dostanou udělenou identifikaci a kdyby vstoupili do té samé instance s jinými lidmi tak se vzájemně neuvidí, nicméně neznamená to, že tam celý ten týden nesmí vstoupit. Ovšem, pokud to bugne a oni ten save nedostanou je tu problém, protože kdyby vstoupili znovu bude instance znovu obsahovat plné osazenstvo NPC ...
    Ještě pro ty kteří můj předešlý popis nepochopili, podrobněji. Vstupem do instance se automaticky vytváří samostatné herní prostředí v kterém se nachází pouze daná parta hráčů. Nikdo jiný tam nemuže proniknout, nikoho jiného tam nepotkáte. Vznikla vaše soukromá bublina a SAVE pak znamená, že tato nová bublina, která vám byla přidělena zůstane takto celý čas platnosti Save. Nicméně tuto bublinu můžete s těmi samými lidmi navštívit kdykoli po libosti, zůstane přesně v takovém stavu v jakém jste ji opustili (vyjma spawnu creep).
    Tedy pokud například umřete už u druhého bosse, tak pokud jste schopni se sejít třeba zítra znovu ve stejné sestavě, můžete dát další pokus o zdolání....

    Bohužel, pokud dojde k bugu a server vám onu bublinu nepřidělí, přijdete i o tuto možnost, protože při dalším vstupu neobdržíte tu "vaši" save bublinu, ale úplně novou do které byste mohli jít s kýmkoli a kde by byli i případní bossové, kteří již padli.....

    [ Upravil Bimbac  16-07-2010, 13:50:22 ]

    _______________________________
    VenomicCZ
    • Příspěvky: 1072
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #116  |  16-07-2010, 14:14:12
      [link]
    Co je save a jak funguje je zhruba vysvetlo na strane 2 tohoto topicu, jinak je to tak jak pises, s tim ze stavajici save muze byt rozsiren o dalsi hrace mimo puvodni skupinu, avsak tito nesmi mit jeste zadny save, pak je jim umozneno s puvodni skupinou jit, avsak to co puvodni skupina zabila, na to se uz nedostanou, protoze timto automaticky ziskavaji save puvodni skupiny! ;o)

    Co se pak stane, když o save prijdete? No abych rekl pravdu zatim mi bylo receno jen to, ze mohu pokracovat pouze na ty bosse, ktere sem v puvodnim savu nepokoril, pokud bych ve dnech jednoho savu sel 2x ty same bosse, protoze jsem o save prisel, bude mi odebran raid talisman (na urcitou dobu), dle pravidel o bugovani instanci. Nicmene asi bych byl uplny blazen, kdybych nevedel ktere bosse jsem sel pred par dny a pokoril je! ;o)

    Nicmene zatim se stalo snad jen jednou ze nekdo prisel o save, takze budeme doufat ze se to nebude opakovat a tim padem mohou byt vsichni i zcela klidni! ;o)

    Ano save nezamezuje vstupu do instance, on zamezuje v danem save tydnu spawn jiz zabitych bossu! ;o)

    [ Upravil VenomicCZ  16-07-2010, 14:15:45 ]

    _______________________________
    BLOUDÍM .....
    kobek
    • Reply #117  |  16-07-2010, 14:32:49
      [link]
    Já jsem jednoznačně pro save. Dříve jsem hrál na serveru, kde save nebyl, a věřte tomu, že pak není šance dostat se např v ulduaru k závěrečným bosům.(který tu sice zatím není, ale snad bude... :D)Prostě se tam ani za 5 hodin nedostanete. A to samé se týká naxx 25. Jak chcete jít Saphirona a Kel´thuzada bez save, když musíš před tím vybít všechny bose? Myslím, že skupinu lidí, která bude hrát 6 hodin v kuse, jen tak neseženeš...

    Prosím všechny, kteří jsou proti save, aby si pořádně promysleli co říkají. Ano teď se možná v naxxu dostanete ke všem bossum, kromě saphirona a kela, protože to je do kruhu, ale v jiných instancích to bude už úplně jiné...

    Navíc podle mého názoru se dá i na LFG složit skupina, která se prostě domluví ,,Zítra v 6 zase tady" . Jasně že třeba 3 lidi nepřijdou, ale je myslím možné dobrat jiné, kteří nejdou se svojí guild a save ještě nemají. Jak už jste tu říkali, jde jen o pořádnou komunikaci.

    Toť můj názor.
    Ambush

    _______________________________



    Skalis
    • Reply #118  |  19-07-2010, 11:56:17
      [link]
    Ahojte,
    mám v tomto jednu otázku na GMka.

    Zajímá mě, pokud raidovací skupina složí 25man NAXX a po pokoření 1. bosse nedostane save, tak...

    1. může v raidu pokračovat v tu chvíli dále? nebo musí raid okamžitě opustit?

    2. jakmile RL nahlásí tuto chybu, že nenaskočil save, může požádat GM o doplnění savu pro členy tohoto raidu? bude mu vyhověno, když požádá?

    Pro GA jsou tyto informace důležité, neboť nikdo z nás nemá v úmyslu nijak úmyslně bugovat. Jen chceme mít dostatek informací.

    Díky

    Za Guardian Angels
    Ortegus


    _______________________________

    Kdo jsou GA? Jen se podívejte, skvělá parta lidí, které spolu baví hrát. Lidí, kteří už jsou si tak blízcí, že pořádají i raidy in RL. Někdo říká, že jsme nejlepší, někdo zas že ne. Nám o to až tak nejde, i kdybychom byli Ti nejposlednější, tak nás kamarádství udrží pospolu

    lopa
    • Reply #119  |  19-07-2010, 12:04:37
      [link]
    Ja jako tank jsem jednoznacne pro save, alespon mam cas i si zahrat wow a ne porad dokola neco tankovat. Proste si odtankuji sve a mam klid. Problem nastava ve chvily kdy na jednoho tanka a heala je 15-20 dps a vsichni chtej nekam jit.
    A hlavne se nestane to co na BC kdy byli lidi schopni chodit BT a SwP 10x za sebou a do jednoho tydne byli vyfarmeny vsechny hlavni instance.
    Jen doufam ze v blizke dobe otevrou i jiny instance a uvidite hned bude co chodit.

    _______________________________






    mrjan
    • Reply #120  |  19-07-2010, 13:29:08
      [link]
    Tak jsme byli předevčirem lfg Naxxramas 10 , a save nebyl. Sli jme par bossu a vzpomel jsem si az po raidu na save. Nemam ho a ty hrace neznam (krom asi 2). Formulář jsem poslal. Kdyžtak mi napište, pokusim se vzpomenout si na ostatni hrace a na presnej cas raidu .

    _______________________________







    PER ASPERA AD ASTRA
    pages: 1 4 5 [ 6 ] 7
    Forum Nav : Jump To This Forum