• Login: Password:
  • CzechWoW » Forum » Talenty a spelly » Patch 333a Hunter
    pages: 1 [ 2 ] 3 4 5
    KaldemisALY
    • Reply #21  |  15-07-2010, 17:33:40
      [link]
    Quote: Blizzy | 15-07-2010, 09:29:31
    Ehm, na to ti reknu jednu vec, delete your hunter and re-roll your awesome shammy, jinak smysl tveho prispevku nejak nechapu. Netusim kde a co expis, ale vyznelo to, ze te jaksi nenadchlo to, ze Volley opravili, coz jaksi nechapu taky...


    Veru uvazoval som o tom uz velakrat. Ale hunter ma zaujal ako prva clasa uz davno, ked som to prvy krat zacal hrat, tak sa ho nechcem vzdat ani za takychto mojich nazorov.
    Ano, shamik mi pripada tak trocha awesome.
    Nebudem to rozoberat, vychadzam z celkoveho xpenia 1-80, a chodenia raidov/dungov. Je to moj nazor, nikomu nenutim.

    Hunter neni shaman. Neporovnaval som ich celkovo. Ak netusis o com to bolo tak si prehliadol prvu vetu. Porovnaval som plosne farmenie, ci grindovanie ci ako to volate a ako porovnavaci objekt som si vybral shamana, ktoreho som hral este. takze nie clasy ako take ! Hoci asi sa to neda oddelit jednoznacne.

    Quote: Blizzy | 15-07-2010, 09:29:31
    Co tu bylo zminovano bylo, ze konecne oproti TBC mame aspon nejakou moznost plosneho grindu veci,


    Cela moja reakcia vychadzala vlastne len z tvojej vety "Tak tak, Volley je na expeni dar z nebes :)" A ako som na konci skonstatoval "Takze, Voley nepovazujem za dar z nebies , ale za malu rehabilitaciu postavenia huntera voci ostatnym clasam." - to je dvovod preco ma to nenadchlo velmi.

    A preto som si dovolil porovnanie s inou postavou, ktora evidentne plosni lahsie a za ktoru som hral ( preto shamik este raz opakujem). Takze som tym chcel povedat ze to je sice pekne, ze je Voley taky aky je, ale nieje to hodné pomenovania "dar z nebies" skor akesi odskodnenie podla mna.

    A diky za reakciu.

    Quote: aliment | 15-07-2010, 13:26:46
    Hunter si sedne... mmnt, cože? Já teda xpil Hedoníèka jen do 70ky, ale sedìl jsem tuším tak leda pøed bankou v SC. Mana je problém? Aspect.
    ,

    Ano na 2.4.3 ak si expil tak to bolo s manou ok, teraz si das aspekt a mas -50% DMG neexistuje pouzivat pri plosneni vela creep - budes ich bit dlho, resp. umries kym by si ich ubil si myslim. ZALEZI na tom kolko ich naberies. A ak si das aspekt taktiez ti ta mana nenabehne hned trochu to trva. A prave to bol bod porovnia plosnenia so shamanom, kde som uviedol ze ten nic take nemusi. Nejdem dalej rozvadzat. Dvovod porovnania som uviedol vyssie.

    Quote: aliment | 15-07-2010, 13:26:46
    HP jsou problém? Blbì kituješ/máš peta k prdu/neumíš ho healnout.


    Tak ked davas 4; 5; 6 a podla toho, aky si dobry a aky mas equip, mozno aj viacej creep, nebehas=nekitujes ak je to ono. Stojis a ako som napisal davas len ten Voley + ta pasca. A ked su to mobi rovnakeho levelu dajme tomu, tak zase zalezi od poctu, Mend pet nemusi stacit, aj ked si tam hodis talenty. A som napisal ze tak ako to tam opisovali hraci som to neskusal. Len som vyjadril nazor ze podla mna to bude obtiazne a take nemastne neslane. Proste preciznost kazdeho kroku bude ovela dvolezitejsia ako u inych class. Cim som stale poukazoval ze nepovazujem ten Voley za nic svetoborne, len za napravu posramoteneho stavu Huntera.

