• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Archiv novinek » Odstoupení člena GM týmu
    pages: [ 1 ] 2 3
    Lonewolf
    • Příspěvky: 6939
    • GM & Moderátor
    • Reply #1  |  22-06-2010, 12:55:56
      [link]
    Rozloučení se členem GM týmu standardně píše administrátor serveru. Dovolil jsem si požádat Erakiela o výjimku a sepsat tato slova tentokrát za něj.

    Svá slova dnes napíšu z pozice bývalého administrátora serveru, pod kterým Ventero pracoval po celou dobu, až do mého sestoupení z této pozice.

    Práci Ventera spousta lidí hanila, ale není se čemu divit, protože měl jednu z nejtěžších úloh na serveru – trestat ty, kteří porušují buď přímo, nebo nepřímo pravidla serveru, nebo – což si málokdo uvědomuje – narušují hodnoty serveru jiným, podstatně nenápadnějším, ale přesto mnohem horším způsobem. To bylo hlavní činností Ventera.

    Pokud bych měl hodnotit pouze tuto činnost, tak ji prováděl na výbornou. Až na drobné rozdíly v názorech, kde jsme nakonec hledali společně nejvhodnější řešení, kdy jsme debatovali často nad jediným trestem i několik hodin, jsem nemohl mít nikdy sebemenší námitku k trestu, nebo přísnosti trestu, který provedl, nebo který mi předložil k provedení.

    Vedle této práce ale Ventero vykonával ještě jednu, podstatně důležitější, i když ne tak viditelnou činnost. Díky tomu, že když bylo třeba, byl po ruce, abychom prodiskutovali nejrůznější záležitosti týkající se serveru, stal se mi také jakousi pravou rukou a pomáhal mi ve chvílích, kdy jsem si nevěděl rady s rozhodováním.

    Občas se ozývaly hlasy, které tvrdily, že Ventero nadržuje Alianci. Pokud by tato zpráva byla jen z části pravdivá, skončil by v GM týmu už dávno mým vlastním rozhodnutím. Ale tak se nestalo, protože za každé jeho rozhodnutí jsem se mohl postavit a neměl jsem důvod s ním nesouhlasit.

    Nesmyslná slova o nadržování vlastní guildě byla hodně pomýlená – a neříkám to jen proto, že spousta lidí s guild, ve kterých Ventero byl za svou herní postavu, jsou mými přáteli – prostě GM, který má svou postavu u jedné frakce, je k té frakci blíž, to je běžné. Přesto ale rozhodnutí z pozice GM byla vždy tak nestranná, jak to bylo možné. A jak říkám, vždy jsem za nimi mohl stát.
    Ventero se stal v průběhu své práce pro CzechWoW.net nejen skvělým GM, ale také mým přítelem. Velmi si vážím toho, že jsem Ventera mohl poznat i osobně a těším se na další srazy (nejen) The Berries.

    Oznamuji Vám tedy těmito slovy, že <GM>Ventero se rozhodl odstoupit z postu člena GM týmu. K dnešnímu dni ukončuje svou činnost na serveru.

    Děkuji za čas, který serveru, GM týmu, administrátorovi, i hráčům věnoval.

    Hodně štěstí v soukromém životě!

    Lonewolf

    _______________________________

    ...also known as Flame Keeper Mikalai
    dragonxspine
    • Reply #2  |  22-06-2010, 13:03:17
      [link]
    Tak to mna osobne velmi mrzi. Kazdopadne , prajem mu vela stastia. Je to genialny GM ktory dal serveru vsetko co mal. Dakujem za vsetko Ventero.

    [ Upravil dragonxspine  22-06-2010, 13:05:08 ]

    _______________________________
    A proud member of Czech Made on Saurfang EU.

    Lukaso80
    • Reply #3  |  22-06-2010, 13:04:01
      [link]
    Ventero díky za práci kterou jsi pro CW udělal a přeju mnoho štěstí IRL

    [ Upravil Lukaso80  22-06-2010, 13:04:32 ]

    _______________________________



    Podporuji GM team Czechwow.net
    DanielCze
    • Reply #4  |  22-06-2010, 13:06:53
      [link]

    Je to škoda, ale díky za to co jsi udělal pro server, a přeju hodně štěstí IRL

    _______________________________
    Power & Skill, Deadly Combination.






    Per aspera ad astra
    Baris
    • Reply #5  |  22-06-2010, 13:07:41
      [link]
    Přeji Venterovi ať se mu daří co nejlépe, moc děkuji za jeho práci na tomto serveru a trochu je mi líto, že odstupuje. Jeden z řad starších a velká ikona (ikdyž pro některé jistě ne moc milá).