    Quote: aliment | 15-07-2010, 13:26:46
    Pokud máš problém s AoE xpením, tak poradím nahodit 49/12/0 - 53/18/0, sežeò si medvìda, dej mu aktivní skilly thunderstorm, swipe, na elity growl, nahoï si glyph of mend pet a glyph of mending a rock'n'roll...


    No ako som pozeral Endurance Training je zeleny - to bol prvy dvovod preco som si nikdy nedal BM talenty, lebo nesiel,
    a po druhe, BM talenty si nedam kym nebude fachat focus ako ma. Neviem ako to vidite vy, ale ja si myslim ze je pet bez toho len ako trial verzia. Dojde focus a je po srande. Pretoze, opravte ma ak sa mylim, BM je cele o petovi. Nemate ziadne silence, scatershoty, Chimera Shoty a neviem co vsetko este... Mate mat silneho peta, ktory dava aj nezanedbatelny DMG. A ten dava okrem autoattacku hlavne "pet spelamy" ktore frcia na focuse (neviem ci vsetky), ktory ak nemate tie talenty z MM dojde do 3sekund. A co potom? :/
    Mne sa to proste nezda.
    Ale pre objektivitu si to cez vikend vyskusam.

    Co mna skor tesi je Killshot, 51yardov, konecne je hunter zase ozaj ranged, pretoze yardy si uz pridaval kde kto... a vela meelecok ma range ability za ktore sa nemusia vobec hanbit. Aj shaman koniec koncov ma nejake tie body do range co ma prekvapilo.

    Dufam ze hunter ostane jedina clasa s stakym range.


    _______________________________




    aliment
    • Pøíspìvky: 1492
    • Hráè
    • OFFLINE
    • Poslat PM
    • Reply #22  |  15-07-2010, 22:13:04
      [link]
    Huntera jsem expil na znásilnìné 3.1.3 a ano, sice dáváš s AotV menší dmg, ale každým shotem regeneruješ MP. Èiže to trvá, ale nahrabeš manu s mnohem menším downtimem než bys mìl se sezením.

    K "nikdy si nedám BM talenty protože fucus sax" - proè myslíš, že mám 12 talentù v MM? Abych mìl Go for the Throat. S tím mùj pet mìl manu absolutnì kdykoliv, aèkoliv jsem nikdy nemìl TX equip, ale zùstal jsem víceménì v zeleninì z expu. Pokud bych mìl crit nad 35%, uvažoval bych nad 11 talenty. Ale ten 1TP už stejnì není moc kam nasmolit.

    _______________________________
    Poslední pøíspìvek na fóru, so long and thanks for all the fish!
    yuri78
    • Reply #23  |  16-07-2010, 01:50:03
      [link]
    jeeejda.... ked sa ti hunter nepaci a mas nanho nazor aky mas tak zanho prosim ta nehraj...

    porovnavat shamana a hunta.. porovnavas neporovnatelne... ano mas block ano mas armor.. ale ked vies hrat tak k tebe creepa nemoze prist... maximalne pride k tebe a dorazis ju mele abilitou na loot (ked uz je kill shot nestihne ani to).. aha ty si vlastne porovnaval len farmenie...

    na tbc to nebolo idealne ale v kombinacii s engi sa dalo ako tak plosne farmit.. teraz je to podstatne lepsie..

    polda mna su ale talenty menej podstatne, aspon co sa tohto tyka, ovela dolezitejsie je schopnost pracovat s petom a vediet behat.. pet medved s dobrymi talentami, aggro cez swipe a thunderstomp + frost trap, volley... aoe farmenie take ze sa s tym daju farmit IC creepy...

    co sa focusu tyka, vzdy mi stacil 1TP v GftT ako survi huntovy a vzdy ho bolo dost, podla mna sa akutalne sa s huntrom velmy dobre hrat aj pri CW podmienkach, ovela vetsi problem je bugovanie auto shotu...

    a mana? jejda... viper + rapid fire = full mana za 10 sekund max...

    osobne hram ako survival stale, nehovorim ze BM nieje lepsie na expenie alebo farmenie ale nieje to jedina moznost, hram kvoli tomu ze ma to bavy :)



    _______________________________

    R.I.P. S4 RANK 1

    Sarutobi
    • Reply #24  |  26-07-2010, 02:21:00
      [link]
    Ahojte, zistil som, ze Survival talent Entrapment nefunguje na ziadnej pasci a talent Lock and Load sa spusta na Freezing Trap a Explosive Trap (namiesto Frost Trap).

    _______________________________
    Not all who wander are lost
    yuri78
    • Reply #25  |  26-07-2010, 16:25:39
      [link]
    skus viac popracovat na citani -> Lock and Load ma sa spusat s freezing aj explosive, a nie s frost :) cize ide spravne

    _______________________________

    R.I.P. S4 RANK 1

    Sarutobi
    • Reply #26  |  27-07-2010, 03:23:29
      [link]
    Kto z nas vie lepsie citat to bude musiet posudit asi tretia osoba. Pri Frost a Freezing Trap ma mat sancu na spustenie 100%, pri Explosive 6%, u mna ma 100% u Explosive a Freezing. Pri Frost sa mi to zatial este nezaplo.

    _______________________________
    Not all who wander are lost
    Lexter2
    • Reply #27  |  27-07-2010, 09:58:11
      [link]
    Tak teda má to fungovat tak že pøi Freezing Trap, Freezing Arrow or Frost Trap by šance mìla být 100% a pøi Immolation Trap, Explosive Trap or Black Arrow ( ale periodic dmg, èili každé tiknuti) 6%.

    _______________________________






    Sarutobi
    • Reply #28  |  10-08-2010, 02:10:07
      [link]
    Ahojte, dnes som testoval talent Thrill of the Hunt a pridaval manu aj pri Explosive Shot critical. Bol by som rad keby to skusil overit este aj niekto iny.

    _______________________________
    Not all who wander are lost
    Blizzy
    • Reply #29  |  11-08-2010, 13:09:18
      [link]
    Muze jeste nejaky dalsi surv potvrdit ze TotH jede? Je to klidne mozne, jsme o jednu revizi dale :) Co se Entrapmentu tyce, mam dojem ze si ten talent vazne dela co chce, nekdy procne, nekdy ne. :/

    Co je ale horsi nez prakticky nefunkcni Avoidance, je ustreleny prepocet stamky na hp u petu - nevim jak vy, ale me se zda ze hp petu je vice mene stejne jak na 70, coz je ponekud problem. Pokud hunter s 20,3k hp (bez vsech talentu na stamku) ma maximalne na stamku vytalentovaneho tenacity peta s 10,2k hp, tak tu neni neco v poradku. Prochazela jsem videa ze solovani Karazhanu a co je videt skoro na vsech videich - hunter 20k hp, tenacity pet 17,8-20k hp. Bez scrollu na stamku na petovi. My uneducated guess je, ze mangos ustreluje v ohledu stamky a pripocitava staminu do petovy base stamky, misto bonusove, a projevi se to na nefunkcnich talentech jako [Wild Hunt], protoze nemaji z ceho tu stamku odpocitat, protoze tooltip nam tvrdi ze pet ma:

    Stamina: 753 (752+1) (Increases health by 10) (z toho 382 stam prevedeno od huntera dle tooltipu stamky huntera).

    Do toho +1 se pripocitava treba stamka od priesta - 165buff se prepise jako +215, no idea why. Kdyz vezmeme v potaz vypocty z BRR, 10 prevedene stamky od huntera je +/- 93 hp, kdybychom vzali jen tech 382 z tooltipu o prevedene stamce, schazi nam na petech v tomhle pripade prinejmensim 3552 hp.

    Ma nekdo s timhle prepoctem vetsi zkusenosti nebo by me mohl opravit, protoze se tu akorat pokousim pouzit selsky rozum? :D Hadam ze musime musime prijit pet hp problemu na kloub nez muzem zadat o jeho opravu, bo rikat "je to rozbity" asi nikomu nepomuze. D:

    [ Upravil Blizzy  11-08-2010, 13:10:09 ]

    _______________________________
    yuri78
    • Reply #30  |  11-08-2010, 14:06:51
      [link]
    ak ma byt TotH trill of the hunt ci tak nieco 40% mana costu spellov tak ide krasne ako na tbc az nato ze expo shot ignoruje ale aj tak mam v raide non stop 100% many tak si myslim ze to staci :) a entrapment mi nesiel vobec tak nwm..