    _______________________________
    http://img.czechwow.net/?download=WoWScrnShot_051910_214142.jpg

    vladdracul
    • Reply #6  |  22-06-2010, 13:13:14
      [link]
    Děkujem Ventero, díky Tobě je na serveru mnohem méně bugerů a podobných lidí. Musí to být těžká práce a já ti za ní děkuju. GL irl i na offíku. Měj se.

    _______________________________



    Deadcom
    • Reply #7  |  22-06-2010, 13:17:04
      [link]
    Je škoda že odházíš ale podle nedávných událostí na serveru se ti ani nedivim

    Hodne štěstí mimo server

    _______________________________


    Pokud by chtěl někdo udělat sig, nebo jen pokecat tak moje icq: 486201533
    Můj DeviantArt
    Jarkan
    • Reply #8  |  22-06-2010, 13:18:26
      [link]
    tomu se dvěma slovy říká: velká ztráta.. ale tj život, tak díky Venterovi za dosavadní úsilí a GL i nadále kdekoliv jinde :-)

    _______________________________


    Melouns
    • Reply #9  |  22-06-2010, 13:20:37
      [link]
    Diky za vse co jsi pro CW udelal. A ze toho nebylo malo... pro me jsi byl vzdy jeden z nejrespektovanejsi lidi na serveru.



    _______________________________
    Ted jako Istari na Twinstaru - Deimos, guilda HornyHeadHunters


    picard30
    • Reply #10  |  22-06-2010, 13:22:17
      [link]
    Ventero, budeš nám chybět, a děkujeme moc za tvoji práci... nějak nevím, jak to teď napsat, prostě jsem rád, když někdo chytá podvodníky, buggery, neřády, zlořády apod. a dává jim patřičně zavyučenou:)

    _______________________________

    legolas33333
    • Reply #11  |  22-06-2010, 13:25:06
      [link]
    Obrovska skoda ventero,mrzi ma ze czechwow prisiel o tolko skvelych GM ku ktorym ventero jednoznacne patril.. Dik za tvoj cas a snahu,ktoru si nam obetoval. Prajem ti vsetko best v zivote,nech sa ti dari a hodne zdaru! /cry /aplaud /bye /wave :)

    _______________________________




    Tyson
    • Reply #12  |  22-06-2010, 13:26:14
      [link]
    Jedním slovem: Proč ? To už na to nemá moc času ,trpělivosti ,nebo proč odchazí ?

    Hodně štěstí v životě Bobuláku ,měj se pěkně!
    imtheman
    • Reply #13  |  22-06-2010, 13:35:07
      [link]
    Díky Ventero za Tvojí práci pro server a čištění řad CzechWoW od všeho plevelu, který už teď kalí vody jinde. Díky a hodně štěstí.

    [ Upravil imtheman  22-06-2010, 13:35:38 ]

    _______________________________



    sendence
    • Reply #14  |  22-06-2010, 14:00:06
      [link]
    Skoda...Ventero je jedna z legiend CW.

    _______________________________
    dahaka
    • Příspěvky: 1103
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #15  |  22-06-2010, 14:08:25
      [link]
    V tuhle chvíli už jen Bobulák...
    Tak nějak nevím, co říct. Loneho post mne zaskočil... A to nemálo... Ale je fakt, že jsem si měl na Loneho slohové a vyjadřovací schopnosti dávno zvyknout. Ale ono se to jinak čte, když se to týká právě vás...

    Strávil jsem na CW kus života. A děkuji za něj. Ale je čas odejít. Jak to krásně napsal Chosťa - odejít do wow důchodu a užít si to tak, jak to má opravdu vypadat.

    Z pozice hráče děkuji všem hráčům, kteří mi pomáhali v mých herních začátcích - dnes již tu většina z nich není, ale vzpomenu Vetvu, Cedrixe, Toleho, Moradina, Doktora, Rowena... prostě Vikingy... a spoustu dalších...
    Děkuji The Berries, že dokázali to, co jsem nikdy nečekal - herní komunitu lidí, schovaných za IP proměnit v komunitu IRL přátel.
    Děkuji všem, se kterými jsem se kdy potkal v raidu nebo dungu a užili jsme si jej se vším, co k tomu patří...
    Děkuji Horďákům, kteří se dokázali chovat fér
    A děkuji zakladateli tohoto serveru. Za to, že jej založil.