    co sa pet staminy tyka riesil som to s rayamom, prepocitavanie hp nefunguje od hp huntra cize bonus co ma pet dostat od huntra je presne "1" stam coz je ano bieda :) co sa buffov tyka neviem tam som to prepocitavanie nesledoval ale skusal som vsetkych petov na 80 lvl full stam (+12%) talenty kedze som survi tak BM talenty nie a nad 11k som sa nikdy nedostal

    prepocitavanie hp ma byt podobne ako HP u petov locka ktorym to ide takze je pravdepodobne ze sa to coskoro vyriesi.. dufajme.. zatial mozme hovorite len "je to rozbity"...

    btw, sledovat petov na kara farmeni no.. staci si pozret nejake pve video a pet ma na niektorych hp skoro rovnake ako hunter a u nas je cca 15k rozdiel... samozrejme v raide

    a posledne.. co sa prepocitavania tyka tak uplne vsetko je tu >klik<

    /edit: tak mensi test, mam kraba ako pvp/farming peta -> talenty

    PvE eq -> ja 1076 stam, na peta sa ma preniest 322 stam (podla toho co pise ked dam kurzor na stat)
    -> pet 722 stam +1 = pet 9262 hp

    PvP eq -> ja 1339 stam, na peta sa ma preniest 401 stam (podla toho co pise ked dam kurzor na stat)
    -> pet 801 stam +1 = pet 10091 hp

    podla wowwiki prepocitavania by mal byt bonus v PvP eq 602 BEZ 12% talentu ktory moj pet ma..
    ->to je pri prepocitavani 10hp/stam +6k +- cize vo vysledku by mal mat moj krab okolo 15-16k BEZ 12% stamina talentu... a ma S 12% stamina talentom ledva 10k...

    "je to rozbity" a snad sa to coskoro vyriesi


    [ Upravil yuri78  11-08-2010, 14:30:58 ]

    _______________________________

    R.I.P. S4 RANK 1

    fazole
    • Reply #31  |  16-08-2010, 13:17:57
      [link]
    Stala se mi vcera takova zajimava vec. Mam talenty v survival a po jenom kratsim boji jsem na sebe pouzil bandaze. No a pri pouziti se spustil Lock and Load. :-D Nejsem si jisty, za to nebyl nakej lag, ale kazdopadne me to zarazilo. Stalo se vam to nekomu uz taky?
    KaldemisALY
    • Reply #32  |  16-08-2010, 14:19:41
      [link]
    Hm veru to HP ma prekvapilo tiez. Ked som daval BM som myslel ze to bude viacej. A ahaho je to pokazene. Asi to hranie za BM hodim za halvu. Toho maca co mam preagrujem steady shotmi , takze pochybujem zeby udrzal na sebe nejaku skupinu. Dmg nemam taky aby creepa zhynula kym ku mne dojde, takze potom dobijam sekerkou. Vratim sa asi na SV, uz som si spravil screan talent buildu od Toluus-a ,(dufam ze to bol nejaky univerzalny lebo som tam vydel aj PVP talenty) to bude hadam lepsia volba.
    Skoda, BM mohlo byt zaujimave, aj preto to tankovanie s petom :D. Tiez som cital kdesi ako tipek gruula tankoval s petom. :)

    _______________________________




    Blizzy
    • Reply #33  |  06-09-2010, 15:19:40
      [link]
    Co se pouzitelnosti BM tyce...je problem jen na mem prijmaci, nebo pri nektere z revizi Bestial Wrath prisel o vsechny imunity? :O V bg najednou vidim jak pet pobiha jako vesely maly tucnak, lita ve fearu, trci ve frost nove, stalo se to nekomu take? Jestli ano, poprosim o prebarveni BW na zluto D:

    _______________________________
    Pakey
    • Reply #34  |  06-09-2010, 15:41:04
      [link]
    BM jsem nikdy nemìl a nikdy mít nebudu (nehodlám být pet peta )... Ale peti celkovì nìjak janèí.

    Mám vlka a mám v action baru nastavenej autocast Furious Howl. Pokud vím, tak se má spouštìt když je pet v combatu a útoèí. Bohužel se tak nedìje

    Problém je v tom, že se mi nastavení autocastu vždycky zmìní po relogu. V action baru zùstane svítit rámeèek, ale když si otevøu ability peta, tak se tam tváøí, že nic. Naproti tomu se mi Growl poøád zapíná (což nechci).

    Je to spíš taková kosmetická vada, ale je to otravný.

    [ Upravil Pakey  06-09-2010, 15:41:24 ]

    _______________________________

    Blizzy
    • Reply #35  |  06-09-2010, 16:31:19
      [link]
    Me tohle delal stary vlk, po kazdem mountnuti/relogu si vypinal Howl, po tamnuti noveho to zmizelo, takze hadam je to ruska ruleta jestli se ti povede chytit noveho bez bugu nebo ne, muzem byt radi ze muzem peta "vymenit", videla jsem Voidwalkera co ma neustale vsechny ability seknute na autocast. :D

    _______________________________
    Pakey
    • Reply #36  |  06-09-2010, 16:52:13
      [link]
    Quote: Blizzy | 06-09-2010, 16:31:19
    Me tohle delal stary vlk, po kazdem mountnuti/relogu si vypinal Howl, po tamnuti noveho to zmizelo, takze hadam je to ruska ruleta jestli se ti povede chytit noveho bez bugu nebo ne, muzem byt radi ze muzem peta &quot;vymenit&quot;, videla jsem Voidwalkera co ma neustale vsechny ability seknute na autocast. :D
    Díky moc... Tak holt Baskerwilla vymìnim, no (i když se mi teda moc nechce, je to mazlík)

    A k tomu Voidovi: Nechtìl bych

    [ Upravil Pakey  06-09-2010, 16:55:37 ]

    _______________________________

    Nitemare
    • Reply #37  |  07-09-2010, 03:03:14
      [link]
    Ahoj Setsu,
    opravdu ty HP peta nejsou spravne. S ferocity petem jsem full buffed(ja i pet) v 25men raidu dosahl lehce pres 40k HP. Samozrejme za BM. Ja mel nabuffovanej asi 41k HP. Tankovat se zelvou takto nabuffovan se mi jeste nepostestilo, ale tam by ty HP byly jeste o neco malo vice. Pet bez focus regenu je taky opravdu pro BM nepouzitelny. Jen Go for the throat pro BM nestaci. Mimochodem nevim, zda uz vam zprovoznili dmg abilit petu a neni to jak na 70lvl, ze dava nejakych 100 crit Clawem ci Bitem. Ja na 80lvl v PvP eq full buffed critnul Clawem za 7500+. S BW a KC samozrejme.

    Co se HP tyka, melo by to byt opravitelne by GM. U nas na serveru to Admin opravil sam. Zadne nahrani oprav nebo patchu.
    Jo a bez Avoidance je taky BM pro PvE(raidy) nehratelny. S Avoidance mi pet prezije i plosnak("IK") ze Saphirona. Je to uplna slast, kdyz vsichni kolem vcetne me chcipaji a ja peta nepotrebuju ani healovat. Skoro. :-)

    Tak se tu zase mejte pekne a drzim palce...

    [ Upravil Nitemare  07-09-2010, 03:06:33 ]

    _______________________________

    Nitemare
    • Reply #38  |  07-09-2010, 03:18:07
      [link]
    To KaldemisALY:

    Prosim Te, uz se za huntera nikdy neloguj. To, co jsi nahore naplacal za nesmysly je ocividne pouha neschopnost hrani za tuto classu, nic vic. Nerikam, ze neni hunter orezanej, ale to uz je hodne i od Blizzardu. Mimochodem, s hunterem je snad nejrychlejsi expeni. Solujes si i 5men elite Q. ZA cele expeni na 80lvl jsem potreboval pomoct jen s Ring of Blood. Ostatni elite Q (vcetne NT) jsem soloval. S zelvickou. :-) I arenu v ZD pro 80lvl jsem dal solo (s EQ kolem 3000 GS). Tam jsou elity s 250k hp a nemalym dmg.

    1->80lvl bez Hairloom itemu a pomoci hracu na vyssich lvl za necelych 9dni played.