    Z pozice GM (bývalého) bych chtěl poděkovat všem, co kdy věnovali byť minutu svého času tomuto projektu. Který byl i přes některé výlevy různých individuí vyjímečný. Ne tím, že je nějak nejlepší, že má tohle a támhleto...
    Byl vyjímečný tím, jaká tu byla komunita. A podívám li se na ty, kteří zde vydrželi až do okamžiku, kdy se konečně otevřel Northrend, vidím tam jména, která jsem vídal ve svých začátcích. Je to fajn pocit, vidět, že přes veškeré problémy, veškeré neshody a trable je tu jádro té komunity, kterou jsem znal. A veřím, že i přes jistou nervozitu, která byla především na foru v posledním roce vidět, to bude právě to zdravé jádro, které pomůže GM týmu s tím, na co on nestačí. A to jsou právě vztahy mezi hráči.

    Chci poděkovat všem, kteří mi byli důstojnými oponenty. Kteří dokázali vyjádřit svůj názor a přitom zachovat důstojnost diskuse. Oni ví, kteří to jsou. Buďte vždy takoví. I když jsou ty diskuse většinou bouřlivé, mají úroveň a jsou přínosem pro obě strany.

    Chci poděkovat všem hráčům, se kterými jsem neměl nikdy problém. Aneb, jak by řekl Bilbo Pytlík: Mnohé z vás jsem neznal ani za mák tak, jak byste si zasloužili...

    A také chci poděkovat všem nepřejícím provokatérům za to, že zůstanou tam, kde jsou a nebudou zde GM týmu ztěžovat již tak náročnou práci.

    Velice osobní poděkování patří Lonewolfovi. Za to, jaký je člověk a za to, že mne naučil hodně věcí v životě a pro život důležitých.


    Přeji vám všem ještě hodně zážitků a hezkou hru na CzechWoW.net. Jsem rád, že jsem se mohl zůčastnit.

    V tuto chvíli i Bobulák odchází do Emerald Dream, kde bude s Cedrixem, Moradinem, Tolem a dalšími sedět na Vetvi (nebo Vetvovi?) a vzpomínat na to, jaké to bylo, když se otevřely brány Karazhanu... a občas zaskočí se podívat, jestli tady moc nevyvádíte


    A ještě:
    Ventero, budeš nám chybět, a děkujeme moc za tvoji práci... nějak nevím, jak to teď napsat, prostě jsem rád, když někdo chytá podvodníky, buggery, neřády, zlořády apod. a dává jim patřičně zavyučenou:)
    Pro ty zlořády: je tady Vecton. Děkuji mu za jeho obrovskou pomoc a přeji mu, aby si našel tak zdatného a vytrvalého pomocníka, jakého jsem našel tenkrát já v něm. A vy, zlořádi, dejte si na něj pozor !!!


    [ Upravil dahaka  22-06-2010, 14:14:30 ]

    _______________________________

    Bobulák in Emerald Dream... Alnath on Saurfang...
    Arezz
    • Reply #16  |  22-06-2010, 14:08:59
      [link]
    Ach jo, kvůli několika chorobomyslných jedinců jsme jak server, tak hlavně my hráči, přišli o vyjímečného GM, který svou práci dělal na výbornou :(
    Díky Ventero, GL a snad na CW nezanevřeš...

    _______________________________
    shotgun
    • Příspěvky: 122
    • Permanentně BANNED
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #17  |  22-06-2010, 14:12:08
      [link]
    RESPECT !!!

    _______________________________
    Reality is for those who can't face Science Fiction

    ...and when coders stay up late, new worlds are born...


    Dwalin
    • Reply #18  |  22-06-2010, 14:14:13
      [link]
    Kdyz odchazi policista do duchodu vetsinou pry dostane hodinky nebo neakou pamatku. Hodinky nemame ale ver ze ti nalezi velike diky vsech poctivych hracu

    _______________________________
    Main

    Zvědavost

    Budouci heal

    frost
    • Reply #19  |  22-06-2010, 14:23:51
      [link]
    Dekuji ti za kazdy kousek tveho casu ktery si obetoval pro tento server hodne stesti jak v osobnim zivote tak i mimo nej:)

    _______________________________



    http://www.youtube.com/watch?v=ltM5jHIJFw4&NR=1&feature=fvwp
    http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU
    Vecton
    • Příspěvky: 1354
    • Hráč
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #20  |  22-06-2010, 14:24:16
      [link]
    Este raz sa ti chcem podakovat Ventero za to, ze si mi robil takeho skveleho spolocnika v boji proti zlocinu a ze si musel stravit tolko casu aby som sa naucil dobre zalozit puta a poriadne zamknut celu. O 6:00 daj zbran a odznak Erakielovi na stol. Dufam ze sa niekedy zastavis a pokecame v Dalarane (?).

    _______________________________
    pages: [ 1 ] 2 3
    Forum Nav : Jump To This Forum