    [ Upravil Nitemare  07-09-2010, 03:20:38 ]

    _______________________________

    KaldemisALY
    • Reply #39  |  07-09-2010, 12:35:13
      [link]
    Quote: Nitemare | 07-09-2010, 03:18:07
    To KaldemisALY:

    Prosim Te, uz se za huntera nikdy neloguj. To, co jsi nahore naplacal za nesmysly je ocividne pouha neschopnost hrani za tuto classu, nic vic. Nerikam, ze neni hunter orezanej, ale to uz je hodne i od Blizzardu. Mimochodem, s hunterem je snad nejrychlejsi expeni. Solujes si i 5men elite Q. ZA cele expeni na 80lvl jsem potreboval pomoct jen s Ring of Blood. Ostatni elite Q (vcetne NT) jsem soloval. S zelvickou. :-) I arenu v ZD pro 80lvl jsem dal solo (s EQ kolem 3000 GS). Tam jsou elity s 250k hp a nemalym dmg.

    1-&gt;80lvl bez Hairloom itemu a pomoci hracu na vyssich lvl za necelych 9dni played.
    ohladom toho placania, keby si bol konkretnejsi, ale asi to odmietas ako celok. vyjadril som sa k teme, povedal som svoj nazor. Ci ak moj nazor neni ten tvoj, tak nemam moznost ten svoj vyjadrovat? To BMko som si na chvilu vyskusal aj tankovanie elity v borean tundre na Q. Je pravda ze po chvili som uz nebol schopny toho maca preagrovat, ale to len preto (si myslim) ze BM hunt nema ani cim preagovat... Chymera shot abo explisve, nic take nema a s tym ze u nas pet nedava take pecky akymi si sa vyssie v prispevku chvalil, slo to pomaly. A potom to uz bolo o tom heale, mal som aj glyph dajaky, ale ten heal per sec. bol o nieco slabsi ako dps elity, takze niekde pred polovicou cca, aj ked som raz stopol agro peta a natiaol to na seba, dohealoval peta a zase nechal tankovat peta, pred koncom som sa zase dostal na tu istu uroven a sme umreli. Nie som nijaky mega skill, mozno druhy by to dal, ale zeby to bola vyslovene pohodicka s BM huntom solovat elity alebo neico extra... na CW momentalne ani nie.

    S hutom sa expi dobre, ale ked som skusil shamana, uz od maleho levelu minimalne schopnost sa healovat pocas boja proste robi svoje. Ale to sa zas vraciam k tomu co som napisal. ked uz nic ine tak to vijde narovnako - to xpenie.

    A ktomu ze si sam to a hento, a neviem co vsetko aj na NT, to bolo asi niekde inde ze? Lebo podla baneru mas na CW 70tku, opisujes nam tuna cisla ktore su ohromujuce, asi hrajes a ofiku?
    Ja som len komentoval ako je to tuna. A vlastne moj prvy prispevok bol len o tom expeni plosakmi -ze ten Volley je sice fajn, tak ale nieje prevratny a porovnal som to so shamanom. Ak by sla este explosive trap tak ako ma (ta dotka, ci to tam nejdava plny dmg) tak ok.
    To bolo vsetko.

    EIDIT : Inac sam si to skonstatoval a aj ini, ze bez focus regen je to o hubu. za BMko
    EDIT 2: To ze si to dal za 9 dni je mi sum a fuk. Ked sa na to sustredis preco nie. To neni smerodajny udaj. Ja si mozem odstavit kazdy den postavu na 2 , 3, 4 h a ist prec a uz budem mat v sucte o par dni viacej. A pritom samotnym expenim by som stravil taky isty cas. Keby to aspon nepocitalo cas ked si AFK, tak by sa to moholo brat ako ciastocne objektivny udaj, su ludia ktory chodia aj BGcka vela a tak.. profeise. A uz to mas skreslene. Mozno v tych statistikach je neico presnejsie, ale tento cas straveny v hre ti vravi len to, klko si bol log on. nie?

    [ Upravil KaldemisALY  07-09-2010, 12:45:21 ]

    _______________________________




    Nitemare
    • Reply #40  |  07-09-2010, 23:09:50
      [link]
    Jo, mas pravdu, mam jen 70, moc mi to za huntera nikdy neslo.

    _______________________________

    pages: 1 [ 2 ] 3 4 5
    Forum Nav : Jump To This Forum